Opakowanie zniszczone, nieorginalnie doklejone zamknięcie, nie nowy bo po sprawdeniu sn iPhone aktywowany byl w listopadzie 2025 roku, nie otwierałem odesłalem informujac mailem wraz z pisemnym odstąpieniem od umowy, w odpowiedzi otrzymałem, ze to zostanie sprawdzone, jak przesłałem zdjecia to juz było żeby zwrócić. Sprzedawca nie odbiera telefonów, po odesłaniu nie przyjął przesyłki, po wysłaniu pytania czego nie odbiera wyslal jakiś inny adres. Przesyłka wróci. Spróbuję wysłać na ten adres. CENEO nie odpisało po natychmiastowym zgłoszeniu mailem o (usunięte przez administratora)i kliknięciu że z towarem jest coś nie tak. Do tego oomimo twierdzenia że Fakturę sprzedawca wysyła niby na maila, a nic nie otrzymałem, nawet w spamie nie ma. Do banku zgłosiłem problem. Zobaczymy co dalej. Przygotowuję dokumentację do prokuratury o (usunięte przez administratora) za niezgodny i niepełnowartościowy towar w razie czego. Uważajcie przy zakupach na raty przez CENEO bieże w tym udział CENEO -sprzedawca - pośrednik payu i dopiero bank - który nawet nie ma danych co za zakup kredytuje (informacja z banku).