KOTŁOMONTAŻ-Siemianowice śl

Adres: łącząca 1, 41-103 Siemianowice Śląskie

NIP: 6430000709 KRS: 0000055842

KOTŁOMONTAŻ-Siemianowice śl
1 205 163 5 1

Opinie o KOTŁOMONTAŻ-Siemianowice śl

Filtruj opinie po kryteriach:

Olek
 Opinia

Pewni jesteście, że nic pozytywnego nie można napisać? Miałem aplikować więc pytam.

Pomocna?
TakNie
Kozak 12
 Opinia
@Olek 12.06.2019 17:33

Ja jestem pewny, aplikuj gdzie indziej, jest bardzo dużo dobrych ofert. Nie wiem dokladnie jak na innych budowach jest ale wiem co sie działo na SSI scheafer. odradzam tam jechać. Nie moge powiedziec o wypłatach, pieniądze zawsze na czas.

Pomocna?
TakNie
Leszek
 Opinia
@Kozak 12 12.06.2019 22:46

Dlaczego odradzasz? Dodałeś ten komentarz na pewno na podstawie jakiś konkretnych powodów. Myślę, że zarówno ja, jak i inni czytelnicy tego wątku chcą dowiedzieć się, dlaczego masz takie zdanie na temat tego pracodawcy. Mógłbyś uzasadnić swój komentarz? Zachęcam.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Kozak 12
 Opinia

Nie polecam, jeśli chodzi o SSI schafer, brygadzisci buractwo totalne, zero jakiego kolwiek wsparcia jako młody jesteś podpierdzielany non stop przez stara gwardie stawki 7.20E/h jako ślusarz, na kwaterze sami alkoholicy którzy piją całe noce.

Pomocna?
Tak1Nie
Pracownik
 Opinia

Płacą dość słabo i praca nie jest lekka. Na początku 15 zł plus dodatek spawalniczy. Brygadzista spawaczy to zwykły buc. Kilku Ukraińców z czego jeden rozumie po polsku. Na każdej hali (usunięte przez administratora) i wszystko wszędzie leży. Łatwo o wypadek w takich warunkach.

Pomocna?
Tak43Nie1
Patrycja
 Opinia
@Pracownik 29.10.2018 00:40

W ostatnim zdaniu na temat warunków pracy w firmie KOTŁOMONTAŻ-Siemianowice śl napisałeś, że w firmie łatwo o wypadek. Czy byłeś świadkiem, aby kiedykolwiek jakiś wypadek z tego powodu miał miejsce? Wracając do wynagrodzenia, to napisz, jak dokładnie wygląda ten dodatek spawalniczy?

Pomocna?
Tak4Nie1
Pracownik
 Opinia
@Patrycja 29.10.2018 11:02

Dlaczego został usunięty tekst na temat warunków na hali? Komuś nie podoba się prawda na ten temat. Nie byłem świadkiem wypadku. Ale bardzo łatwo o potknięcia idąc np z suwnicą. Trzeba cały czas uważać aby o coś nie zahaczyć. Kierownik powinien zwrócić na to uwagę.

Pomocna?
Tak32Nie1
Patrycja
 Opinia
@Pracownik 29.10.2018 11:21

Jeżeli jakiś komentarz został usunięty, to najprawdopodobniej łamał zasady, które panują na forum gowork.pl. Przed dodaniem wpisu na temat pracy w firmie KOTŁOMONTAŻ,warto jest zapoznać się z obowiązującym regulaminem, aby na przyszłość takie sytuacje nie miały miejsca https://www.gowork.pl/regulamin

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Kot
 Opinia

Nie polecam , placa jak by kot naplakal , o ludziach to juz nie ma co wspominac

Pomocna?
Tak46Nie1

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Patrycja
 Opinia

@Dariusz, pracowałeś w delegacji w firmie KOTŁOMONTAŻ-Siemianowice śl? Możesz podzielić się z nami swoją opinią na temat tego czasu, kiedy pracowałeś w tym miejscu? Chętnie poznamy więcej szczegółów oraz informacji związanych z Twoim okresem zatrudnienia.

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Cider
 Opinia

Młodzi mają przewalone w delegacji, stara gwardia podpiernicza przy każdej okazji i robi na złość, brak jakiejkolwiek współpracy, brygadzista wredny, zamiast łagodzić konflikty, to jeszcze je podjudza. Stawki beznadziejne.

