Woolworth Polska

3.5/5

• Co nas wyróżnia?
  • Jak się u nas pracuje?
  • Benefity

• Będzin
  • Wojkowice
  • Bytom

3. Opinie o pracodawcach Katowice
  5. Opinie o Woolworth Polska Sp. z o.o.

Opinie o Woolworth Polska Katowice

Nie przegap nowości o Woolworth Polska Sp. z o.o.!

25.03.2025 01:50

26.03.2025 18:03

Czy ta zawiść jest spowodowana zazdrością? Nie znając człowieka fajnie pisze się takie pierdoły? Postawcie się na miejscu czytającego. Karma wróci. Pamiętajcie, że w Internecie nie jesteście anonimowi. Do zobaczenia:)
    Michał

21.03.2025 23:03

Pracowałem w Woolworth Fort Wola w Warszawie przez 3 miesiące. Szczególne podziękowania dla kierowniczki Izy, Kasi K. Weroniki oraz dziewczyn z 2 zmiany. Dziewczyny perfekcyjnie wykonują swoje obowiązki i przekazują wiedzę. Słychać to był również w opiniach klientów, którzy mówili mi jak są bardzo zadowoleni z tego sklepu ( stałem na kasie i często to słyszałem ) Ja zawsze otrzymałem pomoc od dziewczyn, gdy czegoś potrzebowałem. Polecam! Michał H.
    ReviewModeratorIcon
    Sebastian

25.03.2025 15:49

Czemu wariatka? No bo domyślam się, że z ludźmi tak jest, że nie zawsze się idzie dogadać. Ale twój wpis zabrzmiał jakby można było coś konkretnego zarzucić. Chociaż już ktoś kiedyś pisał o pracy w fort wola i nie polecał bo jeden pracownik nic nie robi, co szczerze wydaje się śmieszne i naciągane.
    Gg

26.03.2025 17:36

Weźcie ludzi na bok i pogadajcie z nimi, wtedy poznacie prawdę
    Tragedia

26.03.2025 17:26

Z takim bałaganem w administracji jeszcze się nie spotkałam
    Nieznana

19.03.2025 12:35

Jak skontaktować się z wami by wysłać nowy adres zamieszkania który jest nowy a nie stary od dłuższego czasu ?? Mimo że nie ma jak się z wami skontaktować
    Obywatel

19.03.2025 21:29

Proponuję skontaktować się z kierownikiem sklepu w którym pracujesz. Nie masz jak się skontaktować z kierownikiem czy o co chodzi?

08.12.2024 16:16

Jak wyglądają diety na delegacji ? Śniadanie to w hotelu ok a cała reszta ?
    nlondi

11.03.2025 19:42

śniadania na koszt a później jesz na własny koszt ewentualnie czekasz do śniadania ????
    Ktoś

07.03.2025 12:23

Mam pytanie jestem nowo zatrudniona osoba i jestem ciekawa jakie będą potrzebne badania do zrobienia. ?
    XDXD

07.03.2025 16:20

a to nie tak że masz wszystko rozpisane na samej karcie skierowania?
    Ktos

07.03.2025 16:46

Dopiero we wtorek dostane na maila. Ale jestem ciekawa jakie badania ci którzy już robili to pewnie się orientują
    Elena

26.02.2025 11:18

Sklep w Krakowie to jakaś masakra, bardzo nieprzyjemna kierowniczka
    Tina

03.03.2025 12:28

Traktuje pracowników jak gorszej kategorii, czy to normalne w tej firmie?!
    Elena

07.03.2025 10:37

Na pewno nie wiedzę, kompetencje i inteligencję, bo tego brakuje…
    t.

