Auris Vita

Nasze atuty

Jak słyszymy?

Problemy ze słuchem

• Skierniewice

5. Opinie o Auris Vita Sp. z o.o.

Opinie o Auris Vita Warszawa

Nie przegap nowości o Auris Vita Sp. z o.o.!

Pro bono

25.01.2025 21:28

Ja się żegnam z firmą I życzę powodzenia. Zrobiłem co mogłem aby uświadomić ludziom że jednak firma nie jest do konca uczciwa a w szczególności prezes i członek zarzadu 47 letni R.K z którym miałem przyjemność lub nie spotkać się na pewnej konferencji nie tak dawno temu
    Pro bono

25.01.2025 21:18

Przy tych wynikach zaufacie spółce swoje pieniądze? Zaznaczam. Tu nie ma ściemy ani hejtu. Trochę rozwagi tylko proszę i zastanowić się chwile bo ja ani nikogo nie zniechęcam ani nie namawiam. każdy ma swój rozum

25.01.2025 15:43

25.01.2025 18:48

proszę się nic nie martwić, portal gowork jest w stanie zweryfikować zarówno poprawność danych i jak nazwy pracowników, wspominanych w opiniach
    Tadzik

25.01.2025 15:58

Wkleje tu dane spółek i KRS dla jasności. Skoro spółka jest taka prawilna to ja wam wszystkim udowodnię że jest inaczej. Prawda jest tylko jedna i tu nie ma mowy o żadnym hejcie. Wręcz przeciwnie
    Halinka

25.01.2025 18:42

FIDES COMPENSA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ to nie Opinie o Fides Compensa Prawne Doradztwo Frankowe Sp. z o.o. w Warszawa
    Kancelaria

25.01.2025 18:39

Kancelaria, która wygrała moją sprawę nie nazywa się, jak ta tutaj, profil jest fałszywy a wstawione opinie chyba to potwierdzają.
    Hr

25.01.2025 15:36

Witamy wszystkich . To co tu przeczytacie to szczera prawda. Ludzi którzy mieli tam pracować lub pracowali przez dwa dni. Spółka nie utrzymuje się póki co z kasy za wygrane sprawy. Tym bardziej że jest na minusie. W internecie można wszystko sprawdzić. Ja nie wiem dlaczego admin kasuje prawdę lub blokuje ludzi skoro to prawda. Tu nikt nie (usunięte przez administratora) z wyjątkiem HR który już w spółce nie pracuje

25.01.2025 15:33

Jak mogą mieć wygrane? Jak można takie rzeczy pisać? Przecież to się mija z prawdą. Za dwa lata może i tak ale dziś to tylko próbujecie coś ale póki co prezes zmienia ekipę w Kielcach i to jest mega fajne. Poszedł facet po rozum do glowy
    Zaciekawiony

25.01.2025 15:31

A jakie sprawy macie wygrane? Odszkodowania po wypadku? Zgodzę się. Ale franka ani jednego jeszcze nie wygraliście . Proszę mi tu nie (usunięte przez administratora)
    Robert

25.01.2025 15:23

Największy bład pana R.K to było zatrudnienie HR z Kielc. Chyba z Kielc bo tak się przedstawiają a mogą być z (usunięte przez administratora) Mega błąd było zatrudnienie tych trzech osób. Pojęcia nie mają o trenerstwo a ta Aśka o rekrutacji
    klient

25.01.2025 14:40

Kancelaria Fides ma zadowolonych Klientów i wygrane sprawy. Natomiast ten profil zawiera błędne dane. Nie polecam traktować na poważnie a zweryfikować z kancelarią.

