Koelner Polska

• Co robimy?
  • Nasza historia
  • #WeAreRawlplug
  • Rawlplug Academy
  • Jak wygląda rekrutacja?

Kim jesteśmy?

• Mokronos Dolny
  • Ślęza
  • Żerniki Wrocławskie
  • Zabrodzie

3. Opinie o pracodawcach Wrocław
  5. Opinie o Koelner Polska Sp. z o.o.

Opinie o Koelner Polska Wrocław KWIDZYŃSKA 6C

WebsiteIconRawlplug S.A.

Nie przegap nowości o Koelner Polska Sp. z o.o.!

Danuta

16.10.2019 14:23

Czy w firmie Koelner jest możliwość odbycia praktyk? Będę wdzięczna za odpowiedź.
    ..............................

11.12.2019 05:46

NO WŁAŚNIE SAMA POWIEDZIAŁAŚ TY SE SIEDZISZ NA BLISTRACH CZYLI NA WARZENIU CZYLI NIC NIE ROBISZ A Z DRUGIEJ STRONY KOLEDZY ZASUWAJĄ POWINNA BYĆ JAKAŚ ROTACJA

Krzyniu

24.08.2025 01:19

Blistry zapraszam tam na operatora wtryskarki ,trzy lata czterolistna brygadowka i kilka maszyn do ogarnięcia na operatora a stan sprzętu to zajechany zlom

Miki

01.05.2024 12:37

Co do posady Magazyniera, to piszą, że preferują I WJO, w zakresie uprawnień UDT na wózki widłowe. Ja mam II WJO. Firma może mnie na swój koszt wysłać po takie uprawnienia?

Koelner Polska Sp. z o.o.

06.05.2024 09:45

Dzień dobry, zapraszamy do aplikowania z uprawnieniami I WJO oraz II WJO ;) w zależności od potrzeb Pracodawcy wysyłamy Pracowników na kursy. W razie dodatkowych pytań zapraszamy do kontaktu na [email protected]

23.01.2022 12:43

Czy pracownicy w Koelner S.A. dogadują się między sobą?
    Nickers

18.03.2022 15:07

Tak. Po mandżursku.

Różowy Tygrysek

26.07.2022 00:38

W grupkach i pod grupkach, między swymi tak. Ale tak ogólnie duża presja konkurencyjności, rywalizacji, częste "szczucie" jeden na drugiego i powszechne kolesiostwo nie tworzą dobrej, koleżeńskiej atmosfery.

04.05.2022 12:36

Czy pracownicy Koelner S.A. mają możliwość uczestnictwa w jakichś formach integracji?
    Różowy Tygrysek

26.07.2022 00:35

O, tak! Spotkania integracyjne, wyjazdy i podróże Rawlplug, Koelner mają opracowane do perfekcji. Są wzorem do naśladowania. Nie zarobisz tam godziwej wypłaty ale co się wybawisz, napijesz i zwiedzisz świata to Twoje!
    Maciej

03.04.2020 11:32

Slaby pracodawca
    Sabinka

15.01.2020 12:57

Szukam Katarzyny Pawlikowskiej pracuje tam taka ?????
    Job

21.12.2019 21:39

Praca handlowca w terenie nie jest za kolorowa. Podstawa jest niższa niż najniższa krajowa. Trzeba zrobic bardzo duży obrót by zarobić godne pieniądze. Robią co roku wewnętrzne konkursy, w których nagrodą jest wyjazd za granicę i z około 100 handlowcow w Polsce zawsze jeździ te same 10-15 osób. Mało motywacji. Doceniają lojalność. Nie doceniają ludzi, którzy mają aspiracje. Właściciel jest bardziej zainteresowany działalnością zagraniczną niż rodzimym rynkiem. Dobra praca na start, nic poza tym. Nie daje szans na większy rozwój. Pieniądze nie koniecznie dobre. Social nie istnieje! Bardzo dużo biurokracji. Dla początkujących handlowców. Doświadczenie powinni omijać bardzo szerokim łukiem. Ogólnie nie polecam pracy jako przedstawiciel handlowy. Cały czas kogoś szukają. To już coś oznacza!
    Mazowsze

