Altom Sp. z o.o. Sp.k.

Gniezno

Ocena pracodawcy 5/6

na podstawie 1118 ocen.

Opinie o Altom Sp. z o.o. Sp.k.

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Altom Sp. z o.o. Sp.k.

Maja

@Okropieństwo jeśli jakiś komentarz na forum został usunięty to znaczy, że naruszał on regulamin. Dlatego przed napisaniem postu warto zapoznać się z nim. Znajdziecie go na stronie http://www.gowork.pl/regulamin Zachęcam wszystkich do przeczytania wywiadu z firmą Altom Sp. z o.o. Sp.k., http://www.gowork.pl/opinie_czytaj,25422,wywiad-paulina-zurowska-wrzesinska

Okropieństwo

FIRMA NAJGORSZA W JAKIEJ PRACOWAŁEM. Niby taka rodzinna a wszystko mają gdzieś - nie doceniają pracowników i nie szanują ! Komentarze, które opisują prawdziwą sytuacje w firmie zostają USUNIĘTE przez ich pracowników . Co boicie się co ludzie mówią o tej "wspaniałej firmie"? Same złe rzeczy :) Przyjmując się tam chciałem sprawdzić na własnej skórze, czy opinie są prawdziwe... i ba !!!! Ludzie mówią prawdę. Dyrektor magazynu, który sam był kiedyś magazynierem nawet nie potrafi się wstawić za pracownikiem a o dyrektorze transportu nie wspomnę ponieważ każda pracująca tam osoba wie jak wygląda jego "praca". Moja babcia, która sie uczy obsługiwać komputer równie dobrze mogłaby zająć jego miejsce. PORAŻKA TOTALNA, NIE POLECAM I OSTRZEGAM.

Maja

@Kewinczy aplikowałeś może do Altom Sp. z o.o. Sp.k.? @Nordicczy pracujesz w tej firmie? Czy mógłbyś powiedzieć coś o warunkach pracy w firmie? Każda pozostawiona informacja będzie ważna dla osób, które chcą podjąć pracę w firmie.

Nordic

Altom ma opinię barrrrrdzo dobrego pracodawcy, polecam.

Kewin

Jak tam sie pracuje w altomie Warto sie tam starac o prace?

Maja

@Normaczy zaprosili Cię na rozmowę? Jeśli tak to czy opowiedz o procesie rekrutacji? Na jakie pytania można liczyć podczas rozmowy kwalifikacyjnej? Czy wymagania, aby dostać się do firmy Altom Sp. z o.o. Sp.k. są duże? A może zostałaś przyjęta do firmy?

Moralista

Jaki jest powód tak długiej ciszy na forum? Rozumiem, że wakacje i wolicie wyjechać ale przecież nie wszyscy. Może tak dobrze jest teraz w firmie i nikt nie ma potrzeby pisania. Jak jest źle to wtedy dużo piszecie.

Grażka

Chciałabym ph w Krakowie . Czytałam opinie i nie mogę zrozumieć dlaczego nie upominacie się o wszystkie rzeczy niezbędne do pracy ? Czasami nasi przełożeni nie garną się do pracy a handlowiec tylko traci i firma również. Ogólnie słyszałam sporo dobrego.

Norma

Może ktoś słyszał o pracy dla przedstawiciela handlowego? Złożyła już cv i czekam na telefon, trochę zmartwiłam się opiniami.

Vkla
@Norma 19.06.2017 12:21
Może ktoś słyszał o pracy dla przedstawiciela handlowego? Złożyła już cv i czekam na telefon, trochę zmartwiłam się opiniami....

Jaki teren?

Stefan

Pracuje w Altom-ie już długo i widzę jak bardzo aktywni są ludzie, którzy nie grzeszą pracą. Niestety dużo nowych pracowników nie przykłada się do pracy. Na efekty nie trzeba czekać długo. To jest spoko firma i dba o pracowników.

Zorg
@Stefan 12.06.2017 11:15
Pracuje w Altom-ie już długo i widzę jak bardzo aktywni są ludzie, którzy nie grzeszą pracą. Niestety dużo nowych pracowników n...

