Dzień dobry, czy w tej firmie jest obecnie możliwość pracy w 100% zdalnej? Zainteresowala mnie oferta na stanowisko Młodszej księgowej, ale niestety mieszkam za daleko, żeby pracować stacjonarnie czy hybrydowo.
Radca prawny
10.03.2025 11:46
Startowałem do tej śmiesznej firmy na stanowisko prawnika wewnętrzny mam doświadczenie i tytuł radcy prawnego ale nie zostałem zakwalifikowany do kolejnego etapu rekrutacji bo ci pomysłowi księgowi chcieli by prawnika za darmo na b2b damy panu pieniądze na ZUS podatki wydatki związane z prowadzeniem firmy a resztę musi pan sobie dorobić u kogoś innego ...śmiech na sali bo nikt nie pracuje na umowie śmieciowej na koszty prowadzenia firmy ...nie polecam
16.12.2025 09:37
To jakas pomyłka, to chodzi nie o nasze biuro tylko Pomysłowi Księgowi Sp. z o.o. 5783182361
Krauzendlug
16.12.2025 17:53
Przepraszam, to pomyłka. Proszę o usunięcie opinii.
Przychody i zysk Eksperci Księgowi
764,3 tys
2021
2022
2023
Dane wygenerowane na podstawie sprawozdań finansowych firmy z KRS.
Przychody firmy w roku 2023 ustalono na 2 mln 862 tys. zł. Wartość zmniejszyła się o 15% rok do roku. Zysk brutto to kwota 764 tys. zł.
Co o tym myślicie? Jak spadek przychodów wpływa na Wasze codzienne zadania?
WERKA
09.07.2024 12:08
Po rozmowie rekrutacyjnej brak odpowiedzi, rekrutują co kilka miesięcy.
Eksperci Księgowi Sp. z o.o.
09.07.2024 15:44
W związku z zainteresowaniem naszych usług przez przyszłych Klientów, chciałbym Kandydatów poinformować, że proces rekrutacyjny w naszym biurze nadal trwa. Obecnie poszukujemy kolejnych Pracowników do działów księgowości i kadr.
Przepraszamy za brak odpowiedzi do każdej Osoby, z którą mieliśmy przyjemność się spotkać. Bardzo dziękujemy za możliwość poznania Was na spotkaniach rekrutacyjnych.
Zachęcamy do dalszego śledzenia naszych ogłoszeń rekrutacyjnych i ponownego aplikowania w przyszłości. Dziękujemy za zrozumienie i życzymy powodzenia w dalszych poszukiwaniach zawodowych.
Współpraca bardzo pozytywnie zaskakująca. Księgowi pomagają nawet w sprawach jakie w teorii nie są w zakresie ich obowiązków. W biurze w czasie spotkań zawsze kawa lub herbata. Wpadam czasem bez zapowiedzi, zawsze wita mnie uśmiech. Biuro naprawdę warte zainteresowania.
Aneta
29.11.2023 10:39
W biurze panuje dobra atmosfera, można liczyć na wsparcie współpracowników oraz Zarządu.
Dla pracowników udostępniane są regularnie materiały szkoleniowe.
Irek
04.09.2023 08:04
Firma chce zatrudnić Asystentkę księgową przy Głównej Księgowej. Ma to być osoba z umiejętnościami księgowymi, dokładna, skrupulatna i potrafiąca działać w zespole. Także, od kogo się dowiem, z jakim przyjęciem zetknęłaby się tu moja żona, jakie relacje panują w zespole i jak współpracuje się z główną księgową? Chętnie się też dowiem, w jaki sposób wdraża się nowe osoby w obowiązki?
06.09.2023 11:56
Zakładając, że Twoja żona zostanie zatrudniona jako Asystentka Księgowa przy Głównej Księgowej w naszym biurze, oto co może się wydarzyć podczas jej procesu rekrutacji, jakie relacje panują w zespole i jak współpracuje się z Główną Księgową, oraz jak przebiega proces wdrażania nowych pracowników w naszym biurze:
1. Proces rekrutacji:
• Rozpoczęcie: Twój żona może zacząć od złożenia swojej aplikacji na stanowisko Asystentki Księgowej. W zależności od firmowej procedury rekrutacyjnej, może być zaproszona na rozmowę kwalifikacyjną.