03.03.2025 16:51

jak wygląda proces rekrutacji, wprowadzenie/szkolenie i typowy dzień pracy jako sprzedawca?
    Kier

05.03.2025 14:05

Kierownicy nie mają szkolenia a co dopiero szeregowi pracownicy

21.02.2025 14:40

Aplikowałam do Waszej firmy na stanowisko kierownika sklepu. mam ponad 20 lat doświadczenia w handlu, w tym doświadczenie jako dekorator sklepu, oraz ponad 8 lat doświadczenia jako kierownik dużego salonu odzieżowego , skończone studia z zarządzania personelem, a dzisiaj dostałam @ od waszego hr " ..bardzo dziękujemy za aplikację do naszej firmy i zainteresowanie naszą ofertą. Po analizie Twoich dokumentów aplikacyjnych zdecydowaliśmy, że nie możemy zaprosić Cię na rozmowę rekrutacyjną. " Serio? to kogo wy szukacie? bo naprawdę się zdziwiłam.............no nie wierzę.....
    NatiKuciapa

27.02.2025 12:20

Robi się samemu (usunięte przez administratora) w jednej firmie, potem ucieka do innej…
    t.

03.03.2025 16:47

pewnie taniej siły roboczej
    ???

03.03.2025 12:25

Dlaczego w mniejszych miastach ludzie zarabiają dużo mniej aniżeli w większych za tą samą pracę ?!

27.02.2025 11:34

Były

01.03.2025 13:46

Również nie polecam współpracy z kiero w Bytomiu , :/ zero szacunku do ludzi za grosz … wymogi większe niż w Banku a płacą najgorsza.
    @praca

26.02.2025 14:58

Ile na rękę wychodzi pracując jako pracownik sklepu?
    Elza

26.02.2025 20:54

Minimalna krajowa, dodatków żadnych nie ma

24.11.2024 17:51

Kurcze, czytam te wpisy i jestem w szoku Brak premii, socjalu, benefitow tylko goła pensja? Naprawdę? W tych czasach nawet w małych rodzinnych firmach jest tego pełno, po to by zachęcić pracownika, docenić. Teraz to standard. Co to za firma ? Skąd oni się urwali?
    @poszukujący

26.02.2025 15:35

Ile zaproponowano brutto na umowie?
    Hr

26.02.2025 20:52

Minimalna krajowa
    Porażka

24.02.2025 14:04

To ubezpieczenie to jakiś żart?! Tam nic nie ma
    Odradzam

24.02.2025 11:36

Odradzam nawet aplikowania, w tak złej atmosferze jeszcze nigdzie nie pracowalam, tu wszystko jest źle, uciekam
    Ew

20.02.2025 12:29

Jak tak czytam co ludzie tu wypisują to się zastanawiam czy wszyscy macie mentalnie 12 lat. Obrażacie się nawzajem w internecie bo nie potraficie rozwiązać problemów w realu
    Ew

21.02.2025 07:48

A pisanie o tym rozwiązuje problem? To wygląda po prostu jak by ktoś miał straszny ból (usunięte przez administratora) że komuś coś wyszło i tyle. Dziecinada
    Ula

24.02.2025 11:29

Wyszło rozkładanie wiadomo czego chyba…;)

04.02.2025 13:06

Witam, @pracodwaca pojawiło się ogłoszenie o pracę na stanowisku, księgowa (księgowość -kasowa), na jakie wybagrodzenie można liczyć. Jakieś widełki?
    Lucky Luck

04.02.2025 18:27

Średnia dla Katowic to 15 k brutto

23.02.2025 17:52

Nie, to jest stawka na takich stanowiskach w aglomeracji śląskiej (brutto).

11.02.2025 17:59

Zmiany zmiany

11.02.2025 22:29

Zwolnili prezesa

23.02.2025 17:49

Jakiegoś, gdzieś, kiedyś na pewno.
    Money

20.02.2025 11:41

Wszystkim, którzy pracują w mniejszych miejscowościach, polecam zapytać się swoich przełożonych dlaczego zarabiają o wiele mniej, niż ich koledzy w w większych miastach, za tą samą pracę.
    Dari

11.02.2025 22:07

Im więcej KiKu w Woolworth, tym gorzej się dzieje, nikt tego nie widzi???!!!
    Target

13.02.2025 11:11

Dokładnie tak. Ktoś już pisał w jakimś komentarzu, że ludzie uciekają z KiK przez paskudną kadrę kierowniczą. Teraz przenoszą się tutaj robiąc dokładnie to samo. Błąd Woolworth że podejmuje współpracę z tymi ludźmi przez których masa ludzi z KIK odeszła. Duuuzy błąd.

