Zdecydowanie Nie Polecam!!!
Może od początku, Byliśmy kupującymi mieszkani którego Pośrednikiem była Pani Agnieszka.Czynsz 700zł i w czynszu gaz i woda,Mieszkanie nam się spodobało do tego mówimy woda w czynszu zarówno zimna i ciepła super duży plus.Co do gazu okazało się że nie ma żadnego gazu w czynszu tylko jest z butli,na co Pani Agnieszka ups Właściciele zapomnieli Jej powiedzieć.Mowie kurcze dopytam jeszcze raz o tą wodę czy jest Pani pewna na 100% że woda jest w czynszu?Tak i podgrzanie wody też.Na tym stanęło zaczęliśmy wszystko załatwiać Pani Agnieszka bardzo miła i pomocna wszystko ok.Kredyt wzięty akt Notarialny podpisany,klucze odebrane.Przychodzi Papier ze wspólnoty na którym nie widzę żeby woda była w czynszu.Dzwonie i Pani ze wspólnoty skąd żadnej wody nie ma w czynszu ile się zużyje tyle się płaci zarówno za zimna jak i za ciepłą.Kontaktuje się z Panią Agnieszką i mówię że zostaliśmy wprowadzeni w błąd (nie chce mówić że oszukani) woda miała być w czynszu a jej nie ma,na co Pani Agnieszka że ona takie informacje dostała od właścicieli.Ja mówię ok rozumiem tylko ja z Panią wszystko załatwiałem nie z Właścicielami to Pani Mi mówiła że woda jest w czynszu i to Pani zapłacilismy 1.5%prowizji.Mam czarno na białym jak Pani Agnieszka 2 razy odpowiada tak woda jest w czynszu)Mowie co teraz bo nie ukrywam że miało to wpływ na to że kupiliśmy to mieszkani.Mowie ewidentnie Pani nas wprowadziła w błąd,na co Ona że nie(Według niej żadnego błędu nie popełniła).PYTAM 2 RAZY CZY JEST PANI PEWNA ZE WODA JEST W CZYNSZU ONE TAK JEST.A TERAZ MÓWI ŻE ONA NIE MA SOBIE NIC DO ZARZUCENIA!Na szczęście mam wszystko w wiadomościach.Niech Was nie zmyli miły głosik i buzia Pani Agnieszki.ODRADZAM!!!!