Auris Vita

Nasze atuty

Jak słyszymy?

Problemy ze słuchem

• Skierniewice

5. Opinie o Auris Vita Sp. z o.o.

Opinie o Auris Vita Warszawa

Nie przegap nowości o Auris Vita Sp. z o.o.!

Biuro

15.01.2025 15:41

Tak. Firma istnieje w Kielcach. Zapraszamy ale zbytnio czasu na gości nie mamy
    Zuza

15.01.2025 15:13

Podziękowali mi. Oni to w ogóle kogoś zatrudniają?
    Podsumowanie

12.01.2025 22:25

Pracuję w Fides już ponad 2 miesiące i muszę powiedzieć, że wszystko jest na najwyższym poziomie. Firma dotrzymuje słowa, warunki są zgodne z wcześniejszymi ustaleniami. Co do weryfikacji – bardzo dobrze, że jest, bo to stanowisko dla wykwalifikowanych handlowców, a nie dla osób, które liczą, że zdalna praca oznacza leżenie i nicnierobienie. Grudzień zakończyłem wynikiem 9400 zł + premia świąteczna, więc jak ktoś faktycznie zna się na sprzedaży i potrafi działać, to może liczyć na bardzo dobre zarobki. Dla osób, które szukają poważnego podejścia do sprzedaży, to świetne miejsce. Jeśli jednak ktoś oczekuje łatwej pracy bez wysiłku – to nie jest firma dla Was. Polecam Fides tym, którzy rozumieją, czym jest profesjonalna sprzedaż!
    Podsumowanie

15.01.2025 09:43

Brawo za doskonałą dedukcję, tak jestem pracownikiem tym bardziej, że napisałem o tym w pierwszym zdaniu. Tak sobie wszedłem, aby zobaczyć jakie są komentarze pod moim i się nie zawiodłem, polska mentalność - jak nie narzekasz to na pewno wszystko co piszesz to ściema. Rozumiem, że nie można napisać nic dobrego o firmie, bo od razu jest się podstawionym albo pracodawcy kazali. Ludzie opamiętajcie się, serio da się w Fides zarobić przyzwoite pieniądze tylko trzeba włożyć w to sporo pracy, ale chyba to nie jest nic nadzwyczajnego.
    Kamyczek

15.01.2025 09:13

Łooo co tu się dzieje. 8 negatywnych komentarzy w ciągu kilkunastu minut, komuś bardzo zalezy aby oczernić Fides. Ja wiem, kto został ostatnio zwolniony, tak o Tobie piszę K.Z. Ale nie ma się co dziwić skoro nie informuje się przełozonych, że się do pracy nie przyjdzie i inni muszą odwalac za ciebie robotę. Co do samego Fides to zawsze mogłoby być lepeij jak wszędzie ale ja nie narzekam. Elastyczny grafik, wypłata na czas, z przełozonymi tez idzie się dogadać i tak potwierdzam JEST przerwa na posiłek. Nie to żebym specjalnie broniła Fides ale coś mi się dzieje jak ludzie piszą takie głupoty, że nie ma przerw i pracują za (usunięte przez administratora)
    Nikola

14.01.2025 22:17

Praca w Fides Compensa to dla mnie zupełnie nowe, pozytywne doświadczenie. W porównaniu do mojej poprzedniej pracy, tutaj mogę swobodnie poprosić o wolne, nie czując presji czy obaw. Szczególnie cenię sobie otwartą współpracę oraz regularny i konstruktywny feedback, który pomaga mi się rozwijać. Atmosfera sprzyja komunikacji i budowaniu wzajemnego zaufania, co sprawia, że czuję się częścią zespołu.
    HSK

14.01.2025 11:20

Pozdrawiamy i zapraszamy na doszkolenie w Łodzi lub Warszawie. Kochani. Młodzież was zje jak tak dalej pójdzie. Dzień dnia dostajemy wasze skrypty do odsłuchania. To jest poziom lat 90tych. Nie ilość a jakość
    HRK

