Praca w niebezpiecznych i szkodliwych warunkach -opary żywicy i maty szklane, atmosfera na produkcji strasznie ciężka tam nikt się nie lubi i nie szanuje,każdy każdego obgaduje,praca nie wymaga jakiegoś większego wysiłku intelektualnego,brak możliwości rozwoju,słaba komunikacja z przełożonymi,którzy są na tych stanowiskach przez przypadek albo po znajomościach,środowisko pracy szczelne składa się głównie z ludzi tam mieszkających,szczególnie nie polecam pracy w laboratorium śmierdzi oparami żywicy i acetonu,atmosfera i ludzie okropni,przełożeni bez kompetencji zarządzania ludźmi,potrafią obmawiać jednych pracowników z drugimi,pracownicy zadufani i zarozumiali,zero kultury osobistej,jak im nie przypasujesz i nie przytakujesz to jesteś wyobcowany.Z tego typu środowiskiem pracy spotykam się pierwszy raz w życiu i szczerze nikomu nie życzę w nim przebywać.
In_Liner
22.09.2025 08:29
Dziękujemy za opinię. Z przykrością zauważamy, że jej treść nie odzwierciedla rzeczywistych warunków pracy w naszej firmie. Dokładamy wszelkich starań, aby zapewnić bezpieczne i higieniczne środowisko pracy, zgodne z normami BHP, oraz atmosferę wzajemnego szacunku i współpracy w zespołach.
We wpisie stawia Pan/Pani jako zarzut warunki pracy. Warto jednak zauważyć i rozumieć, na jakie stanowisko Pan/Pani aplikował/a. Wymagania co do określonych stanowisk zawsze są jasno sprecyzowane w ogłoszeniach. Skoro więc w ramach rekrutacji wiedział/a Pan/Pani, na jakie stanowisko aplikuje, został/a Pan/Pani poinformowany/a szczegółowo o warunkach pracy i oferta została przyjęta, zdziwienie wywołuje taka postawa, jak prezentowana w wyrażonej opinii.
Chcielibyśmy podkreślić, że nieprzedłużenie umowy o pracę nigdy nie jest sytuacją łatwą i rozumiemy, że może wpływać na indywidualny odbiór pracodawcy. Niemniej opinia bazująca na tym doświadczeniu nie oddaje faktycznego obrazu naszej organizacji ani codziennej pracy w niej. Tym bardziej, że została wyrażona anonimowo, co w oczywisty sposób ją podważa.
Dodatkowo trzeba podkreślić nieprawdziwość wypowiedzi na temat kadry zarządzającej. Otóż skład jej stanowią osoby z bogatym i wieloletnim doświadczeniem zdobytym zarówno na rynku krajowym, jak i w uznanych oraz wiodących międzynarodowych firmach, zajmujących się tak specyficzną i wymagającą działalnością, jak produkcja realizowana w naszej fabryce.
Jesteśmy otwarci na konstruktywną krytykę i konkretne sugestie – to one pomagają nam się rozwijać. Natomiast nie możemy zgodzić się z nieuzasadnionymi, krzywdzącymi stwierdzeniami, które nie mają potwierdzenia w rzeczywistości, szczególnie, co podkreślamy ponownie, jeśli wyrażane są anonimowo.
Zostaw merytoryczną opinię o In_Liner Sp. z o.o.
Nie przegap nowości o In_Liner Sp. z o.o.!