nowa piekarnia

Łuków

Ocena pracodawcy 2/6

na podstawie 109 ocen.

Opinie o nowa piekarnia

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie nowa piekarnia

Zuzanna

@Były pracownik nie musisz mnie obrażać. Nie szukam pracy w Nowej piekarni. Jestem moderatorem forum gowork.pl i chcę pomagać osobom zainteresowanym pracą w piekarni prowadząc dyskusję. Tym spowodowane są moje pytania. I dzięki merytorycznym odpowiedziom jesteśmy w stanie razem komuś pomóc. To nie jest moje podejście dożycia, tylko chcę wyjaśnić wszystkie niejasne kwestie na forum.

Były pracownik
@Zuzanna 06.10.2017 13:08
@Były pracownik nie musisz mnie obrażać. Nie szukam pracy w Nowej piekarni. Jestem moderatorem forum gowork.pl i chcę pomagać o...

Nie obrażam cię W mojej wypowiedzi nie było ani jednego obraźliwego słowa Przeczytaj dokładnie wszystkie wpisy od poczatku do końca i zastanów się kto tu może pomóc i czy wogóle ktoś coś może Piekarnia rządzi się własnymi prawami i żyje wlasnym życiem i ktoś z zewnatrz niewiele tu może Kierownictwo stawia się na drugim miejscu po Bogu a brygadziści to ich prawe ręce Nie chcesz nie musisz pracować przyjdzie taki kto będzie robić Pozdrawiam i gratuluję podejścia do życia

Zuzanna

@blondi rozumiem, że sytuacja jest trudna. Ale czemu jak ma być kontrola to nowa piekarnia zostaje poinformowana? Czy nie da się jakoś tego załatwić? Jednak to jest niebezpieczne i chodzi o zdrowie pracowników. Nikt nie chce, żeby doszło do tragedii.

Były pracownik
@Zuzanna 27.09.2017 11:28
@blondi rozumiem, że sytuacja jest trudna. Ale czemu jak ma być kontrola to nowa piekarnia zostaje poinformowana? Czy nie da si...

Zuza na jakim ty świecie żyjesz Kobieto ogarnij się Źycie to nie bajka Nic nie jest albo czarne albo białe To walka o przetrwanie Zostanie ten kto wytrzyma nerwowo albo olewa wszystko Piekarnia to nie piaskownica dla małych dziewczynek Sądząc po podejściu do życia ty się tam nie nadajesz Zjedzą cię rekiny a kierownictwo zamiast kamizelki rzuci ci koło młyńskie bo mąka bardziej potrzebna niż pracownik Zostań lepiej tam gdzie jesteś

blondi

Wszyscy o tym wiedzą, jeżeli dopatrzą się że któryś za dużo wypił wtedy wlepiają mu karę pieniężną i ewentualnie wyślą do domu ale ktoś za niego tą pracę wykonać musi... To się zdarza za często w tym zakładzie pracy. A co do kontroli to nic nie da - oni są wcześniej uprzedzani... Gdyby nie ten alkoholizm i gdyby poprawili relację kierownictwo - pracownik to przyznam że miło by się tam pracowało. Ale niestety..., młody pracownik długo nie wytrzymuje max tydzień czyli coś musi być na rzeczy

Zuzanna

@jagodzianka czy Twoim zdaniem pracownicy piją w czasie pracy alkohol? Czy brygadzistka o tym wie?? Czy szef o tym wie? To w piekarni jest niebezpieczne i może spowodować tragedię. Czy nie uważasz, że powinnaś to zgłosić? Daj znać jak się potoczy sprawa w nowej piekarni.

jagodzianka

Pozytywy: wypłata na czas ... Negatywy: nie równe traktowanie pracujesz za kilka osób każdy interesuje się twoim życiem a zwłaszcza pani brygadzistka która nakręca resztę wieśniackich plotkarek z czego wychodzi niesamowita historia o twoim życiu... brak urlopów ponieważ nie ma komu pracować wyjątkami są lizusy no i oczywiście pani brygadzistka ... ach ile razy przez nią było trzeba przyjść do pracy w wolny dzień święta niedziele pracujesz zero porozumienia od strony kierownictwa - ty pracowniku jesteś nikim masz harować a i tak nie zostaniesz doceniony premie od kierownika śmieszne do tej pory nie wiem jak on to wyliczał chora atmosfera w zakładzie panuje jeden wielki alkoholizm przez co inni pracownicy cierpią z powodu nadmiernej pracy jak za te pieniądze nie warto poświęcać każdej nocy oraz świąt a przede wszystkim zdrowia dla tej firmy, lepiej znaleźć sobie spokojniejszą pracę i więcej czasu spędzić z bliskimi

