2.3/5

• Dębowa Góra
  • Małobądz
  • Ujków Nowy
  • Krążek

3. Opinie o pracodawcach Sławków
  5. Opinie o Maxtop

Opinie o Maxtop Sławków

Nie przegap nowości o Maxtop!

truskawka

06.03.2015 16:41

ha ha...ja tam juz na szczescie nie pracuje zapiekaneczko!Nawet nie mam ochoty komentowac tych pierdół!A jak komus zazdrosc bielizny i jakis delkoldów to widocznie chciałby mieć takie ha ha!To jest strona o warunkach pracy a nie o majtkach!Ha ha pekne ze śmiechu!

06.03.2015 09:18

Truskaweczko czyżby ten romans dotyczył Ciebie ....:) A zapomniałam jeszcze o modzie jaką wprowadziła jedna z romansujących przemiłych koleżanek ...te wyzywające dekolty , brak bielizny osobistej ( lub bardzo skromna ) szkoda że nie widzi tego były kierownik piekarni - ten to lubił docenić piękno kobiety .....
    truskawka

02.03.2015 12:04

Oj Boże ludzie zajmijcie wy sie k...robotą a nie pisaniem tych bredni bo az sie na wymioty zbiera jak sie to czyta!CO WAS DO CH...OBCHODZI KTO SIE Z KIM SPOTYKA I KTO Z KIM SPI?????!!!!!To prawda afer i intryg nie brakuje ale to wy glupie baby to nakrecacie!Bardziej Was obchodzi czyjes zycie prywatne niz robota!Nie mozna z kims nawet rozmawiac bo od razu obgadaja ze romans sie ma!Szkoda gadac!Na targ idzcie bajczary a w pracy zajmijcie sie robota a nie obgadywaniem po kątach!Zenada!

01.03.2015 18:15

Boże cóż za wpis .... Stać tylko jedną osobę którą znałam na taki inteligentny wpis ...no cóż ale już nie pracuje ...norma.... Ale tak się przyglądam z boku to wy dziewczynki nie wiecie gdzie pracujecie .... Ta praca to jak występowanie w filmie Moda na Sukces - afery , intrygi ,potępiania,bogaci mocodawcy , biedne wyrobnice , ROMANSE ....:) których coraz więcej ....pełny scenariusz na telenowele..... GRATULUJE !!!!!!!!!!!!!!!!! a poza tym dajcie już Krysi odpocząć ...dostała za swoje no oczywiście słusznie ... Są nowe gwiazdy na topie które pchają się na pierwsze strony gazet i szklany ekran - słodki kierowniczek piekarni i jego gwiazdka ,słodka mała blondynka umizgująca się za chłopakami ..... No jest co oglądać jest .....
    Zibi zig.

04.02.2015 06:16

Ludzie. Tragedia. Kontakt z tą firmą , skutkuje długim leczeniem i wizytami u psychologa. Nawet nie wiedziałam że tyle wyzwisk istnieje. Naprawdę zakład wzbogacający słownictwo jezyka polskiego. W wyrazy niecenzuralne. A niższymi kierownictwu wydaje się że ludzie to tylko świnie. Praca to przywilej. Każdy chciał by wykonywać ją godnie. I jako pracownik oczekuje należytego szacunku. Bo bez pracownika nie ma zakładu. A niewolnicze traktowanie i przezwiska raz skutecznie zlikwidowane. Osoby używające mobbingu, oraz przezwiska, mogą oczywiście być karane z powództwa cywilnego, ale również , powinny być pietnowane przez szefostwo. Które ma narzędzia do potępienia tego procederu. Zmiany personalne powinny zostać przeprowadzone natychmiastowo,po zweryfikowaniu informacji o naduzyciach wobec pracowników. A szefostwo informacje otrzymuje od dawna. Górnicy,rolnicy,pielęgniarki-pokazują swoje niezadowolenie. Może pora na pracowników tej firmy. NIKT nie chce wyzywać się na firmie, tylko niektóre czarne owce tej firmy niech nie psują jej wizerunku. A psuciem wizerunku nie jest pisanie prawdy tutaj, lecz fakt tolerancji zachowań aspolecznych, pod dachem drugiego domu pracowników, czyli firmy(Chlebodajki). Zasługuje na potępienie.
    gdd

18.01.2015 19:48

Widzę ze kogoś boli auto służbowe , jak wam nie pasuje taka robota to gdzie indziej szukajcie może są zakłady , gdzie dają pracownikom produkcyjnym auto i tel służbowy
    .........

