DK Partner

Wrocław

Ocena pracodawcy 3/6

na podstawie 75 ocen.

Opinie o DK Partner

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie DK Partner

:))

Dają jakieś benefity, typu karta multisport, ok system ?

Agnieszka

@Niepewna - czy podjęłaś decyzję o podjęciu pracy w DK Partner? Jak wyglądała rozmowa rekrutacyjna, na którą zostałaś zaproszona? Osoby zainteresowane ofertami pracy w tej firmie na pewno skorzystają na Twoim doświadczeniu. Pomoże im to lepiej przygotować się do procesu rekrutacyjnego.

Niepewna

Witam, otrzymałam odpowiedź odnośnie pracy w Łodzi na Teofilowie na ulicy Duńskiej, w związku z komplementacją zamówień. 8-16, pon-pt, umowa zlecenie. No i dwie rzeczy które średnio mi się podobają - przynieść wydrukowane CV (nie to że mnie nie stać wydać te 20 groszy, ale takich punktów w Łodzi jest coraz mniej więc szukać po szybkości to średnio trochę) no i na rozmowę zostałam zaproszona poprzez odpowiedź na portalu OLX. Żadnego telefonu, wstępnej rozmowy, nic. Niby w ogłoszeniu jest, że zlecenie i po 3 miesiącach możliwość przejęcia przez pracodawcę (tak pisze każda agencja, z nie jedną miałam kontakt i jeszcze nigdzie się to nie sprawdziło), ale nawet jeśli tak się stanie, to jak to rozumieć? Zlecenie dalej czy już zaoferują umowę o pracę? Bo jak zlecenie, to nawet nie ma się co fatygować, przynajmniej w moim przypadku. Jest tutaj ktoś, kto tam pracuje, lub kto pojawił się w biurze na Piłsudskiego w związku z tą ofertą pracy? Warunki oferują nawet niezłe, 13,50 brutto, ale jeśli miałabym tam jechać, potwierdziliby te informacje, a w miejscu pracy tylko postawią wielkie oczy i znowu się okaże że zrobiono mnie w balona, to nie wiem czy jest sens tracić czas. Proszę o rzetelne odpowiedzi, najlepiej osób pracujących w tym miejscu. Pozdrawiam serdecznie.

SamwieszKto
@Niepewna 18.05.2017 11:00
Witam, otrzymałam odpowiedź odnośnie pracy w Łodzi na Teofilowie na ulicy Duńskiej, w związku z komplementacją zamówień. 8-16,...

Hej. W tej firmie na ulicy dunskiej owszem po 3 miesiącach jest możliwość przejścia na firmę, ale dalej na zlecenie. Jedna pani przepracowala tam 1,5 roku i dopiero bo wielu dopominanaich dali jej.umowę o pracę. Generalnie praca polega na oklejaniu artykułow polskimi etykietami ewentualnie jeśli stwierdza że się do tego nie nadajesz bo nir wyrabiasz norm z kosmosu to idziesz na sortowanie kosmetyków. Nie szanują pracowników. Traktują jak tanią siłę roboczą. Jeśli się nie podlizujesz i nie jesteś na każde zawołanie bo są soboty pracujące niby nie obowiązkowe i nadgodziny na które bardzo.namawiają to koordynator traktuje Cię jak powietrze. Praca sama w sobie nie jest zła, ale czy warto dać się tak traktować?

Agnieszka

Zainteresowani pracą przez DK Partner? Na stronie firmy znajdziecie aktualne oferty pracy http://www.dkpartner.pl/rekrutacje Będziecie się zgłaszać?

nakruszyła i uciekła

a jako kobieta mam szansę u was pracować jako pracownik działu montażu?