Zuzanna

Skoro pracownicy uśmiechają się do klientów to chyba są zadowoleni z pracy w Nowej piekarni. Czy jakiś z pracowników może to potwierdzić? Na jaką umowę możecie liczyć? Czy jaką integracja jest zapewniana przez pracodawcę? Każda informacja będzie ciekawa.

Zadowolona

Ja od kilku lat robię zakupy na ul. Mazurskiej w Siedlcach. Polecam wszystkim chociaż konkurencji nie brakuje. Obsługa znakomita Panie zawsze uśmiechnięte i chętnie służą pomocą. Ciasta znakomite i bardzo duży wybór. Pozdrawiam.

Anka

Polecam sklepy Nowej Piekarni byłam ostatnio w Łukowie na ul Warszawskiej bardzo miła obsługa, ciasto świeże i bardzo dobre i do tego kawa z ekspresu aromatyczna mocna. Jestem klientką Nowej i bardzo lubię ich pieczywo i każdego lata czekam na ich jagodzianki.

Zuzanna

A na jakie warunki zatrudnienia mogą liczyć pracownicy firmy? Jakie benefity oferuje pracodawca?

NieWieszKto

Kierownictwo Jest Ok. Można się dogadać jak z normalnym człowiekiem, a stalowe nerwy w tej pracy to podstawa. Ludzie sami tworzą atmosferę, w łyżce wody utopiło by jedno drugiego, typowa nienawiść i zazdrość. Tylko silny przetrwa a słabszy odpadnie normalna kolej rzeczy. Pozdrawiam ludzi mających serce dla drugiego człowieka.

Zwykły człowiek

Zeby tam pracować tyle lat to nie potrzebne jest doświadczenie Tam albo trzeba mieć stalowe nerwy albo dobre plecy albo donosić gdzie trzeba A niektórzy pracują tam dlatego że nic innego nie potrafią albo boją się nauczyć czegokolwiek innego Kto jest mądry ,pojętny i zna swoją wartość pracuje tam góra 10 lat Na więcej szkoda życia i zdrowia Z doświadczenia nie polecam pracy w tym zakładzie

Zwykły człowiek
@Szczery człowiek 10.02.2017 10:43
Wnioskując po stażu pracy mogę stwierdzić, że donosy to znasz z autopsji. Najłatwiej jest oceniać, a siebie to nie widzi nikt....

Skoro wyrażanie wlasnej opinii nazywasz obrazaniem ludzi i wylewaniem jadu to szkoda dyskusji z taką osobą Mam prawo do własnych spostrzeżeń i dzielenia się nimi A jeśli chodzi o autopsję z donosów to właśnie dlatego tam już nie pracuję Zbyt wiele razy widziałem łzy wylewane po kontach przez te donosy Cieżko pogodzić się z tym że rację ma ten kto głośniej krzyczy Znajomym nie polecam pracy w tym zakladzie a dziecka własnego za żadne skarby tam nie poślę Pozdrawiam kilka naprawdę wartościowych osób które jednak pomimo wszystko tam pracują wiele lat Podziwiam je

Zwykły człowiek
@Szczery człowiek 10.02.2017 10:43
Wnioskując po stażu pracy mogę stwierdzić, że donosy to znasz z autopsji. Najłatwiej jest oceniać, a siebie to nie widzi nikt....

Skoro wyrażanie wlasnej opinii nazywasz obrazaniem ludzi i wylewaniem jadu to szkoda dyskusji z taką osobą Mam prawo do własnych spostrzeżeń i dzielenia się nimi A jeśli chodzi o autopsję z donosów to właśnie dlatego tam już nie pracuję Zbyt wiele razy widziałem łzy wylewane po kontach przez te donosy Cieżko pogodzić się z tym że rację ma ten kto głośniej krzyczy Znajomym nie polecam pracy w tym zakladzie a dziecka własnego za żadne skarby tam nie poślę Pozdrawiam kilka naprawdę wartościowych osób które jednak pomimo wszystko tam pracują wiele lat Podziwiam je