W jakim dIale pracujesz? Ja pracowalem jako PH w detalu. Jak mozesz być aktywny i sie przykładać do pozyskiwania nowych klientów kiedy na masz do tego zadnych narzedzi Symos i tyle. Nawet oferty u klienta zostawić nie możesz. To jak możesz mieć dobre wyniki na tak konkurencyjnym rynku. Pominę już obsługe klienta przez biuro i prace magazynu.

Maja

Chętnie dowiemy się więcej na temat pracy działów Altom. Jednak wątek ten służy do zamieszczania ocen na temat firmy jako pracodawcy. Nie jest to miejsce na obrażanie/ocenianie indywidualnych pracowników, czy też użytkowników wątku.

Nadia

Na jakie warunki może liczyć przedstawiciel handlowy, taka ofertę znalazłam. Czy są jakieś warunki na początek?

Nina

Co tam ciekawego w tym altomie sie teraz dzieje....

Norbert

Czy Altom ma jeszcze aktualną ofertę pracy dla przedstawiciela handlowego w rejonie Siedlec? Bardzo chciałabym dostać tę pracę, złożyłam już cv i czekam na telefon. Gdyby ktoś wiedział proszę o informacje.

Nikita

Dla nowych. Jeżeli podczas rozmowy proponują wam określone pieniądze, to znaczy, że gdzieś indziej dostaniecie dwa lub trzy razy więcej. Większość firm idzie do przodu i zmienia na lepsze podejście do pracownika. Tutaj lepiej zainwestować w bloker potu i pigułki, bo na pewno będziecie mieli dużo stresu, dużo trucia głowy i jeszcze więcej obowiązków. Robi się badania i jak wychodzi, że pracownik wypracowuje 130-170% normy, to idą do kosza. A tak Waldek chciałby jeszcze dołożyć pracy. A tu masz... wpada we własne sidła. Z tego, co wiem wkrótce, łącznie ze mna, odejdzie stamtąd około 7 osób z biura i kilku handlowców.

Zorg
@Nikita 08.05.2017 21:20
Dla nowych. Jeżeli podczas rozmowy proponują wam określone pieniądze, to znaczy, że gdzieś indziej dostaniecie dwa lub trzy raz...

Waldek to chyba nawt nie wie co tam sie dzieje. Albo jest po prostu głupi. Co za szef montuje monitoring w calym biurowcu. W tej firmie zreszta wszystko jest pod takim rygorem, że nie można sie nawet po tyłku spokojne podrapać. Nie wspominając już o autach dla handlowców. Stare rozlatujące sie corsy gdzie monitoring gps jest droższy od auta. Wszedzie reguły, procedury, wytyczne obmyślane nie wiem przez kogo a regionalni robią z tych procedur kartkówki przedstawicielom. A możliwości do handlu znikome. Nawet oferty u klienta zostawić nie wolno. Bo wszystko w cudownym ipadzie jest cały system. A no i jeszcze szkolenie i wytyczne jak tego ipada trzymać. Paranoja. Nie polecam nikomu. Były PH.

Zorg
@Nikita 08.05.2017 21:20
Dla nowych. Jeżeli podczas rozmowy proponują wam określone pieniądze, to znaczy, że gdzieś indziej dostaniecie dwa lub trzy raz...

Waldek to chyba nawt nie wie co tam sie dzieje. Albo jest po prostu głupi. Co za szef montuje monitoring w calym biurowcu. W tej firmie zreszta wszystko jest pod takim rygorem, że nie można sie nawet po tyłku spokojne podrapać. Nie wspominając już o autach dla handlowców. Stare rozlatujące sie corsy gdzie monitoring gps jest droższy od auta. Wszedzie reguły, procedury, wytyczne obmyślane nie wiem przez kogo a regionalni robią z tych procedur kartkówki przedstawicielom. A możliwości do handlu znikome. Nawet oferty u klienta zostawić nie wolno. Bo wszystko w cudownym ipadzie jest cały system. A no i jeszcze szkolenie i wytyczne jak tego ipada trzymać. Paranoja. Nie polecam nikomu. Były PH.

Maja

Obecnie firma poszukuje Przedstawicieli Handlowych. @Zorg czy mógłbyś powiedzieć coś więcej na temat pracy na tym stanowisku? W ogłoszeniach o pracę wspomniany jest kompleksowy system szkoleń. Jak wyglądają takie szkolenia w Altom? Czego dotyczą?