01.01.2015 13:02

Pojemność do 1600, 8,33 zł. Dzień powyżej 1600. 13.33, dzień. Dla informacji tych którzy uczyć się nie chcą.
    .....

01.01.2015 12:47

Proszę zajrzeć. Gazeta Prawna.Nie można wykorzystywać samochodu służbowego do celów prywatnych. Jeżeli używa się go w ten sposób należy rozliczyć to w zależności od pojemności silnika. Chyba że pani K.P . Jest współwłaścicielem pojazdu. I radzę doskonalić się z prawa skarbowego, bo przypuszczam ze jeszcze kilka uchybień może się znaleźć.
    ktos

30.12.2014 19:13

osoby takie jak K.P maja w firmie dobry samochod do celow słuzbowych i prywatnych moga go tez wykorzystywac telefon komorkowy ,laptop i nie linmitowany czas pracy wiec wychodza kiedy chca a robota ma byc zrobiona i pewnie ten kto to pisze wie nie wiele o pracy tej osoby widzi tylko to co chcce i pisze brednie
    .......

27.12.2014 05:56

Ale tak w sumie ciekawe czy pani K.P rozlicza. Używanie samochodu służbowego do celów prywatnych.Bo przecież wyjazd w godzinach pracy na zakupy prywatne, to wyjazd prywatny. A stawka ustawowo jak dobrze kojarzę 0,50gr. Kilometr. Hmmm. A tu godzinki w pracy lecą, kaska się sypie, i paliwko szef naleje. A pracownice z zapaleniem płuc wcześniej do domu wyjść nie mogą.
    ............

20.12.2014 04:45

Zrobisz 290 godzin i nic nie zepsujesz, to może i realne. Tak z raz na rok może trafi ci się taka wypłata. Chcesz tam iść do pracy, pozegnaj się z rodziną, znajomymi. I wybija sobie z głowy słowo wolne. Dla pracownika nie istnieje. Słowo wolne działa tylko co do pań pracujących w biurze na produkcji. Dla tych pań nawet wolne w godzinach pracy to nie problem. Ach i musisz lubić poniżanie przezwiska, i traktowanie jak zło nieczyste. Zresztą pogadaj z kimś kto tam pracował. A na pewno znajdziesz. Z województwa małopolskiego i śląskiego chyba każdy tam robił. Tragedia poprostu. Szczerze nie polecam. Oświęcim przy pracy tam to weekendowy wypoczynek. Nawet przy rozproszeniu ulotek lepiej się zarobi i przynajmniej dom się widzi.
    alucard

17.12.2014 09:17

Mam do was pytanie, przed chwilą dostałem ofertę pracy na pomocnika piekarza mimo, że nie mam nic wspólnego z piekarzem. Pani powiedziała 1800zł na rękę. Z tego co czytam to nierealne. Ktoś podpowie co i jak ?
    dfh

02.12.2014 20:09

jeszcze trochę i Gajowy będzie miał całe auto

Oferty pracy - Maxtop

Pracownik produkcji spożywczej

WalletIcon

5000 - 6500 PLN / m

Specjalista ds. Kluczowych Klientów

WalletIcon

5000 - 9000 PLN / m

Specjalista ds. pozyskiwania, prowadzenia i rozliczania dotacji

Specjalista ds. utrzymania czystości

ooooooooo.

30.11.2014 14:00

Ja też dorzucam skrzynkę.
    ee

29.11.2014 22:28

niech idzie do gajowego ja bym na jago miejscu ją zatrudnił , zgnoił a później wywalił niech poczuje się jak jej pracownicy a gajowemu wyśle w tedy skrzynkę najlepsza wóde
    Hehehe.

26.11.2014 09:30

A co to znowu ktoś odszedł?
    cc

25.11.2014 19:51

hehehe dobre u gajowego na rozmowie przecież oni się tępili na zakładzie . niech odejdzie , biuro przyjdzie na produkcje , kierowcy odchodzą ,przedstawiciele,z magazynu , produkcji , będzie dobrze :)
    jezu

24.11.2014 13:38

Jacy wy jestescie nienormalni, moze zwróccie uwage na swoje popękane piety , zryte berety . pani K.P. ma idealne pięty, nie nosi beretów i ma czyste majtki rozmiaru S .
    Hahaha.

22.11.2014 17:13

Tak małe sprostowanie koło 1800zł ALE za kolo300 godzin. Przeliczania na godzinę, to wszędzie. Nawet w publicznej toalecie. A czemu pracownicy obozu w Oświęcimiu narzekali. Widocznie typowe policzki. Czego chcieli, przynajmniej praca była.

