Ball Packaging Europe Lublin

• Szerokie

3. Opinie o pracodawcach Lublin
  5. Opinie o Ball Packaging Europe Lublin

Opinie o Ball Packaging Europe Lublin Lublin

Nie przegap nowości o Ball Packaging Europe Lublin!

nick

08.02.2017 17:46

ile teraz mają brutto 2900?????
    Noname

16.01.2017 17:09

Cała prawda o Ball Lublin. Firmę Ball ogólnie jako korporację można spokojnie ocenić na 4 z mocnym +. Jednak nie dotyczy to lokalizacji w Lublinie bo niestety została ona mocno "spolszczona" przez pracujących tam ludzi. Chyba największą bolączką jest tu zatrudnienie niekompetentnej kadry średniego szczebla bez doświadczenia i obycia w kierowaniu zespołem ludzi. Chłopi "oderwani od pługa" (dosłownie ) nagle poczuli władzę a co to znaczy każdy chyba się domyśla. W firmie panuje gęsta atmosfera i ta "siekiera" ciągle wisi w powietrzu. To nie jest problem tylko tej fabryki , zupełnie inaczej jest w zachodnich korporacjach i fabrykach a zupełnie inaczej w tych samych polskich oddziałach.
    haha

15.01.2017 10:49

ogłoszenie to jest od ponad roku bo nie mogli znaleźć jelenia żeby zastąpił jednego z awansowanych. Dopiero niedawno przyszedł gość, a poza tym fakt-uzupełniają o 5
    mlodszy

06.01.2017 13:05

czy macie jakiegos maila do Ball Packaging Europe Lublin.... nigdzie nie ma tel ani @
    xYz

09.01.2017 08:31

Numer telefonu w sprawie rekrutacji: +48 814660573.
    xD

03.01.2017 14:35

Jakie Zmiany od 2017 roku coś wiadomo?.
    niewiem

25.12.2016 23:43

Dziwnie się to czyta i nie zachęca do udania się na rozmowę kwalifikacyjną. Pracują same nieroby ale jest garstka stachanowców co trzyma zakład przy życiu:) firma jak każda inna pewnie że ideały amerykańskiego kapitału pogrzebała mentalność Polaka i kadry zarządzającej ogarniętej wizją systemu korpo bez umiejętności odsiania rzeczy sensownych od tych pozbawionych sensu
    Sonic

12.01.2017 18:31

Ogłoszenie jest od kilku miesięcy ponieważ było po 1 automatyku na zmianę. W tej chwili zatrudnianych jest kolejnych 5. Poza tym 2 zmianowych przeszło wyżej - na zmianę dzienną. Zostało już ostatnie miejsce i rekrutacja dobiega końca.
    poinformowany

18.01.2017 21:22

kilku automatyków? skąd masz te dane z google? proszę cię....nie pisz skoro nie wiesz...
    byly pracownik

25.12.2016 22:20

praca 2/5 ludzie byli fajni ale szkoda mi tego jak sie stresują i przejmują. o zarobkach nie bede wspominal.
    Rumcajs

25.12.2016 11:51

Mark czy Ty jesteś osoba nie pełnosprytną?? Lojalkę dostaleś tylko dlatego że firma wysłała Ciebie na szkolenie do USA, każda inna firma zrobiła by tak samo a po za tym u nas w zakładzie jest kilka osób które nie były na szkoleniu i jakoś Dyrektor nie dał im lojalki do podpisania!! Zastanów się najpierw co piszesz bo robisz siebie idiotę. A co do atmosfery zgadzam sie z Tobą mogła by być lepsza.
    mark

24.12.2016 15:50

skoro to taka wspaniala firma to po co dyrektor wreczal lojalki? jak jest super atmosfera w pracy i konkretna kasa to nikt by mu nie uciekl. Ball zaklad w lublinie to z prawdziwym Ballem to nie ma nic wspolnego. a bardziej chorej atmosfery jaka jest w tym zakladzie to u prywaciaza nawet ciezko znalesc. jedyna zaleta tego zakładu jest to ze jest robota bo praca to jest w zakładach Ball ale za granica
    Goryl gor

