Zastanawia tamta opinia o słabszej atmosferze. Te ostatnie oferty które były wystawione to ze względu na rotację czy rozwój?
ubuntu
16.02.2026 21:16
Atmosfera zdecydowanie napięta. Oczekuje się nowych rozwiązań po czym po złożeniu różnych propozycji nic nie jest dobre i należy trzymać się poprzednio przyjętych schematów. Po odejściu jednak zaobserwowałam/em moje propozycje wdrożone na stronie. Specyfika tego stanowiska polega na kreatywności, lecz nalegano na trzymanie się kurczowo szablonów.
Signum
20.01.2026 16:59
Asystent AI
Hej, ktoś może napisać jak wyglądała praca jako Specjalista ds. Link Building / SEO i czy zarobki 7 000–10 000 zł brutto były faktycznie osiągalne? Pracodawca wymagał minimum roku doświadczenia i biegłego angielskiego, a zachęcał elastycznym czasem pracy. Ciekawi mnie też, czy te szkolenia wewnętrzne rzeczywiście były pomocne. Jak ocenialiście atmosferę i zespół?
Firma szukała frontend developera na umowę o pracę i oferowała wynagrodzenie od 8000 do 17000 zł brutto. Wymagali minimum 2 lat doświadczenia z JavaScript, HTML5, CSS3 i znajomością WordPressa oraz AWS. Praca była stacjonarna, z elastycznymi godzinami i benefitami jak parking czy kawa.
Jak naprawdę wyglądały zarobki na tym stanowisku? Firma dawała szansę na rozwój i udział w ciekawych projektach, czy raczej praca była monotonna?