14.01.2025 11:18

Zapraszamy na szkolenie do nas cały zespół Fides Compensa. Pozdrawiamy

13.01.2025 23:38

Najlepiej jest komentowac, nie znając prawdziwej sytuacji. Pracował*m tu. Raz lepiej, raz gorzej. Jest stawka godzinowa i premia od podpisanej umowy. Dają lidy. Zarobki takie jak w ogłoszeniach raczej niemożliwe, ale połowa lub trochę więcej jak najbardziej. Elastyczny grafik. Firma w fazie rozwoju, dużo chaosu, szefostwo odklejone trochę od rzeczywistości. Ewidentnie nie pracowali w sprzedaży telefonicznej, a udają najmądrzejszych.
    Pedro

14.01.2025 10:33

Bo oni mają doświadczenie ale w wypadkach komunikacyjnych. Kiedyś proponowali mi kasę ale bida więcej płaciła.niz oni. Plus własne auto, amortyzacja za które nie płacą. Bez auta firmowego i UoP nigdy nie zdobędą klienta. Wystarczy trochę zainwestować, postawić target i się zarobi ale firma łapie się za wszystko i tak na prawdę w niczym nie jest dobra. Tym bardziej we franku. (usunięte przez administratora)

13.01.2025 20:22

20 lat doświadczenia w sprzedaży poparte sukcesami . Praca z róznymi produktami w B2B czy B2C a oni mi mówią że ja nie potrafię handlowac. Ludzie? Zmieńcie trenerów bo boja sie o swoje stołki ze ktos młodszy ich przewróci. nie dopuszczaja do pracy lepszych. Boją się moherki konkurencji. No cóż. Wspołczuje właścicielowi. trzeba by go poszukać w KRSie i powiadomic co się dzieje w tej firmie
    Sylwia

13.01.2025 20:19

Jest ktoś z tej firmy kto tam pracuje i może napisać coś ciekawego o tej firmie? Bo poki co same narzekania. leci hejt. Może i to prawda bo te komentarze z firmy to mozna poznać i nie są brane pod uwage.

Kontakt - Auris Vita Sp. z o.o.

Rondo Ignacego Daszyńskiego 2B 00-843 Warszawa

A masz jakieś kontrety?

08.01.2025 10:35

xyz

13.01.2025 15:39

I ta przerwa nawet nie jest płatna jak w każdej normalnej pracy, nawet na zleceniu. :) Więc "Olu" bo wiadomo, że opinia podstawiona, bardzo słaba odpowiedź, bo akurat nie tyczy się Fides Compromitacja. :)
    zyx

13.01.2025 20:07

Czyżby biuro dostawało trudne pytania od kandydatów i kasa z Unii będzie do zwrotu?Nie polecam was i popieram Olę. Pozdrawiam
    Mateusz

13.01.2025 12:19

Z tego co widzę to bardzo dużo osób się przewinęło przez firmę. Ja mam inne odczucia. Pracowałem tam 8 miesięcy - od razu napiszę, że sam się zwolniłem ponieważ żona dostała propozycję pracy w Gdańsku i przeprowadziliśmy się. przez czas jaki pracowałem nie było jakiś większych rotacji, więc nie wiem skąd takie opinie. Piszecie, że nie ma przerwy i inne ciekawe rzeczy które dla mnie osobiście są nowością, bo nie przypominam sobie takich hardcorowych sytuacji. Dla mnie osobiście praca w Fides była fajnym doświadczeniem.
    Chłop prosty

13.01.2025 09:31

Santa spokój. No nie polecam . Niech mi któryś tu napisze o tych zarobkach bo znajomy tam pracował i dostał 200zł za tydzień. Ale w sumie nic nie robił. Bekę miał z nich
    Ray dzej

