Zdecydowanie odradzam tę firmę. Sprzedano mi samochód z fałszywymi dokumentami, a firma całkowicie umywa ręce i nie bierze odpowiedzialności za swoją niekompetencję. Obiecano dostawę auta w 2-2,5 miesiąca, a ostatecznie trwało to aż 4 miesiące. Koszty, które miały być znacznie niższe, wzrosły dwukrotnie w stosunku do wstępnej wyceny. Firma zapewniała, że opłaty podatkowe zostaną przez nich pokryte, jednak ciągle pojawiały się nowe opłaty, które musieliśmy opłacać sami.
"Dostawa pod dom" okazała się oznaczać dostawę na plac rozładunkowy w Warszawie, co jest kolejną manipulacją. Na stronie internetowej widnieją nieaktualne adresy – niczego tam Państwo nie znajdziecie. Udało się nam cudem odzyskać samochód, ale obecnie nadaje się on tylko na części, ponieważ nie można go zarejestrować. Cały proces od samego początku pełen był (usunięte przez administratora) i problemów z kontaktem.
Z mojej perspektywy to firma kompletnie niewiarygodna i pozbawiona profesjonalizmu. Radzę trzymać się od niej z daleka, by nie przeżywać takich problemów jak my.