Qw

Pozdrowienia dla pani z reklamacji od meskiego grona wspolpracownikow:)

Jerzy

Ile w firmie może zarobić przedstawiciel handlowy, rejon Siedlce? Widziałem taka ofertę i uzależniam od finansów.

zainteresowany

Do Wszystkich PH: -jaka podstawa netto -jaka premia netto -ile wizyt -jakie auto (rodzinne, obklejone, gps) -jak z planami i rotacją produktów Z góry dzięki

Zorg
@zainteresowany 19.04.2017 16:54
Do Wszystkich PH: -jaka podstawa netto -jaka premia netto -ile wizyt -jakie auto (rodzinne, obklejone, gps) -jak z planami...

Do Zainteresowany. Auto na poczatek stara corsa jakies 300000km przebiegu. GPS ktory kontroluje wszystko. Za auto placisz 100zł lub 300zł miesięcznie i możesz zrobić 300km prywatnie. Zalezy od opcji. Za 100zł tylko w weekendy za 300zł cały miesiąc ale tylko 300km. Za każdy następny km płacisz. Podstawa ponad 2000 prenia uzalezniona od sprzedaży. Rotacja towaru taka sobie. I wg mnie calkowicie zla polityka sprzedażowa. U klienta nie mozesz zostawic nawet oferty cenowej wszystko masz na ipadzie i mozesz jedynie klientowi pokazac. Mailem ofert tez nie mozba wysylac. Ja przez pierwsze kilka miesiecy slyszalem od klientow glownie same zle oceny firmy i klienci nie chcieli wspolpracowac. Ogólnie nie polexam tego miejsca do pracy.

Zorg
@zainteresowany 19.04.2017 16:54
Do Wszystkich PH: -jaka podstawa netto -jaka premia netto -ile wizyt -jakie auto (rodzinne, obklejone, gps) -jak z planami...

Do Zainteresowany. Auto na poczatek stara corsa jakies 300000km przebiegu. GPS ktory kontroluje wszystko. Za auto placisz 100zł lub 300zł miesięcznie i możesz zrobić 300km prywatnie. Zalezy od opcji. Za 100zł tylko w weekendy za 300zł cały miesiąc ale tylko 300km. Za każdy następny km płacisz. Podstawa ponad 2000 prenia uzalezniona od sprzedaży. Rotacja towaru taka sobie. I wg mnie calkowicie zla polityka sprzedażowa. U klienta nie mozesz zostawic nawet oferty cenowej wszystko masz na ipadzie i mozesz jedynie klientowi pokazac. Mailem ofert tez nie mozba wysylac. Ja przez pierwsze kilka miesiecy slyszalem od klientow glownie same zle oceny firmy i klienci nie chcieli wspolpracowac. Ogólnie nie polexam tego miejsca do pracy.

Maja

@Zorgrozumiem, że praca w firmie nie spełnia wszystkich Twoich oczekiwań. Mógłbyś powiedzieć coś więcej na temat warunków zatrudnienia w firmie?

Maja

Zapoznaliście się już z wywiadem udzielonym przez reprezentanta firmy Altom Sp. z o.o. Sp.k.? Czy jakieś informacje były dla Was nowością?

Były Ph

Mam pytanie do aktualnych PH Altomu. Jak tam sie pracuje z najnowszym dyrektorem? Słyszałem, ze pobcinal wypłaty? Pewnie za chwile Altom nie bedzie miał juz handlowców za te marne pieniądze. Współczuje Wam! Powodzenia w poszukiwaniach nowej pracy

Nordea

Altom to nie jest jakiś gigant w swojej branży !. To normalna i dobra firma, tylko ma pecha do pracowników. Szkoda, że niektórzy nie szanują innych , dziwi mnie dlaczego oczekują szacunku dla siebie?

Zorg
@Nordea 14.02.2017 12:33
Altom to nie jest jakiś gigant w swojej branży !. To normalna i dobra firma, tylko ma pecha do pracowników. Szkoda, że niektórz...