łuków

Piekarnia jak piekarnia wszedzie dobrze gdzie nas nie ma jestbkilka osob ktre piepszą atmosfere w firmie Np. Ewcia i Beatka jedna madzejsza od drgiej, ale eby ktoraś pkjecia miała troche o tym co robi...? A najlepsze sa te wyjazde n te imprezki teraz do zelechowa... zamiast dac po 100-200 do wyplaty to dla wybranych są wyjazdy na zarcie i picie a jak kogos nie ma to pan Karwowski ma pretensje

N.K.
@łuków 26.11.2016 17:11
Piekarnia jak piekarnia wszedzie dobrze gdzie nas nie ma jestbkilka osob ktre piepszą atmosfere w firmie Np. Ewcia i Beatka jed...

Do "łuków"~ No na pewno wiedzą co robią skoro pracują tam okolo 20 lat, czlowieku jesli nie masz takiego doswiadczenia tak jak "Ewcia i Beatka" to sie nie odzywaj, bo zapewnie guzik wiesz. Jakby byly takie fatalne to nie dalyby rady przepracowac tam tylu lat. Pomysl najpierw, a dopiero pozniej oceniaj. Poza tym troche szacunku. Czysta zawiść. Gratuluję odwagi i pozdrawiam.

maciek

Ja to bym się załapał na przedstawiciela handlowego, bo można liczyć na dwuskładnikowe wynagrodzenie u nich.

Kasia

Ja też chcialabym wiedzieć coś o tej firmie. Na forum różne rzeczy wypisują?

Była
@Kasia 15.08.2016 20:23
Ja też chcialabym wiedzieć coś o tej firmie. Na forum różne rzeczy wypisują?

Dobre rzeczy o tej piekarni to piszą tylko ludzie szefa . Chcesz zarabiać marne grosze i robić za popychadło zgłoś się do pracy . Pracownik praw tam to raczej nie ma za to obowiązków mu nie brakuje a im więcej robi tym mniej zarobi . Pensja to najniższa krajowa W czasem nawet mniej . Dni wolnych nie ma bo ludzi brak a urlop to dadzą jak chcą . Przeczytaj wszystkie niepochlebne opinie o będziesz wiedziała co to za praca.

Pracuś

Jakie są zarobki na piekarni?jak ktoś coś wie to niech napisze bo słyszałem że szukają kogoś do roboty.

Stanisław

Nie wiem skąd bierze się taka opinia o tym pracodawcy. Ja współpracuje z nimi od kilku lat i nie ma problemu ani z umowami jak i z pieniędzmi za pracę. Wydaje mi się, że ktoś niespełniony wylewa swoje żale. Jeżeli chodzi o mnie to pracowałem u gorszych ludzi. Pozdrawiam Stanisław

Kościelny

W tej pracy wszystko jest odwrotnie. W upały nie ma wody do picia chociaż jest to obowiązkiem szefa. Filozofów tam nie brakuje a robić nie ma komu. Pracujesz na kilku stanowiskach jednocześnie bo ludzi brakuje albo więcej czasu spędzają na zwolnieniu niż w pracy. Dni wolnych nie ma (teoretycznie 2 dni w miesiącu wolne) bo nie ma komu pracować.

Klientka

To tylko prośba do rozważenia , a nie żądanie rozkapryszonej klientki . hgv dla mnie to oczywiste . Ciasto pyszne a więc może ?

Klientka

Jestem klientką piekarni, kupuję ciasta bo nie mam kiedy piec : proszę wprowadźcie do asortymentu ciasto nazywane miodziowiec lub hetmańskie skład to dwa placki z miodem , masa : budyń ucierany z masłem , na wierzchu orzechy polane karmelem , pyszność , czekam kiedy będę mogła kupić pozdrawiam

