Negatywne opinie piszą tylko ci którym w grzeczny sposób podziękowano za współpracę- taka zemsta za zwolnienie.
Firma KB Doradztwo to doskonały pracodawca.
Grzest
21.04.2026 19:18
Polecam współpracę, naprawdę rzetelni fachowcy
Virtuosus
16.02.2026 15:57
Asystent AI
Kto może podzielić się opinią, jak wygląda praca jako doradca podatkowy w tej firmie? Interesuje mnie, czy wynagrodzenie rzeczywiście jest atrakcyjne i jak firma podchodzi do rozwoju zawodowego.
W ogłoszeniu wymagają uprawnień doradcy i znajomości angielskiego. Gwarantują umowę o pracę lub B2B oraz możliwości rozwoju. O kasie konkretów brak.
Dostaniesz max 8k net z możliwością rozwoju polegającą na spotkaniach networkingowych, które nie wliczają się do Twojego wymiaru godzin. Zarządzanie leży metr pod mułem.
Poza tym całkiem spoko.
KB Doradztwo sp. z o.o.
07.03.2026 11:54
Dzień dobry,
dziękujemy za podzielenie się swoją opinią, ale jest ona całkowicie niezgodna ze stanem rzeczywistym. Być może opinia odnosi się do początkowej fazy działania naszego przedsiębiorstwa to jest 2023 lub 2024 roku. Aktualnie, każda osoba współpracująca z nami (posiadająca uprawnienia doradcy podatkowego lub radcy prawnego) otrzymuje wynagrodzenie dochodzące do dwukrotności wskazanej przez Pana/Panią kwoty (w zależności od rodzaju umowy). Warunki zawsze mogą być również negocjowane zarówno co do wymiaru wynagrodzenia jak i czasu i sposobu wykonywania powierzonych obowiązków.
Nieprawdą jest również brak wliczania godzin poświęconych na spotkania biznesowe do czasu wykonywanych obowiązków - zawsze godziny z tego tytułu były uwzględniane w harmonogramie zadań i według preferencji wykonawcy - rozliczane finansowo lub odbierane w godzinach/dniach wolnych. Podkreślenia wymaga również, że spotkania te nie były w żaden sposób obowiązkowe, nadto zwracano koszty dojazdu.
Co się tyczy sposobu i skuteczności zarządzania w naszym przedsiębiorstwie to oczywiście każdy ma prawo do własnej oceny, natomiast pozwolę sobie na wstrzymanie się od dalszego komentarza, bowiem gdyby osoba komentująca miała w tym zakresie jakąkolwiek wiedzę i doświadczenie to nie szukałaby zatrudnienia/współpracy, tylko założyłaby własny podmiot i sama nim zarządzała.
W przypadku chęci poznania rzeczywistych i aktualnych warunków współpracy - zapraszam do kontaktu przy kolejnej rekrutacji i samodzielnej weryfikacji prawdziwości opinii na temat naszego przedsiębiorstwa.
Zostaw merytoryczną opinię o KB Doradztwo Sp. z o.o.
Nie przegap nowości o KB Doradztwo Sp. z o.o.!