Kris22.12.2024 15:40
Cześć chciałem się podzielić opinią na temat pracy w firmie DGM. Świetny pracodawca daje możliwość awansu, można zostać trenerem, asystentem menedżera, a nawet kierownikiem oddziału, prowadził własny oddział. Możliwość szkoleń, awansu, zdobycia cennego doświadczenia, świetna kadra. Chciałem się podzielić opinią na temat swoje menedżera Damiana człowiek uczciwy pomocny, kulturalny, zawsze pomagał pracownikom i pracownicom, angażował do pracy, Damian był najlepszym menadżerem jakiego poznałem, wychodził do ludzi, wszystkich angażował do pracy. Tak samo menadżerka Zuza zawsze uczciwa pomocna, pomagała w pracy wszystko pracownikom tłumaczyła, piękna, mądra, wykształcona, uczciwa na poziomie. Podobnie kierownik regionalny Kuba świetny człowiek, uczciwy, na poziomie, angażował do pracy pracowników, dawał im szanse, świetna kadra i świetni ludzie. Każdemu polecam firmę, kto chcę mieć możliwość awansu rozwoju, zdobycia cennego doświadczenia, świetna kadra, mili współpracownicy, wzajemna pomoc i zrozumienie. Ludzie na poziomie. Nie znajdziecie lepszego pracodawcy. Polecam wszystkim osobom bezrobotnym i szukającym pracy nie ma lepszego pracodawcy