Woolworth Polska

3.5/5

• Co nas wyróżnia?
  • Jak się u nas pracuje?
  • Benefity

• Będzin
  • Wojkowice
  • Bytom

3. Opinie o pracodawcach Katowice
  5. Opinie o Woolworth Polska Sp. z o.o.

Opinie o Woolworth Polska Katowice

Nie przegap nowości o Woolworth Polska Sp. z o.o.!

Kacha

03.11.2025 09:09

Jak każda praca, ta też ma swoje plusy i minusy. Pracy jest dużo, momentami aż za dużo. Czasem brakuje rąk do pracy, a do tego dochodzi chaos w informacjach. Cięcia etatów też nie pomagają. Ilość zadań, które czasem musimy wykonać, przekracza możliwości... są momenty, kiedy w jednym czasie mamy do zrobienia dużą wyprzedaż (często z przebudową działów), do tego dochodzą korekty, promocje, które trzeba oznaczyć, no i codzienne obowiązki dostawa, sprzątanie, porządkowanie działów i ekspozycja i oczywiście obsługa klienta przy kasie. Ale co jest fajne to atmosfera, ktroa naprawdę robi różnicę. Ludzie są fajni – pomocni, zaangażowani, można na nich liczyć. Zespół jest zgrany, a w centrali też są osoby, które starają się jak mogą, żeby pomóc nam w pracy i odpowiadać na pytania. Dzięki temu nawet te trudniejsze dni da się przetrwać. Nie jest idealnie, ale jak ktoś ceni dobrą ekipę i normalne relacje, to może się tu odnaleźć.
    Kz

22.10.2025 13:58

Przepracowałam w firmie rok. Niestety nic dobrego napisać nie mogę. Obowiązków przybywało do tego stopnia, ze przestało to już być realne do wyrobienia a wypłata bez zmian. Zero możliwości rozwoju, wymagania są duże, oczekują, ze pracownik za najniższa krajowa da z siebie wszystko.. ciagle wprowadzali zasady, które były sprzeczne z tym co mówili wcześniej. Oczywiście już tu nie pracuje i za te same pieniądze co w Woolworth mam normalna spokojna prace w firmie gdzie szanuje się ludzi. Nigdy nie miałam tak złego doświadczenia jak tu. Każdy fajny człowiek m.i.n kierownik regionalny Rafał uciekł od nich. Komentarze usuwają na bierząco.
    Była

03.11.2025 08:17

To prawda. Najgorsza praca w moim życiu. Zbiera mnie na wymioty, na samą myśl o tym miejscu.

02.11.2025 01:36

Windows

02.11.2025 08:33

A dlaczego? Co to za bzdury? Musi Ci sie bardzo nudzić w nocy że piszesz takie rzeczy, sklepy mają dobre wyniki, także możesz być spokojny o naszą pracę 😉
    Alka

13.10.2025 10:04

Pojawiło się ogłoszenie na kierownika w Poznaniu. Proszę o poważne odpowiedzi, czy warto aplikować? Jaka jest współpraca z regio? Ile etatów? Zarobki? Dlaczego nie ma kierownika? Czy się zwolnił czy zwolniono? Na pewno pracownicy to czytają i odpowiedzą szczerze.
    Lepiej nawet

14.10.2025 14:53

Szkoda czasu na aplikowanie do Woolwortha, jak już ktoś wczesniej napisał, tam jest wszystko złe...dosłownie...Ciekawe kiedy zniknie ten komentarz, bo niestety usuwają i ocena z prawdziwej 1,7 na 5,0 nagle wskoczyła na 3,2. Niestety 99% komentarzy negatywnych to prawda. Pozdrawiam wszystkich i radzę omijać Woolworth z daleka.
    Djsjs

23.10.2025 19:46

Serio tu się pytasz o takie rzeczy. Na co liczysz ? Widać nie jesteś poważną osobą. Nie fatyguj się

23.10.2025 13:06

Dzień dobry. Jakie zarobki na stanowisku kierownik sklepu duże miasto. Jakie godziny pracy dla kierownika? Premia i benefity.

23.10.2025 19:44

Jeżeli tu zadajesz takie pytania to nie przychodź do Nas. Daj sobie spokój . Myślisz, że ktoś jawnie będzie pisał o kwotach ?

