Nasz synek uczęszcza do Akademii Malucha od września zeszłego roku i z pełnym przekonaniem możemy powiedzieć, że to był najlepszy wybór. Jesteśmy ogromnie zadowoleni z opieki i podejścia do dzieci. Widzimy u naszego synka ogromny rozwój i naprawdę duży progres w wielu obszarach. Każdy miesiąc przynosi nowe umiejętności, większą samodzielność i pewność siebie.
Ciocie są przemiłe, bardzo ciepłe i cierpliwe. Widać, że wkładają w swoją pracę ogrom serca i naprawdę kochają to, co robią. Dzieci są otoczone troską, uwagą i bezpieczeństwem, a atmosfera w żłobku jest niezwykle przyjazna. Cała kadra jest przesympatyczna, zaangażowana i bardzo profesjonalna.
Placówka jest świetnie zorganizowana. Dzieci mają mnóstwo zajęć, atrakcji i aktywności, które wspierają ich rozwój. Wszystko jest przygotowane bardzo starannie i na wysokim poziomie. Najważniejsze dla nas jako rodziców jest to, że nasz synek chętnie chodzi do żłobka, wraca zadowolony i uśmiechnięty. Widać, że czuje się tam dobrze i bezpiecznie.
Z całego serca polecamy Akademię Malucha każdemu rodzicowi, który szuka miejsca pełnego ciepła, troski i profesjonalnej opieki dla swojego dziecka.
Monika i Marcin Tarnogrodzcy
Rodzice Krzysia