Kinga Karoń23.04.2026 21:17
⭐⭐⭐⭐⭐
Polecam współpracę z Panią Sabiną!!!
To najlepsza Pani adwokat, która łączy ogromną wiedzę, doświadczenie i świetne przygotowanie z czymś, co w takich sprawach jest bezcenne – prawdziwym zaangażowaniem i ludzkim podejściem do klienta.
Moja sprawa była długa, wymagająca, trudna i bardzo stresująca. Dodatkowo byłam po ciężkich przeżyciach i nigdy wcześniej nie miałam styczności z żadną sprawą sądową, a mimo to od początku do końca czułam, że jestem w najlepszych możliwych rękach. Pani Sabina prowadzi sprawę ze spokojem, konsekwencją i ogromną determinacją. Jest naprawdę niesamowita i po prostu najlepsza!
W trakcie postępowania wiele razy chciałam się wycofać i byłam przekonana, że zrezygnuję. To wyłącznie dzięki Pani Sabinie szłam dalej. Jej spokój, opanowanie i pewność działania sprawiły, że z czasem przestałam analizować każdy szczegół i zaczęłam jej po prostu ufać – wierząc, że wszystko zakończy się tak, jak mówi.
Ta pewność, z jaką prowadziła sprawę i mówiła o jej zakończeniu, była wręcz zaraźliwa – dawała ogromne poczucie bezpieczeństwa i pozwoliła mi przejść przez cały ten proces dużo spokojniej.
Na każdym etapie wszystko było jasno wytłumaczone, kontakt szybki i konkretny, a każde działanie przemyślane i dopracowane.
Sprawa zakończyła się dla mnie w pełni pomyślnie! ❤️
Jeśli ktoś szuka adwokata, który ma wiedzę, walczy o klienta do końca i prowadzi sprawę z pełnym zaangażowaniem – Pani Sabina jest najlepszym wyborem.
Jestem osobą, która nie ufa łatwo, a Pani Sabinie zaufałam w pełni ❤️
Dziękuję Pani Sabino jeszcze raz bardzo! ❤️