Departner

• Batowice
  • Bosutów
  • Dziekanowice
  • Boleń

3. Opinie o pracodawcach Kraków
  5. Opinie o Departner Sp. z o.o.

Opinie o Departner Kraków

Nie przegap nowości o Departner Sp. z o.o.!

Janusz. R

05.06.2025 09:27

Odział Olsztyn. praca super bo lubię jeździć, ale dla mnie ważne jest to że mogę sam zadecydować kiedy chcę pracować, grafik elastyczny ale i zmienny nawet w trakcie tygodnia gdy chcę popracować dłużej czy nie mogę. Pani Asia reaguje szybko i w każdej sytuacji, nawet w godzinach bardzo już późnych stara się pomóc,dba o wszystko ,podziwiam bo ogarnąć tyle spraw,tylu kierowców podejrzewam nie jest łatwo. Samochody sprawne ,zadbane ...przyjemność...
Mick

05.06.2025 08:29

Firma DEPartner to profesjonalny i rzetelny pracodawca. Posiada nowoczesną flotę pojazdów, co znacząco ułatwia codzienną pracę. Docenia i szanuje swoich pracowników, dbając o dobre warunki zatrudnienia i miłą atmosferę. Polecam współpracę z tą firmą!
Mariusz

04.06.2025 22:41

Dobra współpraca, nowoczesne samochody, elastyczny czas pracy, przejrzysty system zarobkowy, polecam.
Kacper

04.06.2025 21:49

Pracuję tutaj i szczerze polecam – firma rzetelna, uczciwa, dba zarówno o klientów, jak i o kierowców.

Zadaj pytanie pracodawcy

Masz pytanie do Departner Sp. z o.o.?

* Nick
Moj status
Treść pytania

Paweł Sobolewski

04.06.2025 21:25

Z czystym sumieniem polecam. Super samochody grafik dopasowany do każdego. No i muszę wspomnieć o Joannie która staję zawsze na wysokości zadania, jeżeli chodzi o wsparcie i pomoc ! Oddział Olsztyn
Mariusz

04.06.2025 20:21

Bardzo dobra współpraca zawsze można liczyć na pomoc pani kierownik
Daniel Zabielski

04.06.2025 19:49

Odnośnie opinii o nicku klientka , że w Filii w Toruniu brak wypłat. Kłamstwo opinia powinna zostać usunięta. Kłamstwo. Jestem pracownikiem DEpartner. Wszystkie wypłaty są na czas. Najbardziej rzetelna i uczciwą firma w Toruniu . Przejrzyste warunki współpracy, nowe auta. Koordynator Pani Paulina , dyspozycyjna dla kierowców.
Endrju

04.06.2025 19:33

Jest ok. Elastyczny grafik. Bardzo dobry tabor. Polecam.
Jakub G.

04.06.2025 18:29

Polecam firmę Departner, wypłaty punktualne, samochody nowe, koledzy i koleżanki w porządku, no i czego tu więcej chcieć.
Adr

04.06.2025 18:12

Bardzo dobry firma co chwila rozwija się z napływem nowych pojazdów i kierowców . W razie potrzeby i trudności bardzo szybko i sprawnie można dostać wsparcie z każdej strony
Karol

04.06.2025 18:09

Oddzial Olsztyn. Przyjazna atmosfera. Pani koordynator wymagajaca ale zawsze mozna liczyc na jej wsparcie. Wynagrodzenie wyplacane co tydzien zawsze na czas! Polecam.

04.06.2025 17:48

Najlepsza Koordynatorka Pani Asia z Olsztyna super podejście uczciwość rzetelność zawsze pomoże doradzi Polecam
Pawel

04.06.2025 17:46

Mega fajna firma, super ludzie i atmosfera, polecam z całego serca!

Oferty pracy - Departner Sp. z o.o.

Kierowca/czyni kat B k/m/d

Kierowca/czyni kat B

Radom

Andrzej B.