Smakosz

Pozdrowienia dla Nowej Piekarni z Łukowa. Może wprowadzicie do oferty takie ciasto? Babeczki w kształcie jabłka. Przygotowałam czerwone i zielone jabłuszka. Są to babeczki waniliowe z dodatkiem twarogu, pokryte masą czekoladową obsypaną czerwonymi lub zielonymi wiórkami kokosowymi. Wystający ogonek to kawałek paluszka Mikado (może być również zwykły paluszek oblany roztopioną czekoladą). Do tego świeży listek mięty lub melisy. Dekoracja jest łatwa i dość szybka do wykonania. Dzień lub parę dni wcześniej można przygotować kolorowe wiórki kokosowe. Do przygotowania tych babeczek można użyć dowolnego ciasta na muffinki/ babeczki, które wyrasta z tzw. górką. Składniki na ok. 16 sztuk: Babeczki według przepisu: „Babeczki motylki” Kolorowe wiórki kokosowe: ok. 100g wiórków kokosowych czerwony i zielony barwnik spożywczy Masa czekoladowa: 125g masła 100g czekolady gorzkiej Dodatkowo: paluszki w czekoladzie np. Mikado świeże listki mięty lub melisy Sposób przygotowania: Przygotować wiórki kokosowe według przepisu: „Kolorowe wiórki kokosowe”. Upiec babeczki według przepisu na „Babeczki motylki”. Pozostawić do ostygnięcia. Przygotować masę czekoladową. Czekoladę połamać na kawałki i roztopić w kąpieli wodnej. Pozostawić, aby ostygła. Miękkie masło utrzeć mikserem na puszystą masę. Dalej miksując, dodać stopniowo chłodną, ale jeszcze płynną czekoladę. Masą czekoladową posmarować dość grubo babeczki, robiąc górkę. Babeczki obsypać czerwonymi lub zielonymi wiórkami kokosowymi. (Można babeczkę posypać z góry lub delikatnie włożyć babeczkę do miski z wiórkami, ale nie dociskać, aby nie zdeformować masy).

Nina

Nina Oj każdy tylko narzeka , ale pomyślcie : pobory na czas , mogłam się dogadać co do wolnego i urlopu , pobory to temat dyskusyjny ale trak naprawdę nie najgorsze, gdyby nie stan zdrowia to nadal bym pracowała , mają fajne ciasta i smaczne , naprawdę ze starannie dobranych produktów ( wiem bo pracowałam na ciastkarni ) była pracownica

Ona
@Była 29.06.2016 19:27
Ja też tam pracowałam i niestety takiego dobrego zdania to ja nie mam.Owszem wypłata na czas ale jaka to wypłata.Stosunek do pr...

Nie rozumiem dla czego każdy narzeka , ja uważam że praca jest ok, można się dużo nauczyć , poznać nowe receptury , wynagrodzenie na czas , urlop zgodnie z planowanym , kierownictwo ok, da się dogadać, polecam każdemu pracę w takiej firmie , a co do wypieków mają nowe ciasto truskawkowe na biszkopcie , bita śmietana i mus truskawkowy , fajne polecam na deser jak zjecie to zmienicie zdanie na temat firmy

Była
@Ona 30.06.2016 11:02
Nie rozumiem dla czego każdy narzeka , ja uważam że praca jest ok, można się dużo nauczyć , poznać nowe receptury , wynagrodz...

No tak zjemy sobie po ciasteczku i świat od razu będzie piękniejszy.Co za bzdury ty dziewczyno opowiadasz.Weż przestań.To że ciasto ci smakowało nie znaczy że wszystko jest dobrze.Wypłata marna ,szacunku do pracownika brak ,rządzi ten co głośniej krzyczy , umowa podpisana in blanco , robota na ranczo w promocji ale wszystko inne spoko. No pogratulować optymizmu.Gdzie oni takich znajduja.

klient

Jestem klientem Nowej Piekarni i po za tym że mają pyszne ciasta i torty to obsługa spedycji jest nie miła, nie kompetentna i arogancka do klientów. Nie jest to tylko moje zdanie bo moi znajomi co również mieli przyjemność składać tam zamówienie doświadczyli tego samego. Panie na spedycji robią wielką łaskę że przyjmą zamówienie: bo albo jest za wcześnie albo za późno lub bądź umawiały się ze mną na coś innego a na końcu finałowym jest całkiem inna albo cena albo tort;). Nie wiem jaka jest zasada działanie tej firmy ale takim podejściem do klienta to nawet żeby te torciki były złote to nikt ich kupował nie będzie. Sam zamawiałem kilka razy i za każdym razem było coś nie tak. I nie to że bardzo nam smakują torty i ciasta to już po pierwszym zamówieniu na Nowej Piekarni było by to pierwsze i ostatnie zamówienie:) Bardzo pozdrawiam Panie od ZAMÓWIEŃ;) i kobietki wasze humorki waszych klientów nie interesują:)

