Flexiwork S.C

Łódź

Ocena pracodawcy 6/6

na podstawie 137 ocen.

Flexiwork S.C
6 137 6 1

Opinie o Flexiwork S.C

Aneta

@Wittoro Dobrze, że Flexiwork spełnia stawiane przez Ciebie oczekiwania. Napisz nam, jak długo już z nimi współpracujesz. Jak wygląda tam system wynagrodzeń i premiowania?

Wittoro

Polecam tą agencję. Mają bardzo uczciwe podejście do pracowników. Miałem okazję pracować u nich na Olechowie, obecnie jestem już na zakładzie. Z czystym sumieniem polecam! :)

Aneta

@Zainteresowany Widzę, że chciałbyś podjąć współpracę z Flexiwork S.C, a od Twojej ostatniej aktywności na forum upłynął już jakiś czas. Czy w związku z tym zdecydowałeś się do nich aplikować? @Janusz Flexiwork S.C szuka aktualnie na przykład pracownika pakowania, kontrolera jakości, magazyniera i lidera linii. Zobacz tutaj http://www.flexiwork.pl/oferty.php Byłbyś zainteresowany którymś z tych prac?

Zainteresowany

Jak się współpracuje z agencją czy spokojnie można z nimi pracować? Podpowiedzcie jak organizują warunki pobytu za granicą?

Daria
@Zainteresowany 12.08.2018 19:48

Flexi nie wysyła za granicę.

Janusz

Podpowiedzcie jakie mogą mieć w ofercie prace?

Piter

Mogę polecić.Wynagrodzenie w terminie i osoba z agencji we firmie,zawsze można się czegoś dowiedzieć,albo podpisać umowę na miejscu.

Gutek

Agencja ma opinię świetnego pracodawcy, polecam

Kika

Nie polecam tej pracy oszukuja ludzi a liderzy ponizaja ludzi

Administrator
@Kika 11.07.2018 13:52

Czy opinia dotyczy współpracy z firmą Flexiwork, czy z jakimś pracodawcą użytkownikiem. Prosimy o przestrzeganie regulaminu i wypowiedzi dotyczące konkretnej firmy.

Kika

To nie praca oszukuja ze niby praca siedzaca a ludzie stoja cale 8 godzin liderzy bruznia na pracownikow i ich ponizaja nie polecam tej pracy!!!!!!!!!!!!

Administrator
@Kika 11.07.2018 13:55

Czy opinia dotyczy współpracy z firmą Flexiwork, czy z jakimś pracodawcą użytkownikiem. Prosimy o przestrzeganie regulaminu i wypowiedzi dotyczące konkretnej firmy.

Administrator

Przestaliście aktywizować się w tym wątku. Co na to wpływa? Możecie po prawie 30-dniowej przerwie w dodawaniu opinii wypowiedzieć się na temat aktualnej sytuacji w firmie Flexiwork S.C?

Dawid

Super firma to i super pracę macie? Prowadzą może rekrutacje?

Administrator

Przestaliście aktywizować się w tym wątku. Co na to wpływa? Możecie po prawie 17 przerwie w dodawaniu opinii wypowiedzieć się na temat aktualnej atmosfery w firmie Flexiwork S.C?

Bodzio

Podpowiedzcie proszę czy agencja rekrutuje również na rynki zachodnie, do Niemiec?

Mario
@Bodzio 11.11.2017 19:26

Najłatwiej będzie chyba do nich zadzwonić? Ale chyba nie.

Aneta

Znalazłeś/znalazłaś pracę za pomocą Flexiwork? Chętnie usłyszymy więcej na temat Twoich doświadczeń ze współpracy z firmą. Jak długo trwał proces od momentu kontaktu z firmą do rozpoczęcia pracy?

paw

może etraz dopiero beda rozkrecali sie zogloszenia akurat zaczyna sie okres wakacyjny i moze beda posuzkiwali kilku osob do firmy, ja bylbym zainteresowany bardzo posada magazyniera gdybyscie wiedzieli cos na ten temat odpiszcie, mam doswiadczenie i uprawnienia na wozek widlowy.

anonim

(usunięte przez administratora)

ilonka

byłam dziś w tej agencji i przy tym zleceniu przy pakowaniu od kwietnia rośnie stawka do 9 zł netto plus premia. ale maja też jeszcze jakieś miejsca na magazynie na umowe o prace i 12zł brutto. nie wiem na co sie zdecydowac w sumie.

thenorthremembers

Cześć, wiele ofert pracy z tej branży i nie tylko znajdziesz na stronie rekrutacyjna rewolucja.pl Ja właśnie tam znalazłem coś dla siebie. Mają także wiele ofert szkoleń i kursów. Zapraszam :)

gość 34

Zleceniodawca ma obowiązek pasek wypłaty przekazać zleceniobiorcy,jeżeli są składki doprowadzane do Zus-u.

