Pracuję jako Game Presenter i jestem zadowolona z tej pracy. Zespół jest przyjazny, a warunki jasne. Zaczyna się od stanowiska Junior GP: stawka to 31,40 zł/h na zmianie dziennej i 33,80 zł/h na nocnej.
Po około pół roku można awansować na Middle GP, a później na Senior GP, co wiąże się z wyższą stawką. Grafik jest dość elastyczny, więc łatwo pogodzić pracę z życiem prywatnym.
I came to Poland from the Philippines. I worked at Queen Bee for over a year. Overall, I have very good memories of this job. The team was really nice, and the salary was good.
Dane wygenerowane na podstawie sprawozdań finansowych firmy z KRS.
Sasha
09.12.2025 09:35
I had a very positive experience working here. The atmosphere was always pleasant and friendly, which made each day enjoyable. The company offers plenty of breaks, allowing everyone to recharge and stay productive
Pracuje tutaj już jakiś czas i bardzo sobie chwalę. Można zgarnąć fajne bonusy i panuje tutaj świetna atmosfera, ludzie są świetni. Idzie przeżyć te 12 godzin 😁 osobiście polecam.
Kate
24.11.2025 12:30
Tak naprawdę to idealne miejsce do rozpoczęcia kariery. Przyszłam tutaj bez znajomości języków i bez doświadczenia zawodowego. Pracuję już 7 miesięcy i mogę tylko podziękować za taką możliwość, bo wcześniej pracowałam na magazynie i to było naprawdę bardzo ciężkie.
Wspominasz o licznych bonusach i nagrodach za kreatywność, wyniki, okazje typu Halloween to spoko brzmi, ale czy są one regularne i dostępne dla każdego, czy tylko dla „najlepszych z najlepszych”.
Klara
29.11.2025 14:00
Hej. Są regularne. W każdym miesiącu są stałe bonusy za wyniki, jednak dodatkowo są jeszcze bonusy sezonowe (np bonus dla 10 pierwszych osób z największą ilością godzin) Są to kontrakty na zlecenie, więc nie ma czegoś takiego jak etat. Gdy ktoś ma ochotę to może wziąć nawet 250 h , zrobić miesięczny kontrakt, pozgarniać maksymalną ilość bonusów i wrócić za dwa miesiące. Koleżanka z Azerbejdżanu właśnie tak zrobiła. Ona woli przycisnąć w jednym miesiącu, zgarnąć bardzo wysoką wypłatę, a później pojechać na miesiąc do rodziny, po czym wrócić i znowu tak przepracować miesiąc z dużą ilością godzin. W pracy mówią o niej, że pracuje w trybie 1:1 - miesiąc w pracy, miesiąc w domu. Jak ktoś jest wytrzymały to można i tak. Ja preferuję 160-180 h . Nie lubię pracować ponad swoje siły. Wracając do bonusów to najwyższe są dla najlepszych, ale pozostali łapią się na 10 czy 5% , więc nie mogę powiedzieć, że bonusy są niemożliwe do osiągnięcia, wręcz przeciwnie. Mają być motywujące i moim zdaniem takie też są. Jeśli były by zbyt wyśrubowane to szybko pracownicy by się zniechęcili i na pewno od razu by to wyszło, że bonusy to ściema.
Roman
28.11.2025 11:57
Honestly, this is a really solid place to work, especially if you are coming from warehouse or physical jobs. The biggest win for me was that they hired me without requiring perfect language skills, that pretty rare these days. The work itself isnt complicated once you finish the training, and the environment is so much more comfortable than my previous warehouse job.
Like any job there are some downsides. Yes there are penalties (but same as warehouse, so nothing shocking). You do need to wake up early, but again, that pretty standard for most jobs. The work can feel repetitive after a while. I didnt stay long because I found an opportunity to grow in my career, but I have zero regrets about my time here. If you asked me to choose between going back to a cold warehouse or a warm studio with a kitchen in the center of town I will pick the studio every single time.
Hej. Chce się zatrudnić w tej firmie ale czytam wasze opinie i mam mieszane uczucia. Czy mogłabym kogoś prosic o porade kogoś kto mial doswiadczenie z tą firmą ? Jesli macie jakies zarzuty czy macie na to dowody?