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Woolworth Polska?

Kontakt - Woolworth Polska Sp. z o.o.

11 Listopada 11 40-387 Katowice

Branża główna: Sprzedaż detaliczna
    AntyKiK

12.02.2025 12:11

Ludzie uciekają z kik z powodu złego traktowania, a wy zatrudniacie menadżerów z Kik, którzy robą z Woolworth (usunięte przez administratora) Porażka
    Target

05.02.2025 13:10

Odradzam wszystkim rozsądnym aplikowania do tej firmy. Takiego bałaganu organizacyjnego, ciśnienia i rywalizacji nie widziałem od lat. Marne zarobki. Zlot kadry z sieciówki KIK nie wnosi do tej firmy nic pozytywnego. Powiedziałbym że jeden bajzel, został przeniesiony do drugiego. Żadnych dodatków, żadnych benefitów.(usunięte przez administratora)
    theend

06.02.2025 09:12

dokładnie. Kadra (usunięte przez administratora), zawistnych osób rozwalających KIK uciekła tutaj i robi to samo. Nie potrafią nic innego tylko szczuć, niszczyć, dowalać pracownikom.
    Nn

07.02.2025 13:49

To prawda, ci ludzie to katastrofa, nagorsze jest to, że z Woolworth ci najbardziej wartościowi odchodzą, zostają sami mierni …
    Ulka

21.01.2025 21:39

Na jakie wynagrodzenie netto może liczyć kierownik w Waszej sieci, w jakich godzinach są otwarte sklepy?

28.01.2025 17:25

9-21, kierownik 6500-7000 na rękę w zależności od miasta

03.02.2025 17:53

Przecież wszyscy by wiedzieli, że chodzi o mnie, a to jest część umowy między mną, a pracodawcą. Lepiej Ty napisz ile masz, że niby tak dużo mniej jako KS?
    Helena

30.01.2025 20:20

Wiecie co ten sklep to jedna wielka masakra co tam nie kupię wszystko jest albo zniszczone albo po prostu nie działa. Choć by takie ledy. Zapłaciłam za nie 35zl i nie działa. Szkoda, bo myślałam że woolworth to porządny sklep.
    X

29.01.2025 20:01

Zdecydowanie odradzam. Ogrom obowiązków, a ludzi za mało. Faworyzacja pracowników. Pretensje jeśli się nie zdąży wykonać jakiegoś zadania w określonym czasie, bo np. było się zajętym klientami (m.in. na kasie). Generalnie klient jest tutaj najmniej ważny, najważniejsze są wszystkie inne obowiązki, które można bez problemu wykonać później - ale wtedy trzeba się nasłuchać o tym, że jest się gorszym pracownikiem od innych, bo inni zrobiliby wszystko szybciej. Tu są inne priorytety po prostu, dlatego wcale mnie nie dziwią opinie o tej firmie. Praca bardzo męcząca nie tylko fizycznie, ale przede wszystkim psychicznie.
    wiola

19.01.2025 14:56

Nie polecam, oszukiwanie i wykorzystywanie pracowników
    Daria ze śląska

08.01.2025 18:49

Kolekcja bombek się powiększyła?
    Gość

28.12.2024 02:34

Ile dostajecie do ręki na 3/4 etatu? Chciałbym aplikować ale nie wiem...
    Gość

28.12.2024 10:27

To macie poniżej 26 lat czy wyżej , bo znajoma ma ponad 26 lat i ostatnio za cały przepracowany miesiąc mówiła że dostała niecałe 2300zl do ręki. Dlatego pytam czy tak faktynie jest ma niby 3/4 etatu
    …