Była

Szef to chyba nie wie co się dzieje na sklepach,nie raz chciałam z nim porozmawiać ale za każdym razem mnie nie wpuszczono albo oszukiwano źe go nie ma.A na sklepach?Nieraz po13 żadnej pizzy cebularza,czy mojego ulubionego chleba już nie ma,Wiolka nie ma pojęcia jak prowadzić sklep.

anonim

(usunięte przez administratora)

pracownik

Zmienic mozna wiele jesli sie chce no ale po co Jak jeden pracownik odejdzie to przyjdzie nastepny i niewazne ze zadowolony pracownik jest bardziej wydajny Pracownik ma milczec i pracowac Zadowolony ma byc pracodawca Jak sie komus nie podoba to won z firmy i po klopocie A ze jakosc produktow zalezy od pracownikow to reszte mozna sobie dopowiedziec

BYŁY

To prawda po południu w sklepach brak towaru,ekspedientki boją się zamówić więcej,bo za duże zwroty.Zarobki to najniższa krajowa czasem nawet poniżej,chyba to zależy od humoru szefa,nieliczne osoby zarabiają więcej.Praca jak wszędzie,nigdzie nie posadzą,ale wynagrodzenie niech odpowiada wykonywanej pracy,nie polecam tam pracować w takich warunkach za takie pieniądze.Ze starym pracownikiem się nie liczą,młody ma więcej do powiedzenia,niż stary.Bogaty asortyment,ale jego jakość pozostawia wiele do życzenia.

heniek

mąka wróciła do piekarni ??? IZA mąka ? hehehe ciekawe jak długo

anonim

(usunięte przez administratora)

007

On nie wie co to szacunek dla pracownika Wiem to z doswiadczenia Wiele lat tam pracowalam i szacunek to w tej firmie to bajki dla dzieci

John Rambo

Praca jak praca. Najgorsze jest to, że właściciel piekarni oczekuje od ludzi maksymalnego szacunku, a sam wszystkich w koło uważa za ludzi gorszego gatunku. Chciałby, żeby ludzie byli mu wdzięczni dozgonnie za pracę, a sam nie rozumie tego , że to czego się dorobił zawdzięcza w dużym stopniu dobrej pracy ludzi. Najlepszym przykładem jest to, że "dzień dobry" mało kiedy odpowiada, a jeśli nie zauważy gdy ktoś mu się ukłonił potrafi za to finansowo pracownika ukarać. Panie Karwowski prawdziwego szacunku nie da się kupić, a to że dziewczyny głośno krzyczą "dzień dobry" z daleka nie znaczy, że jest to szczere, pozdrawiam wszystkich z Nowej łącznie z szefem i kierownikiem

kupujaca

To juz teraz nazwa tej piekarni nie pasuje weszlam ostatnio do ich firmowego sklepu o nazwie Nowa Piekarnia Łukow chcac kupic chleb krojony godzina 14 nie ma chleba a patrzac na polki sklepu jest makaron cukier leki papierosy ser zolty to czy nazwa Nowa piekarnia łukow pasuje wydaje mi sie iz trzeba zmienic nazwe sklepow SKLEP OGOLNOSPOZYWCZY bardziej pasuje to asortymentu sklepu ,.,.porazkaaaa

...........

powyższą wypowiedż mamy od typowej wazeliny ha ha ha ha wstydż się wazelinko , za jakie pieniądze to robisz ??????????????????????????????????????

/,,,,,,,

mądrych i doświadczonych zwalniają a cudaków przyjmują , kto tak rządzi?????????????????????????????????????????????????????????????????????

Była

Nie wiadomo,czym oni się sugerują przyjmując kogoś do pracy.Jak sobie dobrze radzisz,to cię zwalniają,młode są NAJLEPSZE,NIE CHCE IM SIĘ PRACOWAĆ I RUSZAJĄ SIĘ JAK ŚLIMAKI,A DALEJ PRACUJĄ.Ktoś się ze mna zgodzi?

