Pani doktor Katarzyna Jastrzębiowska to lekarz z prawdziwego powołania – osoba, której można zaufać zarówno w kwestiach zdrowotnych, jak i w ludzkim, empatycznym podejściu do pacjenta. Od pierwszego spotkania czuć, że ma ogromną wiedzę medyczną, doświadczenie i profesjonalizm, ale tym, co najbardziej wyróżnia Panią Doktor, jest jej serdeczność, spokój i pełne zaangażowanie w niesienie pomocy drugiemu człowiekowi.
Potrafi słuchać uważnie i bez pośpiechu, zadaje trafne pytania, a jej podejście do diagnostyki i leczenia jest zawsze rzetelne i oparte na najnowszych standardach. Tłumaczy wszystko w sposób zrozumiały, rozwiewa wątpliwości, nie pozostawia pytań bez odpowiedzi. Wizyta u niej nigdy nie jest “na szybko” – czuć, że pacjent jest dla niej naprawdę ważny.
W relacji z pacjentem Pani Doktor Jastrzębiowska zachowuje doskonałą równowagę między profesjonalizmem a ciepłem – to niezwykle budujące, zwłaszcza gdy człowiek zmaga się z lękiem, bólem czy niepewnością. Jej spokój i opanowanie udzielają się pacjentowi, a poczucie bezpieczeństwa, jakie tworzy, sprawia, że nawet trudne tematy stają się łatwiejsze do udźwignięcia.
To lekarz, który patrzy na pacjenta całościowo – z troską nie tylko o ciało, ale też o psychikę i komfort. Widać, że medycyna to nie tylko jej zawód, ale też pasja i misja.
Z czystym sumieniem mogę polecić Panią Katarzynę Jastrzębiowską każdemu, kto szuka nie tylko wybitnego specjalisty, ale i człowieka o wielkim sercu. Tacy lekarze są dziś prawdziwym skarbem🍀🍀🍀