23.10.2025 15:44

W jakich godzinach pracuje kierownik sklepu? System 12 godzinny czy są zmiany? Na jakie zarobki może ze liczyć kierownik sklepu w dużym mieście?

23.10.2025 15:42

Gdzie odbywają się szkolenia na kierownika sklepu ? W jakim mieście? Jeśli sklep istnieje to w danym sklepie czy trzeba gdzieś jechać?

01.10.2025 20:16

Moja ocena pracy w tej firmie to niedostateczny. W tej firmie jest wszystko kiepskie, tak jak ich produkty, braki kadrowe z oszczędności, duża rotacja pracowników, mnóstwo zadań, po jednej osobie na zmianie na całym sklepie, mob..ng, wadliwe zarządzanie, fatalne kierownictwo, chaos w zasadzie wszędzie, najniższa krajowa, fatalne dodatki, a raczej ich brak, bardzo zła atmosfera pracy, bałagan na sklepach( te listy sprzątania to mistyfikacja), przeterminowane produkty, robaki....Szok. Życzę wszystkim pracującym w W., ażeby znaleźli lepsze i godnie opłacane miejsce pracy, pozdrawiam
    Zainteresowana

15.10.2025 11:11

Nie ma czegoś takiego jak podwyżka. Temat ciągnęłam pół roku, jak nie więcej. Usłyszałam, że firma nie przewiduje jej dla mnie. Za to przewidziała degradację stanowiska. Mam nadzieję, że coś szybko znajdę.
    Zainteresowana

15.10.2025 11:13

Nie ma czegoś takiego. Starałam się pół roku, jak nie więcej o nią, rozmawiałam, pozytywnie przeszłam rozmowę roczną, od regionalnej dowiedziałam się, że jest ona lepsza niż u niejednego kierownika. A na koniec że firma nie przewiduje dla mnie podwyżki, za to degradację stanowiska już tak. I to też oszustwo, bo miała być degradacja do stanowiska lidera, a tak naprawdę jest do pracownika sklepu, gdzieś pod koniec umowy zapisane jest tylko, że z racji pełnienia funkcji lidera będzie dodatek wyrównujący do obecnej wypłaty.

10.10.2025 23:14

Rzeczywiście się zwijają? Myślicie że będą zwolnienia?

13.10.2025 19:59

Póki co raczej się nie znikną z dnia na dzień, przynajmniej do czasu końca umów najmu. Utargi na niektórych lokalizacjach są tak niskie, że na pewno część lokalizacji zamkną, a reszta... Trudno powiedzieć, choć rezygnacja z kilkudziesięciu otwarć może coś sugerować.
    Amanda

26.09.2025 09:22

3 tyg poświęciłam na czekanie na pracę. Zrobiłam badania, wcześniej pozytywnie przeszłam rekrutację i wciąż słyszałam, brak zgody na odbiór sklepu. Więc po co rekrutują jak od początku wiedzą że nie wejdą na sklep. Jestem w trochę leprze sytuacji bo jeszcze zasiłek dostanę a inni, gdy bardzo potrzebują tej pracy? To nie wina rekrutanta a wyżej postawionych że nie doinformują się tylko werbują jak leci.
    Finbxks

09.10.2025 09:48

Coś w tym musi być skoro towar przeznaczony na Police jest przerzucany na inne sklepy 🤔
    Ronan

09.10.2025 23:33

Co mają czechy i słowacja do tego. Kto ci takie bajki opowiada
    Zaciekawiona

07.10.2025 11:28

A komentarze znikają w szybkim tempie ... Pozytywne komentarze przybywają aby stworzyć atmosferę dobrego pracodawcy, ale wszyscy wiedzą jak jest ... (usunięte przez administratora) Oby tak dalej ! Szybko czytajcie komentarze, tak szybko znikają czytaj są usuwane przez kierownictwo

02.10.2025 17:04

03.10.2025 19:53

Nie ma i nie będzie. Tzn gdzieniegdzie są, ale dostają degradację do zwykłego pracownika.
    Jola

02.10.2025 17:09

też nie polecam pracy toksyczne kierowniczki
    Ela

02.10.2025 12:24

Odradzam jakiegokolwiek kontaktu z tą firmą, to straszna chińska tandeta, o pracy tam lepiej nie wspominać

02.10.2025 12:20

Dlaczego z prawdziwej oceny 1,7 nagle zrobiło się 3? 1,7 to i tak za wysoka ocena jak na tak fatalne miejsce pracy