Pomocna?
Tak46Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Dariusz
 Opinia
@Cider 19.09.2018 20:45

I w jakiej miejscowosci bo delegacja to delegacja a kociołek ma wiele miast poza granicami bo tam gdzie ja bylem bylo dobrze

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Patrycja
 Opinia

@BlackSmith, nie jestem zatrudniona w firmie KOTŁOMONTAŻ. Moja dokładna analiza każdego z komentarzy wynika z tego, iż dążę do tego, aby w wątku były informacje, które są odpowiednio uzasadnione i uargumentowane. Takie opinie są bardziej wiarygodne od takich, które nie mają uzasadnienia, dlatego tak wnikliwie zadaję pytania związane z pracą w firmie KOTŁOMONTAŻ.

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
BlackSmith
 Opinia

Droga Pani PATRYCJO jest Pani strasznie stronnicza i próbuje Pani storpedować i podważyć każdy komentarz, inni moderatorzy się tak nie zachowują i są bardziej powściągliwi. Sądząc po Pani wypowiedziach to wydaje się, że jest Pani zatrudniona w firmie "K" w dziale marketingu.

Pomocna?
Tak41Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Patrycja
 Opinia

@Cider, co dokładnie starsi stażem pracownicy, którzy pracują w firmie KOTŁOMONTAŻ zgłaszają szefostwu firmy? Jesteś w stanie przedstawić sytuacje, które potwierdzą to, co napisałeś na ten temat? Jeżeli możesz to przedstaw również, jak szczegółowo wyglądają stawki, które określiłeś jako "beznadziejne".

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Patrycja
 Opinia

@Karol, drogi użytkowniku informuję, że nie jestem pracownikiem firmy KOTŁOMONTAŻ. Jestem osobą, która stara się uzyskać, jak najwięcej informacji na temat pracy w tej firmie, ponieważ informacje przekazywane przez Was są pomocne, dla osób, które aktywnie przeglądają ten wątek oraz rozważają wysłanie swojego CV do pracy w tej firmie, dlatego moje pytania są tak wnikliwe i mogą sugerować moje powiązanie z daną firmą.

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Patrycja
 Opinia

@tool, może warto poruszyć tę kwestię z odpowiednimi osobami? Nie od dziś wiadomo, że zadowolony pracownik to dobry pracownik :) @Supermonter, możesz powiedzieć coś więcej o pracy w KOTŁOMONTAŻ-Siemianowice śl? Jakie warunki oferują? Widzę, że firma oferuje zarówno pracę w kraju, jak i za granicą (info ze strony internetowej firmy). Aktualnie publikują bardzo dużo ofert pracy, więc jeśli ktoś jest zainteresowany - zapraszam: http://www.kotlomontaz.pl/praca-w-kraju ; http://www.kotlomontaz.pl/praca-za-granica @Welder, zarobki są kwestią mocno indywidualną - zależą od doświadczenia pracownika, stażu pracy, kompetencji i nawet zdolności negocjacyjnych czy aktualnej sytuacji firmy, ponadto są objęte tajemnicą handlową, dlatego takie kwestie najlepiej poruszać już na rozmowie kwalifikacyjnej.

Pomocna?
Tak6Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
mont
 Opinia
@Patrycja 18.03.2018 01:04

Patrycja kim ty jesteś, że się tak tu udzielasz ? :)))

Pomocna?
Tak16Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
WETERAN
 Opinia
@Patrycja 18.03.2018 01:04

A z kim tu w tej firmie rozmawiać!? Z tymi co widzą tylko czubek swojego nosa? Oni mają się bardzo dobrze. Zarobki utajnili, no bo przecież nie wypada upubliczniać, że robol tyra za grosze, a wybrańcy zarabiają krocie. Nie od dziś wiadomo, że zadowolony pracownik to pracownik godnie wynagradzany. Możesz być bardzo dobrym pracownikiem, systematycznie podnoszącyn kwalifikacje i po 40 latach nienagannej pracy masz minimalną krajową, oczywiście z wliczonym dodatkiem za wysługę 200zł z groszami. To ma być powód do zadowolenia!?!?!? Niestety taka szara rzeczywistość...

