Auris Vita

Nasze atuty

Jak słyszymy?

Problemy ze słuchem

• Skierniewice

5. Opinie o Auris Vita Sp. z o.o.

Opinie o Auris Vita Warszawa

Nie przegap nowości o Auris Vita Sp. z o.o.!

AngelikaAngelika

05.05.2025 22:16

Pierwsze dni to głównie obserwacja i nauka w realnych warunkach. Nikt nie wrzuca na głęboką wodę. I to duży plus.
    Helena protetyk

05.05.2025 22:14

Mam już swoje lata, a mimo to zostałam przyjęta z otwartymi ramionami. Liczyło się doświadczenie i podejście do ludzi, nie wiek. To się ceni.
    Aneta-kandydatka

05.05.2025 22:13

Byłam na rozmowie – pierwszy raz ktoś mnie zapytał nie tylko o doświadczenie, ale też czy czuję misję w pracy z pacjentami. Bardzo ludzkie podejście ;))
    Igor29

05.05.2025 22:11

Ciekawy sprzęt, fajne rozwiązania technologiczne, dużo nowoczesnych funkcji – dla osób lubiących jakość i detale.
    Grażyna56

05.05.2025 22:11

Sprawnie, profesjonalnie i bez stresu. Polecam każdemu, kto się waha.
    Ewa55

05.05.2025 22:08

Kiedy weszłam, przywitała mnie pani z recepcji jak dawno niewidzianą znajomą. Ciepło, serdecznie, profesjonalnie. Jeśli tak wygląda praca w służbie zdrowia, to znaczy, że są jeszcze dobre miejsca.
    Tomek 25

05.05.2025 22:06

Jako młody człowiek z niedosłuchem, bałem się wizyty. Zostałem potraktowany z ogromnym szacunkiem. Nikt się nie śmiał, nikt nie oceniał. Zespół był profesjonalny, a przy tym ludzki. Tak się pracuje z powołania.
    Emilia 93

05.05.2025 22:05

Gabrysia

05.05.2025 22:05

Byłam mile zaskoczona, jak bardzo indywidualnie zostałam potraktowana. Pani dobierająca aparat poświęciła mi dużo czasu, a po zakupie zadzwonili z pytaniem, czy wszystko działa. Widać, że w tej pracy są ludzie z pasją.
    Krzysztof_technik

05.05.2025 21:47

Duży plus za konkretne podejście – zero ściemy, fachowa diagnostyka i uczciwe przedstawienie opcji.
    EwaMAMA

05.05.2025 21:46

Kupiłam aparat refundowany z NFZ – bardzo profesjonalna pomoc, szybko wszystko załatwione. Sama nie dałabym rady z papierologią.
    @Zuzanna

05.05.2025 21:46

Chciałam tylko powiedzieć, że aparat mojego taty zepsuł się nagle, a oni naprawili go ekspresowo w 3 dni!
    Tomek_o

05.05.2025 21:45

Firma dba o klienta nawet po zakupie. Dzwonią, pytają czy wszystko działa, przypominają o przeglądach – to rzadkość dziś. Także polecam i na pewno jeszcze skorzystam nie raz! :)
    Andrzej_Senior

05.05.2025 21:42

Doceniam, że firma współpracuje z NFZ. Dostałem dofinansowanie, wszystko pomogli i wytłumaczyli jak załatwić. Polecam
    Beata33

05.05.2025 21:40

Dobry start w branży medycznej – można się rozwinąć, zdobyć kontakty. Nie ma nudy.
    Lena1982

05.05.2025 21:36

Lubię kontakt z pacjentami, choć czasem chciałoby się mniej papierologii, ale ogólnie: warto!
    xyz2024

05.05.2025 21:34

Praca jak każda – są plusy i minusy. Ale przynajmniej nie oszukują na wypłatach, a to już coś, pozdrawiam
    AniaZKielc

05.05.2025 21:33

Trochę długo się czekało na mój wymarzony aparat ( prawie tydzień ;(((( ), ale sam aparat top. Obsługa też OK.
    MateuszB

05.05.2025 21:31

Pracuję jako protetyk – jest sprzęt, są pacjenci, są premie, ale bywa stresująco z powodu ilości klientów ;>
    EwaMłoda23

05.05.2025 21:29

Hej! Ja dopiero zaczynam – na razie szkolenia, ale atmosfera luźna, nikt nie patrzy z góry ????