27.09.2025 13:11

29.09.2025 23:24

Jak to czemu? Żeby potencjalni pracownicy zaglądający na go worka nie czytali prawdy o pracy. Sztucznie podbijają sobie ocenę, na początku miesiąca było jeszcze 1,6-1,7, teraz nagle 3,0. Szkoda że nie potrafią się zająć rzeczywistymi problemami, którymi zarzucają sklepy
    Haha

02.10.2025 08:40

Jak to firma oszczędza na wszystkim , , obcina etaty, a teraz wykupiła sobie opcje podbijania ocen i usuwania niewygodnych komentarzy ( a co stać Nas ) myslac że ludzie są naiwni... (usunięte przez administratora) ma złoty przycisk i kasuje wszystko na bieżąco .... Przynajmniej ma zajęcie .... Smutne... Ciekawe jak długo ten wpis będzie widoczny ???

20.08.2025 11:37

Wysłałam CV na stanowisko kierownika.Rozmowa online z kierownikiem rejonu .Pytania standardowe,ale na wielkie uznanie dla mnie ,zasługuje Pani regionalna.zadawała dużo pytań,ale poinformowała mnie,że jeśli nie chcę na jakieś pytanie odpowiadać to nie muszę.Wielkie uznanie i szacunek dla takiego sposobu rekrutacji.dla mnie taki sposób traktowania kandydata do pracy zasługuje na pochwałę i przykład dla innych.nie tylko szablonowo wyćwiczone pytania i brak elastyczności ale empatia.
    Njgdyn

09.09.2025 06:41

A w lidlu czy biedronce widziałaś jedną osobę na zmianę? Trochę słabe porównanie
    Heje

01.10.2025 19:58

kadry z Woolworth wzięły się za pisanie komentarzy?😁

01.10.2025 19:53

Woolworth w porównaniu do innych sieciówek wypada bardzo słabo, bałagan, niska płaca, mob..ng, mnóstwo pracy, wadliwe zarządzanie, braki w kadrze, ażeby jak najwięcej zaoszczędzić, po jednym pracowniku na zmianę, fatalne dodatki a raczej ich brak, toksyczna atmosfera…w zasadzie tam wszystko jest kiepskie tak jak ich produkty. Moja końcowa ocena to niedostateczny, na szczęście już mam inną lepszą pracę, czego wszystkim pracującym w tym bardzo niefajnym miejscu życzę

Woolworth Polska Sp. z o.o.

30.09.2025 15:59

Witamy na profilu Woolworth!

Jesteśmy dynamicznie rozwijająca się sieć handlową! W Niemczech, posiadamy ponad 800 sklepów, a od 2023 roku jesteśmy obecni w Polsce. Nasza centrala znajduje się w Katowicach, a sieć sprzedaży rozwijamy na terenie całego kraju. Naszym celem jest stać się jednym z najbardziej rozpoznawalnych i cenionych konceptów dyskontowych w segmencie niespożywczym.

Zapraszamy byłych, obecnych pracowników oraz kandydatów do dzielenia się rzetelnymi opiniami na temat naszej organizacji, wasza opinia jest dla nasz szczególnie ważna, gdyż dzięki niej możemy się rozwijać i doskonalić. Zwracamy uwagę, aby wszystkie komentarze były zgodne z prawdą, merytoryczne oraz wolne od treści zniesławiających, obraźliwych czy naruszających dobra osobiste. Przypominamy, że komentarze niezgodne z regulaminem serwisu mogą być usuwane przez administratora portalu.

Ważnym jest abyśmy wspólnie dbali o kulturę dyskusji – zachęcamy do konstruktywnego dialogu opartego na faktach, odpowiedzialności i wzajemnym szacunku.

Pozdrawiamy,
    Zespół Woolworth

10.04.2025 15:00

Cześć Jestem kierownikiem od niedawna. Czy nigdzie na sklepach nie ma telefonów służbowych? Jak mam odpocząć po pracy jak wszystkie wiadomości spływają na mój prywatny numer, każdy w firmie chcąc Sue dodzwonić do sklepu dzwoni na mój prywatny numer! To jest absurd. Mam dzień wolny i chce odpocząć, nie mam obowiązku odbierać telefonów. I jeszcze te ciągłe powiadomienia na grupach WhatsApp.... Na prawdę nie stać niemieckiej firmy na telefon, który teraz kosztuje na prawdę niedużo?

