Agencja Zatrudnienia DK Partner

• Huta Wiskicka
  • Bronisin
Warszawa - DK Partner

3. Opinie o pracodawcach Łódź
  5. Opinie o Agencja Zatrudnienia DK Partner Sp. z o.o.

Opinie o Agencja Zatrudnienia DK Partner Łódź

Nie przegap nowości o Agencja Zatrudnienia DK Partner Sp. z o.o.!

23.02.2015 16:50

B banda (usunięte przez administratora) pracowałem tydzień w tym sobotę i są 2 tygodnie po terminie nie dostałem wypłaty aleiinspekcja pracy się za nich weźmie.
    POLAK

03.02.2015 17:50

ZŁODZIEJE HITLEROWCY GDZIE JEST INSPEKCJA PRACY PROSIMY
    ofiara DK partner

03.02.2015 17:47

(usunięte przez administratora) nie zapłacili za zwolnienie lekarskie pałuje się od czerwca (usunięte przez administratora) odwlekają jak mogą ale jutro napisze do sądu pracy inspekcji i gazety wrocławskiej omijajcie DK PARTNER NEUCA Bielany wrocławskie ul.magazynowa2 to oszuści
    Koordynator Artur

21.01.2015 15:13

Witam, Jestem w Łodzi koordynatorem Agencji DK Partner . Chciałbym wyjaśnić kilka kwestii związanych z zastrzeżeniami grupy osób, pracujących w październiku i listopadzie, dla jednego z naszych klientów, na Teofilowie. Wszystkie zobowiązania wynikające z umów cywilno- prawnych, zostały uregulowane zgodnie z ustaleniami. Pragnę poinformować, że dla wszystkich osób, które zgłosiły zastrzeżenia do swoich wypłat zrobiliśmy korekty i dopłaty. Za wszelkie niedogodności i nieporozumienia wynikające z niejasności w systemie wynagradzania przepraszam. Jesteśmy Agencją z wieloletnim stażem i zawsze rzetelnie rozliczamy się z osobami, które dla nas pracują . Jeżeli ktoś z wypowiadających się powyżej lub czytających komentarze, nadal nie otrzymał wyrównania za wykonaną pracę, zapraszam do siedziby firmy DK Partner w Łodzi przy ul. Piłsudskiego 139/141, Ip.
    Zdelegalizować agencyjki

16.07.2016 05:59

Komu te bajki misiek?
    cisza

19.01.2015 12:52

no mimo tego, że tutaj pisze nawet sporo osób porównujac z innymi tematami to ja sie zastanawiam czy pojawi się jakaś osoba, która odpowie na wszystkie nasze pytania i wątpliwości, bo takie zostawianie pytan bez odpowiedzi nikomu nie pomaga i dobrze by było jakby ktoś odpisał cokolwiek. Wiecie, praca sama się nie znajdzie

05.12.2014 17:32

Majster

05.12.2014 18:14

To może czas nauczyć walczyć sie o swoje prawa a nie tylko narzekać? Ja zawsze nagrywam rozmowy z osobami "obiecującymi" i mam wszystko co mi obiecają, bo w Polsce poza papierkiem obowiązuje jeszcze - UMOWA SŁOWNA
    GAL ANONIM

02.12.2014 12:26

FIRMA PORAŻKA. DK Partner to oszuści. Jak Cię przyjmą to pracujesz za grosze i do tego potrącają za co się da. Jak tyrasz i się nie odzywasz to jesteś dobry pracownik, ale jak się upomnisz o swoje to wtedy jesteś zgnojony i wdeptany w ziemię. Wyssą z Ciebie wszystko co najlepsze a potem wyrzucą na zbity pysk potrącając za ubrania, buty i za co się da. Nie polecam tej pseudo firmy. A w tej Łodzi to tacy mądrzy jakby pozjadali wszystkie rozumy. Nie szanują pracowników, traktują nas z góry. Zapominają o tym, że dzięki nam mają pracę i to dzięki nam taka pseudo firma istnieje. Ale jak się chce pracować to trzeba zamknąć gębę,zacisnąć zęby i utrzymywać tych niby inteligentnych. Mam nadzieję że ktoś kiedyś im pokarze, gdzie jest miejsce takich oszustów.NIE POLECAM!!!
    ewo14

01.12.2014 14:05

najmniej 8 zł. na godzinę to jeszcze można się zgiąć do roboty ale za 5 to frajerstwo.
    rewo 12

01.12.2014 14:00

zarabiają na frajerach ,trzeba się zacząć trochę cenić !