kierownik ds. pozytywnego myślenia

Drodzy Państwo, w przypadku wynagrodzeń przypadających na 15 września 2016 roku zostały one wysłane do Was 15.09.16 po godzinie 12:00 dlatego dzień wpłynięcia na Wasze konta to 16.09.2016. O tym fakcie poinformowaliśmy e-mailem wszystkich naszych Koordynatorów jak i Pracodawców, u których macie przyjemność pracować. Błąd techniczny był po naszej stronie ! Kxx & Maik proszę o kontakt 607-10-44-44 wyjaśnię te przypadki indywidualnie. Widać ,że jesteście naszymi nowymi pracownikami dlatego proszę porozmawiać z kolegami , którzy pracują dłuższy czas jak dotychczas wpływały wynagrodzenia. Jestem do dyspozycji jak wyżej, Pozdrawiam, kierownik ds. pozytywnego myślenia

Kxx

Zgodnie z umową, którą podpisałem pierwszego sierpnia, wypłatę powinienem dostać piętnastego dnia następnego miesiąca czyli września. W dniu pisania tego komentarza mamy już dzień szesnasty, a pieniędzy ani widu, ani słychu.

989piotr

pracowałem przez sierpień przez DK Partner, lecz z innej miejscowości i wynagrodzenia brak... pewnie sprawa się wyjaśni, lecz sam fakt braku kasy na czas, to spora wpadka i niemiły incydent, który w poważnej firmie zdarzyć się nie powinien...

Justyna

Do pracownic nie mam pretensji, bardzo mila jest Marcelina z tatuazem na szyi, dziewczyna mila i duzo pomocna. Ale co moga pracownice jak Pani Dyrektor Tyranozaurus Anna pietro wyzej steruje wszystkim jak kuklami na sznurkach. Pani Dyrektor Anna blondyna kicnie a na dole tornado. Przemadrzala nigdy nie byla na zachodzie a zachowuje jak by wszystkie rozumy zjadla. Takiej wyrachowanej narcuyztycznej osobki dawno zem nie spotkala. To przez nia DK Partner ma tyle negatywnych wpisow.

Marcelina
@Justyna 09.03.2016 11:48
Do pracownic nie mam pretensji, bardzo mila jest Marcelina z tatuazem na szyi, dziewczyna mila i duzo pomocna. Ale co moga prac...

Cześć Justyna ! Cieszę się, że uważasz mnie za miłą osobę. Tatuaż mam za uchem, a nie na szyi :) Co do Pani Anny, nie wiem skąd znasz takie szczegóły ponieważ kandydaci i pracownicy z zewnątrz nie mają przyjemności dosłownie przyjemności poznawać Pani Ani. Szczerze, rozbawiły mnie te bzdury które napisałaś. Pani Dr Anna nie jest tyranozaurusem, a żadna z koordynatorek nie jest kukiełką. "Dużo pomocne" to tak trochę nie brzmi po polsku, więc moje pytanie brzmi skąd jesteś i na jakiej podstawie wyciągasz tak bzdurne oraz krzywdzące wnioski o Pani Dyrektor ?

anonim

(usunięte przez administratora)

Kierownik ds.pozytywnego myślenia

Kasztan nie ma różnicy czy jesteś pracownikiem tymczasowym czy stacjonarnym. Wynagrodzenia są wypłacane do 10 każdego miesiąca i zapewniam Cię nie ma zmartwienia - w razie pytań służę pomocą 607 10 44 44

xxx

Firma do [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Zdecydowanie nie polecam.

Kierownik ds. Pozytywnego myslenia
@xxx 11.01.2016 12:00
Firma do [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Zdecydowanie nie polecam.

XXX moze jakieś konkrety ?

gośću

A jak się idzie na chorobowe po wypadku w pracy przez ta firmę to później trzeba dzwonić po swoje pieniądze bo inaczej ich nie dostaniecie

gośću

A jak się idzie na chorobowe po wypadku w pracy przez ta firmę to później trzeba dzwonić po swoje pieniądze bo inaczej ich nie dostaniecie

Olo

Pracowałem też w tej firmie.Jest to banda oszustów, a zwłaszcza koordybator alkoholik Drygulski, który jak tylko mógł oszukiwał ludzi ,żeby mógł dopisać swoim przydupasom, a później jak była wypłata to zabierał od nich kasę, i później chlal. Oradzam tam pracę ,bo są jeszcze ludziom winni kasę za 2014r.