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Auris Vita?

Kontakt - Auris Vita Sp. z o.o.

Rondo Ignacego Daszyńskiego 2B 00-843 Warszawa

Branża główna: Pośrednictwo finansowe

FacebookIconInstagramIcon
    MarzenaMarzena01

05.05.2025 21:26

Lubię atmosferę w pracy. W porównaniu z poprzednią firmą – niebo a ziemia. :)))) Nie czuję się jak trybik w maszynie! :)) Pozdrawiam
    AnnaM

05.05.2025 21:12

Praca w Auris Vita to dla mnie pozytywne doświadczenie. Plus za elastyczne godziny i fajnych ludzi w zespole.
    Ola45

05.05.2025 21:11

Dobra firma, choć początki były trudne. Dużo szkoleń, ale z czasem zaczyna się rozumieć, jak to wszystko działa :)
    JustynaR

05.05.2025 21:10

Super miejsce! Córka mogła przyjść ze mną na wizytę, wszyscy byli bardzo życzliwi. Aparat działa świetnie ;)
    Marek88

05.05.2025 21:10

Kupiłem tu aparat dla taty. Profesjonalna obsługa, wszystko wyjaśnione, dobór sprzętu perfekcyjny. Widać, że wiedzą, co robią.
    Adrian27

05.05.2025 15:29

Firma sprostała wszystkim moim wymaganiom, a nawet je przewyższyła. Rzadko kiedy spotyka się tak wysoki standard obsługi i wykonania.
    Beata

05.05.2025 15:28

To firma, której naprawdę zależy na kliencie. Widać, że pracują z pasją i wkładają serce w to, co robią, idealnie dobrany aparat słuchowy, jeszcze raz dziękuję! ;)
    Rafał

05.05.2025 15:26

To jeden z nielicznych pracodawców, który faktycznie dba o dobro swoich pracowników. Mamy dostęp do szkoleń, elastyczny czas pracy i realne wsparcie przełożonych.

13.02.2025 10:44

27.03.2025 19:49

Czym oni się zajmują ? Dzwonią że zatrudnia na protetyka...
    Protetyk słuchu

06.03.2025 21:13

Pojawiły się oferty pracy na protetyków słuchu, a nie widzę gabinetów. O co chodzi? Czy ktoś wie?

27.03.2025 19:43

Dlaczego? O co chodzi? Twierdzą że szukają lokalu. Obiecują zatrudnienie.

27.03.2025 19:44

Adam do Ciebie dzwonili? Z jakiego jesteś miasta? Mam od razu obiecują złote góry i zatrudnienie. Podobno szukają lokalu. Do trzech miesięcy otworzą oddział
    Nikt i nic dla nikogo

13.02.2025 10:40

Kogo wy interesujecie? Wasze ściemy są tu zapisane. Nie mącić . Jest spolka która ma kilka spółek córek. Każda z nich zajmuje się CC dla innych podmiotów. Członków zarządu o prezesa można znaleźć w necie po KRS. A wy dalej jak dzieci gwiazdki sobie zbierajcie? Jak chcecie to wam pomogę. Uruchomie swoich ok 5k przedstawicieli i niech połowa z nich zostawi wam pozytywna. Będziesz zadowolona? Nie będę Cię po imieniu już przedstawiał ale mega słabe jest to co robisz. Poswoece się i do prezesa napisze maila i wkleje to co Ty kobieto wyprawiasz na tej grupie. Może masz źle , te dni? Może jakieś problemy z głową? Może na walentynki nic nie dostaniesz i już 13tego szukasz zwarcia. Nie wnikam ale mega słabe jest to co robisz i skoro prezes tego nie czyta to ja mu wyśle co Ty kobieto wyprawiasz xd buziaki i heja wszystkim zbieramy gwiazdki dla franków. Suplów i OZE zauważyłem że ostatnio się zajmujecie. Biznes słabo się kręci bo HR kiepski. I prezes powinien o tym wiedzieć bo słupki firmy też są widoczne w KRS. Żenuła xd
    Obserwujący

08.03.2025 23:41

Milenialsi założyli profil i zmieniają nazwę, żeby podbudować swoje ego. Obserwuje dla beki bo nazwa profilu zmieniła się już 3 razy ;) Najlepiej kontaktować się bezpośrednio z pracodawcą.

