Auris Vita

Refundacje NFZ

Nasze atuty

Jak słyszymy?

Problemy ze słuchem

5. Opinie o Auris Vita Sp. z o.o.

Opinie o Auris Vita Warszawa

Nie przegap nowości o Auris Vita Sp. z o.o.!

Zygmunt J55

27.05.2025 11:15

Miła obsługa, plus dobrze dobrany aparat, czego chcieć więcej!
Danuta R.

21.05.2025 10:17

Miłe zaskoczenie! Bez pośpiechu, dokładne badanie, fachowe doradztwo. Tak powinna wyglądać każda wizyta u specjalisty!
Mirosław 56

19.05.2025 15:30

Jestem emerytem z Kielc i bardzo polecam ten salon. Miła, cierpliwa obsługa, wszystko jasno wytłumaczone. Aparat dobrany idealnie – znowu dobrze słyszę. Dziękuję i polecam każdemu seniorowi!
Lucjan 54

16.05.2025 12:56

miła i cierpliwa obsługa, wszystko dopasowane do moich potrzeb. Polecam każdemu seniorowi!
Stefka

15.05.2025 15:57

Jako seniorka byłam pełna obaw przed wizytą, ale zostałam bardzo mile zaskoczona. Przemiła obsługa, czułam się ważna i wysłuchana. Dziękuję całemu kieleckiemu zespołowi, dzięki Wam znowu mogę normalnie rozmawiać z rodziną i znajomymi!
Weronika W.

15.05.2025 10:24

Bardzo ciepłe i cierpliwe podejście do starszych osób. Moja mama czuje się wreszcie komfortowo z aparatem słuchowym. Dziękujemy za troskę i pełen profesjonalizm. Polecam salon wszystkim Kielczanom!

14.05.2025 10:29

indywidualne podejście do pacjenta, to klucz. Badanie przeprowadzone dokładnie, a aparat słuchowy dobrany idealnie. Polecam z czystym sumieniem!
Bogumił 55

13.05.2025 08:49

Bałem się, że to nie dla mnie. A dziś? Żałuję tylko, że nie zdecydowałem się wcześniej! Aparat działa świetnie

10.05.2025 12:25

nick

12.05.2025 09:35

czy ktoś może potwierdzić że tak faktycznie jest? Bo nie brzmi to legitnie, a jak faktycznie tak jest to moze warto to zglosic gdzies dalej?
Iza

12.05.2025 08:13

Miła obsługa, świetna atmosfera i dobrze dobrany aparat. Wnuk mógł być ze mną – to wiele znaczy. Polecam!
Mikołaj

09.05.2025 16:38

Liczy się pierwsze wrażenie i tak też było, kontakt, badanie oraz dobór samego aparatu prima sort
Basia

09.05.2025 14:35

Mam swoje lata, więc z pewną obawą szłam na wizytę. Zupełnie niepotrzebnie! Zostałam przyjęta z ogromną życzliwością i cierpliwością. Pani wszystko mi spokojnie wyjaśniła i dobrała aparat, który odmienił moje codzienne życie. Teraz znów słyszę wyraźnie — głosy bliskich, śpiew ptaków, tego mi brakowało!
Dorota N.

09.05.2025 12:58

Czułam się zaopiekowania od pierwszej chwili. Sprawnie, bez stresu, ale przede wszystkim – z profesjonalnie!
Bogdan

09.05.2025 11:21

pierwszy raz byłem na badaniach słuchu, salon mieści się na sąsiedniej ulicy, Pani Basia wszystko mi wytłumaczyła, otrzymałem zadowalające wyniki, aparat jeszcze nie będzie konieczny, jednak serdecznie polecam
Rafał

09.05.2025 10:59

Pomagałem swojej cioci w rejestracji wizyty, wszystko odbyło się bezproblemowo, polecam fachowe doradztwo
@Żaneta

08.05.2025 12:59

W zeszłym tygodniu byłam na badaniu, Pani protetyk była bardzo miła i cierpliwa. Obsługa bardzo przyjemna i pomocna.
Michał

08.05.2025 12:57

Aparat działa świetnie, a cały proces – od badania po dopasowanie – był bezstresowy, polecam!
Krystek01

05.05.2025 22:25

Pracowałem w innej sieci i muszę powiedzieć – tu podejście do szkoleń to inna liga. Wszystko dobrze przemyślane, systemowe.
Michał-28

05.05.2025 22:24

Zastanawiam się nad aplikacją i mam kontakt z działem rekrutacji – szybkie odpowiedzi, miła komunikacja, pełna kultura. Duży plus już na starcie.
Artur pomoc protetyka

05.05.2025 22:23

Bardzo dużo się nauczyłem – zwłaszcza praktycznie. Gdyby nie ta firma, nie miałbym takiej bazy wiedzy. Odszedłem, bo dostałem ofertę bliżej domu. Polecam młodym.