30.11.2014 14:36

kacha 12

01.12.2014 13:49

Zgadzam się dk Partner to wielkie oszustwo i naciągacze.Pracowałam w Organice tydzień i oszukali mnie na 70 zł
    klara

21.11.2014 18:47

Niestety podzielam złe opinie. Również czuje się oszukana, nie dostałam wypłaty za nadgodziny. Absolutnie omijać DK Partner , bo rzeczywiscie oszukują
    kaśka

19.11.2014 16:25

nie są idealni, zależy na kogo się trafi. największy syf to sonoco, jeśli ktoś to przetrwal żadna praca nie straszna.
    onaa

28.10.2014 15:42

Pracuję w Strykowie na pakowaniu. Jest ciężko, ale zarobić można, jak się chce. Niestety praca tego typu nie jest najmilsza, nie można wybrzydzać, z pracą jest ciężko w Łodzi, trzeba było się uczyć i tyle, żeby mieć lepiej.
    CzłowiekZagadka

15.11.2014 13:55

Praca była za 8 złoty a nie 5 zł bo tam robiłem i jestem zadowolony.
    anty

18.11.2014 13:34

Ty klakierze, to ja ci zaproponuję kopanie rowu za 5.5 to bedziesz jeszcze bardziej zadowolony

Oferty pracy - Agencja Zatrudnienia DK Partner Sp. z o.o.

Komisjoner /magazynier

Łódź

4900 - 6000 PLN / m

Jerzy Golonka

24.10.2014 08:13

Oszuści! W Łodzi w biurze na ul. Piłsudskiego pracuję gościu, który jest osobą niekompetentną, nie potrafi przekazać informacji, a jak już coś wyduka to i tak mija się to z prawdą. Miałem pracować w firmie Organika na Teofilowie, pojechałem i co zobaczyłem? Namiot! Praca odbywa się w namiocie, stoły to palety, zimno i brudno. W biurze mówili, że będzie szkolenie, że praca na akord. Przyszedłem rano, zero szkolenia. Praca okazała się za 5-6 zł, bo koordynator sam nie wiedział. Także w biurze koleś ma fantazję, a na miejscu bród, smród i ubóstwo. Jak ktoś chce iść do pracy nie wiedząc za jaką stawkę, to idealna praca dla niego. Nie polecam, szkoda marnować czas.
    grazyna

23.11.2014 21:48

Potwierdzam robota wyszła na 5-6 zł za godz, bo to sa kretacze. Nie płacą za wszystkie przepracowane godziny. Nie opłaca się tam tyrać, bo dostaniesz 5 zl/h. Omijać
    Zbeer

22.10.2014 19:33

Pracowałem przez DK Partner w Toruniu, w sumie bez zarzutów, Pani z biura nawet przyjeżdżała do Nas do firmy, żeby podpisać kolejną umowę. Dla mnie pozytyw
    były pracownik

07.10.2014 09:31

Nie nabierajcie się na magazyn z będzinie , szukają jeleni a płacą 100 zł jak przyprowadzisz kogoś go pracy ,żenada.........zarobki 5 zł na godzinę.
    blady

11.09.2014 10:07

to warto pracowac przez dk czy nie?
    JA

21.09.2014 10:09

nie warto,bo kantują ile wlezie.
    kacha 12n

01.12.2014 13:56

Nie warto za żadną cenę oszustwo
    krisu

14.08.2014 14:25

witam firma dk partner jest spoko pracuje przez ich agencje pol roku w firmie w lodzi mam odprowadzane wszystkie skladki kasa na czas mam wyplacane50i100 bez problemu sie z nimi kontaktuje i zalatwiam bez przeszkod a za to jak jest w danym zakladzie pracy dk nie odpowiada za to oni tylko szukaja ludzi pretensje do przelozonych firmy w ktorej sie pracuje
    były pracownik

