Delphia Yachts
3 221 6 1

Opinie o Delphia Yachts

Janek

planuje zmienić prace i zastanawiam sie nad delphia slyszalem sporo dobrego stad pytanie czy nie szukaja kogos u was i na jakim dziale? co wogule myslicie o pracy u was, pchać sie w to?

Moreno
@Janek 07.01.2019 11:24

Ja się podepnę pod pytanie plus jeszcze jakby mi ktoś podpowiedział gdzie w ogóle można znaleźć oferty Delphi

qwe
@Moreno 08.01.2019 15:53

chcialem pomoc i znalesc wam jakies linki ale faktycznie ani na stronie ani na jakis innych nic nie znalazlem ale pewno szukaja ja na waszym miejscu bym podszedl ale na stronie tez bym wyslal nie zaszkodzi

Wolny
@Janek 07.01.2019 11:24

Ja też słyszałem o delphi dużo dobrego i się zatrudnilem i była to najgorsza decyzja w moim życiu i powiem ci że jak się zwolnilem i z papierami w ręku opuszczalem teren zakładu czułem ulgę że więcej nie będę musiał przekraczać tej bramy

Gość
@Janek 07.01.2019 11:24

Wszelkie informacje odnośnie pracy w firmie na znajdziecie w Urzędzie Pracy Olecko. Czy warto? Zdecydowanie nie powodów jest wiele oszukują nie wypłacana jest calos zarobionych pieniędzy tylko trzeba chodzić i wyjaśniać co i jak. Nie wiesz za co robisz akord śmiech na sali brak części brak elementów do montażu akord najgorszy z możliwych. Następna sprawa jeżeli chodzi o pracę to przyjdź zrób ale nie wiesz za ile najlepiej za darmo ???? godziny pozaakordowe czy soboty to jest szmacenie wykonanej pracy swoich pracowników co miesiąc się nie zgadza (złodziejstwo). Jedni chodzą robią co chcą jedni (usunięte przez administratora) A kasa ta sama. Nic nie idzie w dobrym kierunku będzie jeszcze gorzej jak było. Firma o dużych perspektywach a ludzie przychodzą i pracują rekordzista godzinę zdarzają się po tydzień dwa miesiąc tu nie zarobisz nawet nie dadzą a zrobią tak aby jeszcze zgnoic i było mniej najlepiej najniższa ???????? potem dziwne miny i oczy jak 5zl że na zwolnieniu jeżeli człowiek myślący zarobi na chorobowym więcej jak płacą to jest logika. ????

flis

kolejny rok z delphią rozpoczęty. no i dobrze

tak

nie ma co wieszac psow na ta firma, nie oszukuja no zwykla robota. Pozdrawiam!

Serdek
@tak 19.09.2018 14:58

Nie wiem czego ludzie oczekuja od roboty no to nie wczasy ale tak czy siak nie czuje sie tu zle i jak tak wymienialismy doswiadczenia z poprzednich prac z kumplami to kazdy mowil, ze tu mu lepiej no i cos w tym jest.

Lary
@Serdek 01.10.2018 12:19

też się pod tym podpisze

Jeremi
Zweryfikowany użytkownik

Nie aż tak dobrze jest na montażu łodzi motorowych u Ryśka,akord wychodzi po 8 pln,to nawet nie 2 euro.Nawet nasz motorek się zwolnił

robin

zmiany sa ale mi tam dobrze zawsze jest z kim pogadac posmiac sie lzej sie czlowiekowi do pracy idzie

DrW
@robin 19.12.2018 08:32

Atmosfera robi swoje, bo ze świadomością, że codziennie dobrowolnie musisz iść do pracy gdzie atmosfera jest tragiczna to jest dramat. Chwała, że tu w najgorszym przypadku jest przyzwoita.

