Nie polecam. Cennik szalony, przedszkole biedne, nie oferujące nic ciekawego. Niby miało być multijęzykowe, jednak jedyny słyszalny język to ukraiński lub rosyjski. Co innego w ofercie, a co innego na żywo. (usunięte przez administratora) Firma oparta na kłamstwie. Potencjał może i jest, ale podejście pracodawcy bardzo nieprofesjonalne. W ofercie podane było 4600 brutto + premie, a przy podpisywaniu umowy dowiedziałam się, że będę pracować po 10h dziennie za 25zł/h butto i że pracodawca nie ma kasy by płacić pracownikom. Umowa podejrzana, na umowie o pracę pracodawca proponuje URLOP BEZPŁATNY. Miałam nie być sama, miałam mieć szkolenie i pomoc, miałam pracować jedną zmianę 8 godzin dziennie. Skończyłam z dodatkowymi obowiązkami(wykonywałam nie tylko obowiązki wychowawcy, ale też prowadziłam zajęcia dodatkowe z angielskiego i polskiego(za darmo), dostawałam obowiązki tłumacza(bo przecież języka nie zna, binesmenka przyjechała), do tego zajmowałam się danymi administracyjnymi i poszukiwaniem klientów i rozmowami z nimi(za co też mi nie było zapłacone), jak i rozmowami związanymi z cateringiem, terminalami itp., a potem dostawałam baty, że nie jestem gotowa do zajęć, że coś zaniedbałam, że jestem nieaktywna itd.), za które mi w ogóle nie płacono, a słono przypłaciłam to zdrowiem i skończyłam z wypaleniem zawodowym. Omijać jak i dla klientów, tak i dla pracowników. Sama zapowiedziała upadek za miesiąc (obwiniała mnie o to). Obraża pracownika, potem to agresywne zachowanie usprawiedliwia tym, że była po prostu zła(bez przeprosin). Poniża pracownika (usunięte przez administratora), nieuczciwa, poprzedniej pracownicy nawet nie zapłaciła za pracę, zatrudnia tylko ukrainki, bo wie, że może je wykorzystywać. Nie pozdrawiam.