Departner

• Batowice
  • Bosutów
  • Dziekanowice
  • Boleń

3. Opinie o pracodawcach Kraków
  5. Opinie o Departner Sp. z o.o.

Opinie o Departner Kraków

Nie przegap nowości o Departner Sp. z o.o.!

Mikołaj

15.05.2025 14:17

RG

15.05.2025 13:43

Wszystko Ok jasne zasady współpracy, rozliczenie ZAWSZE na czas, bardzo fajni ludzie Gorąco Polecam
    Eugeniusz

14.05.2025 19:04

Żałuj że nie jest znami właściciele są naprawdę wspanil panie Aleksandra i pani Anna oraz pan Bartek i dima starając się by zawsze udzielić pomocy szacun dla całej załogi z poważaniem Eugeniusz
    Artur

11.05.2025 23:50

Elastyczny grafik, wypłata na czas, dobry sposób na dodatkową pracę wspaniały koordynator w Lublinie Bartek, spokojny, opanowany bardzo porządny człowiek pozdrawiam

Zadaj pytanie pracodawcy

Masz pytanie do Departner Sp. z o.o.?

* Nick
    Moj status
    Treść pytania

Jozef

11.05.2025 22:34

Ok
    Gregory

11.05.2025 21:04

Rzetelna firma dobry kontakt polecam
    Mikołaj

11.05.2025 20:53

Polecam
    Marcin

11.05.2025 20:45

Pracuję we współpracy z naszym partnerem flotowym zajmującym się przewozem osób i z czystym sumieniem mogę powiedzieć, że to świetne miejsce do pracy. Zespół jest zgrany, atmosfera bardzo przyjazna, a grafik elastyczny – co jest ogromnym atutem, szczególnie przy łączeniu pracy z innymi obowiązkami. Na szczególne wyróżnienie zasługuje Pani Kierownik, która jest zawsze miła, uprzejma i pomocna – niezależnie od sytuacji. Obsługa ze strony floty działa praktycznie 24 godziny na dobę – zawsze można liczyć na wsparcie, szybkie reakcje i rozwiązanie ewentualnych problemów. Cieszę się, że mogę być częścią tak dobrze zorganizowanego i profesjonalnego zespołu.
    Bambo

11.05.2025 05:54

Samochody świerze czyli nowe. Macx2 lata. Kierowców wielu nie znam osobiście ale życzliwość na mieście jest. Jeżeli rozpoznajemy swoją flotę pozdrawiamy się serdecznie. Z każdym można się dogadać I do tej pory nie było problemów. Mam nadzieję że tak zostanie.
    Daniel Toruń

10.05.2025 22:32

Witam. Polecam DEPartner. Po kolku dniach pracy widoczne są efekty... Nowe auta, bezproblemowy kontakt z menager... Brak ukrytych kosztów... Jestem zadowolony, będę polecał firmę innym kierowcom. Pozdrawiam
    Mateusz

10.05.2025 22:01

Pracuję w Firmie od 7miesiecy we Włocławku. Praca fajna, grafik elastyczny, wypłata na czas bez problemu, auta nowe, przyjazna atmosfera, koordynatorzy na najwyższym poziomie, współpracownicy pomocni i życzliwi. Jeśli jeździć to tylko z DePartner ????
    WS

10.05.2025 22:01

Elastyczny grafik, przejrzyste rozliczenia i punktualne przelewy. Dobrze funkcjonująca komunikacja z koordynatorem w Tarnowie. Flota to max. 2 letnie samochody, dobrze wyposażone. Generalnie mogę polecić.
    Rohan

10.05.2025 21:46

Polecam tego partnera!

Oferty pracy - Departner Sp. z o.o.

Kierowca/czyni kategorii B

Kierowca/czyni aplikacji Uber i Bolt - elastyczny grafik

Bielsko-Biała

Marcin

10.05.2025 20:46

Fajna firma, kierowcy super...
    BB

10.05.2025 19:10

Pracowałam w biurze. Pracę wspominam bardzo pozytywnie. Super atmosfera. Wypłata adekwatna do powierzonych obowiązków. Bardzo rzetelna firma.
    Nie wiem

10.05.2025 19:10

Bez komentarza
    Karol

10.05.2025 18:51

Paweł

10.05.2025 18:30

Wszystko gra jak należy ????????
    Łukasz

10.05.2025 18:19

Dobra peaca
    Antonio

10.05.2025 18:03

Pracuje w mieście Rzeszów, w skrócie wypłata na czas, elastyczność w grafiku i na prawdę można się dogadać w różnych godzinach pracy, pomocna atmosfera, jeśli nie stwarzasz problemów to i tobie nikt nie robi problemów. Auta nowe, serwisowane na bieżąco i zdecydowanie na plus ubezpieczenie od uszkodzenia auta, więc masz pewność że jeśli coś uszkodzisz, za to nie zapłacisz, oczywiście pamiętając że to nie działa jeśli ktoś ciągle auta rozwala, na to nie ma ubezpieczenia. W porównaniu do wszystkich innych partnerów w naszym mieście w formacie jazdy na grafiku i podziale zarobków 50/50, jest to najlepszą opcja.

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Departner?

