Dziękujemy za opinię.
Chcielibyśmy doprecyzować kilka istotnych kwestii, aby przedstawić aktualny i rzetelny obraz sytuacji.
Działamy w sposób transparentny i w naszych ogłoszeniach zawsze jasno wskazujemy widełki wynagrodzenia - również dla okresu próbnego.
Ostatnia rekrutacja na stanowisko Opiekuna Klienta była publikowana w przedziale 5 000–6 000 zł brutto. Jednocześnie dane widoczne na portalu GoWork wskazują średni poziom wynagrodzeń na tym stanowisku na poziomie ok. 5 500 zł, co również potwierdza rynkowy poziom oferowanych stawek.
Wynagrodzenie uzależnione jest od doświadczenia, etapu kariery oraz zakresu obowiązków. W przypadku stanowisk juniorskich lub osób rozpoczynających pracę (np. po stażu, głównie w obszarze e-commerce) poziom wynagrodzenia startowego może być niższy. Natomiast na stanowiskach takich jak Opiekun Klienta warunki są inne i jasno określone w ogłoszeniach.
Dlatego przedstawiona w opinii informacja o wynagrodzeniu na poziomie najniższej krajowej w tym przypadku nie odzwierciedla rzeczywistych warunków dla tego stanowiska.
Po okresie próbnym wracamy do rozmów i ustalamy dalsze warunki współpracy w oparciu o wyniki oraz zaangażowanie.
Zależy nam na transparentnej komunikacji i rzetelnym przedstawianiu warunków pracy.
Pozdrawiamy
Zespół FIRIT.PL
pokorny
07.06.2026 14:14
ciekaw jestem czy słusznie ktoś pisał o tym że promowane były najniższe krajowe 😒 naprawdę prawie każdy ma tyle w podstawie?
Arcanum
29.01.2026 19:06
Asystent AI
Hej, co możecie powiedzieć o pracy jako Specjalista ds. rozwiązań Microsoft 365 - Administrator IT, kiedy oferowano to stanowisko? Wymagane były certyfikaty Microsoft, do tego ważna była samodzielność, a można było liczyć na dofinansowanie szkoleń i kursów. Firma dawała też możliwość pracy hybrydowej po okresie próbnym. Jak wspominacie poziom wymagań i podejście do rozwoju?
Pojawiła się rekrutacja na Opiekuna klienta biznesowego. Wynagrodzenie nie zostało ujawnione, ale są zapewniane stała podstawa oraz system premiowy na umowie o pracę. Najważniejsze oczekiwanie to przynajmniej 2 lata doświadczenia w sprzedaży B2B, najlepiej w IT. Z benefitów wyróżnia się dofinansowanie szkoleń i kursów.
Te wymagania to Waszym zdaniem dużo jak na to stanowisko? Czy stawki realnie są konkurencyjne w porównaniu do podobnych ofert na rynku?
Czy ktoś wie jak wygląda kwestia pracy u tego pracodawcy?
Widzę ogłoszenie na stanowisko Product Manager za niecałe 2000zł brutto w formie stażu.
Czy to uprawnia do przedłużenia na normalną UOP lub chociaż Zlecenie?
Czy ten okres stażu można skrócić i szybciej zarabiać normalne pieniądze bo to za cały etat to połowa minimalnej stawki?
Czy jako PM będę zajmował się konkretnymi rodzinami lub producentami? Ile produktów przypadnie mi? W ogłoszeniu jest mowa o wprowadzaniu aukcji allegro. Czy poza standardowym wklepywaniem aukcji mogę też liczyć na zarządzanie produktem, kształtowanie polityki cenowej, dysponowaniem funduszami marketingowymi?
Albert
09.05.2025 00:06
"Pracodawca poinformował"? Czyli kto jest autorem tego wpisu?
Wygląda jakby GoWork pisało w imieniu tej firmy...
Albert
09.05.2025 00:07
"Pracodawca poinformował"? Czyli kto jest autorem tego wpisu?
Wygląda jakby GoWork pisało w imieniu tej firmy...
Zostaw merytoryczną opinię o Fabryka Innowacyjnych Rozwiązań It Sp. z o.o.