To pracownicy mają pecha do Altomu. Jeśli firma w żaden sposób nie dba o pracownika, panuje tam mega sztywna atmosfera, PH dostają rozgruchotane auta op 300.000km przebiegu to niech też nie wymaga szacunku w swoją stronę. Panuje tam totalny brak organizacji, nikt z nikim nie współpracuje, każdy ciągnie w swoją stronę. Do jednego miasta potrafi jeździć 3 PH. Brak narzędzi do pracy i same zakazy.

Xyz

Od Altomu z dala trzymać się, każdy w Gnieźnie o tym wie. I taka jest prawda, kierownictwo to porażka. Cała firma rządzi rodzina, atmosfera tragedia szczególnie na zmianie D.K. i pseudo brygadzista buraka, że też ludzie ambicji nie mają i nadal tam pracują za takie pieniądze.

Nordic
@Xyz 12.01.2017 17:49
Od Altomu z dala trzymać się, każdy w Gnieźnie o tym wie. I taka jest prawda, kierownictwo to porażka. Cała firma rządzi rodzin...

Ja mam inną wiedzę, niż Twoja i chętnie podjął bym prace u nich.

Xyz
@Nordic 13.01.2017 09:38
Ja mam inną wiedzę, niż Twoja i chętnie podjął bym prace u nich.

To dlaczego nie pracujesz u nich? Ciągle mają rotację i braki w ludziach także nic tylko startować

...

Miałem jakiś czas temu nieprzyjemność udać się do Altomu na asyste. Trzeciego dnia z powodu mojego zaangażowania robiłem 10 minut dłużej za darmo (asysta) po czym czekałem jakoś 25 minut aż kierownik zaszczyci mnie swoją obecnością i poinformuje iż nie są mną zainteresowani. Obecnie zarabiam 2x tyle ile oferował mi altom - dzięki Bogu się tam nie znalazłem :) Pracownicy magazynowi: jeden drugiemu [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] obrabiał ale ostatecznie każdy radził jak się utrzymać w tej pracy, co robić, czego nie. Kierownictwo: "szlachta" - wielcy i nie do ruszenia. Jak tylko prezes wszedł na magazyn każdy stawał się najlepszym pracownikiem. Zarobki? Minimalna krajowa za zapierdalanie, pracownicy mówili i nadgodzinach, Od jednego usłyszałem: "jak trochę nadgodzin wejdzie to "dwójkę" wyciągnę. Praca monotonna, nudna oraz słabo płatna, wymagania rekrutacyjne oraz te, które pracodawca stawia podczas codziennej pracy nieadekwatne to zarabianych pieniędzy.

sandio

a co powiecie tutaj o pracy grafika komputerowego, na którą jak widzę jest obecnie ogłoszenie? zastanawiam się czy skoro to Gniezno to na takim stanowisku jest w ogóle mozliwa jakakolwiek większa karier do zrobienia i czy jakaś ściezka rozwoju będzie możliwa

jajanusz

Witam. Już nie pracuję. Jak dla mnie ta firma to jakaś paranoja. Jako PH od klientów słyszałem głównie, że firma ch....wa, że nie słowna, że kłamią. Zero dostosowania do rynku. Względem innych dostawców totalne dno. B"o ta czy inna firma potrafi coś dla nas zrobić a wy w Altomie tylko kłamiecie i nic nie robicie". Atmosfera w firmie tragiczna. Na początek i koniec dnia pracy wybrzmiewa syrena. Podgląd z kamer na każdym kroku i prezes cały czas obserwuje. Sztywno jak w kostnicy wszyscy do wszystkich na Pan Pani. zero jakiegokolwiek zgrania, każdy się boi bo prezes patrzy. Wszystko monitorowane, przymus płacenia co miesiąc za auto służbowe. I wisienka na torcie: PH pod zadnym względem nie może zostawić u klient oferty handlowej. Oni chcą sprzedawać ale nikomu nie powiedzą co mają do sprzedaży. Takie moje odczucia w kilku słowach.