21.01.2025 19:33

Pracuje w firmie już 10 lat o zawsze miałam pensje na czas a to że firma pracuje jako CC tzn tylko że się rozwijamy. Nie podamy adresu w Kielcach bo nie mamy czasu na gości. W Katowicach też nie. Ale tam mniej bo Śląska gwara dziewuchy gadoją
    Szalona

21.01.2025 19:29

Widzisz? Bo ustawa anty...hejt jeszcze jest niepodpisana. Jest tam u was jakiś prawnik? A ja tu widzę tylko prawdziwe komentarze. Zero adresu, nagród nic..nawet adres was to skrzynka pocztowa. Dlaczego?
    Kolo z korytarza

21.01.2025 19:28

No to sytuacja wyglada tak, jest rozmowa, są szkolenia, trzeba pracować i wtedy zaczynamy schody bo okazuje się, ze trzeba pracować a nie bardzo się chce. No i co wtedy robimy, na fajeczce trzeba się zgadac, jaki to kierat i jak to ktoś inny nic nie potrafi w kierownicy to już totalnie. Sam byłbym lepszym kierownikiem i prezesem. Zajedziemy ich w sieci. Nie ważne, ze klienci zadowoleni, ze sprawy idą dobrze. Kazali ludziom pracować w pracy, która przyjęli! No niebywałe!
    Pedro 2

21.01.2025 19:27

Jest tu jakiś admin? HR znowu sobie podbija oszukane pozytywne opinie. Panuje ktoś nad tą grupą? Przecież jak HR podbija sobie opinię to już jest mega słabe. A ludzie franka i tak wiedzą i tak mają swoje zdanie
    Realny

21.01.2025 19:23

Realnie to warunki są jasne. Adwokatów maja mega, kompetentni i na miejscu. Z czasem zobaczycie, ze obronią się właśnie przez to. Po akurat kadra jest mega spoko.
    Sabek

21.01.2025 19:12

Rozmowa szybko i na temat. Szybkie info o zarobkach. Wiem na co się pisze, wiec mam nadzieje, ze dostanę te robotę.
    Miał problem i nie ma

21.01.2025 18:57

Pan Sebastian prawnik z powołaniem. Obiecał szybko załatwić sprawę a było jeszcze szybciej. Można? Można i wcale nie trzeba celować w "renomowane" kancelarie.
    dlaczego

21.01.2025 18:52

Dlaczego pozytywne opinie nie są publikowane? Jest premia, jest podstawa, każdy wie na czym stoi. Nikt z pracujących dobrze nie głoduje.

21.01.2025 18:50

Myślę, że te wszystkie opinie są mega krzywdzące i niesprawiedliwe. A mamy tu przecież pracowników, którzy są tu od początku? Jakimś cudem nie uciekli, pracują dalej, są zadowoleni.
    Mandarynka

21.01.2025 09:18

Nie wiem co mam napisać. Wszystko jest wstrzymane do marca. Cała Polskę obdzwonilismy i cisza. Wracamy do temu na wiosnę. Teraz skupiamy się CC suplementy diety i ma potencję. Taka ma firma zasadę działania i ani Ty ani ja tego nie zmienimy

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Auris Vita?

Kontakt - Auris Vita Sp. z o.o.

Rondo Ignacego Daszyńskiego 2B 00-843 Warszawa

Branże: Pośrednictwo finansowe

FacebookIconInstagramIcon

20.01.2025 10:51

a

20.01.2025 15:31

ale z czym wałek, idealnie nie jest ale ludzie są zatrudnieni
    Długi

18.01.2025 14:13

Krótko i na temat. Firma zajmuje się odszkodowaniami komunikacyjnymi. Nie idzie już im to bo zbyt duże prowizje mają więc zajęli się Frankami. Pomału coś tam działają a że im to nie idzie to dajcie czas im na rozruch. Nie od razu Rzym zbudowali. Jeszcze nie są rozpoznawalni na rynku.

18.01.2025 13:59

Firma istnieje i ma się dobrze. Od poniedziałku znowu rekrutujemy a w weekend żyjemy pracą
    Klient

17.01.2025 15:56

Pani Ewelina wspaniale sobie poradziła z moją sprawą. Ekipa kancelarii miła i pomocna. Dzięki!

17.01.2025 15:53

Jedyne. co mnie tutaj dziwi, to, że Firma nic z tym nie robi. Banda frustratów jeśli już umie pisać to grozi, podpisuje się Biuro, HR i sama ze sobą rozmawia, próbując nakręcić hejt. HIT! Mogliście chociaż chata użyć, żeby nie było widać, że to ta sama osoba...

