Pierwsze wrażenie -super! Ale nie dajcie się zwieść! Wszystko wyszło już po dwóch miesiącach! Cały ten szef gra zagranicznego biznesmena a tymczasem płaci niemalże najniższą krajową!!! Pozwala na mobbing w pracy i sam sobie zaprzecza w wielu kwestiach! Twierdzi, że to rozwijająca się firma ale podczas mojego pobytu nie zatrudnił się nikt nowy ???? była jedna dziewczyna na "dniu próbnym " i poszła po dwóch godzinach. Nie wiem po co ja tam zaprosił skoro twierdzi, że ma 50-ciu ludzi, którzy czekają tylko na telefon od niego po czym idzie i pyta mojej koleżanki czy nie ma kogoś na przecieranie elementów. Brak materiałów do pracy a wymagania są wysokie. Maszyny to totalne (usunięte przez administratora) Nie znajdziesz nic poprawnie działającego. Ubrania robocze? Zapomnij! W tej "firmie", a raczej garażu, ceniony jest bardziej pracownik, który chla i nie przychodzi do pracy niż ktoś, kto się stara. Współpracuje z ludźmi uwiklanymi w nałóg alkoholowy. Każdy normalny człowiek podziękowałby takiemu ale nie tam!
Dużo takich rzeczy, za mało miejsca by się rozpisać. Ogólnie odradzam wszystkim!!! Uważajcie na to miejsce.
Januszexy trzeba tłumić w zarodku a nie pozwalać się panoszyć!