Pomocna?
Tak30Nie
qwe
 Opinia
@WETERAN 15.04.2018 17:02

Nie wiem czy wiesz, ale zarobki w miejscach pracy "niepaństwowych" są już od wielu, wielu lat utajnione, we wszystkich przedsiębiorstwach w Polsce. Nie wiedziałeś? To nie jest powód do dumy

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
WETERAN
 Opinia
@Patrycja 18.03.2018 01:04

A z kim tu w tej firmie rozmawiać!? Z tymi co widzą tylko czubek swojego nosa? Oni mają się bardzo dobrze. Zarobki utajnili, no bo przecież nie wypada upubliczniać, że robol tyra za grosze, a wybrańcy zarabiają krocie. Nie od dziś wiadomo, że zadowolony pracownik to pracownik godnie wynagradzany. Możesz być bardzo dobrym pracownikiem, systematycznie podnoszącyn kwalifikacje i po 40 latach nienagannej pracy masz minimalną krajową, oczywiście z wliczonym dodatkiem za wysługę 200zł z groszami. To ma być powód do zadowolenia!?!?!? Niestety taka szara rzeczywistość...

Pomocna?
Tak14Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
WETERAN
 Opinia
@qwe 18.04.2018 14:03

Jeśli chodzi o zarobki zwykłych pracownikow w firmie, to są one chronione bardzo słabo. W niektórych przypadkach bywają wręcz jawne. Natomiast zarobki nadzwyczajnej kasty są strzeżone wyjątkowo, niczym tajemnica państwowa. Powszechnie wiadomo, że już od dłuższego czasu w firmie obowiązują podwójne standardy, jeśli chodzi o przestrzeganie prawa. Jeżeli Ty tego nie wiesz, to albo jesteś nowicjuszem albo reprezentujesz tą drugą opcję która tak się chroni.

Pomocna?
Tak34Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Karol
 Opinia
@Patrycja 18.03.2018 01:04

Dzień Dobry Pani Patrycjo. Mam do Pani pytanie. Czy pracuje Pani w tej firmie w dziale HR.

Pomocna?
Tak9Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Patrycja
 Opinia

@Frodo, myślę, że każdy czasami popełnia nieświadome błędy, zatem ważne, aby przyznać się do nich, kiedy naprawdę one powstają. Jednak, aby wrócić do meritum wątku, czy możesz opisać, jakie warunki panują, jeżeli chodzi o pracę w firmie KOTŁOMONTAŻ? Możesz wypowiedzieć się na ten temat?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Patrycja
 Opinia

@Frodo, faktycznie napisałeś, że jesteś w firmie KOTŁOMONTAŻ do dziś, natomiast ja pierwotnie zrozumiałam, że od dziś, dlatego zadałam takie pytania. Jednak jeżeli jesteś osobą, która jest zatrudniona w tej firmie dłuższy okres czasu to jeszcze lepiej, ponieważ na pewno możesz napisać coś na temat warunków, które obecnie panują w tym miejscu pracy. Więc, proszę Cię o odpowiedź na moje poprzednie pytania.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Frodo
 Opinia
@Patrycja 06.08.2018 15:03

Fajnie, że się przyznałaś do błędu

Pomocna?
Tak5Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Patrycja
 Opinia

@Frodo, już po pierwszym dniu pracy w firmie KOTŁOMONTAŻ, jesteś w stanie opisać ten aspekt pracy szczegółowo? Dlaczego, uważasz, że Ci pracownicy są zatrudnieni po znajomości? Może warto z oceną pracodawcy wstrzymać się do momentu, aż przepracujesz kilka dni i będziesz mieć jaśniejszy obraz całej sytuacji?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Frodo
 Opinia
@Patrycja 30.07.2018 09:39

Patrycja gdzie jest napisane w mojej wypowiedzi, że pracuje pierwszy dzień w tej firmie. Zaczynasz mówić nieprawdę, zamieszczam moją wypowiedz jeszcze raz "Jestem w tej śmiesznej firmie do dziś :( .I powiem jedno bu...... dokładny !!!!Tylko wymagania przez gówniarzy co są na stanowiskach a się nie nadają ale są po znajomości"

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Frodo
 Opinia
@Patrycja 30.07.2018 09:39