04.06.2025 15:24

Pracuje w firmię od ponad pół roku, współpraca z managerem jest na bardzo wysokim poziomie można się do niej zgłosić z każdym problemem który jest natychmiast rozwiązywany. Pod nieobecność managera organizowane jest równie dobre zastępstwo. Grafik ustala się pod siebie, nie ma problemów ze zmianą zatwierdzonego już grafiku gdy ci coś wypadnie. Kierowcy pomagają sobie wzajemnie we wszystkich problemach i chętnie dzielą się swoim doswiadczeniem. Auta są praktycznie nowe, max 2 lata, automaty, nawet po 12 godzinnej zmianie nie czuje się w nich zmęczenia. Warunki finansowe są jasne i uczciwe, wypłaty wynagrodzenia zawsze na czas. Jako jedyna firma posiada ubezpieczenie od nieszczęśliwych wypadków więc nie płacisz za nieumyślne uszkodzenia auta. Polecam pracę w firmie DEpartner. Według mnie najlepszy partner flotowy w Olsztynie.
Damian G

04.06.2025 11:11

Jako pracownik oddziału w Olsztynie jak najbardziej polecam. Wzorowa atmosfera, elastyczne godziny pracy, wypłaty zawsze na czas, nowe i wygodne auta. Klasa

04.06.2025 12:24

Współpraca z DEPartner to sama przyjemność. Przelewy zawsze na czas. Super kontakt z biurem ( niezastąpiona Pani Joanna) oraz z kierowcami.
Filip K

04.06.2025 11:31

Pracuję w DEPartner i z pełnym przekonaniem mogę powiedzieć, że to świetne miejsce do rozwoju zawodowego. Panuje tu przyjazna atmosfera, zespół jest pomocny i zaangażowany, a przełożeni wspierają inicjatywę i doceniają zaangażowanie. Firma stawia na jakość i uczciwość, co przekłada się na dobrą współpracę zarówno wewnątrz zespołu, jak i z klientami. Polecam z czystym sumieniem!
Łukasz Zajączkowski

04.06.2025 11:28

Nowa flota samochodów, współpraca koordynatorów regionalnych z kierowcami na najwyższym poziomie, dbałość o pasażera na każdym kroku co da się usłyszeć od samych pasażerów. Polecam nawiązanie współpracy oraz korzystanie z usług przewozowych. Jak dla mnie w kwestii współpracy wzór do naśladowania.
Łukasz

30.05.2025 11:50

Odział Radom. Firma rzetelna, czytelne zasady, pomoc koordynatora i floty o każdej porze dnia i nocy. Rozliczenia na czas Ogólnie wszystko 10/10. Polecam każdemu.
Oliwia

28.05.2025 12:34

Współpraca z firmą DEPartner w Olsztynie to naprawdę pozytywne doświadczenie. Od początku wszystko było jasno i uczciwie przedstawione, bez żadnych nieprzyjemnych niespodzianek. Świetna atmosfera, profesjonalne podejście oraz ogromne wsparcie ze strony koordynatorów — szczególnie Pani Joanny, która zawsze służy pomocą i dba o dobrą komunikację z kierowcami. Auta zadbane i regularnie serwisowane, więc praca była komfortowa i bezpieczna. Polecam każdemu, kto szuka uczciwego i zorganizowanego partnera do współpracy jako kierowca!

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Departner?

Tomek

26.05.2025 20:29

Fajna robota. Luźny grafik, do tego pozytywna atmosfera.
Jerzy Lewicki

26.05.2025 14:24

W mojej opinii współpraca jest pozytywna.
Lee

25.05.2025 13:29

Miła obsługa, jasne zasady współpracy, wszystkie rozliczenia solidnie i na czas, pomocni i mili ludzie Aga i Robert, oczywiście Szef też OK. Polecam współpracę
Kamila

24.05.2025 10:11

Polecam
Jakub K

23.05.2025 20:37

Najlepszy partner flotowy w Polsce. Nie płacisz za paliwo i wynajem tylko dzielisz się (usunięte przez administratora). Jako jedyni w Polsce mają ubezpieczenie od spowodowanej kolizji. Płacisz 15zł/tyg i masz ochronę w razie w
Mario

15.05.2025 14:49

Wszystko Ok jasne zasady współpracy, rozliczenie ZAWSZE na czas, bardzo fajni ludzie Gorąco Polecam

22.05.2025 12:23

To piękne słowa – dziękujemy! Twoje zaufanie wiele dla nas znaczy. Trzymamy poziom dla takich ludzi jak Ty!