17.04.2025 15:07

Co za fanaberie!! Powinieneś wielbić właścicieli miliarderów za to że w ogóle możesz przebywać w tak wspaniałej firmie! Ba powinieneś Ty za to im płacić!!! A tak na serio to w tej firmie wszystko jest po taniości i nie spodziewaj się że będzie lepiej. Ta firma zainwestowała w Polsce, ażeby zarobić jak najniższym kosztem, kosztem Polaków, czego nie rozumiesz???
    Tola

14.09.2025 06:03

Praca 24 na dobę zero prywatności, bo rejonowa sobie o czymś przypomni około 21 wieczorem.... wszystko prawda.

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Woolworth Polska?

Kontakt - Woolworth Polska Sp. z o.o.

11 Listopada 11 40-387 Katowice

Branża główna: Sprzedaż detaliczna
    Aaaaa

10.09.2025 21:36

Skoro tak narzekacie to po co pracujecie w tej firmie

11.09.2025 22:41

Bo jako pracownicy mamy prawo wyrazić swoje zdanie? Na sklepach pracują jeszcze ludzie, którzy pamiętają początki firmy w Polsce i pierwsze otwarcia. Wtedy choć również zdarzał się chaos informacyjny na linii centrala-sklep, to ogólnie organizacja pracy była bardzo dobra. A to, że z biegiem czasu firma zatrudniła osoby niekompetentne na stanowiska w centrali, które zamiast pomagać pracownikom sklepów, to tylko jeszcze bardziej mieszają i utrudniają pracę, to już tylko i wyłącznie wina firmy. Ja jako pracownik sklepu przychodzę do pracy, by wykonać konkretną robotę raz, a porządnie, a nie zmieniać to samo co chwilę, bo "tak jest lepiej, tak się lepiej sprzeda". Już nie wspominają o rosnących wymaganiach, przy jednoczesnym braku wzrostu wynagrodzeń i premii otwarciowych, o premiach obiecanych od 2 lat i ich pożal się boże "prezentach" dla pracowników na BN i Wielkanoc

10.09.2025 10:57

Kkkkkkkk

10.09.2025 20:13

Ja się zastanawiam jak chcą żeby sklepy funkcjonowały z jedną osobą na zmianie bo szukają oszczędności. Przyszli by na tydzień popracować na sklepie to by płakali ale tak to jest góra myśli że wszystko jest kolorowe a nie znają rzeczywistości.

05.09.2025 11:56

Po co ankieta satysfakcji? Przecież widać opinie na GoWork. Myślicie że ktoś z centrali to czyta?
    Koko

28.08.2025 14:01

Warto aplikować do sklepu w fort Wola ?

05.09.2025 10:03

Dobre pytanie. Obstawiam, że warunki dla nich dają słabe. No i ciekawe co nowy wymyślił, że jest tragedia.
    J.

05.09.2025 11:24

Po co jest zastępca, skoro i tak większość obowiązków spada na zwykłych pracowników ?
    Xd

03.09.2025 19:26

To zamykają się czy nie?
    Jpr

03.09.2025 15:38

Wieczne zmiany na sklepie. W jeden dzień coś przeniesiesz a na drugi już ma być gdzie indziej !!!!! Ciągle coś i coś. Zmiany godzin jpr coraz mniej ludzi a zje ba ny .ch pomysłów co do sklepu coraz więcej. Niemcy znaleźli Baranów. A tak nawiasem to ryba psuje się od głowy....

02.09.2025 15:05

Kopnęli Nas zastępców w 4 litery. Na wielu sklepach to wlasnie zastepca robi główną robote- jezdzilam na delegacjach, a w firmie pracuję od poczatku. Wiem jak jest. Na co byly nasze starania? Mowicie ze nic sie nie zmieni, to po co nas degradujece? Mamy wykonywac te same obowiazki za mniejsza wyplate- najlepiej. To wyglada tak, jakby nieodpowiednie osoby byly na samej gorze i nie potrafily zarzadzac. Robicie sklepy w najmniejszych miastach, polozone byle gdzie- co chwile wysylacie marketing ktory wystawiacie na kilka dni a potem idzie do kosza. Na to wam nie szkoda kasy a na zastepcow juz tak? Firma upada, trzeba uciekac.