28.12.2024 13:33

Ja akurat strasza jestem 33l . Także jestem w szoku
    Kandydatka

19.11.2024 14:16

Czy jest dodatkową opieka zdrowotna jak w innych sklepach?
    Niestety

28.11.2024 16:48

Niestety nie ma, co uważam za normę w każdej szanującej się firmie
    Ktos

28.12.2024 09:24

Jest, ale tylko dla kierowników i administracji

11.12.2024 19:22

Na pracuj.pl jest oferta na specjalistę ds. kadr i płac w Katowicach. Jakie warunki? Ktoś coś wie o pracy w biurze? Opinie dotyczą jedynie pracy w sklepie.
    Turururu

14.12.2024 13:47

Jeśli jesteś masochistą i lubisz pracę ponad siły za niską pensję, to aplikuj:d
    Gina

16.12.2024 00:33

Jeśli uważasz, że pieniądze są Tobie w stanie wynagrodzić to co Cię tam czeka…jeśli jesteś w stanie poświęcić swoje zdrowie psychiczne…

17.12.2024 14:33

Gdzie dodatek na święta ?!
    Nik

23.12.2024 11:31

Nie ma i nie będzie nic .

16.12.2024 20:29

Tak

17.12.2024 19:43

Trzeba zacząć słuchać ludzi i starać się rozwiązywać problemy ażeby pracowało się lepiej, wtedy komentarzy negatywnych będzie mniej
    Annna

17.12.2024 19:51

Wystarczy zgłosić komentarz do usunięcia?
    Sygnalistka

14.12.2024 13:32

Odradzam współpracę z kierowniczką regionalną Eweli… Zatrudniona wiadomo przez kogo i dlaczego, brak jakichkolwiek kompetencji, bardzo utrudnia funkcjonowanie sklepów
    Rr

14.12.2024 13:37

Brak elementarnej wiedzy o funkcjonowaniu sklepu, brak potencjału, wyręczanie się innymi, potem ma być dobrze w firmie??!!
    Kandi

16.12.2024 15:49

Nie przekazuje informacji należycie, bądź przekazuje nieprawidłowe wytyczne, co później prowadzi do chaosu i wiele rzeczy jest zle zrobionych i trzeba tracić czas na ich poprawianie totalnie bez sensu…
    OralnaKucela

16.12.2024 15:00

Gdzie dodatek na święta ??!!
    Kk

16.12.2024 14:56

W tym roku znów w ramach premii świątecznej tylko pracujące niedziele i dużo ciężkiej pracy… Woolworth nie szanuje pracowników
    Korni

16.12.2024 04:27

W jakich godzinach są zmiany ? Czy pracuje się również w nocnych godzinach , Ile czasu przed otwarciem sklepu balezy być w pracy ? Czy pracownicy odpowiadają konkretnie za dany dział Czy wszystko idzie na wspólne konto ? Są przydziały działowe? Czy mając dzieci nue robią pod górkę? W mojej okolicy otwierają sklep i myślę czy aplikować. Czy

16.12.2024 08:15

To są pytania, które powinnaś zadać podczas rekrutacji nie tutaj
    Hihi

16.12.2024 14:50

Odradzam aplikować, szkoda twojego zdrowia i czasu
    X

14.12.2024 21:25

Praca za najniższą krajową przy sporej liczbie obowiązków. Jest zdecydowanie za mało pracowników w stosunku do liczby zadań, przez co trudno wykonywać cokolwiek porządnie. Tak fatalnej organizacji pracy jeszcze nie było dane mi spotkać. Niektóre kwestie powinny zostać skierowane do inspekcji pracy.
    Ania

16.12.2024 14:49

Jedyny pozytyw to taki że jest tak źle, że znajdujesz w końcu lepszą pracę bo w Woolworthcie jest do bani
    Klientka

04.12.2024 14:17

Muszę przyznać, iż poziom obsługi w Państwa sklepie w Poznaniu bardzo się pogorszył, trzeba biegać po sklepie w poszukiwaniu obsługi ażeby podeszła do kasy, do tego bałagan i (usunięte przez administratora) Pani kierownik opryskliwa i bardzo niemiła, nie polecam
    Cebulkom

