Nie polecam tego sklepu. Moje doświadczenie z tkaninykaroliny.pl to pasmo nieporozumień i nieuczciwych praktyk. Zamówienie nie zostało zrealizowane w terminie, a o opóźnieniu dowiedziałam się dopiero po własnej interwencji. Co gorsza, firma stosuje strategię wiecznego odbijania piłeczki: najpierw winna była 'drukarnia', a przy zwrocie pieniędzy 'księgowa'.
Sklep szczyci się na stronie 'wyśmienitym kontaktem', jednak w praktyce dodzwonienie się tam jest niemal niemożliwe. Mimo mojego żądania anulacji zamówienia i złożenia formalnego zwrotu 30 czerwca, pieniądze nie zostały zwrócone w ustawowym terminie 14 dni. Przez cały ten czas słyszałam jedynie wymówki, zamiast wzięcia odpowiedzialności za sytuację. Dopiero po moich stanowczych interwencjach i wyraźnym upomnieniu się o swoje, środki zostały przelane – oczywiście z opóźnieniem.
Taka postawa właścicielki, która nie potrafi przyznać się do błędu i stale przerzuca odpowiedzialność na innych, jest skrajnie nieprofesjonalna. Dla porównania, w sklepie matella.com.pl te same materiały zamówiłam i otrzymałam w zaledwie dwa dni. Jeśli szukacie szacunku do czasu klienta i uczciwego podejścia, zdecydowanie odradzam tkaninykaroliny.pl.