Dany

brak czegokolwiek do powiedzenia?

anonim

(usunięte przez administratora)

Endriu

Eee co? Co w tej firmie jest niby szanowane? Chyba tylko zachcianki presesa

fabjan

mówcie coś

Ppp

Faktycznie jest tu nieciekawie. Ludzi pracowitych i lubiących swoją prace sie gnębi, wyzywa i doprowadza do zwolnienia. A lizusów takich jak rodzina M. I dyrektor T. Ślizgają sie caluczas na ibarkach innych. Wiedza tej trójki o produktach jest żenująco niska. Gratuluje Szefowi nosa. Brawo!!! Radość rozpiera mi serce gdy pomyśle ze zdolna pracownica i jej pomocnik oraz koleżanka z zakupów poszli sobie z tego bałaganu. Brawo dla wszystkich którzy podjęli tandecyzje, reszcie i sobie kibicuje by isc w ich ślady.

Kusy

Co mnie uderza w yej firmie to niskie zarobki i brak czegoś takiego jak docenianie dobrych pracowników. Pracuję w altomie naprawde dlugo ale ostatni rok to cyrk. Kumple odchodzą z magazynu jeden za drugim. Pro regionalny szefuncio sprowadza Ukraińców. W biurze też z tego co wiem odchodza jeden za drugim. Wypuscic zdolna pracownice i jej pomocnika od sklepow to skandal. A teraz odchodzi ich najlepszy grafik. Nie ma sie jak oszukiwac że to powolny upadek firmy.

Kamil c.

Ludzie, do jasnej cholery. 7 stron jest napisane, że ta firma to jeden wielki syf, a co chwilę ktoś wbija z pytaniem, czy warto bo zastanawia się nad aplikowaniem. Nauczcie się najpierw czytać. Cbyba że to wam ciężko idzie i praca w altomie to jeduna możliwość.

kowal

Kiedy kompletuje to po pracy rymuje jo !

anonim

(usunięte przez administratora)

magic

Show to tam jest codziennie!

Sajmon

Chłopie tam graficy zap.... jak dzicy zaczyna z ranca robote i po chwili ma już 3 inne i wszystko na już.To jest istna maszyna produkcyjna. Żeby dorównać im tempem trzeba sie mega ostro spinać. Tam nie ma czasu na myślenie konczy robote zaczyna kolejna. Jesli lubisz taki styl pracy to mozesz smialo aplikowac. Podziwiam tych chlopakow za ich zap... a z drugiej strony dziwie sie im ze tak daja sobie w kasze dmuchac nie wpsominajac o zarobkach.

Ala

A to oni teraz szukaja grafika? Czyzby chlopcy poszli po rozum do glowy i dali drapaka?

dlaczego?

Dlaczego posty, które są prawdziwe i relatywnie pokazują co dzieje się ostatnio w tej firmie są usuwane? Czyżby "ktoś" się obawiał, że za dużo będzie tutaj napisane? Wystarczy zapytać Osoby, które odeszły z tej firmy, Wystarczy spojrzeć co dzieje się w działach BOZ, reklamacji, transporcie, magazynie... Wystarczy spojrzeć na ostatni kwitek za miesiąc pracy. Oczywiście napisze szanowne grono jak pracujesz tak masz - odpowiem, w firmach o podobnym profilu magazynier, fakturzystka, specjalistka mają więcej, znacznie więcej.

Kręciśrubka Karina

Tutaj masz Internet. Wyczytasz co chcesz jak zobaczysz poprzednie posty których oczywiście nie usuneli. Taka jest prawda że przez ostatnie kilka miesięcy ubyło z 8 osób i lada moment pewnie to się zmieni bo odejdzie więcej. Sama wiem o kilku osobach ale nie wiem czemu jeszcze czekają. Faktycznie pieniądze nie muszą być w pracy najwazniejsze. Ale tu nie ma ani świadczeń ani pieniędzy, tylko jakieś śmieszne resztki. A atmosfera jaka "świetna". jak gdzieś się w firmie pojawia księżniczka to od razu wszyscy jak najdalej od niej uciekaja i możesz zobaczyć sobie jej dział. Już prawie nikogo tam nie ma. sama za chwilę zacznę szukać pracy bo doszłam do wniosku że nawetjak na warunki Gnieźnińskie zarabiam mało.