14.12.2024 18:25

A może regionalni chcą mieć przyjemnych ludzi za kierowników sklepów, którzy mają odpowiednią aparycję i kulturę wobec klientom? A nie narzekające, burczące wiecznie naburmuszone baby, które wylewają żale w internecie. Zazdrościcie regionalnym dlatego tak jedziecie po każdym. Ps. A wy gdzie kupujecie buty za najniższą krajową? W Pepco?
    Kinia

16.12.2024 00:52

Młodymi i naiwnymi łatwiej sterować…. Nie ważne kompetencje, i rozum, ważne bezrefleksyjne wykonywanie poleceń, mierny, ale wierny, a jak do tego jesteś jeszcze młoda i ładna….dzieia się potem dlaczego firma ma takie złe opinie, (usunięte przez administratora) kiła i mogiła na sklepach
    Nie polecam

10.01.2024 00:49

Rozpoczęłam pracę w grudniu w punkcie na Woli w Warszawie mimo, że zgłaszałam się na przyszło otwarty punkt na Placu Szembeka. Usłyszałam, że w styczniu punkt rusza, więc miesiąc mam przepracować tutaj (mimo, że od początku mówiłam, że jest tragedia z dojazdem), a w styczniu ruszamy na nowym punkcie. Bzdura jakich wiele, po podpisaniu umowy dowiaduje się, że otwarcie punktu zostaje przełożone na marzec. PO PODPISANIU UMOWY gdzie od początku mówiłam, że ta lokalizacja mi nie pasuje, bo mieszkam po drugiej stronie miasta. Ale to nie jest w tym wszystkim najgorsze, zastępca kierownika jest (usunięte przez administratora), który teoretycznie powinien być pomocny szczególnie dla nowych pracowników, a miał kompletnie mnie w(usunięte przez administratora)i zrzucał szkolenie na innych pracowników - zwykłych pracowników, którzy zarabiają najniższą krajową, a nie kierowniczą pensje. Pierwszego dnia kompletnie niczego się nie nauczyłam, za to dostałam potężny o*ieprz, że jak to ja mogę któregoś dnia nie móc przyjść? Zespół jest tragiczny, jest to banda ludzi 30+ nieszczęśliwych ze swojego życia, którzy na młodszych pracowników stażem i wiekiem patrzą z góry, nie raczą nic wytłumaczyć tylko wolą (usunięte przez administratora) kogoś za coś czego nie miał wytłumaczone. W głównej mierze całe te miejsce jest tragiczne, ludzie są okropni, oprócz tych paru osób, które są na tyle mądre, żeby się z tamtego miejsca zwolnić. Firmy nie zdążyłam jeszcze za dobrze poznać, ponieważ po takim traktowaniu i po zrobieniu mnie w konia na samym początku współpracę w dniu dzisiejszym zakończyłam. Zakończenie współpracy, a też dokładnie poproszenie zastępcy kierownika o to wypowiedzenie też było tragedią, ponieważ robił z tego niewiadomo jaki problem jakby nie widział totalnie czym to jest spowodowane, był wkurzony, krzyczał, zachowywał się po prostu nieprofesjonalnie, chociaż jaki profesjonalizm można w takim miejscu oczekiwać? Nie życzę nikomu trafić na tak fałszywych ludzi i na tak niekompetentnych kierowników. Pozdrawiam serdecznie jeśli to czytacie, było zdecydowanie NIEMIŁO.
    Odp

07.12.2024 12:57

Kierowniczka skandalicznie zachowuje się na delegacjach, jak ma być lepiej w firmie jak zatrudnia się takie osoby???
    Kk

14.12.2024 13:34

Kierownicy w Warszawie nie przestrzegają kodeksu pracy !!!
    Zuzia

10.12.2024 21:47

Będzie premia na święta czy bombka znowu ?
    Odp

12.12.2024 11:24

Premie są dla biur, a nie dla sklepowych, trzeba znać swoje miejsce w pańszczyźnianym (usunięte przez administratora)
    Cebulion

13.12.2024 18:58

Premię w grubych kopertach wjechały… dla reszty chude święta.

Zostaw merytoryczną opinię o Woolworth Polska Sp. z o.o.