26.01.2025 13:44

chwila

13.02.2025 00:54

obrót apteczny, suplement i kancelaria, czyli kupiłeś od kancelarii suplement apteczny w aptece ;) i on nie ma papierów... spoko ;)

29.01.2025 09:48

what

13.02.2025 00:36

nie maja, dlatego kierują pozwy, bo przecież każdy może ;)
    CV

31.01.2025 12:19

Jak wygląda rzeczywista atmosfera pracy w tej firmie? Czy panuje tu koleżeńska i wspierająca kultura, czy raczej rywalizacja i presja? Jak przełożeni traktują pracowników, czy można liczyć na wsparcie w trudnych sytuacjach? Zastanawiam się nad aplikacją do tej firmy ;)
    ale

13.02.2025 00:34

tutaj nie uzyskasz dobrej odpowiedzi, bo banda frustratów, która twierdzi, że sponsoruje ich korporacja a Pan Seba pracuje w HR :D postanowiła założyć profil i wypisywać, co im się chce, powołując się na wojnę HR z nimi. gdyby kancelaria ( ta, o której myślisz), bo jej nazwa jest inna, przejmowała się tym cyrkiem tutaj, pewnie by już ingerowała. Generalnie patrząc na płatne profile na tej platformie, z możliwością moderacji i ściągania IP adresów i oceną BDB, to nie jest miejsce, do szukania takich informacji.
    Rachu ciachu

28.01.2025 13:13

W mojej ocenie ta grupa powinna być skasowana. Wymiana zdań jest tu HR firmy vs trzech pracowników , byłych firmy którzy sobie walczą na gwiazdki. O ile zrozumiałbym zachowanie milenijnych to już HR to to totalna porażka. Wdała się w dyskusje z małolatami a zarząd czyta to i zero reakcji. Może czas na jakieś ruchy żeby ruszyć ta machiną zarobkową? Zatrudnić kogoś kto ma wiedzę, pojęcie, znajomości, doświadczenie i szacunek do potencjalnych pracowników. Panie prężenie zarządu - proszę się obudzić bo pieniądze uciekają między palcami
    Zaciekawiony

18.01.2025 14:18

Czy ktoś, kto podpisał z nimi umowę jest w posiadaniu adresu firmy? Bo póki co nie mogę znaleźć nigdzie. Mają coś do ukrycia czy co? Bo trochę to dziwne.
    Expracownik

28.01.2025 11:28

W Kielcach to Paderewskiego 48
    @oleq

27.01.2025 16:39

Zrozum że tu nikt nikomu nie ubliża. Każdy wypowiada się na argumenty tylko biuro ma z tym problem. Jak myślisz dlaczego?
    Do ktoś

27.01.2025 15:54

Pan Seba to może iść na dodatkowy kurs z HR. Ale to wnioski HRK. Ja się nie znam. I nie oceniam. Pokaż dowody na swoje prawdomówne słowa. I załatwioną sprawę. Jaka? Opisz coś. Pochwal się. Bo jak dla mnie to ściema byle podbić gwiazdki i dalej spamować jak to Aśka robiła z małolatami. No większej żenady ty o w swojej karierze nie spotkałem. Żeby kobieta rekruterka wdawała się w dyskusje z gimbazą. Agresja powodowana jest napisaną prawdą i brakiem argimentów do obrony tym bardziej że pazurami 3ma się stołka a zarząd i prezes już czyta te wypowiedzi. I uwierzcie mi. To nie są głupie ludzie. Pozdrowionka

25.01.2025 21:26

26.01.2025 13:03

Ale tutaj rozmawiamy pod profilem Fides Compensa Doradztwo Frankowe to jak to w końcu jest?

26.01.2025 08:43

Poprawność danych weryfikują dane do których dostęp ma każdy. Przelane one są w necie żeby nie szukać i nie biegać. Tak wymyślił ustawodawca. Ułatwił Polakom życie..jako kancelaria powinniście wiedzieć o takich podstawowych sprawach. Ja nie wiem jak i na jakich zasadach R.k zatrudnił was w tej spółce. Pociotkach czy jak? Nie wnikam. Nie mój biznes i nie mój cyrk. Pro Bono pozdrawia jak zawsze uprzejmie

Zostaw merytoryczną opinię o Auris Vita Sp. z o.o.