Czyli albo trzaskasz nadgodziny albo licz się z tym że nic ponad najniższą nie dostaniesz - i tak cały czas , nawet jak ktoś pracuje już dłużej?
Daria
24.11.2025 16:36
@kandydatka akurat Ja Jestem pracownicą firmy i normalnie bym się nie wypowiedziała, ale jest to moje miejsce pracy i uważam, że skowyt związany z domniemanymi krzywdami jest tylko i wyłącznie od osób bez jakiegokolwiek doświadczenia na rynku pracy, które dalej ssą maminego cyca, a słowo samodzielność jest im kompletnie nieznane.
Odniosę się po kolei do twoich wypowiedzi, rozbierając je na części pierwsze.
"Dobre opinie są tu przez dział Queen Bee" - Każdy trener, kontrola jakości, HR, managerowie, szef managerów to osoby które zaczynały jako prezenterzy gier i zdobywali odpowiednie kwalifikacje, uczyli się i rozwijali by obierać odpowiednią ścieżkę zawodową. Gdy był nabór na dane stanowisko to trzeba było aplikować, przejść rozmowę kwalifikacyjną i uczciwie dostawało się awans. Więc takie osoby są tak samo zatrudnione jak każdy inny i mają prawo się wypowiadać. Nawet mają prawo bardziej, ponieważ są w firmie dłużej i wiedzą więcej niż ktoś kto wpadł na 3 tygodnie. Do opinii prawo ma każdy.
"Pracowałam tam jakiś czas" - Ja pracuję 7 miesięcy, więc mogę powiedzieć bardzo wiele z zachowaniem merytoryki wypowiedzi.
Niektórzy zadowoleni z pieniędzy. Praca jest po 12 h, o tym jest w ogłoszeniu, na goworku w komentarzach, na rozmowie rekrutracyjnej, na treningu, a także w umowie. Żeby mieć przepracowane 192 h trzeba przepracowwać 16 dniówek czyli 4 dni w pracy, 3 dni wolnego i taka praca bardzo odpowiada większości osób. Są pracownicy, którzy w regularnych pracach biurowych woleliby pracować dłużej, ale mieć więcej dni wolnego w tygodniu. Znam tuatj ludzi, co pracują pon-czwartek, a póżniej cieszą się trzydniowym weekendem.
"jest to realne, ale szybko się wykończysz" - to zdanie mówi samo za Siebie. Kto chce pracować ten pracuje. Nikt mnie tutaj nigdy nie zmusił do pracy XD. Jednego miesiąca biorę 220 h , drugiego 140 h zależnie od potrzeb, więc twoja próba przedstawienia firmy jako (usunięte przez administratora) to tak trochę nie do końca ;)
"bonus otrzymasz jeśli spełnisz 264627 wymagań" - Bełkot dziecka . Wymagania do bonusu zawsze były tylko 3 od początku firmy i nikt ich nigdy nie zmienił . Pierwszy 192 h , drugi - ilość udanych gier, trzeci - prędkość. Dla usprawnienia twojej wypowiedzi podam wyniki z tabelki, która jest publikowana dla wszystkich co miesiąc. Z 85 prezenterów/prezenterek gier 17 osób dostało bonus 20%, 13 osób bonus 15%, 10 osób 10 %, i 7 osób 5 %. Ponad pół firmy co miesiąc otrzymuje bonusy.
. Czat w firmie dotyczy tylko zamian między osobami( jeśli komuś nie pasuje dniówka, może się z kimś zamienić) i jest to podkreślane na każdym kroku, z gorącą prośbą o niespamowanie, a tu nagle pojawiają się posty, że ktoś zgubił ładowarkę, a ktoś inny krzyczy , że nie dostał wypłaty. Po chwili okazuje się, że ładowarkę wzięła jej do domu koleżanka, a ten od wypłaty sam podał nieprawidłowy numer konta. I gdyby chociaż mieli na tyle odwagi, żeby napisać później , że ich błąd :P
Jest dział kontroli jakości, jest HR. Mają formularze, są otwarci na pomoc, po czym zamiast wypełnić formularz, lub podejść do HRu, jakiś pracownik na czacie służącym do zmian robi awanturę, że makaron w kuchni zostawiony przez jakąś dziewczynę śmierdzi. Jak 100 innych osób ma czytać spam jakiejś Karyny, to wcale nie dziwne, że są ludzie wyciszani i później upominani , że to czat do wymiany dniówek.