21.12.2017 18:02

Nie znane są kryteria doboru pracowników w tej firmie . Są menadżerowie którzy nie przeczytali żadnej książki w swoim życiu ,nie mają wyników a i tak piastują wysokie stanowiska w tej firmie. Trzeba być miernym ,ale wiernym i umiejętnie donosić. Można powiedzieć ze intelektualna nizina dopadła tę kiedyś bardzo obiecującą firmę. Na dzisiaj kto rozsądny ten odchodzi z tej organizacji . Jestem klientem tej firmy ,ale już mam dosyć :( decyzję podjąłem z ciężkim bólem by się rozstać,ale nie było wyjścia . Powody ; Braki !!! Nie rozliczne programy lojalnościowe ! Brak partnerów do rozmów ! Polityka cenowa nie do przyjęcia ! Handlowcy sprzedają do dystrybutorów ,następnie do odbiorców dystrybutorów ,skandal! Oferta narzędziowa totalnie zdegradowana ! Szkoda i żal :(
    marek

27.12.2017 13:50

SZkoda czasu na kooperację z nimi,wycofaj sie poki mozna
    Wido

19.12.2019 17:35

Zgadzam się w 100%
    patrycja

09.10.2019 09:10

Hmm A ja sobie ponad rok na blistrach siedzę i uwaźam ,źe praca i ludzie są fajni, Na początku było cięźko niepowiem,ludzi tam trzeba poznać bo są specyficzni,ale bez nich niebyło by tak jak jest,.,jest pozytywnie a przysłowie takie znacie ?,,Kto się czubi ten się lubi,,Pozdrawiam wszystkich,ale naj ,,theblisters,, ekipa Leszka i Mariolki. A ha a o tym wiecie źe ,,Bajorczyk, Pobiegło po Chaśiową bo w Niewoli u Ostrowskiej,,:)pozdro anonimek
    Pracownik Firmy

09.09.2019 13:36

Czas zmienić brygadzistów , pan Szymon największy śmieć w tej firmie,wyglada jak by miał anoreksje ,bardzo niski poziom kultury wręcz dno,uważa się za gwiazde,pan Mateusz ztego co zauważyłam bardzo podobny,.Nie tędy droga panowie aby stać się dla swojego wrogiem.
    animusz

06.02.2019 19:06

Jak każdy zajmie się swoją pracą tak jak powinien sie zająć to jestem pewien, że nikt nie będzie narzekał!
    ..............................

07.07.2019 09:38

naucz się czytać to będziesz wiedział gdzie się kończy zdanie a to nie dyktando tylko forum żeby dawać przecinek kropkę prawie nikt tak nie robi ale widzę że syn miodka się znalazł
    legia

26.11.2018 17:42

nie może być dobrze w tej firmie jak zarząd reprezentowany jest przez wieśniaków bez szkoły z pod Warszawy i uzależnionych od ciężkich używek "biznesmenów" wyniki giełdowe dowodzą,że trzeba tę melinę natychmiast sprzedać.
    bez szkoły ale z pomysłami

15.02.2019 08:13

Steve Jobs, Branson, Gates, Zuckerberg, nie skończyli szkoły i co, to oni wyznaczają trendy marketingu i naukowcy od nich się uczą, więc szkoły nie mają znaczenia. Powiem więcej szkoła czasami ogranicza więc argument bez szkoły tu nie ma znaczenia.
    PanW.

02.04.2019 18:56

Uzaleznione od używek maliny? :-) nje rozumiem
    Kuba

18.03.2018 21:37

Jeśli komuś tak bardzo nie odpowiada praca w firmie niech ją zmieni i nie obraża ludzi!!!

23.03.2018 07:37

jakich ludzi człowiek człowieka traktuje z szacunkiem tam tego nie ma nowy ma robić a starzy w ciula walą pracują najciężej i najmniej zarabiają żeby być człowiekiem trzeba mieć godność kulturę osobistą, i choć trochę ogłady najlepszym przykładem są ostatnie degradacje np jedna blądyneczka jeszcze jakiś czas temu nic nie robiła teraz na stole ale dalej mało robi jeden pan koordy co nie myje zębów
    emik

05.02.2019 11:53

Człowieku,naucz się pisać...Nie wiadomo gdzie się kończ zdanie,ani o co w tym bełkocie chodzi. No i ta "blądyneczka". Dramat.

22.11.2018 23:35

Dlaczego w firmie nie funkcjonuja zwiazki zawodowe?
    S

21.09.2018 10:34

Ktoś wie jak płacą na windykacji?

22.04.2018 12:22

Samo sobie stwarzamy warunki w pracy a później jest narzekanie!!!

