Dzień dobry wszystkim, Mam zagwozdkę pod kątem warunków współpracy w firmie RADPOL PIPES SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ. Czy pracodawca oferuje umowe o prace? Czy rozmowa kwalifikacyjna odbywa się zdalnie? Czy atmosfera w pracy jest przyjazna ? Serdecznie dziękuje za pomoc.
Firma jest jednym z lepszych pracodawców w okolicach Lublina. Umowa o pracę, brak rotacji na produkcji i w biurze. Atmosfera jest ok - dużo się dzieje, zrobili palarnie, nową stołówkę, jest automat z przekąskami, słodkie środy. No ogólnie widać, że sie starają. I jakoś narazie idzie do przodu. A dziś byłem na targach pracy i też widziałem Radpol Pipes. Fajny zespół ich reprezentował.
dla mnie firma spełnia założenia dobrej firmy. odpowiadajac na pytanmia: umowa o prace, rozmowa kwalifikacyjna dla produkcyjnych osobiscie, ale dla biurowych chyba zdalnie. Atmosfera jak to w robocie - idziesz żeby pracować a nie pier***olić przy kawie. Roboty jest dużo, ale dla tych którym chce sie pracowac. ale tak jest przeca wszedzie - wiec nie ma co narzekać. Radpol od kiedy stał się Pipesem jest naprawde dobra firmą i trzyma fason
Firma ok bywalem w gorszych. Kasa zawsze na czas. Latem duzo godzin sie robi wiec jak komus zalezy zeby zarobic to ok. Ludzie zalezy gdzie ale generalnie idzie sie dogadac.
1. Tak 2. Nie 3. Nie, atmosfera jest toksyczna
Jak się pracuje w RADPOL PIPES SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ?
Zobacz opinie na temat firmy RADPOL PIPES SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 1.
Jakie są opinie pracowników o pracy w RADPOL PIPES SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ?
Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy to 1, z czego 0 to opinie pozytywne, 1 to opinie negatywne, a 0 to opinie neutralne. Sprawdź tutaj!