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Auris Vita?

Kontakt - Auris Vita Sp. z o.o.

Rondo Ignacego Daszyńskiego 2B 00-843 Warszawa

Branża główna: Pośrednictwo finansowe

FacebookIconInstagramIcon

05.05.2025 22:22

Musiałam odejść przez sytuację rodzinną, ale jeśli kiedyś będzie okazja, wrócę. Atmosfera pracy – jedna z najlepszych, jakich doświadczyłam.
Anna_recepcja

05.05.2025 22:19

Nawet jako osoba z recepcji czuję się ważna – mam wpływ na to, jak pacjent się poczuje po wejściu. Firma daje dużo swobody, ale też jasno stawia wymagania ;)
Monia33

05.05.2025 22:18

Rekrutacja mega ludzka. Zero stresu, rozmowa bardziej jak spotkanie niż typowe "testowanie". I wszystko jasno wytłumaczone – już wiem, czego się spodziewać ;)
Tomek przyszły protetyk :)

05.05.2025 22:17

Przyszedłem na praktyki i szczerze – nie spodziewałem się, że aż tyle się nauczę. Wszyscy pomocni, nie było głupich pytań. Polecam studentom!
AngelikaAngelika

05.05.2025 22:16

Pierwsze dni to głównie obserwacja i nauka w realnych warunkach. Nikt nie wrzuca na głęboką wodę. I to duży plus.
Helena protetyk

05.05.2025 22:14

Mam już swoje lata, a mimo to zostałam przyjęta z otwartymi ramionami. Liczyło się doświadczenie i podejście do ludzi, nie wiek. To się ceni.
Aneta-kandydatka

05.05.2025 22:13

Byłam na rozmowie – pierwszy raz ktoś mnie zapytał nie tylko o doświadczenie, ale też czy czuję misję w pracy z pacjentami. Bardzo ludzkie podejście ;))
Igor29

05.05.2025 22:11

Ciekawy sprzęt, fajne rozwiązania technologiczne, dużo nowoczesnych funkcji – dla osób lubiących jakość i detale.
Grażyna56

05.05.2025 22:11

Sprawnie, profesjonalnie i bez stresu. Polecam każdemu, kto się waha.
Ewa55

05.05.2025 22:08

Kiedy weszłam, przywitała mnie pani z recepcji jak dawno niewidzianą znajomą. Ciepło, serdecznie, profesjonalnie. Jeśli tak wygląda praca w służbie zdrowia, to znaczy, że są jeszcze dobre miejsca.
Tomek 25

05.05.2025 22:06

Jako młody człowiek z niedosłuchem, bałem się wizyty. Zostałem potraktowany z ogromnym szacunkiem. Nikt się nie śmiał, nikt nie oceniał. Zespół był profesjonalny, a przy tym ludzki. Tak się pracuje z powołania.
Emilia 93

05.05.2025 22:05

Gabrysia

05.05.2025 22:05

Byłam mile zaskoczona, jak bardzo indywidualnie zostałam potraktowana. Pani dobierająca aparat poświęciła mi dużo czasu, a po zakupie zadzwonili z pytaniem, czy wszystko działa. Widać, że w tej pracy są ludzie z pasją.
Krzysztof_technik

05.05.2025 21:47

Duży plus za konkretne podejście – zero ściemy, fachowa diagnostyka i uczciwe przedstawienie opcji.
EwaMAMA

05.05.2025 21:46

Kupiłam aparat refundowany z NFZ – bardzo profesjonalna pomoc, szybko wszystko załatwione. Sama nie dałabym rady z papierologią.
@Zuzanna

05.05.2025 21:46

Chciałam tylko powiedzieć, że aparat mojego taty zepsuł się nagle, a oni naprawili go ekspresowo w 3 dni!
Tomek_o

05.05.2025 21:45

Firma dba o klienta nawet po zakupie. Dzwonią, pytają czy wszystko działa, przypominają o przeglądach – to rzadkość dziś. Także polecam i na pewno jeszcze skorzystam nie raz! :)
Andrzej_Senior

05.05.2025 21:42

Doceniam, że firma współpracuje z NFZ. Dostałem dofinansowanie, wszystko pomogli i wytłumaczyli jak załatwić. Polecam
Beata33

05.05.2025 21:40

Dobry start w branży medycznej – można się rozwinąć, zdobyć kontakty. Nie ma nudy.
Lena1982

05.05.2025 21:36

Lubię kontakt z pacjentami, choć czasem chciałoby się mniej papierologii, ale ogólnie: warto!

Zostaw merytoryczną opinię o Auris Vita Sp. z o.o.