Akurat to potwierdzam - Biedroniaki były zbierane dla pracowników z dziećmi i każdorazowo, gdy firma robiła zakupy to przyklejano nakleji do książeczki, gdy była pełna to wymieniana na zabawki. Uważam akcję za mega fajną, nie widzę w tym nic złego, wręcz przeciwnie.
W umowie nie ma zakazu o wypowiadaniu się o firmie, a o tym, aby przestrzegać zasad kontraktu. Nie każdemu się to udaje.
"płatności oczywiście nie ma na czas" . Ja mam i z tego co wiem nie ma ani jednej osoby, która miałaby jakiś problem. Było opóźnienie w bankach gdy przed dniem niepodległości, firma wyjaśniła i zadośćuczyniła bardzo szybko, więc jak dla mnie rozwiązane po ludzku.
"Niektórzy już prawie zasypiają" Prawda. Sama mam kryzys między 4 a 5 rano, ale zaczęłam brać melatoninę żeby lepiej się wysypiać i przede wszystkim gdy wiem, że mam nocki, to śpię przed nockami do późnego popołudnia, żeby mieć pewność, że później dam radę 12 h w pracy. Kwestia indywidualnego podejścia.
Współczuć obcokrajowcom bo zapieprzają 250 h ? Na pewno każdy kojarzy te kilkanaście dziewczyn i tych managerów, którzy co miesiąc lecą łeb w łeb właśnie te wspomniane 250 h. Myślicie, że dla nich to praca życia? Nie. Rozmawiałam z nimi i każdy z nich mówi to samo - praca jest idealna do tego żeby w szybkim czasie uzbierać mega kasę. Kalkulacja jest prosta 250 x 33,6 (Za nocki jest wyższa stawka) = 8400 +20% bonus = 10.080 zł . Niekórzy z nich mają jeszcze dodatkowe bonusy typu October Competition czy kasa za polecenie. Chcą popracować rok i mieć super kasę do pierwszego mieszkania. Jaką trzeba być chamką, żeby tak źle pisać o ludziach, mających w życiu założony jakiś cel.
#Wynagrodzenie
#WarunkiPracy
#KulturaOrganizacyjna
Sonya
04.11.2025 10:15
Pracuję w Queen Bee w Katowicach i mogę śmiało powiedzieć, że jest naprawdę dobrze. Wypłata zawsze na czas, a czasem nawet wcześniej, co bardzo na plus. Jeśli ktoś chce pracować, jest zaangażowany i podchodzi profesjonalnie, to ma tutaj duże możliwości rozwoju. Atmosfera w biurze jest bardzo fajna. Ludzie pomocni, przyjaźni i pozytywni.
Nie wiem, jak wygląda praca w innych miastach, ale Katowicki oddział mogę szczerze polecić.
Hej. To prawda. Pamiętam, że wypłaty pomimo tego, że w kontrakcie są 10go , były nawet 7go, 8go , a nawet 5go :).
Ostatnio jednak wydarzyła się sytuacja , kiedy część osób miała jakieś opóźnienie z wypłatami i była robiona lista pracowników, których to dotknęło, żeby jak najszybciej zrobić wyrównanie. Po kilku dniach wszystko było już w porządku, jednak sytuacja dla tych osób stała się napięta. Oczywiście jak wypłaty są wcześniej to wszyscy się cieszą, a jak jest jakieś nieporozumienie to czują się zniechęceni, jednak zostało to wyjaśnione i na dłuższą metę nikt nie ucierpiał. W ramach przeprosin firma przygotowała tydzień docenienia pracownika, dała możliwość wyboru czy chcesz mieć wolne w święta lub Sylwestra i moim zdaniem nadal jest to miejsce, w którym warto pracować. Ja osobiście nie lubię zmian i dałam szansę ponieważ jest to stosunkowo nowy oddział i przyznam szczerze, że po tym jak kiedyś pracowałam w gastro to tutaj jest niebo, a ziemia. Dodatkowo udało mnie się załapać na bonus Październikowy. Dla pierwszych 10 najlepszych osób, oprócz regularnego bonusa 5,10,15 lub 20% dodatkowo były 1000 PLN, 900 PLN za drugie miejsce itd. Przyszłam tutaj w głownej mierze dla pieniędzy i skoro wraz z bonusami moje wynagrodzenie wyonsiło powyżej 45 zł/h to jestem więcej niż zadowolona i mogę przymknąć oko na jakieś drobne niedociągnięcia.