AnZet

TRAGEDIA! Pieniądze zostały mi wypłacone w połowie. Minęły 3 miesiące, a firma (mimo licznych telefonów) wciąż nie wypłaciła całkowitej należności. Na szczęście z firmą miałam do czynienia tylko przez krótki okres. Sprawę niebawem kieruje do Sądu Pracy. Całkowicie ODRADZAM WSPÓŁPRACĘ!

ja

Też dostałam ofertę pracy, a miałabym 50 km do pracy, więc się poważnie zastanawiam. Czy ktoś ma doświadczenie w pracy na stanowisku koordynatora pracowników tymczasowych w Katowicach?

huang

W każdej opinii jest ziarenko prawdy - tyle powiem

Anastazja

AGENCJA ZATRUDNIENIA DK PARTNER OSZUŚCI! Uważajcie na nich, byłam u nich koordynatorką hostess w Selgros Gliwice, mieli wypłacić mi pieniądze 15 i ciągle zwlekali tłumacząc się 'awarią systemu'. Kiedy w końcu postraszyłam ich PIP-em, dostałam przelew, ale o połowę mniej niż mi się należy. Oczywiście nikt już nie odbiera ode mnie telefonów. Tacy pracodawcy powinni się wstydzić!

Julian
@Anastazja 29.06.2015 18:45
AGENCJA ZATRUDNIENIA DK PARTNER OSZUŚCI! Uważajcie na nich, byłam u nich koordynatorką hostess w Selgros Gliwice, mieli wypłaci...

Anastazja oni maja kilka oddziałow , każdy posiada telefon stacjonarny , a na stronie WUP jest telefon bezpośredni do Prezesa , coś tu nie tak ? Miałem podobna sytuacje ale jakoś sie dodzwoniłam i tamat mam załatwiony.

major

Ty hamlet wracaj wiersze pisać.

anonim

(usunięte przez administratora)

hamlet

Wiesz co facet. Jesteś nudny i monotonny :)

pracownik

B banda [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] pracowałem tydzień w tym sobotę i są 2 tygodnie po terminie nie dostałem wypłaty aleiinspekcja pracy się za nich weźmie.

POLAK

ZŁODZIEJE HITLEROWCY GDZIE JEST INSPEKCJA PRACY PROSIMY

ofiara DK partner

[usunięte przez admina słowo niecenzuralne] nie zapłacili za zwolnienie lekarskie pałuje się od czerwca [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] odwlekają jak mogą ale jutro napisze do sądu pracy inspekcji i gazety wrocławskiej omijajcie DK PARTNER NEUCA Bielany wrocławskie ul.magazynowa2 to oszuści

Koordynator Artur

Witam, Jestem w Łodzi koordynatorem Agencji DK Partner . Chciałbym wyjaśnić kilka kwestii związanych z zastrzeżeniami grupy osób, pracujących w październiku i listopadzie, dla jednego z naszych klientów, na Teofilowie. Wszystkie zobowiązania wynikające z umów cywilno- prawnych, zostały uregulowane zgodnie z ustaleniami. Pragnę poinformować, że dla wszystkich osób, które zgłosiły zastrzeżenia do swoich wypłat zrobiliśmy korekty i dopłaty. Za wszelkie niedogodności i nieporozumienia wynikające z niejasności w systemie wynagradzania przepraszam. Jesteśmy Agencją z wieloletnim stażem i zawsze rzetelnie rozliczamy się z osobami, które dla nas pracują . Jeżeli ktoś z wypowiadających się powyżej lub czytających komentarze, nadal nie otrzymał wyrównania za wykonaną pracę, zapraszam do siedziby firmy DK Partner w Łodzi przy ul. Piłsudskiego 139/141, Ip.

