Departner

• Batowice
  • Bosutów
  • Dziekanowice
  • Boleń

3. Opinie o pracodawcach Kraków
  5. Opinie o Departner Sp. z o.o.

Opinie o Departner Kraków

Nie przegap nowości o Departner Sp. z o.o.!

Robson

10.05.2025 16:33

Wszystko jak należy bez żadnych problemów. Firma pomocna i solidna ????
    Michał

10.05.2025 09:38

Wypłaty na czas, bez żadnych kombinacji a to chyba najważniejsze. Samochody nowe, serwisowane na bieżąco. Z Koordynatorką dość dobry kontakt, nie ma co narzekać. Jeździłem w paru innych firmach i bywało różnie.

08.05.2025 12:09

Jak wygląda dzień pracy Kierowcy w DEPartner?
    Zacznij dzień na własnych zasadach
    Praca jako kierowca w DEPartner to przede wszystkim elastyczność. Każdy dzień w którym będziesz jeździć, możesz zacząć o dopasowanej porze – poranek, popołudnie, a może noc? Wszystko zależy od Ciebie. Po przybyciu do punktu startowego odbierasz samochód – czysty, zatankowany, gotowy do pracy – i ruszasz w trasę. Aplikacje takie jak Uber, Bolt czy FreeNow same przydzielają zlecenia, więc nie musisz szukać pasażerów – wystarczy, że jesteś online. Jeździsz wtedy, kiedy Ci pasuje, a każda godzina pracy to realny zarobek.
    Przejrzysty system zmianowy i komfort jazdy
    W DEPartner pracujemy w zmianach, które można dostosować do swoich możliwości. Pełen etat? Dorabianie po godzinach? A może weekendowa praca dla studentów? Nasze grafiki są tworzone tak, by łączyć wygodę kierowcy z efektywnością pracy. Samochody DEPartner to flota nowoczesnych, regularnie serwisowanych aut – głównie hybrydowych Toyot – które nie tylko prowadzi się komfortowo, ale także oszczędzają paliwo. Każdy pojazd posiada ubezpieczenie, pomoc drogową oraz system Protektor – nasze własne zabezpieczenie wspierające kierowców w trudnych sytuacjach.
    Zarabiaj i rozwijaj się w trasie
    Każdy dzień pracy to okazja, by nie tylko zarobić, ale też poznać miasto z innej strony. Spotykasz ciekawych ludzi, poznajesz nowe miejsca, a przy tym możesz realnie wpłynąć na wysokość swojego wynagrodzenia. Kierowcy z doświadczeniem często mają swoje strategie, jak zwiększyć liczbę kursów i zarobić więcej – u nas możesz się tego nauczyć od najlepszych. A jeśli będziesz chciał zostać z nami na dłużej – pomożemy Ci się rozwijać. W DEPartner nie jesteś tylko kierowcą – jesteś częścią zespołu, który dba o Twój komfort i bezpieczeństwo.
    [hr]
    Zastanawiasz się, czy to praca dla Ciebie? Przekonaj się sam!
    Nieważne, czy masz doświadczenie, czy dopiero zaczynasz – w DEPartner znajdziesz wsparcie, elastyczne godziny i uczciwe zarobki. Wypełnij formularz zgłoszeniowy i rozpocznij pracę, którą polubisz od pierwszego kursu.
    ???? Aplikuj teraz na stronie DEPartner
    News image
    Kasia

08.05.2025 08:50

Miałam przyjemność pracować w oddziale Rzeszów przez kilka miesięcy. Wypłaty zawsze były na czas, dobry kontakt z koordynatorem i flotą. Polecam spróbować - ja nie miałam żadnych zastrzeżeń.

Zadaj pytanie pracodawcy

Masz pytanie do Departner Sp. z o.o.?

* Nick
    Moj status
    Treść pytania

Oferty pracy - Departner Sp. z o.o.

Kierowca/czyni kategorii B

Kierowca/czyni aplikacji Uber i Bolt - elastyczny grafik

Bielsko-Biała

Tomasz K.