13.11.2025 15:43
Nie płacą na czas robią jakieś potrącenia nie wiadomo skąd
Working at Queen Bee in Katowice has been a great experience so far. The atmosphere in the office is friendly and supportive — everyone is willing to help each other, especially new employees. The management is approachable and open to feedback, which makes communication easy.
I’ve learned a lot about professionalism, customer interaction, and teamwork here. The training process is well organized, and the QA standards help you grow and perform better. There are also opportunities to develop if you’re motivated and take initiative.
Overall, it’s a fun and international environment with good energy — perfect for people who want to gain experience in live entertainment.
Sofiia
04.11.2025 10:10
After several months of working in the Katowice department, I can say that I really appreciate the opportunity to study at university and work at the same time. The schedule is flexible and can be easily adjusted to individual needs. We also had various themed events organized for us, and since our team is international, there is no racism here — the focus is on mutual respect and collaboration.
A special thanks for the Fruit Fridays and the delicious coffee! ☕🍎
Cześć wszystkim, chciałbym również zostawić opinię o tej firmie. Oczywiście, chciałbym poruszyć temat opóźnień w wypłatach i oszustw podatkowych. Jeśli zdecydujecie się na tę pracę, dokładnie sprawdźcie swoje zeznania podatkowe. Chciałbym również zwrócić uwagę na to, jak marnują naprawdę dobrych pracowników i ciągle rekrutują prezenterów gier. Jeśli macie swoje zdanie i chcecie bronić swoich praw, to nie jest firma, w której was wysłuchają i dostosują się do waszych potrzeb. Zwolnią was w pięć minut,
Argentyna
27.10.2025 17:00
WCALE NIE POLECAM TEJ PRACY W QUEEN BEE i teraz wyjaśniam czemu.
Przed zatrudnieniem do nich też czytałam opinie w internecie i było wszystko ok. Pierwszy miesiąc byłam bardzo zadowolona tą pracą, chociaż podejrzewałam że coś jest nie tak, bo oni nigdzie nie piszą otwarcie czym się zajmują, dowiesz się o tym dopiero po rozmowie rekrutacyjnej. Oni nagrywają gry dla online casino jak coś. Bardzo mnie zainteresowało to, że opróć standardowej stawki godzinowej były dodatkowe bonusy 500 zł za 0 spóźnień i 15 wypracowanych zmian.
Już na drugim miesiącu dostaliśmy informację, że tych bonusów już nie będzie, tylko w razie spełnienia 4748743 warunków. Zaczeli cały czas dawać mandaty za najmniejsze blędy. Kiedy mieliśmy dostać wypłatę na 10 dzień następnego miesiąca, zaczął się totalny cyrk. Tej wypłaty po prostu nie było. Opowiadali nam różne rzeczy: że oni wysłali, a to banki zatrzymują, potem że wyslali nam pieniądze ponownie (jak to wgl???). Oczywiście że banki nie mogą zatrzymywać wynagrodzeń pracowników, jeżeli firma działa legalnie. Ludzi którzy pisali prawdziwe rzeczy na czacie, wymagali wyjaśnień, po prostu było usunięto z czatu jak i te wiadomości, oczywiście żeby nie było żadnych dowodów ich nielegalnych działań. Ludzie pisali że właściciele ich mieszkań po prostu ich eksmitują za nieoplacenie najmu, a niektórzy mówili że nawet nie mają za co kupić jedzenia. Najciekawsze jest to, że takie wiadomości były w pełni ignorowane kierownictwem. Jak wymagaliśmy chociaż wysłać nam podtwierdzenia o naszych wypłatach - znowu 0 odpowiedzi, usuwanie podobnych wiadomości i tych ludzi którzy to pisali. Ale nadal mieliśmy chodzić do pracy i pracować. Kiedy po 10 dni zatrzymania wypłat jedna dziewczyna poszła pisać skargę do inspekcji pracy, zastała zwolniona z pracy. Byli pracownicy, którzy dostali swoje wypłaty nawet z 2-tygodniowym opóźnieniem. I jak rozmawialiśmy między sobą, okazało się że wypłaty przychodzili z różnych karajów takich jak Finlandia, Irlandia. Jak to wgl mozliwe w legalnej polskiej firme?