Patrycja gdzie ja napisałem, że pracuje w tej firmie pierwszy dzień i już po pierwszym dniu stwierdzam jak jest w tej firmie. Zaczynasz mówić nieprawdę

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Frodo
 Opinia
@Patrycja 30.07.2018 09:39

Patrycja gdzie jest napisane w mojej wypowiedzi, że pracuje pierwszy dzień w tej firmie. Zaczynasz mówić nieprawdę, zamieszczam moją wypowiedz jeszcze raz "Jestem w tej śmiesznej firmie do dziś :( .I powiem jedno bu...... dokładny !!!!Tylko wymagania przez gówniarzy co są na stanowiskach a się nie nadają ale są po znajomości"

Pomocna?
Tak9Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Patrycja
 Opinia

W chwili obecnej firma KOTŁOMONTAŻ poszukuje pracowników na kilka wolnych stanowisk w swojej firmie: http://www.kotlomontaz.pl/praca-w-kraju Czy ktoś z Was zastanawia się nad podjęciem pracy u tego pracodawcy? Może są tutaj osoby, które pracowały na tych stanowiskach i mogą wypowiedzieć się na temat warunków pracy oferowanych przez pracodawcę? Zachęcam do wyrażenia opinii na ten temat.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Frodo
 Opinia
@Patrycja 04.07.2018 08:22

Jestem w tej śmiesznej firmie do dziś :( .I powiem jedno bu...... dokładny !!!!Tylko wymagania przez gówniarzy co są na stanowiskach a się nie nadają ale są po znajomości

Pomocna?
Tak10Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Patrycja
 Opinia

@Marta, tak oczywiście, czytam dokładnie to co napisałaś, i jasno wynika, z tego, iż Twój małżonek wysłał swoje CV do pracy w firmie KOTŁOMONTAŻ. Zaczęłaś pytać o warunki na stanowisku spawacza w tej firmie, dlatego przyjęłam, że Twój mąż podejmie pracę w tej firmie. Jeżeli jest inaczej, to napisz, proszę bardziej szczegółowo swój komentarz na ten temat.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Patrycja
 Opinia

@Marta, a czy małżonek został zaproszony przez firmę KOTŁOMONTAŻ na wstępną rozmowę kwalifikacyjną na stanowisko, o którym wspominasz w swoim komentarzu? Gdyby nie pojawiły się odpowiedzi na Twoje pytania to proszę Cię podziel się na forum tym jak rozwinęła się dalej sytuacja w przypadku pracy dla Twojego męża. Każda informacja będzie cenna dla osób, które w przyszłości znajdą się w podobnej sytuacji.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Marta
 Opinia
@Patrycja 16.07.2018 08:23

A Ty czytasz to co ja pisze Czy też klepiesz w ta klawiaturę Co ci wpadnie do głowy

Pomocna?
Tak8Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Marta
 Opinia

Proszę o pomoc opinie Brak !!! A niech się martwi ,myśli Dzięki koledzy kolezanki

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Patrycja
 Opinia

@Marta, możesz napisać na jakie stanowisko mąż otrzymał ofertę pracy w Niemczech? Czy oferta ta jest za pośrednictwem firmy KOTŁOMONTAŻ? Małżonek wysyłał wcześniej swoje CV, dzięki czemu firma odezwała się do niego z propozycją pracy? Przybliż proszę jak wyglądała kwestia otrzymania tej oferty pracy. Zachęcam do przybliżenia informacji na ten temat.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Marta
 Opinia
@Patrycja 10.07.2018 08:25

Wysłał cv do kotlomontaz , jako spawacz Ofertę znalazł w Internecie Możecie mi napisać jak wyglada tam praca Czy jest pewna ? Itp . Dziękuję

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Marta
 Opinia

Witam wszystkich Mój mąż dostał ofertę do pracy do Niemiec Spawanie pojemników czy coś takiego Możecie napisać jak wyglada tam praca jakie warunki , jaka stawka na rękę On zachwycony, ja przerażona tyle kilometrów od domu Pozdrawiam wszystkich Dziękuję za odpowiedzi Marta

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Zainteresowany praca
 Opinia

Jak wygląda praca w Niemczech na produkcji pojemników na odpady? Na czym polega dokładniej praca, czy jest ciężko i jak jest ogólnie? Podobno powstaje nowa linia i dlatego pytam. Proszę o konkretne odpowiedzi. Z góry dziękuję.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Korfanty
 Opinia
@Zainteresowany praca 02.06.2018 22:36

Nie powstaje tylko już jest od paru lat a oni starają się tam o kontakt ...