20.05.2018 21:12

warunki tworzy pracodawca głąbie a ludzie atmosferę
    Fred

25.01.2018 23:08

Witam polecam dzial chemi pwt 70 praca marzenie
    EX Chemiczna

02.05.2018 09:14

Chyba żeby się nawciągać styrenu xD
    Makkaa111

11.04.2018 07:23

Czytając tę wszystkie opinie , nie zgadzam się, jest to firma jak każda inna są wzloty i upadki,ale niema żadnego mobbingu , pracuję na pwt 30 i uważam że jak i pracownicy,brygadziści czy szefowie zmiany są normalnymi ludźmi,a zarobki jak wszędzie na produkcjach jeżeli rynek pracy podnosi stawki to i w zakładach zmienia się pensja.Jeżeli ktoś chce uczciwie pracować,to polecam tą firmę,a pracownicy z kilkuletnim stażem nie wykorzystują nowo przyjętych osób,wręcz przeciwnie pomagają mu się wdrożyć w to wszystko.Firma spoko.
    Słówko

14.03.2018 20:08

Nie polecam pracy na stanowisku Pakowacz. Brygadzista i szef zmiany ludzie, które nikogo nie szanują. Narzędzia do pracy tylko do wyrzucenia. Nikt nie przyjmuję się ludźmi. Tylko normą obchodzi szefa. Wszędzie brudno. Brygadzista A. bardzo nie miła osoba. Odradzam wszystkich.
    Pracuś

18.02.2018 21:27

Ta firma to jedna wielka prowizorka i melina ukraińska..

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Koelner Polska?

Kontakt - Koelner Polska Sp. z o.o.

KWIDZYŃSKA 6C 51-416 Wrocław

NIP:8952016248

REGON:021979878

Rawlplug S.A.
    Branża główna: Materiały i narzędzia budowlane
    polkio

03.01.2018 10:22

aj tam, marudzicie że wysokie normy i to wina menagerów ? Podziękujcie starym pracownikom którzy za 100zł premii windowali normy do tak abstrakcyjnych poziomów, że nikt normalny nie chce tam pracować, podobnie jest w innych produkcyjnych ...
    kandydat

07.11.2017 11:35

Czy ktoś może powiedzieć jak wygląda praca na stanowisku Przedstawiciela Handlowego w tej firmie??? Jakie zarobki (podstawa) i jaka premia (od czego uzależniona)?
    ...................

24.09.2017 21:56

Hałas straszny to co teraz jest to masakra trzy działy były na jednej hali to jeszcze teraz kombajn dostawili i jest nie do wytrzymania hałas
    wsdxyz

12.09.2017 13:13

Nie idź tam pracować kimkolwiek jesteś. Zap...lać także w nocy za tak marne pieniądze, lepiej iść na dworzec żebrać. Jeszcze te cholerne gorące kombinezony, pot po tyłku, nie wolno wyjść zapalić, łazi za tobą menedżer i tylko drze ryja. Nie polecam, zwłaszcza za te pieniądze. W dodatku każą rypać bardzo szybko, jakby się pod tyłkiem paliło albo nie wiem. Po sprawdzeniu ile gotowe produkty kosztują otwiera się scyzoryk w kieszeni, firma wyzyskuje na maksa...
    żal

02.07.2017 13:08

Hmm jak nie złożysz wypowiedzenia to podwyżki nie dostaniesz smutne

20.07.2017 05:08

jakiej podwyżki 100 zl brutto to podwyżka

02.06.2017 23:29

Mam okazje się przyjąć do koelnera na dział etykiet-blistrów ogulnie drukowanie. Chciałem się dowiedzieć z prawdziwego źrudła od pracowników jak wygląda praca na tym dziale czy po 8 godzin czy może dłużej? Bo czesto w firmach ściemniają na rozmowie a puzniej się okazuje że trzeba tyrać jak osioł.

02.06.2017 23:20

Mam pytanie czy w koelneze są robione nadgodziny
    kot

22.10.2017 23:32

sa

02.06.2017 23:18

Mam pytanie czy w koelneze są robione nadgodziny?
    były pracownik

07.04.2017 20:35

Pracowalem tam 2000 brutto a zapierniczasz jak byś zarabiał/ła min 4000 netto szefowie zmian hmmmmm przemilcze to ciągły mobbing skracanie czasów podnoszenie norm no i jeszcze manager pan Z masakra jednym słowem do tego jeszcze trzeba się meldować na każde wyjście czy to do toalety czy by się napić a szef Zmiany i brygadzista wychodzą zapalić kiedy chcą nikomu nic nie mówiąc gdzie brygadzista ma takie same warunki jak inni
    były pracownik

10.02.2017 00:06

Ci powiem zero szacunku do człowieka pensje głodowe pracowałem tam 2 lat dokręcanie śruby zero motywacja 2000 tyś brutto a zapierniczasz że mało. Szefowie zmian tylko siebie widzą brygadzisci podobnie w skali 1-10 Daje -30
    Pluto

07.12.2016 07:24

Jedna banda (usunięte przez administratora) tam pracuje jak czytam te komentarze masakra jakaś
    anonimowypatryk