Zdelegalizować agencyjki
@Koordynator Artur 21.01.2015 15:13
Witam, Jestem w Łodzi koordynatorem Agencji DK Partner . Chciałbym wyjaśnić kilka kwestii związanych z zastrzeżeniami gru...

Komu te bajki misiek?

cisza

no mimo tego, że tutaj pisze nawet sporo osób porównujac z innymi tematami to ja sie zastanawiam czy pojawi się jakaś osoba, która odpowie na wszystkie nasze pytania i wątpliwości, bo takie zostawianie pytan bez odpowiedzi nikomu nie pomaga i dobrze by było jakby ktoś odpisał cokolwiek. Wiecie, praca sama się nie znajdzie

anonim

(usunięte przez administratora)

Majster

To może czas nauczyć walczyć sie o swoje prawa a nie tylko narzekać? Ja zawsze nagrywam rozmowy z osobami "obiecującymi" i mam wszystko co mi obiecają, bo w Polsce poza papierkiem obowiązuje jeszcze - UMOWA SŁOWNA

GAL ANONIM

FIRMA PORAŻKA. DK Partner to oszuści. Jak Cię przyjmą to pracujesz za grosze i do tego potrącają za co się da. Jak tyrasz i się nie odzywasz to jesteś dobry pracownik, ale jak się upomnisz o swoje to wtedy jesteś zgnojony i wdeptany w ziemię. Wyssą z Ciebie wszystko co najlepsze a potem wyrzucą na zbity pysk potrącając za ubrania, buty i za co się da. Nie polecam tej pseudo firmy. A w tej Łodzi to tacy mądrzy jakby pozjadali wszystkie rozumy. Nie szanują pracowników, traktują nas z góry. Zapominają o tym, że dzięki nam mają pracę i to dzięki nam taka pseudo firma istnieje. Ale jak się chce pracować to trzeba zamknąć gębę,zacisnąć zęby i utrzymywać tych niby inteligentnych. Mam nadzieję że ktoś kiedyś im pokarze, gdzie jest miejsce takich oszustów.NIE POLECAM!!!

ewo14

najmniej 8 zł. na godzinę to jeszcze można się zgiąć do roboty ale za 5 to frajerstwo.

rewo 12

zarabiają na frajerach ,trzeba się zacząć trochę cenić !

anonim

(usunięte przez administratora)

kacha 12

Zgadzam się dk Partner to wielkie oszustwo i naciągacze.Pracowałam w Organice tydzień i oszukali mnie na 70 zł

klara

Niestety podzielam złe opinie. Również czuje się oszukana, nie dostałam wypłaty za nadgodziny. Absolutnie omijać DK Partner , bo rzeczywiscie oszukują

kaśka

nie są idealni, zależy na kogo się trafi. największy syf to sonoco, jeśli ktoś to przetrwal żadna praca nie straszna.

onaa

Pracuję w Strykowie na pakowaniu. Jest ciężko, ale zarobić można, jak się chce. Niestety praca tego typu nie jest najmilsza, nie można wybrzydzać, z pracą jest ciężko w Łodzi, trzeba było się uczyć i tyle, żeby mieć lepiej.

CzłowiekZagadka
@onaa 28.10.2014 15:42
Pracuję w Strykowie na pakowaniu. Jest ciężko, ale zarobić można, jak się chce. Niestety praca tego typu nie jest najmilsza, ni...

Praca była za 8 złoty a nie 5 zł bo tam robiłem i jestem zadowolony.

anty
@CzłowiekZagadka 15.11.2014 13:55
Praca była za 8 złoty a nie 5 zł bo tam robiłem i jestem zadowolony.