jovi
@gość 34 06.05.2015 18:08

Glupoty piszesz. Pasek wypłaty nie jest obowiązkiem nawet przy umowach o pracę.

rysiek
@jovi 10.05.2015 22:58

jovi ma racje.najgorsze jak ludzie sie burzom a zupelnie racji nie majom:) to tzw hejterzy albo napinacze!

gosc

A JA NIE POLECAM.PANI NIEKOMPETENTA.STWKA SMIESZNIE MALA.NIE MA DODATKOW ZA WEEKENDY I NOCKI.KARY KARY I JESZCZE RAZ KARY.NAWET NIE WIADOMO CO I ILE ODCIAGAJA BO NIE DAJA PASKOW.TRZEBA LATAC Z LISTA OBECNOSCI CHOC DOSTAJA OD FIRMY W KTOREJ SIE PRACUJE. WYPLATY IDA OSTATNIM PRZELEWEM WIEC SA DOPIERO POD WIECZOR ALE FAKTYCZNIE TEGO 15 SA. NIE DOSTAJE SIE PASKA TRZEBA SIE PROSIC .O ZASWIADCZENIA ROWNIEZ.CHCESZ SIE CZEGOS DOWIEDZIEC TO CI POWIEDZA BYLE SZYBKO BY SIE CIEBIE POZBYC.GDYBY NIE TO ZE CIEZKO Z ROBOTA TO STRACILI BY PRACOWNIKOW BYNAJMNIEJ MNIE.

gość
@gosc 15.04.2015 19:49

nie ma pasków bo pewnie to umowa zlecenie , do której sie paski nie należą!

tomeq88

Nie zgadzam się. W ostatnich 3 latach pracowałem u nich w 3 firmach dorywczo po 4-6 miesięcy w roku. Wszystko jak najbardziej ok, faktycznie w moich 2 umowach zleceniach były zapisy o karze za niepoinformowanie firmy o nieobecności, nawet dwa razy taką karę dostałem, ale przyznaję ze z mojej winy. Jeżeli ktoś uważa że takie kary to złodziejstwo, to chyba musi szukac pracy nie przez agencje. Uważam że to jedna z porzadniejeszych agencji. A pracowałem juz przez 5 :)

IJD

Ogólnie jeśli chcesz żeby Cie wykiwali to, polecam.

gosc

ja odradzam wpolprace z ta firma.ciezko cos sie dowiedziec czy uzyskac jakies papierek od nich.balagan niesamowity maja.bardzo niekompetentni ludzie.dodzwonic sie do nich tez ciezko.olewaja ludzi. jezeli chodzi o stawke kokosow nie ma.jakos sie da wyciagnac troche ponad tysiaka.ale za soboty i pore nocna nie ma dodatkow a jak sie nie podoba to mozna zrezygnowac.a za dzien nieobecnosci zabieraja ci dniowke za dwa dni wramach kary.banda zlodzieji jak wszystkie te agencje.nie polecam.

praca1

magazyn- kokosów nie ma ale praca fajna, milaa amotsfera troche powyzej 8 na reke ale są premie, no i umowa o prace to i za urlop wypłacają na końcu; ogólnie agencja b fajna

kkk

Niby mili i sympatyczni ale oszukuja przyszlego pracownika... podaja niedokladne info na temat placy itp by zachecic do pracy za marne pieniadze a potem sie glupio tlumacza ze "nie wiedzieli" jak jest naprawde..

kasia
@kkk 23.11.2014 12:41

Ja nie mialam tego problemu. Wszystko przejrzyście jest napisane w umowie. Kkk, potrafisz czytać? ;)

mario_ocw

Jest bardzo ok :) Mogę śmiało polecić współpracę z tą firmą.

gremlin_85

Pracuje przez Flexiwork na magazynie na Olechowie, pracuja tu tez studenci do jakichs prac przy kontroli jakosci, ale to musisz pytac w agencji, piotrkowska 35. ogolnie bardzo polecam, dobrze sie z nimi wspolpracuje!

Anna

Polecam!!!!!!!!!

e

Pracuje z tej agencji jestem bardzo zadowolona bardzo mili ludzie i przelewy na czas też się spotkałam pierwszy raz z takim w porządku biurem

Mariolka

dla mnie nr 1 w Łodzi jeśli chodzi o traktowanie pracowników :)

wiola

solidna firma, polecam.

Zostaw opinię o Flexiwork S.C - Łódź

 

Jeżeli masz dowody lub świadków potwierdzających Twoją wypowiedź zostaw nam swoje dane kontaktowe. Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii (do podanych danych wgląd ma tylko Administrator zgodnie z art. 6 lit. f RODO.)

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Flexiwork S.C