14.08.2014 13:12

Dałem się nabrać na ładne słówka i obiecanki do IDL Logistic Będzin , dopiero jak dostaniecie umowy to jest czarno na białym , a jak będzie przelew to dopiero ROZCZAROWANIE porażka na całości . ! ! ! Jeśli ktoś lubi być , poniżany i pracować za michę ryżu to tak............
    złodzieje DK Partner

26.06.2014 14:23

porażka ....czekalem 2miesiace na ekwiwalent za urlop ...jak wyplacili okazalo sie ze dostalem za 3 dni a nie za 6 dni urlopu dzwonilem kilkakrotnie ale brak jakiechkolwiek reakcji z ich strony...

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Agencja Zatrudnienia DK Partner?

23.04.2014 15:17

Solidna firma

22.11.2014 09:59

Życzę Ci mniej stresu, a przy okazji - czytania ze zrozumieniem
    marc

03.02.2015 17:32

Dk partner to (usunięte przez administratora) oszukali mnie na zwolnieniu chcieli na miesiącu pracy sa chamscy to hitlerowcy gdzie jest inspekcja pracy
    Szarri

23.04.2014 14:39

DK partner Stryków odradzam w 100% nigdy nie dostaniesz to co mówią na rozmowie rekrutacyjnej oszukują nawet z dniami wolnymi ,straszą zwolnieniem a już jeśli masz w umowie że jak się zwolnisz przed terminem 3 pierwszych dni to nie dostaniesz nawet złotówki będą robić wszystko aby nie wytrzymać i się zwolnić.Za żadną nadgodzinę nie dostałem nawet złotówki.Pracowałem 2 miesiące tylko dla tego aby zobaczyć do czego mogą się posunąć to czyste z......!
    DK Partner

27.06.2014 10:58

Witam, jestem koordynatorem DK Partner w regionie łódzkim i muszę stwierdzić, że chyba nie wie Pan co oznacza stawka akordowa skoro uważa Pan, że powinien dostać dodatkowe pieniądze za nadgodziny. Na rozmowie rekrutacyjnej zawsze mówimy, że zarobki są zróżnicowane i bezpośrednio uzależnione od sprawności manualnej i indywidualnego tempa pracy. Chyba jednak nie było Panu tam tak źle skoro po pierwszej wypłacie pozostał Pan na kolejny miesiąc. (usunięte przez administratora)
    Kobra

27.06.2014 18:09

To wypowiedz sie Panie koordynatorze jeszcze o urlopach na ktorych oszukujecie. Na 100% przekrecacie ludzi na rozliczeniu. Pewnie napiszesz, że robicie wszystko rzetelnie i nie wiesz skad te pomowienia, bedziesz wtedy kłamcą
    Kobra

05.04.2014 15:55

Uwazajcie na nich bo oszukuja z urlopami. Kolega z firmy konczyl z nimi wspolprace to powiedzieli mu, ze wykorzystal caly urlop, mimo ze nigdy dnia wolnego nie wziąl... lepsza kwestia, ze mu nawet powiedzieli dokladnie kiedy bral wolne. Niezle jajca
    Mister-X

30.03.2014 13:21

Witam, pracuje miesiąc przez tę agencję. Umowa przedłużana co miesiąc, ale podobno nie z winy agencji, tylko to wymóg firmy w której pracuje. Za dużo powiedzieć nie potrafię, bo nawet wypłaty jeszcze nie dostałem, ale ludzie z ktorymi pracuje a też są z DK, są zadowoleni
    rot

16.03.2014 15:44

Tez to zauważyłem z tą stroną internetową, ale to nie jest wina DK Partner, tylko firmy, która robiła stronę, nie ma co pod tym względem oceniać firmy. Napiszcie lepiej pracownicy jak teraz z warunkami.
    ciekawski

26.02.2014 09:45

może ktoś mi wyjaśnić dla czego na oficjalnej stronie DK Partner nie ma żadnych opinij

Kontakt - Agencja Zatrudnienia DK Partner Sp. z o.o.