15.11.2016 12:56

Domyślam się kim jesteś,ale jeszcze jeden taki wpis a sprawa trafi na policje,ustalenie numeru ip to chwila moment,.Nawet kłamać nieumiesz pracowałem w ,,3m ,w bardzo małym gronie ludzi,akurat ze wszystkimi do dziś utrzymuje kontakt,nigdy z nikim niemialem zwady,pozatym dziwne źe jak razem pracowalismy w ,,koelnerze,, to niemówiłes mi o bracie z ,,3m ,,niemam czasu na steki bzdur,A dla twojej wiadomosci wszystkich bardzo lubie na blistrach i uwazam nas za zgraną ekipe,a za ciebie jedynie moge przeprosić osoby które to przeczytają.
    gość

03.11.2016 18:12

Mam pytanie o pana Irenesza Kuś, jeśli był waszym szefem to bardzo prosze o opinie bo teraz jest naszym i nie wiemy czego się spodziewać,
    e0

13.10.2016 15:06

a co powiecie o mobecnym ogłoszeniu o prace u was na operatora walcarki? w sumie jak na Łańcut warunki wydają się bardzo atrakcyjne - posiadam umiejętność posługiwania się suwmiarką , mikrometrem więc czuję szansę dla siebie
    Hfhxhd

13.10.2016 15:04

JA MAM IŚĆ NA STOŁY JESTEM CHORY
    może nowy

13.07.2016 22:39

BRYGADZISTA WYDZIAŁOWY (MONTAŻ). Co powiecie o tej ofercie? Jak duży zespół? zarobki? klimat?
    była

04.09.2016 22:32

Tak dalej szukają zespól duży w przewadze kobiet zarobki ...:) ale klimat jak z horroru gwarantowany
    anonimowypatryk71

08.06.2016 23:01

Do ONA. Niewiem kim jesteś czy dziewczyną czy facetem,ale napewno jesteś bardzo przebiegłą i fałszywą istotą,a wiesz czemu? Bo nigdy jeszcze nie miałem awersji do ludzi z którymi pracuje i viceversa.Ale jednak gdzieś się stykneliśmy ale brak odwagi z twojej strony nigdy niezdradził twojego falszerstwa. Być moźe jakaś zazdrość przemawia z twojej strony,źe dostałem umowe przez firme a np.nie ty?bo sam,sama napisałaś źe juz tam niepracujesz? Co do pana Leszka bardzo go szanuje i lubię w obecnej chwili świetnie się z nim dogaduje i uzupełniam w naszej pracy,równieź panią Jole uwaźam za bardzo ciepłą i miłą osobe,więc twoje słowa to stek złośliwych kłamst. Na tą chwile uwaźam ,źe pracuje z bardzo zgranym zespołem ludzi,którzy świetnie znają się na swojej robocie,są profesionalistami w zakresie swojej pracy ,a ja kaźdego dnia ucze się o dnich czegoś nowego za co im bardzo dziękuje.
    oNa

27.05.2016 01:37

Dziwne bo jak pracowałam z toba na blistrach,to strasznie nazekałeś na Pana chyba Leszka,ze kawał gnoja,wyzyskiwacz,i ta jego żona to kawał szm..y,pracowałam z tobą bardzo krótko,ale wydaje mi się ze coś wciągasz bo jak wracałeś niby z papierosa,zawsze miałeś coś białego w nosie,a to raczej nie był puder ????
    Xxxx

21.03.2016 19:29

Zarobki wykształcenie awana nic nie ma wspólnego po zawodowkach żądza ludźmi z wykształceniem i pomiataja bo dostali trochę wladzy
    Patryk71

19.02.2016 22:38

Hmm A ja robie ponad rok na blistrach i uwaźam ,źe praca i ludzie są fajni, Na początku było cięźko niepowiem,ludzi tam trzeba poznać bo są specyficzni,ale bez nich niebyło by tak jak jest,.,jest pozytywnie a przysłowie takie znacie ?,,Kto się czubi ten się lubi,,Pozdrawiam wszystkich,ale naj ,,theblisters,, ekipa Leszka i Krwawej Mariolki. A ha a o tym wiecie źe ,,Bajorczyk, Pobiegło po Chaśiową bo w Niewoli u Ostrowskiej,,:)pozdro anonimowy Patryk.
    były

18.06.2017 09:34

fajnie zapierdziel na akord jest fajny gratuluje nie masz nawet czasu po d się podrapać w teju firmie zapieprzają tylko nowi starzy mają lżejsze stanowiska dlatego się tam trzymają

Zostaw merytoryczną opinię o Koelner Polska Sp. z o.o.