• Rozmowa kwalifikacyjna: Podczas rozmowy kwalifikacyjnej, osoba rekrutująca będzie oceniać umiejętności księgowe Twojej żony, jej dokładność, skrupulatność i zdolność do pracy w zespole. Mogą być również pytania dotyczące jej doświadczenia zawodowego i motywacji do pracy w firmie.
2. Relacje w zespole:
• W zespole księgowym, relacje są kluczowe. Asystentka Księgowa będzie prawdopodobnie współpracować zarówno z Główną Księgową, jak i innymi członkami zespołu księgowego.
• Ważne jest, aby zachować profesjonalizm i komunikować się efektywnie z innymi członkami zespołu, aby zapewnić sprawną pracę księgowości.
• Relacje w zespole mogą się rozwijać w miarę czasu i wspólnego działania nad projektami i zadatkami księgowymi.
3. Współpraca z Główną Księgową:
• Współpraca z Główną Księgową będzie kluczowa, ponieważ Asystentka Księgowa będzie wspierać ją w codziennych obowiązkach księgowych.
• Główna Księgowa może przypisać zadania i monitorować postęp pracy, więc ważne jest, aby być komunikatywnym i skrupulatnym w wykonywaniu zadań.
• Współpraca może obejmować również konsultacje i rozwiązywanie trudniejszych problemów księgowych wspólnie z Główną Księgową.
4. Wdrażanie nowych pracowników:
• Po zatrudnieniu Twojej żony firma prawdopodobnie przewiduje okres wdrażania.
• Wdrażanie może obejmować szkolenia wewnętrzne dotyczące procedur księgowych firmy oraz korzystania z oprogramowania księgowego.
• Nowi pracownicy często mają swojego opiekuna, który pomaga im zapoznać się z firmową kulturą i procesami.
• Ważne jest, aby nowa Asystentka Księgowa była otwarta na naukę i zadawanie pytań, aby szybko przyswoić sobie obowiązki i procedury firmy.
Podsumowując, Twoja żona może spodziewać się rekrutacji opartej na jej umiejętnościach księgowych i zdolnościach do pracy w zespole. Współpraca z Główną Księgową i zespołem będzie kluczowa, a proces wdrażania pomoże jej dostosować się do nowego środowiska pracy.
Honorata
25.02.2023 21:04
Witam, czytałam starą opinie i wiem że kiedyś była możliwość pracy zdalnej - czy obecnie też jest to praktykowane? Dodam że jestem księgową z wykształcenia ale miałam długo przerwę w pracy ze względu na dzieci. Praca zdalna bardzo by mi odpowiadała.
26.02.2023 12:37
Dzień dobry, tak jest możliwa praca w systemie hybrydowym. Np. Dwa dni stacjonarnie, 3 dni praca zdalna.
pozdrawiam serdecznie,
15.11.2020 11:16
Czy w Eksperci Księgowi Sp. z o.o. panuje luźna atmosfera?
16.01.2021 13:05
Pani Doroto,
Ktoś złośliwy zaczął oczerniać, pisać fake na nasze biuro.
Zgłosiłam to już administratora Gowork.
W biurze Eksperci Ksiegowi sytuacja jest w porządku. Poszukujemy nowych pracowników, ponieważ podpisaliśmy umowy z nowymi klientami. Rozwijamy się i nie stoimy w miejscu, atmosfera jest bardzo dobra. Podczas pandemii praca jest zorganizowana w taki sposób, ze część, pracowników pracuje zdalnie, a Ci, którzy chcą pracują w biurze. Współpracujemy również z ludźmi, którzy u nas pracowali.
Serdecznie zapraszam do współpracy. W internecie zawsze ktoś może napisać coś złego, co dla drugiej strony jest krzywdzące. Cóż takie czasu. Pozdrawiam serdecznie swoich Pracowników i Klientów, Beata Kuśpiel-Waszczak
Monika
20.07.2018 20:41
Profesjonalna firma, dba o pracowników, dużo można się nauczyć. Polecam.
tik tak
04.06.2011 08:03
a jaka jest szefowa?
KOCIARA
20.02.2018 17:59
KOCHA KOTY...
Zostaw merytoryczną opinię o Eksperci Księgowi Sp. z o.o.