17.01.2025 15:35

Zachęcamy do rekrutowania na pracuj.pl i olx...rekrutacja ciągle trwa od października

17.01.2025 15:26

Informujemy że biuro w sobotę jest nieczynne. Prosimy o nie wydzwanianie bo technicy będą robić próbę podłączenia nowej linii dla nowych pracowników. Z góry dzięki Asia rekrutacje
    Krzyś

15.01.2025 22:22

Kiedy wypłata? Bo jutro nie przyjdę do pracy. Nikt mi nie podał adresu. A ja do grupy CC
    s

17.01.2025 14:42

z tego co mi wiadomo, to z cc już zrezygnowano więc zadzwoń do nich a na pewno się dowiesz na czym stanęło

17.01.2025 14:35

Miłego weekendu życzę wszystkim przyjętym. Umowy dostaniecie w lutym do podpisania. Dziś zostały wysłane do Bossa do podpisu.

15.01.2025 18:23

Jak się komuś nie chce pracować to potem narzeka. Proponuję iść do konkurencji. Przeczołgają was na dialerach to zobaczycie, co to (usunięte przez administratora).
    John

16.01.2025 20:13

Obserwujemy was i bekę mamy co wy dorośli ludzie robicie. Przecież to idzie w eter i menagerowie to czytają bo w grupie PM na Fejsie tematyka o was jest poruszona. Siedzę tylko i kasuje wasze nazwiska żeby FB mi bana nie dał
    Jagoda

15.01.2025 22:46

Jestem po rozmowie rekrutacyjnej i wrażenia pozytywne. Pani Anna bardzo miła i bardzo ludzka, co na 5 ostatnich rekrutacji mi się jeszcze nie przydarzyło. Jestem dobrej myśli.
    Tadeusz

15.01.2025 22:10

Dostałem telefon od razu po egzaminie. Jutro dostanę umowę xd hura, hura, hura

15.01.2025 22:08

Otrzymacie jutro maile kto się dostał i dostanie umowę. Koledzy trenerzy chyba poinformowali wszystkich? Feedback będzie w treści maila z całym opisem gdzie był popełniony blad
    Grażyna

15.01.2025 22:07

Kiedy będą wyniki z ostatniego szkolenia?
    Zapytanie

15.01.2025 22:03

Czy ktoś z ostatniej brygady dostał się do firmy?
    Ryś

15.01.2025 21:55

A kiedy dacie mi odpowiedź na maila czy się dostałem czy nie?
    Warto spróbować

15.01.2025 18:33

Jeśli `wam się wydaje, że kasa spada z nieba a za nieprzejście procesu rekrutacji trzeba oczernić firmę, to życzę powodzenia w życiu. Nie wiem, czy to ważne, ale 99% firm ma negatywne opinie na Goworku, właśnie dlatego, że każdy tutaj bez rejestracji może zaspamować 40 komentarzami na 5 minut. Tyle w temacie :)
    były pracownik

19.01.2025 14:43

Rekrutacja w tym wszystkim nie jest najgorsza. Najgorsze jest (usunięte przez administratora)pracowników co do zarobków i umawianie im zamiast 10-12 spotkań dziennie - 6, z czego 2 osoby odbiorą, a że firma płaci za minuty rozmów to zarobki są mniejsze, niż w żabce.
    Katarzyna

14.01.2025 22:37

Słabo, niby szkolenie i przeszłam dalej potem wyciągnęli ode mnie wszystkie dane, zdjęcia dokumentów, podpisałam umowę i nagle że jednak się rozstajemy, zmarnowany czas nie polecam
    Anka

15.01.2025 18:20

@Grzech a Ty tak na poważnie? z tym wyłudzaniem danych? Chyba czas się doszkolić ;)
    Joanna

15.01.2025 16:27

Dzwonili do mnie że mam dziś podpisać umowę i cisza. Ktoś miał już taką sytuację? Pracuje tam ktoś?
    HR

15.01.2025 16:23

Zapraszamy do składania aplikacji. Gwarantowane zarobki na poziomie 10 tys zł. Podstawa plus premia. Ciepłe leady ok 50 tel dziennie

Zostaw merytoryczną opinię o Auris Vita Sp. z o.o.