02.09.2025 17:47

Dokładnie. Jedyne oszczędności, jakie robią, to na pracownikach. Cięcia etatów, likwidacja stanowiska zastępcy. Ale marketing na kilka dni albo całkowicie błędny to już nie problem. Tak samo kwestia energii - mamy niby ograniczać jej zużycie, ale jakaś durna dynia ma być podpięta cały dzień do prądu, nie wiadomo po co

02.09.2025 16:07

Z tym pozbyciem się stanowiska zastępcy to jest ostre przegięcie. Rozumiem że w tych sklepach kierownik nie idzie na l4 ani na urlop bo za darmo nikt go przecież nie zastąpi
    …

01.09.2025 23:09

Polecam uciekać, miało być lepiej a jest tylko gorzej. Ucinane etaty, degradowanie z zastępcy na jakiegoś lidera, jeden pracownik który ma otwierać rano sklep. A jak policzyć wtedy pieniądze w sejfie ? Później do kogo będą wielkie żale jeśli coś pójdzie nie tak. Takimi zmianami droga góro zniechęcacie tylko do pracowania w waszej firmie. A o dyrektorze i regionalnych już nie wspomnę. Zero empatii. Aby do siebie a od siebie to już nic.

29.08.2025 17:48

"Górę" to już serio rozpędziło w stronę słońca... Jedna osoba na zmianie na sklepie ponad 500mkw? To jest CHORE. Cięcie kosztów, kolejne zmniejszanie godzin, za to wymagania odnośnie pracy na sklepie tylko rosną. Od dawna zaczyna się psuć w tej firmie, ale to co dzieje się obecnie to już kompletna patologia. Ja stąd uciekam i innym też polecam

01.09.2025 19:39

Są sklepy ponad 1000 Mk i też otwiera jedna osoba. Firma długo nie pociągnie, nie ma przebicia na rynku. Trzeba powoli szukać innej pracy.

01.09.2025 19:49

Jakby nie patrzeć to każdy pracownik jest frajerem, bo pracuje na kogoś firmę. A ludzie prowadzący jdg na zusy i inne opłaty, także wiesz...
    XD

30.08.2025 17:15

Jak wam przeszkadza kierowniczka w Poznaniu to czemu się nie zwolnicie i nie dacie pracować w spokoju pozostałym? I ciekawe kogo ona tak mob* skoro od dwóch lat jest stały zespoł?

21.08.2025 11:43

Powstała ankieta satysfakcji. Teraz każdy pracownik ma szansę się wypowiedzieć

29.08.2025 19:12

Ale to nie zmieniają po prostu nazwy stanowiska? Bo ja tak zrozumiałem tę część o liderze zmiany.

29.08.2025 20:20

Likwidują stanowisko zastępcy kierownika. Umowy ot tak nie można sobie zmienić. Jak ktoś nie będzie godził się na zmianę nazwy stanowiska - jak to powiedziałeś, to dostanie wypowiedzenie, więc wybacz, ale to nie zmiana nazwy. Co więcej, w jakim celu (jak to napisałeś) zmieniają nazwę stanowiska? To już coś znaczy. Do tego cięcia godzin, ciągle ale... i jeszcze ta ankieta z opinią klientów... Chcą całą winę zrzucić na sklep. Ty wierz w zmianę nazewnictwa. Ja wierzę w to, że sklep bez kierownika i jego zastępcy to marny sklep.
    Koko

28.08.2025 10:55

Praca sama w sobie nie jest zła, rozkładanie towaru,porządkowanie,kasowanie jak większości sklepach. Ale to jak ludzie są traktowani jest okropne. Etaty zmniejszają z prędkością światła, dostawy coraz większe, co chwilę jakieś akcje promocyjne gdzie trzeba metkować pół sklepu, co tydzień inne ustawienia a na zmianie dwóch pracowników i najlepiej żeby ktoś jeszcze jechał towarować nowy sklep. To jest chore! Wieczne problemy z górą, chcesz coś załatwić to nie ma komu bo ta się tym nie zajmuje ale ty musisz ogarniać wszystko. Gdyby firma szanowała swoich pracowników nie było by takich rotacji ale jak wiadomo patrzą tylko jak zaoszczędzić na pracownikach i mieć z tego jak największy zysk.