flip

Szanowny Kolego M.(cojawiem) i tu się mylisz. Wyobraź sobie, że ludzie żyją za pieniądze a nie samochody i umowy o pracę. Wstydź się i nie pisz głupot

ja

No i stało się. Zaczynają odchodzić z tej firmy ludzie naprawdę wartościowi i pracowici. Szkoda, bo niedługo nie będzie z kim pracować ale to chyba największy problem właściciela. Koleżance gratulujemy odwagi!

laczek

soft to sobie w głowie wymień

Kaziu3
@laczek 03.03.2016 17:15
soft to sobie w głowie wymień

On napisal sort a nie soft. Naucz sie czytac pajacu

Nowy
@Kaziu3 04.03.2016 16:15
On napisal sort a nie soft. Naucz sie czytac pajacu

Moja opinia !? .nadal pracuje .ale jak długo Życzę właścicielowi jak najlepiej jednak wkroczył na drogę zła .zastanów się człowieku firma miała renomę i byłem dumny że tam pracuje w tej chwili zastanawiam się jak dlugo wytrzymam psychicznie bo w przeciągu półtora miesiąca zmieniono mi trzy razy charakter pracy.jeśli chcesz p.Prezesie pozbyć się gnieznian powiedz .to otwarcie a nie Wymyslaj co chwilę nowych metod jakby upierdliwic nam pracę życie .ponoć to firma wspierajaca rodzine ja tego tak nie widzę

Niedowierzajaca

"Produkty firmy oznaczone są znakiem Firma Rodzinna, co dodatkowo podkreśla rodzinny charakter przedsiębiorstwa. W praktyce „rodzinność” oznacza dla nas odpowiedzialne prowadzenie biznesu, na zasadach fair play, w oparciu o tradycje i unikalne wartości, odzwierciedlone w naszej codziennej pracy." to z www tej firmy...

Żandarm
@Niedowierzajaca 29.02.2016 14:53
"Produkty firmy oznaczone są znakiem Firma Rodzinna, co dodatkowo podkreśla rodzinny charakter przedsiębiorstwa. W praktyc...

Ale przecież wszystko się zgadza, firma rodzinna :D Całą budą trzęsie rodzina "Ż", ma wpływy i pomaga rodzina "K" i "M", a reszta to pracownicy "gorszego sortu" :D

altom

Z kamienia to możesz zaraz dostać a od kosy się odczep

Kosa

Jeszcze trafi kosa na kamień,albo kosa kamien;-)

Kukiz 15,5

Panie @haha i tutaj małe sprostowanie. Ze 3 osoby dostały pieniążki. No pomińmy fakt że miały być dla wszystkich a podzielili na 3. Za mało żeby żyć, za dużo by nie żyć. Smutne

Haha

Jak czytam opinię że atmosfera w altomie jest ok to śmiać mi się chce. Odrazu wiadomo kto pisze takie komentarze. Ostatnio altom zanotował największy obrót firmy, zgadnijcie jak podziękował pracownikom? Premią pieniężną? Zapomnijcie!!! Po dwa cukierki na głowę, dobre co☺ dwa cukierki!!! Na miejscu prezesa wstydził bym się takie coś zrobić. Wolalbym przemilczec ten fakt i nie upokarzac pracowników takimi "nagrodami".

Grazia Starospychacz

@tadek i @nex zlitujcie się nad prawdziwymi pracownikami i nie wypisujcie tych bredni. Najniższa krajowa to uczciwe? Albo jesteś Maria Paula albo Waldinox albo masz coś poprestawiane w głowie. Albo jesteś jednym z tych co auta dostaje lub zarabia w dzień tyle co my w miesiąc. Gwizdac na was!

uki

nie wiem jak mozna pracowac za 1300 zł na 3 zmiany przy 15 min przerwy do tego robiac wygorowana norme. ludzie, wyjezdzajcie do anglii, tutaj placa miniumum 7F na g + 1godz. pauzy płatnej. pracowalem w altomie kilka miesiecy, nie polecam. teraz robioac to samo , a nawet mniej mam 6x tyle co w tym kolchozie

były pracownik

sytuacja stabilna hahahhahahah dobry zart

Zostaw opinię o Altom Sp. z o.o. Sp.k. - Gniezno

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Altom Sp. z o.o. Sp.k.