JAAAA

hm.. a czy ktoś wspominał tutaj na forum że człowiek jeśli chce pracować w tej firmie musi podpisywać pustą umowę? (składasz podpis na pustej umowie) Człowiek tak naprawdę nie wie za ile pracuje, po zatym kopi umowy nie dostaje odrazu jeśli już to tylko jak zwróci się z prośbą do szanownej firmy. Ja np do tej pory nie widziałam swojej umowy z przed kilku lat "W myśl art. 29 par. 3 k.p. w ciągu 7 dni od dnia zawarcia umowy o pracę pracodawca powinien na piśmie poinformować pracownika o warunkach zatrudnienia, czyli obowiązującej go dobowej i tygodniowej normie czasu pracy, częstotliwości wypłat wynagrodzenia za pracę, wymiarze przysługującego urlopu wypoczynkowego, długości okresu wypowiedzenia umowy o pracę, a także układzie zbiorowym pracy, którym pracownik jest objęty. Informację o zmianach tych warunków należy przekazać pracownikowi w formie pisemnej niezwłocznie, nie później niż w ciągu 1 miesiąca od dnia wejścia w życie tych zmian. " Minęło kilka jak tam pracowałam a dalej umowy nie zobaczyłam. Mój błąd że zgodziłąm podpisać się pustą umowę, ale w dzisiejszych czasach człowiek szuka czegokolwiek nie zwraca na to uwagi, ale szczerze nie moim obowiązkiem jest zadbać o to abym pracownik dostał umowę ale pracodawcy.

Była

Pracowałam w tej firmie,no cóż,praca fajna,ale krótka,po trzech miesiącach zwalniają nie martwiąc się,że ktoś zostanie bez grosza do życia.A na koniec piękne podziękowanie,wymyślają na ciebie nie stworzone rzeczy.Pani która tak oceniała powinna się teraz wstydzić,na przykładzie swojej rodziny,która narobiła manka,pozdrawiam.

anonim

(usunięte przez administratora)

;)

do wiolka: hm... owszem ocenia klient ile nadzienia w pączku (o ile jest ), ale nie wiem czy fajnie tak sprzedawać nie do końca świeży i idealny towar. 8h stać i wciskać ludziom kit, że to dzisiejsze, smaczne oczywiście świeże. Wiem że często zostawia się np. chleb na drugi dzień jeśli zostało sporo a nie chce się narobić zwrotów. Osobiście jako sprzedawczyni było mi poprostu głupio sprzedawać nieświeży towar. Potrafię się postawić na miejscy innyh ( czyt. klient) [i w życiu nie kupiłabym nieświeżego towaru. W tej firmie brak składu i ładu....

;)

hm... praca niby w porządku gdyby nie fakt że nie można złożyć zamówienia zbyt dużego bo za duże zwroty będą itp... Moim zdaniem klient który przychodzi do sklepu i widzi puste półki więcej nie przyjdzie... Jeśli chodzi o produkty szkoda że czasami nie są zbyt świeże, w pączkach brak nadzienia, jednego dnia chleb na zakwasie jest mięciutki pycha a kolejnego przyjeżdża towar a tam na chlebie można nóż złamać :D

on handloweic

Szef to raczej nawet nie wie że tutaj jest jakakolwiek dyskusja na temat jego firmy :D:D

pracownik
@on handloweic 08.06.2015 00:20
Szef to raczej nawet nie wie że tutaj jest jakakolwiek dyskusja na temat jego firmy :D:D

Szef ma swoich ludzi i wie co sie tu pisze Powiem wiecej te pochlebne opinie to raczej od jego ludzi sa

janek

masz rację, nie ma TAM orła koordynatora który ne zauważał bagatela 70% zwrotów HEHEHE

witek

SŁYSZAŁEM, ŻE JUŻ NIE MA TAM KTO KOORDYNOWAĆ HEHEHEHEHEHE

PRAWDA

pracowalam w nowej piekarni ogólnie praca jak praca wszedzie trzeba zapie... ale nie nawidzę ludzi którzy cały czas latają do kierownika i kierowniczki kablują na innych prcowników!!!

piekarz

te pochlebne opinie to chyba sam kierownik pisze albo ludzie podstawieni z biura jakie dni wolne maasz dwa w miesiącu a liste jak sie podpisuje to ile kresek macie ewidencje podpisujecie że przepracowaliście 164 godziny a w rzeczywistości robi sie ponad 200 godzin żenada

ktoś

Ciekawa jestem ile osób zatrudnionych na sklepach ma normalną umowę o pracę na cały etat Bo z tego co wiem to nie dużo....

