Szukam pracy z wykształceniem podstawowym ja chcę na salową ale żeby na oddział męski trafić , mam znajomą tam salowa z oddziało mezkiego . mówi że dużo się podnieca przy myciu przebieraniu, pacjentów tych młodszych. Jaka jest teraz potrzeba na salowa na oddział męski. Pytanie
Z biura
20.05.2026 20:40
Problem jest z tymi Kobietami Salowymi które są już na oddziałach Męskich no zdziczały i zachowują się nie moralnie i nie etycznie przy Pacjentach Mężczyznach. Mamy skargi Pacjentów Mężczyzn. Dochodzi do niegodziwości.
Psych
27.02.2026 06:38
Witam. Co uważacie na temat pracy jako psycholog w tym szpitalu? Stawki rozumiem ze będą do dogrania na rozmowie ale interesuje mnie jeszcze realna atmosfera pomiędzy personelem
Nie pacjent, a byly pracownik.
13.04.2026 17:35
Wybierasz sie do szpitala, a chcesz "dogrywac" stawki. Widze ciebie, na zmywaku w jadlodalni, a po pracy, obstawiajacego wyscigi konne, lub "strzelajacego wyniki mezczow pilkarskich."
Psych
14.04.2026 05:30
Owszem zarobki wole domówić już osobiście. Każdy może sie zgłosić z innymi kompetencjami co może zostać inaczej wycenione. Atmosfera w pracy jest dla mnie bardzo istotna bo szukam czegoś na stale dlatego o to dopytuje
Kinga polakowska
18.03.2023 19:32
Chciałabym podziękować personelowi z oddziału 3 personel zajmuje się pacjentami bardzo dobrze lekarze na oddziale są bardzo dobrzy znają się na tym widać że lekarze i personel pracuje z powołania
Najlepszym odziałem w całym szpitalu jest odział 3
Dziękuje bardzo za pomoc ❤️
Docent Niepolakowski.
26.02.2026 07:30
Alez nie ma za co, Pani Kingo !!! Zapraszamy do szpitala w Paryzu, Hospital Fernand Widal Ap-Hp i wszystkich innych szpitali psychiatrycznych, na oddzialach zamknietych, dla totalnie i obojetnie oblakanych. Takich ludzi jest wielu, ktorzy potrzebowali pomocy seksualnej i psychologicznej. Psychiatryczna obojetnosc, ozieblosc aseksualna, nabujale oczy, brak kultury kazdego dnia, i kazdej nocy przez 10 godzin i wiecej. Niestosownosc i brak dyscypliny, brak zmian okolobiegunowych w mozgu, glejaki, ryczkosc, placzkosc, lamencja seksualna w morii; narkomanizm, a nawet terroryzm przez siec i rzeczywistosc "izolacyjnej, iluzorycznej pracy." Sanitariusze, salowi, salowe, sa tacy sami jak pacjenci i lekarze. Niewybudzeni, pozwieni kontaktu z realnoscia i naturalnoscia zachowan, w mundurach, na sygnalach, jak w filmam grozy, horrorach, satyrokomediach w wykonaniu pracownikow, pracodawcow popisujacych sie ruchami, wyprowadzaniem psa i klienta prostytucyjnego na spacer, aby pooddychac zatrutym, malo czystym powietrzem, pelnym nikotyny prze jednego czy drugiego aroganta, egoisty. Takich psychopatow jest sporo i nalezy bardzo uwazac ! Nie ma najlepszych oddzialow i nie ma najlepszej sanitarnej powierzchni, do higieny osobistej, normalnej. Ludzie sa pozbawieni godnosci, ale liczy sie intencja chorobotworcza. Kazdej sekundy, a to juz widac po zamknietych buziach, chorych oczach, zamruzonych, patrzacych na nicosc, i brzydkiej, najbrzydszej aparycji twarzy, i zdeformowanego, takze tlustego, przerosnietego, krzywego ciala. Samotnicy i anoimowi deklaranci, nierobstwa, to pacjenci widoczni, ogolni, generalni.
Docent Niepolakowski.
26.02.2026 07:38
Z WYRAZAMI SZACUNKU DLA STRACHLIWYCH, OBLAKANYCH, NABUZOWANYCH, PUKACZY, STUKACZY, POWTARZACZY, POZBAWIONYCH TOZSAMOSCI I KULTURY PERSONALNEJ, OSOBISTEJ ! PREZENCJI; ZADEKLAROWANYCH W SWIADOMYM BRAKU KONTAKTU I ZWYKLEJ, PROSTEJ KOMUNIKACJI. POPRZEZ KILKA LATWYCH SLOW, O CODZIENNOSCI I RUTYNIE ICH ZACHOWAN, PREZENTACJI BOLI, NIEDORZALOSCI PSYCHICZNEJ I NAJWIEKSZEJ NIEDOJRZALOSCI, NIEODPOWIEDZIALNOSCI SEKSUALNEJ, TAKZE ICH RODZICOW, PRZESYLAM KONDOLENCJE W WYNIKU PONIESIONYCH STRAT I NAKLADOW FINANSOWYCH, KTORE SA WYNIKIEM PAZERNOSCI I KRABRNOSCI, ORDYNARNOSCI I WULGARNOSCI ZACHOWAN, W BRAKU STYLU ! APARYCJI - AKCENTOW, AKCENTU !! POCZYTALNOSCI I FAKTYCZNEJ ZYCZLIWOSCI, A ZGRYZLIWOSCI, NIESMIALOSCI I NIEDORZECZNOSCI, BRAKU LOGIKI, BRAKU PODSTAWOWYCH DANYCH, POTRZEB, NORMALNYCH RUCHOW DLONI, RAK, NOG, GLOWY I SZYJI. OBALALOSCI I SWIADOME BRAKI FINANSOWE, SA WINA PACJENTOW I KLIENTOW TAKZE I WSZEOBECNEJ CHOREJ PROSTYTUCJI W EUROPIE I NA SWIECIE, ZWLASZCZA W USA I KANADZIE. NATOAMIAST SALONY ODNOWY BIOLOGICZNEJ I MASAZY, TO TAKZE ZART PRACOWNIKOW, KTORZY NIEUMIEJETNIE WSPOLPRAUJA Z NADGORLIWYMI, NIEKULTURALNYMI LUDZMI. WIEKSZOSC JEST NIE DOTYKANA, I NIE WYMAGA DOTYKALOSCI, PONIEWAZ JEST NIEHIGIENICZNA, TAKZE NA ODDZIALE 3 TUTAJ ( HERE ) 4, 5 I 6 ORAZ W INNYM MIEJSCU, MIEJSCACH SKAZONYCH NIEROBSTWEM.