Nie przegap nowości o Katarzyna Cichowska Grand Marina Sailing!
Katarzyna
19.06.2024 19:50
Pani Nikolu przez 21 lat prowadzonej działalności nigdy nie zatrudnialiśmy żadnej Nikoli.Chetne zapoznam się z rzekomą umową jaką Pani zawarła z naszym lokalem.
ABC
31.08.2023 22:12
Absolutnie nie polecam organizacji przyjęcia w dwóch dostępnych obiektach, którymi zarządza Pani katarzyna. Więcej nie napiszę bo brakło by miejsca. Podpisuje się dwiema nogami pod wcześniejszymi wpisami. Miejsce z potencjałem, właściciele do wymiany. Lekko mówiąc.
Nikola
24.08.2023 06:19
Jestem zatrudniona na zlecenie w Grand marina przy okazji imprez okolicznościowych. Czyli sezon w pełni. Niestety mam dość dużo zastrzeżeń co do warunków pracy, ale przede wszystkim widzę z boku, jak wygląda impreza w Grand marina. Z pozoru wszystko dobrze, goście tańczą, jedzą i piją. Natomiast gdyby ludziom przyznawali kary za: manipulacje, nie do końca jasne praktyki, obgadywanie gości i par młodych i właściwie wszystkich obcych, którzy znajdują się na terenie ośrodka, szefowa resortu dostałaby dożywocie. Zastanówcie się dobrze, czy chcecie u kogoś takiego zostawiać pieniądze. Rozumiem że każda branża ma swoje smaczki hity i żarty ale Pani właścicielce przydałby się coaching z ludzkiej przyzwoitości i życzliwości.
A czy ktoś podzieli się swoimi spostrzeżeniami z nami na forum? Niestety na wątku odnośnie przedsiębiorstwa Katarzyna Cichowska Grand Marina Sailing w mieście Pyskowice nie ma jeszcze żadnych komentarzy o pracy i warunkach w firmie.
nie polecam absolutnie
29.06.2023 07:29
gdybym miał napisać szczerze i spontanicznie, co sądzę na temat organizacji imprezy w grand marina, pewnie zostałbym zblokowany za zbyt dosłowne słownictwo. jeśli chcesz szybko osiwieć, polecam kontakt z tą Panią - właścicielką, menagerką, wszystkowiedzącą kobietą. Dowiesz się, że wszyscy wokół są źli - goście niekulturalni, dzieci wrzeszczące, pary młode rozkapryszone, wspólpracownicy niekompetentni. Dowiesz się, ile kosztuje Panią wypranie i wyprasowanie pokrowca ("lepiej nie bierzcie, mamy takie ładne krzesła"), jakie ma rachunki za prąd ("proszę sobie wyobrazić, że goście kąpią się w pokojach i suszą włosy, wie Pan ile to kosztuje?"). Dowiesz się, że wszyscy są winni wszystkiemu, a Pani Kasia jest już tym bardzo zmęczona. Dowiesz się na pierwszej rozmowie, jak wiele elementów jest w cenie (pokój dla młodych, korzystanie z atrakcji należących do resortu - leżaki, rowerki). A później, jak będziesz chciał to potwierdzić, dowiesz się, że za wszystko trzeba płacić. I to wina Kaczyńskiego. A jak dadzą 800 plus to będzie u niej wiadomo, jeszcze drożej! W pokojach, w których spali nasi goście, nie było mydła ani ręczników. WSTYD! i to oczywiście moja wina, bo zapomniałem z żoną o to zapytać! Jakbym zapytał, dowiedziałbym się, że za ręcznik trzeba dopłacić. Inflacja to dla Pani Kasi idealny pretekst, by podnosić ceny za wszystko. U niej inflacja to ok 30-40 proc. Nie trzyma się ustaleń, nie pamięta, myli terminy, spóźnia się i w dodatku kłamie. Myślę, że idealny Klient dla niej to taki, który nic nie chce - płaci i siedzi cicho. Jeśli już ma jakiekolwiek, wcale nie wygórowane wymagania, pojawiają się bardzo duże zgrzyty. Pani Kasia jest totalnie zamknięta na Klienta. Albo będzie tak jak ona chce, albo wcale. Naprawdę nie polecam. Żona płakała do samego wesela. Goście ostatecznie byli zadowoleni. Ale my - Ci, którzy zostawili tam 30. tys. - już nie.
Zostaw merytoryczną opinię o Katarzyna Cichowska Grand Marina Sailing