A jak jednej dziewczynie nie dopłacili 2000 zł, bo niby płacą podatki, ona zprawdziła że nawet nie jest przez nich zarejestrowana w ZUSie, pytanie gdzie idą te pieniądze. Oni oszukują ludzi, Polskę, usuwają tych kto się nie zgadza, wprowadzają coraz więcej kar, co również nie jest zgodne z prawem.
Najgorsza praca w moim życiu.
x
29.10.2025 11:02
To co mowisz to sama prawda!!!!!
Uciekajcie ludzie bo szkoda waszych nerwów. Firma krzak nie wypłaca wynagrodzeń na czas, tylko z 10 dniowym opóźnieniem.
W tym czasie kierownictwo nie wykazało zainteresowania pracownikami, przypominam, ze to praca po 12h również w nocy, co jest wykańczające a przy braku pieniędzy kończy się jedzenie, leki, możliwość dojazdu do pracy... masa stresu.
Nie wspomnę już o braku możliwości opłaty mieszkań, przez co pewne osoby zostały eksmitowane ze swoich mieszkań.
Reakcją kadry była żadna tylko same oszustwa, szantaże, czyszczenie konwersacji na grupach by wybielić swój wizerunek.
Językiem w firmie jest język angielski, którego nie potrafią nawet kierownicy.
0 szacunku, mobing, szantaże, kłamstwa w kwestii premii.
0 komunikacji, nikt nic nie wie, nie ogarnia,
FIRMA KRZAK,
Pip powiadomiony
u435678
30.10.2025 20:16
Potwierdzam również, że wszystko powyższe jest prawdą, bez cienia przesady. Firma po prostu pierze ogromne sumy pieniędzy, jest zarejestrowana, ale tylko niewielka część obrotów jest transparentnie wypłacana i opodatkowana. Niektórzy otrzymują wypłaty w euro z kont osób trzecich. Najgorsze jest to, że cierpią na tym zwykli pracownicy, którzy nawet nie wiedzą, gdzie trafiają ich „podatki” i że pracują tam nielegalnie, bo jest „umowa”. Ale na papierze można napisać co się chce. Wygląda na to, że Karolina, która zaprzeczyła powyższemu, to po prostu ktoś z kierownictwa Queen Bee, który chce wybielić swoją reputację. Ale nie da się oszukiwać wszystkich w nieskończoność, a zwalnianie tych, którzy wszystko zrozumieli, i zatrudnianie nowych, młodych studentów, którzy nie znają swoich praw i przepisów, nie pomoże.
Zdziwiony
10.10.2025 16:21
Najdziwniejsze jest to, że pojawiła się oferta pracy z tej firmy o treści:
NADAWANIE PROGRAMÓW TELEWIZYJNYCH OGÓLNODOSTĘPNYCH I ABONAMENTOWYCH. POZOSTAŁA DZIAŁALNOŚĆ USŁUGOWA W ZAKRESIE TECHNOLOGII INFORMATYCZNYCH I KOMPUTEROWYCH.
Ta oferta pracy jest ofertą zamkniętą "z kłódką" i dopiero jak się jest zarejestrowanym w Urzędzie pracy jak bezrobotny można być w gronie "wybranych", którzy dostaną numer kontaktowy do nich i jaka to nazwa firmy. Jak sobie zobaczyłem czym się zajmują to zadzwoniłęm do UP i zapytałem się czy się nie wstydzą taka ofertę pracy wystawiać, na umowę śmieciową po 12 godzin dziennie z jakimiś grami dla hazardzistów, która jest zastrzeżona dla wybranych.
