Natalia10.06.2025 09:25
Miałam przyjemność odbyć praktyki studenckie z projektowania wnętrz w Rymardesign i był to dla mnie niezwykle wartościowy oraz inspirujący okres. Już od pierwszego dnia zostałam bardzo ciepło przyjęta, a przyjazna atmosfera sprzyjała rozwojowi i swobodnemu zadawaniu pytań.
Podczas praktyk miałam możliwość uczestniczyć w różnych etapach pracy nad projektami – od tworzenia koncepcji i wizualizacji, po dobór materiałów. Każde zadanie pozwalało mi rozwijać swoje umiejętności praktyczne oraz poszerzać wiedzę o realiach pracy projektanta wnętrz.
Cennym doświadczeniem było także nauczenie się korzystania z nowoczesnych narzędzi do komunikacji i organizacji pracy zespołowej, takich jak Slack i Trello, które znacząco usprawniały codzienną współpracę i zarządzanie projektami.
Rymardesign to miejsce, w którym dba się nie tylko o estetykę i funkcjonalność projektów, ale również o atmosferę i rozwój. Zdecydowanie polecam wszystkim studentom kierunków artystycznych i projektowych, którzy chcą zdobyć praktyczną wiedzę i doświadczenie w profesjonalnym środowisku oraz projektantom którzy chcą poszerzyć swoją wiedzę.
Dziękuję całemu zespołowi za wsparcie, zaufanie i inspirującą współpracę!