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Korfanty
 Opinia
@Korfanty 04.06.2018 18:02

Praca polega na obrobieniu(oskrobaniu) ciepłego jeszcze pojemnika po wyjściu z formy i złożeniu go zgodnie z zamówieniem...praca ogólnie ciężka i bardzo gorąco ale można się przyzwyczaić...

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Ferie
 Opinia
@Korfanty 04.06.2018 18:12

Ciężko tzn, że co, dzwigasz je, przenosisz? Czy ciężko przez to gorąco? Jak to wygląda, ściąga się i obrabia czy jadą taśma i w tempie się je obrabia?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Wallc
 Opinia
@Ferie 05.06.2018 23:54

Słabo płatna, i kierownictwo daje też popalić, po prostu jesteś niewolnikiem w niemieckiej fabryce ze strażnikami polskimi

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Robert
 Opinia
@Korfanty 04.06.2018 18:12

Korfanty Możesz coś jeszcze napisać Na temat wymogów i zakwaterowania I ile można zarobić Pozdrawiam serdecznie

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Patrycja
 Opinia

@Koman, czy jesteś tego pewien? Może nowi pracownicy posiadają większe doświadczenie lub kwalifikacje? Jeżeli jesteś niezadowolony ze swoich zarobków w firmie Kotłomontaż, to czy próbowałeś na ten temat rozmawiać z przełożonym? Obecnie pracownicy z doświadczeniem zyskują coraz bardziej na wartości. Przyczyną tego są braki wykwalifikowanych pracowników na rynku pracy.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Ekspo
 Opinia
@Patrycja 28.06.2018 11:37

Jakie doświadczenie skoro nie pracowali w branży i zaczynają od zera, a jeden był taki co jak zapytali czy umie obsługiwać szlifierkę to powiedział, że wie co to jest ale widział ją tylko na wystawie w castoramie :))))))

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Robert
 Opinia

Mam pytanie Jak wyglądają zarobki i praca na miejscu , czy jest duzy nacisk , co z miejscem spania bo tu na miejscu za wiele nie mówią jedynie tyle że 12 euro na godzinę Dostałem ofertę pracy jako spawacz do Brühl Dzięki za odpowiedzi Pozdrawiam

Pomocna?
Tak18Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Koman
 Opinia
@Robert 20.06.2018 12:32

Na eksporcie wieloletni pracownicy mają niższe stawki niż te którą tobie proponowano więc gdzie ta uczciwość i rzetelna firma. Lepiej uważaj Robert . Pozdrawiam

Pomocna?
Tak23Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
anonymous
 Opinia
@Koman 20.06.2018 17:23

Dzieki bardzo pozdrawiam

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Koman
 Opinia
@anonymous 25.06.2018 09:13

Na eksporcie wieloletni pracownicy mają niższe stawki niż te którą tobie proponowano więc gdzie ta uczciwość i rzetelna firma. Lepiej uważaj Robert . Pozdrawiam

Pomocna?
Tak28Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Patrycja
 Opinia

@Koman, rozumiem, że przyczyną Twojego niezadowolenia jest poziom wynagrodzenia w firmie Kotłomontaż. Czy próbowałeś rozmawiać na ten temat ze swoim przełożonym? Jeżeli udowodnisz, że jesteś ważną częścią zespołu będzie Ci łatwiej wynegocjować ewentualną podwyżkę. Czy myślałeś już o tym?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
nowy
 Opinia

Są aktualnie przyjęcia

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Patrycja
 Opinia

@Wallc, Twoja opinia jest bardzo krótka i w zasadzie opiera się wyłącznie na samych hasłach. Czy Twoje główne zastrzeżenia dotyczą organizacji pracy w firmie KOTŁOMONTAŻ? Wspomniałeś też o tym, że jesteś niezadowolony z zarobków. Czy próbowałeś rozmawiać na ten temat z przełożonym? Może przy większym doświadczeniu Twoje zarobki będą podniesione, czy próbowałeś o to zapytać?