21.11.2014 15:05

droopy !!!!!!!!!!! no coś TY zwariował do tej firmy chcesz przejść ....mam propozycję ..zapytaj Wojtka który uciekł z MaxTopu do Marchewy ..powie szczerze ......

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Maxtop?

w

20.11.2014 05:55

A gdzież sie przyznała. Wprowadzi zamieszanie w zakładzie . Ha już wprowadziła i pójdzie do Gajowego. I znowu będzie zdziwienie w zakładzie. A góra dalej jej wierzy. Hahaha gdzieś czytałem dba o dobro zakładu , pytanie tylko czyjego.

21.11.2014 15:12

no a jak .....dba ... serek , bułeczki , pieczarki , salami ....do domeczku ... i podjazd się nowy z kosteczki zrobi w domku i kuracja .......hehehehhh a Gustawo jakieś biedne wygląda przy kontroli wewnętrznej .....:) jakoś mało półproduktów na cieście więc co ----????? obciążyć biedne pracownice za braki ......

19.11.2014 15:36

hahahahhaaaa a czy Krystyna przyznała się że była na rozmowie kwalifikacyjnej u Gajowego w Zabrzu .......:)

17.11.2014 11:02

ciekawi mnie kto tak zaciekle broni KP - może ktoś z rodziny ????? - jak pracowałam nieraz widziałam jak dziewczyny płakały przez nią , były poniewierane , oszukiwane ......aż żal było patrzeć ...ehhhh nie polecam tej firmy .....
    Baba

13.11.2014 18:08

tam ciągle ktoś jest na bani jak rtam pracowałam to niejaka M.M stała kolo maszyny i waliła drina z colą haha a kierowniczka nie reagwała. wiele innych kobiet tez wieje ale to jest tylko do czasu az któraś sobie coś zrobi i będzie wtedy kłopot. Co do samego zakładu to wmiare ok szef ciagle ciśnie kierowników a oni wyładowywuja SWOJA złośc na ludziach bogu ducha winnych. kasa trochę mała jak za tylke godzin pracy ale da się przezyc sa inne zakłady gdzie jest znacznie gorzej wiec jak ktoś chce pracować to będzie tam robil. ja przepracowałam tam kilka miesięcy i dalej zyje może jeszcze kiedyś tam wróce kto wie :-)

12.11.2014 19:06

a moze te brednie i złosliwosci o K.P. pisze osoba z ktora K.P była szczera pchała sie na stanowisko a reprezentowała jak w piosence mniej niz zero. K.P to tylko marionetka w oczach włascicieli.Ludzie przejzyjcei na oczy to prywatny zakład ta K.P. tylko przekazuje to czego własciciel wymaga wiem bo pracuje jeszcze.

12.11.2014 15:28

(usunięte przez administratora)to jedna klika i sitwa . a co do alkoholu pamiętam jednego pana wydawkowego jak przyszedł na nockę wstawiony ...

Kontakt - Maxtop

Fabryczna 10 41-260 Sławków

Branże: Artykuły spożywcze
    byłam widziałam

10.11.2014 18:59

ten zakład to SYFFFFFF a kobiety to jakieś nienormalne sa ze tam pracują i daja się poniewierać. Wszyscy piszą o K.P ale jeszcze sa inne osoby które w podobny sposób mobilizują załogę do pracy panie A.B i C.K. Czemu o nich nikt nie napisze tylko KP i KP??? A może to jakiś spisek aby te panie przejeły ciepłe stołeczki? co do pracownic to tez nie sa swiete jedna na druga od (usunięte przez administratora) wyzywa a tylko się cos odezwij to tak ci obsmarują ze uszy więdną. Taka mała prozba do pana szefa weź pan kup alkomat i wpadaj na zakład na nockach to zobaczysz czemu wyroby nie ida jak by pan sobie tego zyczył.
    ...---...