18.08.2025 15:55

(usunięte przez administratora) Takiego braku kultury osobistej, empatii czy wsparcia swoich pracowników nie wid ziałam w innych firmach. Odejście z firmy to najlepsza decyzja bo można znaleźć pracę w której Twój przełożony wspiera Ciebie a nie tylko (usunięte przez administratora)na oczach innych pracowników oraz klientów.(usunięte przez administratora) kolejną osoba bez empatii braku kultury. Brak wartości w firmie to my pracownicy sklepu pracujemy na wizerunek. Każdy powinien być traktowany z szacunkiem. Szkoda tylko osób które były w firmie od początku ale myślę że nie żałują że ich tam nie ma. Życzę wszystkim dużo wytrwałości ale szczerze szukajcie innego pracy w której liczy się człowiek!!!
    były pracownik

25.08.2025 07:04

Niestety to wszystko prawda pracowałam tam od pierwszego dnia zero wsparcia z góry non stop stres wizytacja goni wizytacje niby wszystko zatwierdzone a już po wyjściu Szanownych żądzących znowu cały sklep do przerobienia masakra i tak w kółko nie mówiąc że na cały wielki sklep często są tylko dwie osoby na zmianie .Uciekłam żal mi tylko zespołu bo byłyśmy od początku a one biedne teraz dopiero będą miały jazdę tymbardziej że pozbyli się Pani Kasi najbardziej ludzkiej empatycznej osoby w tej firmie
    Ktos

25.08.2025 10:41

PIP nie wydaje wyroków, z mobbingiem niewiele zrobi. Kontrola kontrolą i na tym będzie koniec. W przypadku mobbingu należy złożyć pozew do sądu, jeżeli wewnętrzna procedura antymobbingowa nie działa, która jest w firmie (na papierze, bo pewnie wielu pracowników o niej nawet wie, a tylko podpisane zostały papierki o zapoznaniu się z nią)

14.08.2025 17:48

21.08.2025 12:22

Chyba jesteś źle poinformowany bo nikt nikogo nie wyrzucił.
    Pr

21.08.2025 20:56

To co się stało?

21.08.2025 09:03

Wszystko rozumiem. Ale żeby nawet nie mieć honoru oddzwonić do potencjalnego pracownika, i powiedzieć że się nie chce go zatrudnić, to trzeba być śmieciem. Następne niemieckie gówno, i ludzie rekrutujący którzy mają w (usunięte przez administratora) drugiego człowieka. Nie polecam tam pracować. Pewnie w pracy jeszcze gorzej ludzi traktują

14.08.2025 14:43

17.08.2025 17:31

Tak. Zgłosiła (usunięte przez administratora)do firmy. Niestety zamietli To pod dywan a pokłosiem zgłoszenia było zwolnienie jej. Tak firma z (usunięte przez administratora)na czele jawnie pozwalają na (usunięte przez administratora) Nic dobrego z tego nie wyniknie. Mam nadzieję że osoby, które szylukaja pracy i chcą odejść z tej firmy szybko ja znajdą. Na prawdę nie warto tutaj pracować.
    SK

19.08.2025 08:37

To że nowa kierowniczka z Krakowa na Galicyjskiej tępi dziewczyny to już wszyscy wiedzą, ale to że krzyczy na cały głos przed sklepem bo jedna z pracownic spóźniła się 2 minuty to delikatna przeginka. Jak to świadczy o niej samej? Raczej nie za dobrze

18.08.2025 17:21

Widzę potężne nawałnice na Panią Magdę. Mi osobiście zdążyło się z Nią pracować fizycznie przy towarze. Słuchała pomysłów, a nawet mnie nie zwolniła przy odrzuceniu Jej pomysłu.... 😂 Nie wiem o co tu chodzi. Zawsze uśmiechnięta i bez pretensji .
    Centaur

02.08.2025 17:10

Głosy ucichły. Czy warunki pracy się poprawiły? Jak aktualnie wygląda sytuacja? Warto aplikować do sklepu? Czy mają jakieś wakaty w centrali? Sklepów jest coraz więcej (w Polsce prawie 100).

12.08.2025 14:42

Też jestem ciekawy czy to potwierdzone. Bo 100 to bardzo dużo.
    Lolek

14.08.2025 17:58

Dużo? Action ma 500

Zostaw merytoryczną opinię o Woolworth Polska Sp. z o.o.