Essentia
02.10.2025 21:18
Asystent AI
Cześć, teraz szukają osoby na stanowisko Content Marketing & Social Media Specialist. Trzeba mieć minimum 2 lata doświadczenia z SEO i AI-ready contentem. W zamian dają kartę MultiSport i możliwość współtworzenia wizerunku marki. Ważne jest bardzo dobra znajomość angielskiego. Jest umowa o pracę.
Jak wygląda codzienna praca przy tylu zadaniach i narzędziach? Czy rzeczywiście można działać samodzielnie i wcielać własne pomysły? Jak z atmosferą i realizacją nowych pomysłów w praktyce?
Możliwość współtworzenia wizerunku marki jako benefit, a co z tym można zrobić niby ? 🤨🤨 może ktoś jest w stanie to jakoś logicznie wyjaśnić.
Mikołaj
09.10.2025 10:13
Chciałem aplikować na to stanowisko, ale nie mam wymaganych 2 lat doświadczenia, poza tym na mediach społecznościowych widzę, że już kogoś znaleźli. Ogólnie SMM - social media manager/content creator to mega spoko fucha. Właściwie to gdy właśnie masz udział we współtworzeniu wizerunku marki to oznacza w praktyce, że sam Sobie jesteś szefem. Możesz decydować jak ma wyglądać content, wykorzystywać własne pomysły, zarządzać czasem pracy. Jeśli nie ma zgody na współtworzenie wizerunku, a masz trzymać się ściśle już utworzonego, określonych ram graficznych i lecieć zgodnie z listą wytycznych, no to wtedy jest ogromna różnica. Praca jak na produkcji, dostajesz gotowe szablony na których musisz pracować. Nagrywki mają wyglądać zgodnie z wytycznymi. Więc generalnie jak dla mnie jest to bardzo duży benefit, bo nie dość, że leci mi do CV, że byłem współtwórcą, a nie odgrzewaczem kotletów to w dodatku doświadczenie z dużego korpo oznacza w przyszłości otwartą drogę na rynek pracy.
Anna
20.06.2025 17:12
Półlegalny scam, dlatego tylko oferta b2b. (usunięte przez administratora) i jak to jest standard w tej firmie to dzieki bardzo ... katowicki oddzial jak ktos juz napisal - banda (usunięte przez administratora) i kadra bez zadnego pojecia o pracy
Aneta
25.09.2025 23:12
Czy ten nacisk na kulturę pracy to rzeczywiście działa, czy ludzie tylko udają że są przyjaźni? Bo wspominasz, że Ci to odpowiada tak czy inaczej 😊
Magda
02.10.2025 17:32
Działa. Nie spotkałam się z żadnym przejawem braku kultury. Bywają jakieś drobne dramy, bo pracuje sporo dziewczyn, ale są wyjaśniane na bieżąco i taka osoba ma spotkanie z działem Quality Assurance, który ma na celu przekazywanie odpowideniego feedbacku, motywowania pracowników lub przeprowadzanie rozmowy korygującej. Krążą pogłoski, że firma planuje otworzyć kilka nowych centrum w dużych miastach ( jest już w Warszawie i Krakowie) co jest dobrą informacją dla osób, które nie przyszły na chwilę, ponieważ jest możliwość rozwoju, obrania ścieżki kariery i zdobycia doświadczenia.
Geo
20.08.2025 12:50
I’ve had a few jobs in Kraków, and this is one of the best so far. I enjoy games myself, so working as a Game Host feels natural to me.Our team is nice and the management here is also really supportive,they listen and help when needed.
It’s a friendly place to work, especially for foreigners,some shifts can be long (up to 12 h)but overall it’s a good job and a comfortable place to work.
Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Queen Bee PL?
15.07.2025 16:47
Julia
Przebieg rekrutacji
Zainteresowała mnie ta praca bo jest to praca zmianowa ale nie fizyczna jak na magazynie.
Wyświetlił mi się post na fb
Moja koleżanka zaczęła tam pracować jakiś czas temu i poleciła mi tę pracę. Chwali sobie bo ma kartę MultiSport, kasa jest zawsze na czas, dodatkowo mają często jakieś wydarzenia dla pracowników typu owoce, lemoniady, ciasta, przekąski i nagrody dla pracowników.
