Nie polecam pracy w tej firmie, właścicielka chaotyczna nie potrafi podejmować konkretnych decyzji, wprowadza dużo zamieszania i bardzo nerwową atmosferę. Zatrudnia pracowników na tzw. nie pisane umowy zlecenie (czyli brak jakiegokolwiek zatrudnienia), nieuczciwie rozlicza pracowników z wynagrodzenia. Pracownicy są wynagradzani prowizyjnie z wypracowanej faktury wystawianej firmie DPD Polska. Właścicielka nie uczciwie wylicza wynagrodzenie pomimo wypracowanych specyfikacji, pracownik nigdy nie otrzymuje ustalonej prowizji zgodnie ze specyfikacją, zaś zawsze wypłacane wynagrodzenie co dwa tygodnie obniżone jest od 200 zł nawet do 2.000 zł i więcej. Obowiązkiem każdego pracodawcy jest przedstawić pracownikowi na jakiej podstawie wyliczane jest jego wynagrodzenie (faktura/specyfikacja) z konkretnym jego wyliczeniem, u P. Małgorzaty wynagrodzenia wypłacane są wg. jej "uznania" (nie czytać im lepiej pracujesz, tym zasługujesz na wyższe wynagrodzenie). Pomimo wysokich faktur wypracowanych przez pracownika, nie może on liczyć na godziwą zapłatę, gdyż jego wynagrodzenie obniżane jest zawsze o nieokreślone kwoty. Według pracodawcy to pracownik ma pokrywać koszty myjni samochodowej, paliwa itp. a do tego jeszcze obniża wynagrodzenia bez podania przyczyny i nie okazując dokumentu na podstawie którego jego wynagrodzenie zostało wyliczone. Sprawa urlopów, czy chorobowego w ogóle nie wchodzi w grę, Pani Małgorzata nie uznaje żadnych urlopów, ani tym bardziej chorobowego. Na odpoczynek kilka razy w roku to może liczyć wyłącznie Pani Małgorzata z mężem i jej syn również zatrudniony w firmie, ale nie pracownicy ("pracujący na czarno"), pracownicy traktowani są jak (usunięte przez administratora) bez prawa możliwości wypoczynku, bo od razu jest im podziękowane za współpracę. Nie polecam i całkowicie odradzam pracę w tej firmie, w której pracodawca nie szanuje pracownika, nie uczciwie wynagradza.