Ty klakierze, to ja ci zaproponuję kopanie rowu za 5.5 to bedziesz jeszcze bardziej zadowolony

Jerzy Golonka

Oszuści! W Łodzi w biurze na ul. Piłsudskiego pracuję gościu, który jest osobą niekompetentną, nie potrafi przekazać informacji, a jak już coś wyduka to i tak mija się to z prawdą. Miałem pracować w firmie Organika na Teofilowie, pojechałem i co zobaczyłem? Namiot! Praca odbywa się w namiocie, stoły to palety, zimno i brudno. W biurze mówili, że będzie szkolenie, że praca na akord. Przyszedłem rano, zero szkolenia. Praca okazała się za 5-6 zł, bo koordynator sam nie wiedział. Także w biurze koleś ma fantazję, a na miejscu bród, smród i ubóstwo. Jak ktoś chce iść do pracy nie wiedząc za jaką stawkę, to idealna praca dla niego. Nie polecam, szkoda marnować czas.

grazyna
@Jerzy Golonka 24.10.2014 08:13
Oszuści! W Łodzi w biurze na ul. Piłsudskiego pracuję gościu, który jest osobą niekompetentną, nie potrafi przekazać informacji...

Potwierdzam robota wyszła na 5-6 zł za godz, bo to sa kretacze. Nie płacą za wszystkie przepracowane godziny. Nie opłaca się tam tyrać, bo dostaniesz 5 zl/h. Omijać

Zbeer

Pracowałem przez DK Partner w Toruniu, w sumie bez zarzutów, Pani z biura nawet przyjeżdżała do Nas do firmy, żeby podpisać kolejną umowę. Dla mnie pozytyw

były pracownik

Nie nabierajcie się na magazyn z będzinie , szukają jeleni a płacą 100 zł jak przyprowadzisz kogoś go pracy ,żenada.........zarobki 5 zł na godzinę.

blady

to warto pracowac przez dk czy nie?

JA
@blady 11.09.2014 10:07
to warto pracowac przez dk czy nie?

nie warto,bo kantują ile wlezie.

kacha 12n
@blady 11.09.2014 10:07
to warto pracowac przez dk czy nie?

Nie warto za żadną cenę oszustwo

krisu

witam firma dk partner jest spoko pracuje przez ich agencje pol roku w firmie w lodzi mam odprowadzane wszystkie skladki kasa na czas mam wyplacane50i100 bez problemu sie z nimi kontaktuje i zalatwiam bez przeszkod a za to jak jest w danym zakladzie pracy dk nie odpowiada za to oni tylko szukaja ludzi pretensje do przelozonych firmy w ktorej sie pracuje

były pracownik

Dałem się nabrać na ładne słówka i obiecanki do IDL Logistic Będzin , dopiero jak dostaniecie umowy to jest czarno na białym , a jak będzie przelew to dopiero ROZCZAROWANIE porażka na całości . ! ! ! Jeśli ktoś lubi być , poniżany i pracować za michę ryżu to tak............

złodzieje DK Partner

porażka ....czekalem 2miesiace na ekwiwalent za urlop ...jak wyplacili okazalo sie ze dostalem za 3 dni a nie za 6 dni urlopu dzwonilem kilkakrotnie ale brak jakiechkolwiek reakcji z ich strony...

hamlet

Solidna firma

hamlet

Życzę Ci mniej stresu, a przy okazji - czytania ze zrozumieniem

marc
@anty 19.11.2014 11:43
Nie jestem nieomylny, ale teraz jestem pewien, że jesteś klakierem, bo bardzo profesjonalnie i z wielkim szacunkiem nadajesz du...

Dk partner to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] oszukali mnie na zwolnieniu chcieli na miesiącu pracy sa chamscy to hitlerowcy gdzie jest inspekcja pracy

Szarri

DK partner Stryków odradzam w 100% nigdy nie dostaniesz to co mówią na rozmowie rekrutacyjnej oszukują nawet z dniami wolnymi ,straszą zwolnieniem a już jeśli masz w umowie że jak się zwolnisz przed terminem 3 pierwszych dni to nie dostaniesz nawet złotówki będą robić wszystko aby nie wytrzymać i się zwolnić.Za żadną nadgodzinę nie dostałem nawet złotówki.Pracowałem 2 miesiące tylko dla tego aby zobaczyć do czego mogą się posunąć to czyste z......!