Na rozmowie przedstawiono mi wszystkie szczegóły dotyczące umowy, grafiku, wynagrodzenia,
Dużym plusem jest też to, że firma zapewnia strój, akcesoria do pracy i również kosmetyki do makijażu
Dojazd też spoko bo biuro jest w centrum więc nawet dojazd z Bytomia mam łatwy
Podczas rozmowy był sprawdzany mój poziom angielskiego. Mam dobrą podstawę z angielskiego ale bardziej w piśmie; pani z rekrutacji powiedziała, że firma zapewnia darmowe zajęcia z angielskiego dla pracowników gdzie mogę podszkolić swój angielski
Pozytywny aspekt to to ze już na czas szkolenia podpisywana jest umowa.
W trakcie procesu rekrutacyjnego wszystkie szczegóły były bardzo transparentnie przedstawione
Pytałam o jakieś bonusy i premie - okazało się, że można wyrobić nawet dodatkowo 20% do wypłaty w każdym miesiącu. Są też podwyżki za staż pracy bez względu na wyniki - przepracujesz swoje i dostajesz podwyżkę, co brzmi super w porównaniu z moimi poprzednimi miejscami pracy
Po rozmowie wyszłam stąd z naprawdę pozytywnym wrażeniem
Pytania
czy możesz pracować na zmiany, również nocne?
skąd słyszałam o firmie i czy wiem czym się zajmuje
jakiej szukam pracy i jakie mam oczekiwania względem pracodawcy
od kiedy jestem gotowa zacząć pracę
kiedy jestem gotowa na szkolenie 5 dni z rzędu
Przebieg rekrutacji
I was kinda stressed because never heard of i-Gaming, however I decided to send my CV and they called me the next day.
I didn't have experience in a job like this before, but during recruitment process I was told that it's not required and that they will teach me everything during the training.
Polish not required for the job, which is nice.
I asked in what language will the interview be and they said it can be English Polish Ukrainian or Russian
The next day I had the interview which was around 30 minutes and quite easy and pleasant, stress-free; they asked me just a few questions and introduced the details of the Presenter job.
During the interview I was told that I need to complete the initial training to start working.
The recruiter answered all my questions
The recruiter explained what I will do, what is the contract and the pay, how the schedule looks like, very simple bonus system, salary increase based on tenure in the company, which was a very positive surprise for me
There were not a lot of questions in the interview and most of them were quite easy (about my availability, skills …
I asked if I can work there if I am a student and I was pleasantly surprised that the schedule can be arranged around my classes so I don't have to skip any.
All 12 hours of shift are paid and you usually only work for 10 hours
Uniform is provided
Pytania
I am not sure If I remember all of them but here you have some that will be asked for sure :
Have you ever heard about i-Gaming?
Are you available to work day/night shift pattern?
Are you available at the weekends?
Sth about working in a team
sth about career growth but I am not quite sure, I know from the internet they are opening in other cities as well so maybe there is possibility to be promoted.
Czy oni wlasnie otwarli sie Katowicach? Wie ktos cos na ten temat?? Warunki itp?
Ptaszek
29.05.2025 06:36
No huczy huczy, pohukuje.. wszyscy wiemy o tso chodzi :D ale abstrahujac o nowej 'managerki', to nie najwiekszy problem. Jak to mozliwe ze wyplaty nie sa wyplacane czas a o nalezne bonusy trzeba sie wyklocac???
Domi
09.06.2025 13:16
Hej, mogłabyś coś więcej powiedzieć? Zaprosili mnie na rozmowę o pracę i jestem ciekawa
Mateo
01.04.2025 13:23
Lubię pracę, pracuję już od roku. Dobre zarobki w firmie i młody zespół. Zmiany trudne, ale moim zdaniem to najlepsza praca w Krakowie dla młodych ludzi.
Lucy
04.06.2025 16:32
To dobrze ze choc w Krakowie jest w porzadku. Katowicki oddzial to masakra, managment operuje na skraju mobbingu, Hr nie robia oczywiscie nic a zatrudnieni na front pozycjach to banda dziwakow. Trzymajcie sie z daleka!!
Zostaw merytoryczną opinię o Queen Bee PL Sp. z o.o.