07.05.2025 11:58

W oddziale w Lublinie pracuję od samego początku. Wcześniej prcaowałem w innych miastach w różnych flotach. Warunki są nie ma co ukrywać najlepsze no i zawsze idzie się dogadać. Elastyczność jest bardzo dużym plusem.
    Robert

07.05.2025 10:33

Współpraca z tą firmą to czysta przyjemność. Samochody są czyste, ekonomiczne i dobrze wyposażone. Kierowcy są kulturalni i zaangażowani, co przekłada się na wysoką jakość usług. Praca w elastycznym systemie zmianowym pozwala dobrze łączyć życie prywatne z zawodowym. Firma zawsze służy pomocą i dba o swoich kierowców – zdecydowanie warto!
    Sebastian

07.05.2025 09:53

Polecam z całego serca. Jasne warunki współpracy, nowe samochody, elastyczny grafik, bardzo dobra współpraca z koordynatorem. 5/5

07.05.2025 09:43

DEPartner – jesteśmy blisko Ciebie! Oddziały w 12 miastach Polski
    DEPartner to doświadczony partner flotowy i operacyjny dla kierowców współpracujących z platformami takimi jak Bolt, Uber, Free Now i inne. Zapewniamy pełne wsparcie w zakresie legalnej współpracy, rozliczeń, dokumentów, a także wynajmu samochodów gotowych do pracy. Naszym celem jest tworzenie warunków, w których Ty zarabiasz – my zajmujemy się resztą.
    Dzięki dynamicznemu rozwojowi jesteśmy już obecni w 12 miastach Polski – sprawdź, gdzie znajdziesz nasze biuro i kliknij w miasto, aby dowiedzieć się więcej:
    ???? Nasze oddziały:

• Bydgoszcz – ul. Grunwaldzka 229/55

• Kraków – ul. Opolska 12

• Kielce – ul. Wesoła 51

• Lublin – ul. Cisowa 11/106

• Tarnów – ul. Jana Kochanowskiego 37

• Olsztyn – ul. Poprzeczna 15A (2 piętro)

• Opole – ul. Drobiarska 2A/17

• Płock – ul. Zbożowa 7/8

• Radom – ul. Krukowskiego 1

• Rzeszów – ul. Siemieńskiego 14

• Toruń – ul. Polna 65, wejście C

• Włocławek – ul. Wysoka 15b

Czym się zajmujemy?
    Jesteśmy licencjonowanym partnerem rozliczeniowym, który oferuje:

• pełną obsługę formalną dla kierowców aplikacji transportowych,

• pomoc w uzyskaniu licencji taxi i wymaganych dokumentów,

• rozliczenia z ZUS i US bez zbędnych formalności,

• terminowe wypłaty co tydzień we wtorek.

[hr]
    Dlaczego warto z nami współpracować?
    ???? Dla kierowców oferujemy:

• Minimum formalności – podpisujesz umowę i możesz zacząć pracę nawet tego samego dnia,

• Atrakcyjny system rozliczeń, jasne warunki współpracy,

• Dostęp do floty aut bez ukrytych kosztów,

• Wsparcie opiekuna – masz pytanie? Zawsze odpowiemy,

• Możliwość pracy bez działalności gospodarczej,

• Elastyczne godziny i realny wpływ na swoje zarobki.

[hr]

Chcesz dołączyć? Skontaktuj się z naszym najbliższym oddziałem i zacznij zarabiać już dziś!
    News image

Kontakt - Departner Sp. z o.o.

Opolska 12 lok. 106 31-323 Kraków

Branża główna: Przewóz osób

Magdalena

07.05.2025 09:39

Bardzo rzetelny pracodawca, miła atmosfera, wszystko na czas i bezproblemowo

07.05.2025 09:36

DEPartner działa na rynku 2016 roku. Jest partnerem wszystkich popularnych aplikacji taksówkarskich oraz świadczy niezależne usługi przewozu osób. Już wkrótce park firmy będzie liczył ponad 500 pojazdów.
    DEPartner aspiruje, by dysponować jedną z największych flot taksówkarskich w Polsce. Dzięki trwającej od 5 lat współpracy z salonem Toyota Romanowski Kraków większość z tych aut stanowić będą niskoemisyjne Toyoty. Flota firmy składa się zarówno z samochodów Toyota Corolla jak i Toyota Camry.
    Pozytywna1990

05.05.2025 13:23

Super koordynatorka, pracownicy także. Możliwość dopasowania godzin pracy do swoich potrzeb

11.04.2024 11:28

Poszukuję zatrudnienia jako Kierowca c w mieście Radom. Chcę zarabiać 8000 PLN. Spotkaliście się z podobną ofertą?

Zostaw merytoryczną opinię o Departner Sp. z o.o.