janek

nie polecam, pensje głodowe, brak logiki i składu, ogólnie mówiąc omijać szerokim łukiem ;)

leniwa z produkcji

gutek jak ci się ta wieś szefa tak nie podoba to powiedz to tym pracownikom co mają zupki ,sałatki z wiejskich świeżych warzyw ,dodatki do zakładowych kanapek,ale co może być jak kierownik doczyta się jak mając za fri fajne śniadanie to ty plujesz tym żmijowym ozorem,czy zechce dalej zakład karmić ,chm..nie wiem.z tego co wiem to na folwarkach u pana i przy dziesięcinie u księdza pracowało się za darmo ,płacą uczciwe,urlop mam kiedy chcę,ubezpieczenie i jest mi dobrze

janek

a mi tak jak w tej firmie nigdzie się tak dobrze nie pracowało,a pracowałem w kilku firmach,

ida..

wiele tych opini wychodzi od osób ,które na krótko zagosciły w NOWEJ... jakiś przedstawiciel pisze,że zarabiał 1400zł ale zapomniał dodać ,że dojeżdzał służbowym samochodem do pracy i juz tu dostawał bonus od firmy ,bo musiałby dałożyć ze swojej kieszeni 400zł w misiacu na dojazdy....o prywatnych wycieczkach słuzbowym samachodem nie wspomnę... ktoś inny pisze ,że trzeba robić u szefa na gospodarstwie, chba ten ktoś zapomniał jak fajnie jest dostać od szefa woreczek kartofelków, cebuli,przetwory na zimę itp. ... Prawda jest taka ,że bardzo duża grupa osób pracuje tu od lat i potrafi dagadać sie z szefem, kierownikiem i miedzy sobą. Zakład zatrudnia bardzo dużą liczbe osób więc zawsze znajdzie sie ktoś niezadawolony... ale jak się UMIE i CHCE coś robić to napewno inni to docenią...

jasmin

a dlaczego piszesz że jedzą tylko ci którzy pracują do 15 . Przez bardzo długi czas dziewczyny z biura naginały i robiły surówki dokładały wędlinę dla popołudniowych zmian póżniej były gotowane zupy ale gro osób pogardziło więdz niech sie cieszą że mają masło do chleba .... ZASTANÓWCIE się co macie a czeego może nie być !!! i niepostójce bo niema na co

jasmin2
@jasmin 20.04.2015 17:34
a dlaczego piszesz że jedzą tylko ci którzy pracują do 15 . Przez bardzo długi czas dziewczyny z biura naginały i robiły surów...

A co z tymi ktorzy na nocy pracuja Czesto dla nich nic nie zostawiali na tackach bo jakos tak samo wszystko znikalo I za co tu byc wdziecznym Nie wazne tez czy ktos bral warzywa czy nic nie chcial na pole i tak mial jechac pod grozba zwolnienia z pracy

bebeka
@jasmin 20.04.2015 17:34
a dlaczego piszesz że jedzą tylko ci którzy pracują do 15 . Przez bardzo długi czas dziewczyny z biura naginały i robiły surów...

haha jaką ty widziałaś wędline w tej lodówce i sorówki smieszna jesteś !!!tam hula wiatr i nic więcej nie ma,chyba że przeterminowane konserwy..

POLECAM

Mi bardzo podoba się praca w tej firmie, jest miła atmosfera wynagrodzenie na czas i wyrozumiałe kierownictwo;) miło chodzi się do takiej pracy;) Polecam

roman
@POLECAM 19.04.2015 19:41
Mi bardzo podoba się praca w tej firmie, jest miła atmosfera wynagrodzenie na czas i wyrozumiałe kierownictwo;) miło chodzi się...

Hhahaahhahaahhah totalna bzdura, napisane pod dyktando szefa

gutek

Praca jest ok można się wiele nauczyć,wynagrodzenie na czas i spokojna atmosfera jak dla mnie.POLECAM

anonim

(usunięte przez administratora)

ciastowy....

pracuję od dawna i nie narzekam,w sprawie dni wonych i urlopów dogaduję się z kieronictwem bez problemu, ponato nikt nie spomina o tym ,że cała piekarnia żywi się do 15 godziny jedzeniem zapewniwnym przez szefa.. pracować trzeba tak samo jak w kazdym innym miejscu nikt darmo pieniedzy nie rozdaje... ale wypłaty są na czas , przewa śniwdaniowa zapewniona i nadgodziny zapłacone.

Zostaw opinię o nowa piekarnia - Łuków

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie nowa piekarnia