09.01.2025 14:44

Ludzie. Jak już szukacie ciepłych leadów to zmieńcie szkolenie bo to że wydzwanianie do każdego co bawi ludzi to jeszcze wmawiacie im że mają kredyty. We frankach. Widzę że parcie macie na kasę. Dzwoni laska niedouczona i wmawia mi że mam kredyt we frankach. Mówię że nie mam a jak bym miał to sam bym temat załatwił. Kompletnie mnie nie słucha i dyskutuje monolog dalej. Od czego macie CRM? Bo dzwoni już trzeci raz w ciągu dnia? Trudno wpisać że nr tel nie złapie się na ciepłego leada? Znajomy z pracy który biurko dalej siedzi ten sam telefon dostał. 3x powtarzał wolniej bo nie rozumie o co chodzi a ta 3x sobie wydzwania. Żarty sobie robicie? Xd
    Kleo

05.01.2025 21:52

Pracuje tu ktoś? Chciałabym uzyskać rzetelnych informacji. Bo hejt tu niesamowity a firma ogłasza się i gwarantuje 8tys brutto na wstepie
    M

08.01.2025 11:45

Jeśli pracowałaś jako sprzedawca, to zapewne wiesz, że głównym czynnikiem Twojej wypłaty będzie prowizja za Twoją sprzedaż. Czy można zarobić tutaj 8 tysięcy brutto na wstępie - myślę że tak, jeśli masz umiejętności sprzedażowe i jesteś nastawiona na wynik przy pracy 8h lub więcej dziennie. 8 tysięcy brutto to nie podstawa, to prowizja + time talk z klientami.
    Zainyeresowana

08.01.2025 12:17

Ok, dziękuję i aplikuje. Pozdrawiam
    Magda

05.01.2025 18:08

Ludzie? Wy tak mam poważnie o nich? Bo ogłaszają się w necie od listopada. Koledze mówili że 30 osób chcą zatrudnić. Dwa miesiące nie mogą zatrudnić nikogo? To jakieś kpiny czy Ci ludzie bawią się w trenerkę ? Może dostali dofinansowanie na trenerstwo z UE haha...szkoda zmarnowanych dwóch dni. Kolegi bo ja powtarzam. Serio taki (usunięte przez administratora) u nich jest? Bo nie wiem czy znaczek i kopertę kupować na CV bo mailem to mają pewnie skrzynkę zapchaną. Aplikować?

28.12.2024 23:07

Karolla

29.12.2024 15:03

Podasz linka? Albo na @ wyślesz? Bo tu mogą skasować . Muszę coś szukać bo mnie pseudo kancelaria wyrolowala. Szkoda gadać. Nie polecam ich najgorszemu wrogowi
    Karolla

28.12.2024 08:20

Co wy piszecie. Szkolą nas od samego rana. Dwie osoby chyba zasypały. Wypłata ma być do wtorku. A jeszcze nie pracujemy. Napisze ile dostaniemy pieniędzy i dam wam znać jak jest ale nie jest tak źle jak nas rysują i HR śmieje się z tych komentarzy. Poznaliśmy z rana Panią od rekrutacji. Taka czarna i wysoką tzn średniego wzrostu. Trochę przy duszy, tuszy xl

20.12.2024 20:57

Viper

22.12.2024 11:52

Jak mogli podejść Cie scenką skoro oni mówili co będzie także nie rozumiem zakłamanego komentarza prawniku;]
    Renata

23.12.2024 15:55

Przecież nie trudno się domyśleć że ten prawnik jest podstawiony przez firmę. Niby niesie dobrą nowinę dla ludzi którzy będą oglądać i czytać tę komentarze. Szkoda czasu na gadanie z kimkolwiek kto pracuje w tej firmie. Samo to że pojawił się człowiek jako prawnik z firmy świadczy o tym, iż ta firma jest niepoważna i nieprofesjonalna co opisał już tu jakiś chłopak po podpisaniu umowy z firmą. (usunięte przez administratora) i Wesołych Świąt życzę mimo wszystko

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Auris Vita?

22.12.2024 12:38

Ania

23.12.2024 10:11

Powtórzę i przyznam Ci rację kochana. Większej ciemnoty i manipulacji nie spotkałam w swojej karierze

Zostaw merytoryczną opinię o Auris Vita Sp. z o.o.