Pracowałam w tej agencji rekrutacyjnej przez kilka miesięcy i naprawdę bardzo dobrze wspominam ten czas. Firma działa na jasnych i prostych zasadach, bez zbędnych komplikacji. Ogromny plus za elastyczność – po okresie próbnym można było przejść na model hybrydowy, a godziny pracy też można było sobie trochę dostosować. Atmosfera była świetna – jak była robota do zrobienia, to wszyscy skupiali się na pracy, ale zawsze było też miejsce na luźne rozmowy i pośmianie się. Super ekipa, fajni właściciele i bardzo wspierająca menedżerka. Firma jest mała, dzięki czemu decyzje zapadają szybko, bez niepotrzebnego przeciągania tematów. Duży plus za podejście do zmian – jak coś trzeba było załatwić, dogadać się czy zmodyfikować, to naprawdę dało się to zrobić bez stresu. System premiowy - bardzo prosty do ogarnięcia - na plus.
Jeśli chodzi o minusy – dla mnie największym problemem była lokalizacja, bo dojazdy zajmowały mi w sumie dwie godziny dziennie. Później wprowadzono możliwość pracy hybrydowej (dwa dni zdalnie), ale trafiła się oferta pracy bliżej domu i zdecydowałam się zmienić.
Jeżeli ktoś się zastanawia nad dołączeniem do tej firmy, to szczerze polecam! Tempo duże, ale miejsce super, fajna atmosfera, dużo wsparcia i rozwoju.