DK Partner
@Szarri 23.04.2014 14:39
DK partner Stryków odradzam w 100% nigdy nie dostaniesz to co mówią na rozmowie rekrutacyjnej oszukują nawet z dniami wolnymi ,...

Witam, jestem koordynatorem DK Partner w regionie łódzkim i muszę stwierdzić, że chyba nie wie Pan co oznacza stawka akordowa skoro uważa Pan, że powinien dostać dodatkowe pieniądze za nadgodziny. Na rozmowie rekrutacyjnej zawsze mówimy, że zarobki są zróżnicowane i bezpośrednio uzależnione od sprawności manualnej i indywidualnego tempa pracy. Chyba jednak nie było Panu tam tak źle skoro po pierwszej wypłacie pozostał Pan na kolejny miesiąc. (usunięte przez administratora)

Kobra
@DK Partner 27.06.2014 10:58
Witam, jestem koordynatorem DK Partner w regionie łódzkim i muszę stwierdzić, że chyba nie wie Pan co oznacza stawka akordowa s...

To wypowiedz sie Panie koordynatorze jeszcze o urlopach na ktorych oszukujecie. Na 100% przekrecacie ludzi na rozliczeniu. Pewnie napiszesz, że robicie wszystko rzetelnie i nie wiesz skad te pomowienia, bedziesz wtedy kłamcą

Kobra

Uwazajcie na nich bo oszukuja z urlopami. Kolega z firmy konczyl z nimi wspolprace to powiedzieli mu, ze wykorzystal caly urlop, mimo ze nigdy dnia wolnego nie wziąl... lepsza kwestia, ze mu nawet powiedzieli dokladnie kiedy bral wolne. Niezle jajca

Mister-X

Witam, pracuje miesiąc przez tę agencję. Umowa przedłużana co miesiąc, ale podobno nie z winy agencji, tylko to wymóg firmy w której pracuje. Za dużo powiedzieć nie potrafię, bo nawet wypłaty jeszcze nie dostałem, ale ludzie z ktorymi pracuje a też są z DK, są zadowoleni

rot

Tez to zauważyłem z tą stroną internetową, ale to nie jest wina DK Partner, tylko firmy, która robiła stronę, nie ma co pod tym względem oceniać firmy. Napiszcie lepiej pracownicy jak teraz z warunkami.

ciekawski

może ktoś mi wyjaśnić dla czego na oficjalnej stronie DK Partner nie ma żadnych opinij

mariusz

witam mam pytanie jaka jest szansa na dostanie normalnej umowy o prace??? jestem zatrudniony od 2 miesięcy i obie umowy miałem podpisywane co miesiąc umowa ta nazywa się "umowa o prace tymczasową

dz

Witam pracowałam przez wyżej wymieniona agencje i nie bylam zadowolona moze to zależy od ludzi przydzielanyvh do danych grup ale wg nie mozna było sie nic dowiedzieć.po przepracowanych 2mies okazali sie ze nie mamodprowadzanych skladek z czego pracuje na dwóch umowach. A kiedy pracownik zachoruje obniżana zostaje mu stawka ponieważ pracownik powinien trzy dni wcześniej wiedzieć że zlle sie poczuje i zawiadomić koordynatora.

ja.

hamlet,jeżeli ta agencja jest tak w porządku,to możesz mi wytłumaczyć,dlaczego oni oferują na umowie o prace( usunięte przez administratora )u nich jakoś jest.pzdr.

hamlet

Koordynowałem pracę pracowników tymczasowych, prowadziłem rekrutację. Dlatego wiem co piszę i wiem, że pracownicy tymczasowi w DK są traktowani lepiej niż pracownicy w wielu innych firmach. Jak czytam brednie, które tu niektórzy piszą to nie wiem czy śmiać się czy płakać. A odszedłem bo miałem inne plany zawodowe. Ale wdzięczność do firmy pozostała

Zostaw opinię o DK Partner - Wrocław

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie DK Partner