jarko

pacuje dla Delphi i mogę polecic jako pracodawce

wolf
@jarko 13.11.2018 10:26

Również nie mam jakiś większych zastrzeżeń, nie wszystkich lubię, nie ze wszystkimi decyzjami się zgadzam idealnie nigdzie nie jest ale stosunkowo na prawdę nie ma nic poważnego co by było nie tak. Myślę, że każdy rozsądny człowiek bierze pod uwagę polską mentalność, że musi być przymarudzone no i ludzką stronę mocy, co byśmy zrobili bez sensacji, zresztą widać to nawet po zwykłych wiadomościach, złe rzeczy obiegają świat ekspresem później jeszcze ulegają paru przeróbką z pozytywami jest nieco gorzej..

dawny pracownik

Przemyt papierosów i alkohol od ruskich taki pan nie wielki chyba z kontroli wszyscy wiedzą o kogo chodzi cwaniaczek do czasu

dawny pracownik
@dawny pracownik 10.12.2018 11:58

oczywiście handel na zakładzie pracy t

Michaś
@dawny pracownik 10.12.2018 11:58

Na laminatach jachtów, tak tak z kontroli jakości ;)

klak
@Michaś 11.12.2018 15:24

Tam z Kontroli może z dwie osoby są w porządku a reszta same nie dołki którzy nie nadawali się na produkcji a teraz wielcy znawcy myślę że panienki to za dobry taniec tak nazwać na rur-cę się wepchały jak patrzyłem na ich pracę to z miejsca bym wymienił na normalnych kontrolerów bo w tej chwili nie warto komentować ich co tam się dzieję !

Waj

Wszędzie dobrze gdzie nas nie ma, w Delphi i tak jest w porządku.

Ta

Prawie wszystkie wpisy to podstawka.

hehe

Ludzie wszedzie tacy sami, może w jakiejś małej firemce najlepiej jedoosobowej wszyscy są super a pewnie i tam jakieś kwasy wychodza hehe,jak na standardy tutaj jest dobrze

stary

Wypłata moim zdaniem niezła i na czas, trzeba brać pod uwage, że to nie warszawka więc tymbardziej no i też zależy jeszcze gdzie i z kim ale ja nie mogę narzekać bo pracuję od lat w podobnym składzie więc wiemy co i jak, jesteśmy zgrani więc tak jak mówiłem nie moge narzekać. Warunki pracy też zależy, np na laminatach przyznaje ze jest ciezko ale placa tez jest wyzsza .. ale ogolnie o calosci na pewno nie można powiedzieć, że są złe. Co by się nie rozpisywać za bardzo piszę tak jak czuję nie w imieniu wszystkich ale oprócz jakiś chwilowych kryzysów ale to chyba ma każdy czasami to napradwe chwalę sobie prace w delphi

Aneta
@stary 22.11.2018 14:17

Dobre wynagrodzenie na pewno skłoni niektóre osoby do aplikacji. Piszesz, że już długi czas pracujesz w stałym składzie, czy zatem rotacja jest niska? To dobrze, że relacje między pracownikami są zazwyczaj przyjazne. Rozumiem, że praca na dziale laminowania jest najcięższa?

Anety
@Aneta 25.11.2018 22:32

Rotacja jest duża . Są braki w ludziach z okazji ,,wspaniałej " atmosfery i w wielu przypadkach zarobków. Zdarza się że na pewnym dziale ludzie szukają swoich pieniędzy bo jakoś im się wypłata nie zgadza

Anety
@Aneta 25.11.2018 22:32

Też zależy gdzie trafisz i na kogo trafisz. Pęsje są zróżnicowane. Klimat tworzy nie tylko kadra ale też ludzie a oni są różni. Gdzieś głęboko tkwi w niektórych mentalność narodowa : wypić coś przed pracą albo w jej trakcie, może coś wynieść z firmy itd. to jest po prostu smutne

otis

z ciekawości jakie są stanowiska ?

anonim

(usunięte przez administratora)

Pracownica

To jak ludzie wiedzą o co chodzi to po co to pisać na forum? Widać kogoś żółć zalała bo awans przeszedł koło nosa? Żal!