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Wallc
 Opinia
@Patrycja 15.06.2018 09:49

Tak próbowałem rozmawiać na temat zarobków ale zostałem wyśmiany, a zaznaczam, że pracuje lata na eksporcie i wiele rzeczy jest nie tak np, musimy wyrabiać większe normy od pracowników niemieckich i często po 12h również soboty i niedziele. Traktują tam nas jak swoich niewolników, praca za 9 euro na godzinę, podobne pieniądze zarabiałem w Polsce na delegacji .

Pomocna?
Tak30Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Gutek
 Opinia

Jak można dostać się tu do pracy?

Pomocna?
Tak4Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Korfanty
 Opinia
@Gutek 04.06.2018 09:43

Złożyć CV

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
spawacz.
 Opinia

Mam pytanie ile zarabia spawacz tig na kontrakcie w Niemczech?

Pomocna?
Tak4Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Woot
 Opinia
@spawacz. 09.05.2018 16:31

Tyle, że jak jesteś dobrym tigowcem to zarobisz w więcej w kraju niż na kontrakcie z kotłomontażu

Pomocna?
Tak17Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
spawacz.
 Opinia
@Woot 09.05.2018 16:56

Tak myślałem ze jest kicha oferowali mi 12 e brutto,a w Niemczech dają od 14 do 17 e. Dzięki za informacje Woot niech dalej szukają jeleni....

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Woot
 Opinia
@spawacz. 09.05.2018 16:31

Ok

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Woot
 Opinia
@Woot 09.05.2018 22:35

Tyle, że jak jesteś dobrym tigowcem to zarobisz w więcej w kraju niż na kontrakcie z kotłomontażu

Pomocna?
Tak5Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Miko
 Opinia
@spawacz. 09.05.2018 16:31

Stawka stawką, ale tutaj musisz być dobry w tym co robisz i samodzielny pod każdym względem. Na kierownika nie masz co liczyć, że Ci pomoże, albo coś załatwi. Najczęściej to Cię (usunięte przez administratora) za to, że nie wyrabiasz norm, a normy to kosmos. Taki bidocek boi się własnego cienia, no bo co on tak naprawdę może jak niemiecki zna ledwo ledwo, a już nie wspomnę o przygotowaniu zawodowym. Jakie on ma pojęcie o wytwarzaniu elementów do kotłów, zbiorników, konstrukcji stalowych czy izometrii, jak z zawodu jest pewnie dekoratorem wnętrz. Kierownikiem został z namaszczenia i za pajacowanie trzepie kase o jakiej najlepszy fachowiec może tylko pomarzyć. Jemu jeszcze się należy samodzielne mieszkanie, oczywiście o odpowiednim standardzie, no i służbowa bryka - fura, nie byle jaka tylko markowa. Ty między innymi będziesz musiał na to wszystko urobić!

Pomocna?
Tak9Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Spawacz.
 Opinia
@Woot 10.05.2018 22:42

Jestem dobrym spawaczem, spawam lewą prawą reką i na lusterko i duże doświadczenie w stalach kołowych.Tylko skąd macie takie niskie stawki ,pomocnik monter ma 11eur netto na godzinę a tu dają spowaczą 12 brutto!!! Tylko spółczuc ludzią którzy pracują za te grosze....

Pomocna?
Tak5Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Patrycja
 Opinia

@Miko, a czy inni ludzie w pracy są pomocni? Czy praca jest ciężka i stresująca? @mont, jestem moderatorem forum GoWork.pl, a moją rolą jest dopytywanie o szczegóły i zachęcanie do dyskusji na temat pracodawców. @WETERAN, długo już pracujesz w KOTŁOMONTAŻ-Siemianowice śl? @qwe, tak, to prawda. Kwestie dotyczące wynagrodzeń objęte są tajemnicą handlową. @Lockin, a koniec końców zostałeś w KOTŁOMONTAŻ-Siemianowice śl?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Lockin
 Opinia

Praca w tej firmie to moje najgorsze doświadczenie, prosiłem się o stawkę prawie dwa lata i dopiero jak rzuciłem wypowiedzeniem to podnieśli mi stawkę o parę groszy z łaską.

Pomocna?
Tak33Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna

Zostaw opinię o KOTŁOMONTAŻ-Siemianowice śl - Siemianowice Śląskie

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia ... Czytaj więcej