Piotr

10.05.2025 18:01

Pracuję w Olsztynie, od początku istnienia tu oddziału. Skusiłem sie na współpracę, gdyż firma oferowała m.in. jeżdżenie na umowę zlecenie, według grafiku, na dyżurach w wybrane przeze mnie dni, a taka elastyczność zatrudnienia bardzo mi pasowała. Gdy muszę mieć kilka dni na załatwienie swoich spraw, zgłaszam to wcześniej koordynatorce i wtedy np. w danym tygodniu nie jeżdżę. Za paliwo płacę kartą flotową, praktycznie ponoszę tylko koszty odkurzenia i umycia (jeżeli trzeba) samochodu po dyżurze. Z kolegami (oraz koleżankami) umawiamy się, gdzie przekazujemy sobie samochód, w razie potrzeby podwożąc zmiennika do domu. Firma zabiera co prawda połowę mojego wynagrodzenia z odbytych kursów, ale nie obchodzą mnie żadne koszty związane z eksploatacją i serwisowaniem samochodów (nowe, eleganckie hybrydy Toyoty), a w razie jakiejś awarii jestem przenoszony na inny. Fajne jest też ubezpieczenie od konsekwencji spowodowania niechcącego uszkodzenia samochodu - dzięki temu mam duży komfort pracy. Z przerwami na rozprostowanie nóg, śniadanie czy załatwienie się, nie trzeba się ukrywać, jak w niektórych konkurencyjnych firmach w mieście Przejrzyste finanse, wypłaty na czas i bardzo dobra atmosfera w pracy (koordynatorka, szefostwo, obsługa floty) - to wszystko sprawia, że mogę polecić Departnera jako najlepszą taksówkowa firmę flotową w Olsztynie.
    Konrad

10.05.2025 17:51

Pracodawca uczciwy, rozumie z czym boryka się każdy kierowca, konsekwentny w swoich działaniach, a przede wszystkim wyrozumiały. Wypłaty Terminowe i bez żadnych migań się od zapłaty, wszelkie problemy rozwiązywane są szybko i sprawnie, a samo wsparcie dla kierowcy jest na najwyższym poziomie
    Piotr

10.05.2025 17:50

Firma bardzo dobra, wypłaty na czas koordynatorzy super można liczyć na pomoc. Polecam bardzo serdecznie.
    Daniel

10.05.2025 17:47

Wszystko ok, rozliczenia na czas.
    Patryk

10.05.2025 17:37

Pracuje od samego początku w mieście Toruń. Wsparcie i współpraca z koordynatorem na najwyższym poziomie zawsze pomocna, często nawet późno w nocy lub weekendy. Wypłaty zawsze na czas i bez obcinania za różne rzeczy wszystko jasno i klarownie. Auta nowe i serwisowane na bieżąco. Bardzo dobre warunki współpracy( nie płacisz za wynajem auta lub paliwo co jest super sprawą) dodatkowo mega opcja posiadania dodatkowego ubezpieczenia które chroni cie w razie wypadku. Elastyczny grafik ustalany co tydzień, dostosowany do potrzeb kierowców co w moim przypadku się sprawdza idealnie. Naprawdę polecam każdemu.
    Radosław

10.05.2025 17:24

Hejka zapraszam do jazdy super firma super atmosfera no a zarobki to LOTTO JAK MASZ SZCZESCIE TO ZAROBISZ POLECAM????????????????????

Kontakt - Departner Sp. z o.o.

Opolska 12 lok. 106 31-323 Kraków

Branża główna: Przewóz osób

mizerat

10.05.2025 16:58

Bardzo przyzwoita firma.
    Grzegorz

10.05.2025 16:55

Firma jest w porządku, jeżdżę od 10 tygodni,to mój 3 partner,dotychczas najlepszy.Administrator na najwyższym poziomie
    Dominik

10.05.2025 16:51

Świetna współpraca, wypłaty zawsze na czas, same nowe auta serwisowane na bieżąco. Jeżdżę w mieście Rzeszów, świetni koordynatorzy, gorąco polecam!
    Jacek

10.05.2025 16:51

Bardzo dobra atmosfera
    Monika (uri)

10.05.2025 16:48

Polecam pracuje od 2 lat wypłata na czas samochody nowe na bieżąco serwisowane
    Luk

10.05.2025 16:46

Pracodawca godny polecenia, ustalone warunki współpracy przedstawione na początku jej zawarcia sumiennie wypełniane podczas jej trwania. Wynagrodzenie nie jest zaniżane i zawsze na czas. W razie problemu pomoc merytoryczna oraz serwisowa.
    Pawcioo

10.05.2025 16:44

Bardzo polecam pracuje w Tarnowie od 3 miesięcy super koordynatorka zawsze pomoże jak jest jakiś problem wypłaty zawsze na czas polecam gorąco ????????????
    ruteckii

10.05.2025 16:41

Elokwentna fenomenalna wszystko co najlepsze pozdrawiam
    Byniu

10.05.2025 16:39

Konkretna i przyjazna pracownikom firma. Wypłaty na czas, bezproblemowa współpraca, nowe i komfortowe samochody. Pomoc w każdej sytuacji podczas pracy i nie tylko. W mieście Rzeszowie Koorydnatorzy Pani Kasia i Pan Sebastian oraz reszta ekipy kierowców to prawdziwe złoto.
    Monika

10.05.2025 16:39

Pracuję tu od roku i nigdy nie było problemu z wypłatą, samochody ok, fantastyczna koordynatorka na Tarnowie. Elastyczny grafik.
    Patryk

10.05.2025 16:35

Bardzo dobry kontakt z koordynatorami, jasne warunki współpracy, wynagrodzenie zawsze na czas, auta w super stanie wszystko wzorowo Polecam serdecznie!
    Jakub

10.05.2025 16:35

Bezproblemowe rozliczenia zawsze na czas. Dobry kontakt z koordynatorem.
    Paweł Płock

10.05.2025 16:35

Najlepsza flota w której pracowałem i nadal pracuje.
    Paula

10.05.2025 16:34

Pracuje w firmie parę miesięcy kasa na czas auta nowe Polecam

Zostaw merytoryczną opinię o Departner Sp. z o.o.