Uwaga! OMIJAĆ SZEROKIM ŁUKIEM! Umówilam się na wizyte do doktora ze względu na krótki okres oczekiwania konsultacji oraz zabiegu, zadzwoniłam i sie zapytam czy pan doktor wykonuje pełny lift twarzy dostalam odpowiedź że tak. Bardzo dużo schudłam i opadł mi owal twarzy pokazały sie fałdy marionetki których bardzo chcialam sie pozbyc, nie chcialam robić zadnych wypelniaczy tylko zrobic zabieg raz a porzadnie przyjechalam na konsultacje do pana doktora i mu pokazalam co mi przeszkadza powiedział ze jestem za młoda na pełny lift mam 33 lata i wszystko mi zniknie po mini liftingu za 14 tysięcy z odpreparowaniem za kolejne 4 bo to mają winę więzadła, obiecał że wszystko zniknie pytalam ze go 3 razy na konsultacji i jeszcze przed samym zabiegiem,wykonał go sam w znieczuleniu miejscowym ponieważ pani Marylka miała Covida.
Jak zaczynała schodzić opuchlizna znowu sie pokazaly fałdy marionetki nie sa widoczne dopiero jak unosze policzek wiec to nie mialy winę więzadła za kolejne 4 tysiące tylko opadający policzek jestem po konsultacji z drugim chirurgiem ,zostałam przez doktora Ziajke wprowadzona w bład u mnie by pomogl inny typ liftu a nie to co pan doktor Ziajka mi zaoferowal i obiecał że wszystko zniknie , jak przyjechałam na ściagnięcie szwów powiedzial że mam poczekac do 6 miesiecy sie wszystko regeneruje i goi i to się ułoży samo . Mam ogromna blizne przy uszach i zaciągnięcia pod uszami ,doktor przestal odbierać telefony i odpisywać na smsy poprostu mnie zlekceważył. Obiecał ze dostane na email fakturę i kartę medyczną nie otrzymałam niczego. Byłam juz u prawnika z opinia drugiego chirurga, będe zakładac sprawe w sądzię i domagac sie zwrotu wszystkich kosztów tej pomyłki, nie raz warto poczekac dłuzej i isc do sprawdzonej kliniki przekonałam się na własnej skórze. Jak są jeszcze jakies osoby poszkodowane przez tego doktora prosze o kontat telefoniczny bądź na email [email protected] nieważne ile minie czasu postaram sie pomóc z moim przypadkiem a napewno nie jestem jedyna.
Czuję się oszukana,wprowadzona przez doktora w błąd tyle wycierpiałam teraz mam blizny i dalej zmagam się z problemem.
Jest mi bardzo przykro. Chciałabym aby nikt inny nie przechodził tego co ja.
Zostaw merytoryczną opinię o Piotr Ziajka