Ajj

To fakt. (usunięte przez administratora)

Lubi to
@Ajj 12.10.2018 14:22

A ją samą duma rozpiera z tego powodu. Hah(usunięte przez administratora)

Ale
@Lubi to 13.10.2018 12:43

Toć pani p wcale nie awansowała. O co wam chodzi

SorenK

musialem sie przeprowadzic i automatycznie zmienic prace. znalazlem nowa i w sumie jest niezle ale w delphi bylo lepiej i jesli chodzi o wynagrodzenie, ludzi, warunki. troche zal no trudno, zycie. pozdrawiam

pracownik

Nie rozumiem ludzi ,którzy ciągle narzekają na pracę w Delphia. Pracuję tu już kilka lat i wiadomo ,że czasem są dni lepsze ,a czasami gorsze jak wszędzie gdzie pracuje grupa ludzi. Głównym problemem jest to ,że ludzie sami niepotrzebnie się nakręcają plotkując ,wymyślając "teorie spiskowe" i negatywnie nastawiając się do wszystkiego. Praca nie jest zła sama w sobie , jak solidnie pracujesz to i odzwierciedla to wypłata , która jest zawsze na czas. Z przełożonymi też można się dogadać tylko trzeba chcieć.

kylu
@pracownik 16.08.2018 14:30

dobrze mowisz

Rickey
@pracownik 16.08.2018 14:30

Wszędzie jest tak samo. Jak to się mówi - wszędzie dobrze gdzie nas nie ma. Jak się chce pracować to można, Delphia naprawde zapewnia godne warunki

karlos
@Rickey 19.08.2018 19:49

obiektywnie patrząc to jak na oleckie standardy, Delphia naprawdę nieźle płaci. Warunki też uważam że są przyzwoite

Racja
@pracownik 16.08.2018 14:30

Głównym problemem jest to że pracują tam tacy ludzie jak (usunięte przez administratora). Udaje kogoś kim nie jest i zamiast wziąć się do roboty próbuje topic wszystkich w koło byle tylko odsunąć uwagę od siebie. Jej głównym zajęciem w pracy jest wyszukiwanie błędów u innych pracowników po to aby mieć się czym zasłonić w razie potrzeby. Zatruwajac powietrze w koło.

Racja
@pracownik 16.08.2018 14:30

Ty (usunięte przez administratora)najlepiej znasz się na tych teoriach spiskowych i plotkach więc po co to piszesz

Aneta
@karlos 09.11.2018 11:55

@karlos, a możesz coś więcej o warunkach powiedzieć? W jaki sposób firma dba o pracowników, co zapewnia? Wspominasz, że pracodawca dobrze płaci, czy są jakieś świąteczne dodatki, nagrody dla pracowników? Może w ostatnim czasie podwyższono stawki?

rajca
@Racja 11.11.2018 09:56

Racja ziomek poleciałes

ddobrik

Jestem zainteresowany praca. Jakies info o przyjeciach?

Cisu
@ddobrik 15.10.2018 14:57

patrzyles na necie?

dde
@ddobrik 15.10.2018 14:57

@ddobrik, jak dalej jestes zainteresowany to szukają teraz kogoś do obslugi suwnicy. o ile sie znasz oczywiscie

pablo

Pracuje juz długo, praca jak praca. Znam się na swojej robocie, jak potrzeba coś załatwić wystarczy pogadać

DF

Firma, która wspiera w rozwoju Lubię atmosferę w Delphia Yachts za: Pracowałam w dziale księgowości.Sprawne zarządzanie tą komórką organizacyjną

rollik

PAtrzac tak na calosc to nie mam powodow zeby obrzucać blotem tej firmy.