Al. Piłsudskiego 139/141 92-318 Łódź

mariusz

24.02.2014 11:28

witam mam pytanie jaka jest szansa na dostanie normalnej umowy o prace??? jestem zatrudniony od 2 miesięcy i obie umowy miałem podpisywane co miesiąc umowa ta nazywa się "umowa o prace tymczasową
    dz

30.01.2014 19:06

Witam pracowałam przez wyżej wymieniona agencje i nie bylam zadowolona moze to zależy od ludzi przydzielanyvh do danych grup ale wg nie mozna było sie nic dowiedzieć.po przepracowanych 2mies okazali sie ze nie mamodprowadzanych skladek z czego pracuje na dwóch umowach. A kiedy pracownik zachoruje obniżana zostaje mu stawka ponieważ pracownik powinien trzy dni wcześniej wiedzieć że zlle sie poczuje i zawiadomić koordynatora.
    ja.

14.10.2013 06:45

hamlet,jeżeli ta agencja jest tak w porządku,to możesz mi wytłumaczyć,dlaczego oni oferują na umowie o prace(usunięte przez administratora)u nich jakoś jest.pzdr.

12.10.2013 17:38

Koordynowałem pracę pracowników tymczasowych, prowadziłem rekrutację. Dlatego wiem co piszę i wiem, że pracownicy tymczasowi w DK są traktowani lepiej niż pracownicy w wielu innych firmach. Jak czytam brednie, które tu niektórzy piszą to nie wiem czy śmiać się czy płakać. A odszedłem bo miałem inne plany zawodowe. Ale wdzięczność do firmy pozostała

12.10.2013 15:05

Pracowałem dla nich ponad 1 rok. Odprowadzają wszystkie podatki, a wypłata jest zawsze w terminie. Pozdrawiam
    Zainteresowany

12.10.2013 07:53

Witam. Ma pytanie. Czy ktoś wie może czy jeśli jest się zatrudnionym przez firmę DK Partner ns umowę zlecenie to firma faktycznie odprowadza składki do Zusu tak jak obiecują? Czy ktoś się spotkał może z sytuacją oszustwa ze strony tej firmy czyli że mówią że odprowadzają a w praktyce nie jesteś ubezpieczony?
    zygzak

04.10.2013 22:58

Może ktoś napisać jak obecnie wygląda wynagrodzenie w DK Partners, pracując dla Neuca? Stawka godzinowa + premia wg regulaminu Neuca. Widział ktoś ten regulamin na oczy? Co tam jest napisane? Czy premia jest od samego początku pracy, czy w pierwszych miesiącach nędzna podstawa godzinowa bez premii?
    delka

26.09.2013 13:51

a czy ktoś pracował lub pracuje w strykowie? zastanawiam się czy warto mam blisko. potrzebują pakowaczy. proszę o opinie. delka

13.09.2013 21:34

Witam Warto iść do Ołtarzewa na magazyn?Jak płacą? Często są nadgodziny?

17.08.2013 18:38

praca była w Neuca w Katowicach,pomoc magazynowa umowa o prace tymczasową,wynagrodzenie 1550 zl brutto,ciekawe,jak najniższa krajowa na umowe o prace to 1600 zł.

17.08.2013 10:32

Takie umowy możesz mieć do 18 miesięcy,a potem firma w której pracujesz może cię zatrudnic,albo poprostu ci podziękują,przeważnie to drugie,a wypłata z tych umów jest normalnie co miesiąc.
    ...

15.08.2013 15:20

to są umowy o prace tymczasową na 7 dni,a czy płacą składki o tych umów,to musiałbyś w ZUS ie się dowiadywać

15.08.2013 00:26

No umowy masz co tydzień,a wypłate z tych umów co miesiąc,np: dostaniesz umowe od 1 do 7 września,i za ten okres dostaniesz kase 10 października,DK Partner to lipa,niewarto nimi sobie zawracać głowe,niech sami sobie robią na tych szemranych umowach.
    czytelniczka

26.11.2013 16:23

umowajest co miesieczna tak jak i wyplata
    samuel

18.03.2013 12:06

A Ty? Masz chyba jakiś problem ze sobą, polecam spotkanie z Dr Freudem :)

Zostaw merytoryczną opinię o Agencja Zatrudnienia DK Partner Sp. z o.o.