Dzień dobry, Szukam aktualnych albo byłych pracowników których można zapytać odnośnie specyfiki współpracy. Czy można zatrudnić się na 50% etatu? Czy spotkanie rekrutacyjne składa się z kilku etapów? Czy warunki pracy są w porządku? Podziękowania za pomoc.
Drogi Użytkowniku,
Pamiętaj, przed dodaniem opinii o Pracodawcy, koniecznie zapoznaj się z poniższą informacją:
NIE dodawaj opinii, która:
Każda merytoryczna opinia jest ważna, każda z nich może być zarówno pozytywna jak i negatywna, dlatego zachęcamy do tego by dzielić się swoimi przemyśleniami, które dotyczą Pracodawcy. Nie pisz jednak pod wpływem negatywnych emocji.
Zadbaj o kulturę pozytywnego feedbacku, nie pisz tylko negatywnych informacji o Pracodawcy, zwróć uwagę na stosowne aspekty i realia w swojej opinii. Wszystkie oceny są wartościowe. Wspólnie zadbajmy o sens merytorycznych opinii.
Dodaj pomocną opinię, którą sam chciałbyś przeczytać o swoim potencjalnym Pracodawcy. Podziel się swoimi przemyśleniami, a poniższe przykłady możesz potraktować jako podpowiedzi o czym Użytownicy lubią czytać odwiedzając profile firm.
Firma Karczma Gdzie Jadło Dobre i Swojskie Klimaty s.c. Grażyna Foltyn Ewa Gałka prowadziła rekrutację na poniższe stanowiska:
- KELNER, Trzebinia - Październik 2023
- POMOC KUCHENNA, Trzebinia - Październik 2023
Czy pracujesz w firmie Karczma Gdzie Jadło Dobre i Swojskie Klimaty s.c. Grażyna Foltyn Ewa Gałka lub pracowałeś/aś? Zostaw raport z rozmowy rekrutacyjnej i powiedz jak Ci się pracuje .