NIE POLECAM PRACY ZATRUDNIAJA KURIEROW. W PIERWSZY DZIEN BEZ PRZESZKOLENIA WYSYLAJA W REJON I MYSLA ZE KTOS DA SOBIE RADE.
Artur
11.04.2026 19:33
Panie Krzysztofie, pragnę zauważyć, że każdy nowozatrudniony pracownik przechodzi u nas dwutygodniowe szkolenie. Na Pana wyraźną prośbę zostało skrócone, gdyż uznał Pan, że wszystko potrafi i bez problemu sobie poradzi z obowiązkami. Niestety tak nie było, co jest dla nas także nauczką, by w przyszłości nie ulegać takim prośbom i przeprowadzać pełnoterminowe szkolenia. Podejrzewam, że ton Pańskiej wypowiedzi jest tak krytyczny również w związku z reprymendą, którą otrzymał Pan za uszkodzenie dwóch pojazdów firmowych w ciągu 4 dni. Oczywiście takie sytuacje w kurierce się zdarzają, ale nie co 3 dni... Mam nadzieję, że znalazł Pan pracę adekwatną do Pańskich możliwości, i nie naraża na straty obecnego pracodawcy.
05.10.2025 08:00
Czy ktoś mógłby wspomnieć coś w sprawie warunków współpracy w firmie Crazy Transport Sp. z o.o.. Czy rozmowa kwalifikacyjna składa się z kilku etapów? Czy warunki zatrudnienia są odpowiednie? Szczerze dziękuje za wskazówki.
Zostaw merytoryczną opinię o Crazy Transport Sp. z o.o.