Kontakt - Departner Sp. z o.o.

Opolska 12 lok. 106 31-323 Kraków

Branża główna: Przewóz osób

Grześ

07.05.2025 09:24

Pracuje w Krakowie, dla mnie liczył się elastyczny grafik i opieka koordynatora. Świetnie trafiłem, oprócz tego, że pracuje wtedy kiedy mogę i chce to zawsze jest ktoś pod telefonem w razie potrzeby.

22.05.2025 12:21

Dziękujemy, Grzesiek! Bardzo się cieszymy, że doceniasz przejrzystość zasad oraz jakość naszej floty. Do zobaczenia na trasie! 🚗💨
Krystian

22.05.2025 10:24

Pracuję w DEPARTNER i jestem zadowolony. Kierownictwo jest w porządku – potrafią normalnie porozmawiać i nie traktują pracowników z góry. Wypłaty zawsze na czas, co dla mnie jest bardzo ważne. Auta nowe, sprawne, dobrze się nimi jeździ. Na plus też to, że firma daje możliwości rozwoju – jak ktoś chce się uczyć i rozwijać, to są ku temu warunki. Ogólnie uczciwa firma, warto spróbować.
Gadour

21.05.2025 15:06

Oddział w Rzeszowie. Wspaniała atmosfera, świetni koordynatorzy i sympatyczni kierowcy. Zawsze można liczyć na pomoc. Polecam. :)
Kacperek

21.05.2025 15:03

Indywidualne i profesjonalne podejście do każdego pracownika, wypłaty na czas i nowoczesne samochody. Polecam.
Szczybson

21.05.2025 14:29

Najlepszy partner i super ludzie
Krzysiek

19.05.2025 11:09

Pracuję w firmie 1.5 roku. Polecam :)

17.05.2025 14:34

Jest Ok.
Grzegorz

16.05.2025 11:08

Departner mogę szczerze polecić jako zleceniodawcę wśród korporacji taksówkarskich .Mnie przekonał elastyczny grafik dopasowany do możliwości kierowców z tygodniowym wyprzedzeniem .Cotygodniowe przelewy ze szczegółowym raportem .Nowe wygodne samochody Toyoty Corolla hybryda i Yariss Cross hybryda ,automat. Dobry kontakt z profesjonalnymi koordynatorami 👆U mnie dodatkowa praca .Oddział w Olsztynie

15.05.2025 23:18

Wszystko można podsumować dwoma słowami. Pełna Profesja. Pani koordynator z Olsztyna to kobieta wysokich lotów i bardzo zaangażowana i pomocną w każdej sprawie. Każdemu polecam współpracę z DEPartner i Panią Asią z Olsztyna

15.05.2025 22:20

Firma bardzo rzetelna. Wypłaty zawsze na czas. Nowoczesna flota, doskonale warunki do współpracy. Przejrzyste warunki i grafiki układane pod kierowcę. Polecam
Slava

15.05.2025 22:03

Bardzo milo mi pracowac w tej kompanii. Fajne podejszcze do kierowcow.
vogel

15.05.2025 21:57

Nie można narzekać wszystko według ustalonych zasad, wynagrodzenie na czas, polecam innym tego pracodawcę. Fajna zgrana załoga.
K

15.05.2025 20:36

Jest wszystko w porządku. Można dopasować grafik do swoich preferencji i możliwości. Samochody bardzo fajne, nowe, przyjemnie się jeździ. Koledzy i koleżanki którzy jeżdżą - można z nimi ładnie porozmawiać. Koordynatorzy dobrze zarządzają, robią co mogą w różnych sytuacjach. Polecam spróbować, rozpocząć, zobaczyć jak się jeździ
Geronimo

15.05.2025 18:57

Co tu dużo pisać - simply the best.

Zostaw merytoryczną opinię o Departner Sp. z o.o.