Anety

Przypatruję się Waszym dywagacją i mam wrażenie , że prowadzicie ustawiany dialog. Co chcecie osiągnąć ? Ze jest super, nie jest źle itd. Nasi szefowie nie do końca zdają sobie sprawę z tego co się wyprawia w firmie. Firma ma ogromny potencjał i możliwości ale nie są one w pełni wykorzystywane. (usunięte przez administratora) którzy są największym dobrem. (usunięte przez administratora) . Może kiedyś się ktoś obudzi. (usunięte przez administratora) Bo szkoda tego co szefowie wypracowali przez lata

Dawid
@Anety 02.09.2018 12:41

Zauważ, że osoba, która wychwala firmę wciąż używa (nadużywa) słowa "no". Widać, że to ten sam podstawiony człowiek ????

Edzi

Zluzujcie troche...normalnie sie robi i w porownaniu z poprzednimi miejscami w ktorych bylem to jest lepiej. tak moge smialo powiedziec.

Dawid

Widzę wysyp podstawionych wpisów. Kto pisze te wszystkie pochwalne peany? Chyba sami właściciele. Żenada

fery
@Dawid 02.10.2018 17:58

przeciez ludzie pracuja i niektorzy calkiem dlugo to jednak sa ludzie, ktorzy sie tej pracy trzymaja. ludzie nie dajmy sie zwariowac. jednym pasuje drugim nie jak wszedzie..

Aneta

@tak, co chcesz przekazać poprzez swój wpis? Nie podajesz zbyt wielu informacji, czy jesteś zadowolony? Co najbardziej Ci się podoba? Dobrze oceniasz atmosferę wśród pracowników?

Anety
@Aneta 24.09.2018 11:22

Aneta, czemu zadajesz tyle pytań

Aneta

@rydek, możesz opowiedzieć coś więcej? Co jest dla Ciebie największą zaletą? Miałeś już jakieś doświadczenie w branży? @Anety, piszesz, że szefowie nie zdają sobie sprawy, co się dzieje- mógłbyś przybliżyć temat? Co dokładnie chcesz przekazać w tych słowach? Co Twoim zdaniem powinno się zmienić, by firma wciąż się rozwijała?

goper

Praca dla konkretnych osob z fachem w reku, dobrze sprawdza sie tu osoby konkretne i doswiadczone. Nie ma co tu owijac w bawelne, szukaja raczej solidnych osob no a sama praca calkiem przyzwoita.

Apacz
@goper 12.09.2018 12:22

no ale fachowcy to raczej maja tu calkiem dobrze

JOT

Gdyby bylo mi tu zle to bym sie zwolnil no a dla mnie jest znosnie po prostu,

Gasik
@JOT 10.08.2018 14:55

no raczej kazdy chce sie trzymac miejsca gdzie ma w miare warunki pracy jakby nie patrzec to podstawa

Ktoś

A jak z wypłatami? Coś się zmieniło? Czy dalej poniżej 2k?

Felek

firmma lubi stawiac na osoby doswiadczone, z konkretnym fachem w reku i wiedza w danej dziedzinie. No takie osoby sa na pewno sie tu sprawdza. Bez dwoch zdan.

byku
@Felek 13.08.2018 13:55

No tu sie zgodze

TEDI

wedlug mnie to jak sie wie co ma sie robic to nie ma sie zadnych problemow w tej pracy

dyrdzik

Normalnie się pracuje, jest w miare ok.

Zostaw opinię o Delphia Yachts - Olecko

 

Zostaw nam swoje dane kontaktowe.

Zachęcamy do podzielenia się swoimi pozytywnymi wrażeniami na temat pracodawcy.
Każda rekomendacja jest motywacją i wyróżnieniem dla firmy. Pamiętaj, że Twoja opinia ma znaczenie.

Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii.

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia wyrażenia opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. b) RODO - wykonanie umowy) oraz gdy dotyczy, w celu weryfikacji udzielonej opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. f) RODO – prawnie uzasadniony cel tj. kontakt w sprawie wyjaśnienia naruszenia) oraz wysyłki powiadomień na temat wskazanej firmy (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. a) RODO - zgoda). Zgoda może być w dowolnym momencie wycofana. Wycofanie zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej wycofaniem. Więcej informacji na temat przetwarzania danych znajduje się w Regulaminie.

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Delphia Yachts