Nie polecam współpracy z Panią Anną.
Moim doświadczeniem jest to, że usługa nie została wykonana zgodnie z przedstawioną ofertą i oczekiwaniami. Pomimo wynagrodzenia w wysokości około 10 000 zł nie zauważyłam żadnych realnych efektów działań w mediach społecznościowych. Liczba obserwujących praktycznie się nie zmieniła, zasięgi nie wzrosły, a prowadzone działania nie przełożyły się na rozwój profilu ani pozyskanie nowych klientów.
Jakość przygotowywanych materiałów również była, w mojej ocenie, bardzo niska. Obróbka grafik i materiałów wideo nie odpowiadała poziomowi, jakiego można oczekiwać od osoby przedstawiającej się jako specjalista ds. social media.
Największym rozczarowaniem był fakt, że część działań deklarowanych na początku współpracy nie została zrealizowana. Pomimo braku jakichkolwiek wymiernych efektów, Pani Anna domagala się dalszych płatności.
Od osoby reklamującej się jako Social Media Manager oczekiwałabym przede wszystkim przemyślanej strategii, profesjonalnego prowadzenia profili oraz realnych, mierzalnych rezultatów. W moim przypadku takich rezultatów nie było, dlatego zakończyłam współpracę.
Jest to moja osobista opinia oparta wyłącznie na własnym doświadczeniu jako klienta.