08.11.2014 07:20

Widzę że ktoś próbuje zmieniać opinie o K.P. Prawda jest taka że ta osoba daleko odbiega od normalności. Ale prawda jest taka że jeżeli ktoś nie wieży w źle opinie o tej osobie, niech sprawdzi osobiście. Zatrudnia na pewno , bo nikt już tam pracować nie chce , przez K.P. tak ze to że przyjmą prawie pewne. I w tedy skończy się głupie bronienie nie wartej tego osoby. Która pomiata, traktuje jak psy,ubliza bliznim i do kościółka lub na pielgrzymkę idzie. Chyba grzechy swoje odkupić.
    aga

05.11.2014 16:59

pracowałam ostatnio w tej firmie ale krotko miałam kontakt z K.P.i to co tu wypisuja to czyste złosliwosci to osoba konkretna od razu poinformowala mnie o stawce ,pracujacych weekendach zapoznała z systemem obowiazujacym w zakładzie nie mowiła ze jest tu najwazniejsza ze tu zarzadza wrecz przeciwnie przedstawiła ze to Szef Zmiany tu rzadzi.Gdy zwrociłam sie o pomoc do K.P albo z jakims problemem zawsze znalazła dla mnie czas i porozmawiala.Za wiele ona nie moze bo to firma prywatna i jej polecenia wydaja własciciele.Ludziska zastanowicie sie co piszecie,albo pisze to ktos kto darzy ta osobe szczegolna "życzwliwoscia"Dla mnie osoba ta jest o.k.A firma jak firma wszedzie trzeba pracowac i wszedzie pracuja ludzie. aga
    miki mouse

04.11.2014 20:13

Ludziska stawka na godzine to mniej wiecej 5 zl czasem mniej zadnych nagrod premi tylko kary i obciazenia za wszystko!Wekendy czesto robocze i obowiazkowe a jak nie mozesz przyjsc to zagroza Ci ze mozesz juz wcale nie przychodzic!!Szefowa moze sobie wychodzic kiedy chce bo np.ma wizyte u lekarza po prostu torebka pod reke i wychodzi a pracownik zeby sie zwolnic wczesniej to musi chyba z miesiac wstecz uprzedzic.Dzieki Bogu juz tam nie pracuje,mobbing na potenge ludzie haruja jak woly i glupie baby nie potrafia sie odezwac bo sie boja i sa zaszczute przez panie z biura!!Pyskuja i obgaduja kazdego za plecami a w biurze cisza jak wejda smiechu warte,kobiety ogarnijcie sie!

04.11.2014 20:12

04.11.2014 20:11

04.11.2014 20:10

kierowca

03.11.2014 18:45

Interesuje mnie praca kierowca kat b. Chciał bym się dowiedzieć jakie samochody, jaki system? Polska ? Międzynarodowa?. Jaka kasa.
    aaaaaaammmmmoooo.

29.10.2014 05:43

Tak jest potrafi docenić pracownika, wyzywajc od najgorszych. Dba o firmę ha. Każdy wie z czego co się robi. A później produkt ciężko sprzedać.Jeżeli chodzi o kłamstwa i obrażanie ludzi ciekawe czy w śród pracowników jest ktoś kogo nie obrazila. Wiadomo że każdy może mieć zły dzień. I tu racja. Gorzej jak ktoś ma zły rok, dwa. Zastanawiam się też czy dla dobra firmy bywają wypady na zakupy w godzinach pracy.
    pwr

hehe

24.10.2014 21:44

Kubuś to Ty?

23.10.2014 21:32

Pracuje już w tym zakładzie bardzo długo.Nie rozumiem a nawet nie pojmuje jak można tak kogoś oceniać nie znając go jakim jest człowiekiem.Każdy ma gorsze i lepsze dni.Ale ta osoba która tak opisuje K.P jest tchórzem i prostakiem szkoda słów mi na to co wypisuje.Jak taka jest cwana i odważna niech się podpisze skoro obraża tak ludzi za plecami ich .a nie używa anonimów ,obrażając niewinnych i porządnych ludzi.Wielu kierowników było w tym zakładzie ,ale to jest najlepszy kierownik zakładu który za dobrą parce potrafi docenić pracownika ,i nie oszukuje firmy i dba o firmę.Więc zastanów się prostaku!!!! Z poważaniem dla K.P. Pracownik max topu.
    ...........

18.10.2014 14:36

Dokąd zakładem będzie rządzić (usunięte przez administratora)Pomarzyć będzie można o pracownikach. Nikt nie pozwoli sobie na to by nim poniewierano, i oszukiwano na kasie. Nie dość że szef zabiera trzy razy za odpad, to pani która rządzi produkcja, bez przerwy się myli przy naliczaniu dniowek(oczywiście przeważnie na niekorzyść pracownika). Zastanawiająca jest sprawa sera, którego tak dużo schodzi. Czyżby ktoś nim handlowal? Może ktoś dobrze na tym zakładzie zarabia. Hmmm. Dużo pytań bez odpowiedzi.

Zostaw merytoryczną opinię o Maxtop