08.02.2017 21:44

I ty i ten rumcajs to dwa przyglupy z jednej dupy Rafu uspokoj sie i siedz cicho bo kto.jak.kto ale ty to.musisz siedzic cicho zeby cie nie zauwazyli Pierwszy krzyczales ze bedziesz sie zwalnial i cioles w.ciula a teraz masz blisko 4na lape i nagle jak.to jest zajwbiscie... Zgadza sie ze jest ok ale jak.na chlopa zara b iac 2500to wstyd I sam wyp.z.kad przylazles jden z.drugim Wiekszosc z nas nie jest spod zabki czy z posredniaka tylko pozucilismy poprzednsie miejsce.pracy bo tu obiecali lepsze.zarobki Jesli o.mnie chodzi to moge i szambo pompowac zadnej pracy sie nie boje I odiota jestes jak myslisz ze to dobra kasa Za.prace w takich warunkach Halas (mimo stoperow ciagle uciazliwy) Drgania Noce Weekendy zamiast z rodzina to w.robocie I to 3/4w.mcu Albo to twoja 1praca i.nie masz pojecia albo mama cie utrzymuje i rachunki placi i tylko swoja dupe.masz utrzymac Albo tak nisko sie cenisz i wiesz ze jestes glupi i nigdzie indziej roboty nie znajdziesz... Tu tylko chodzi o.kase by zyc.jakos godnie i zeby zrekompensowac to ze.jebiemy swiatek piatek Na to sie kazdy zlapal i w sumie czeka co bedzie dalej Mam nadz ze w koncu dadza ludziom wiecej Wtedy zniknelyby wszystkie problemy:)i.kazdy by dop sumiennie wykonywal swoje i nawet by gdal jak.wy brygadzisty z 4 albo 3800 ze jest cudownie :)) Tez bym tak gadal Pozdro nieroby Tyle mam do.pow
    SUMIENNY

12.02.2017 21:46

Każdy miał przedstawione warunki umowy przed zatrudnieniem-nikt nie kazał Tobie tutaj przychodzić, nikt nie zmuszał Cię do porzucenia wspaniałej poprzedniej pracy(a jeśli nawet przyszedłeś tutaj to takiego fachowca to pewnie z pocałowaniem w rączkę przyjmą w poprzedniej firmie-wystarczy chcieć pracować). Teraz Twoje cytaty i moje zdanie.... cytuję"I odiota jestes jak myslisz ze to dobra kasa"......-więc oceniasz kim jesteś skoro tu pracujesz, śmiało wracaj skąd przyszedłeś, jest zapotrzebowanie na pracowników ogarniętych, cytuję"Albo to twoja 1praca i.nie masz pojecia albo mama cie utrzymuje i rachunki placi i tylko swoja (usunięte przez administratora) masz utrzymac. Albo tak nisko sie cenisz i wiesz ze jestes glupi i nigdzie indziej roboty nie znajdziesz... "............-widać że Ty masz pojęcie jak się pracuje, skoro do tej pory takie wspaniałe prace wykonywałeś to co Ty tu robisz????!!!! cytuję "Noce Weekendy zamiast z rodzina to w.robocie I to 3/4w.mcu"-......... ktoś przed Tobą ukrywał jaki jest system pracy??? cytuję "Mam nadz ze w koncu dadza ludziom wiecej Wtedy zniknelyby wszystkie problemy:)i.kazdy by dop sumiennie wykonywal swoje"-... więc z Twoich słów wynika że narazie walisz w (usunięte przez administratora) I nie rozumiesz że przez takie podejście firma ma problemy z klientami-tzn walisz w (usunięte przez administratora) masz wyje.... na produkt który jedzie do klienta.... cytuję "Pozdro nieroby Tyle mam do.pow"-.... dobrze że Ty jesteś taki pracuś jak to sam przedstawiłeś, poza tym ja mogę jakieś literówki kliknąć ale Ty to co słowo to bubel, oby więcej takich fachowców, przecież się NALEŻY!!!!!!!!! Dopóki nie wrócisz do wspaniałej pracy najlepiej niczego się nie dotykaj, taniej i bezpieczniej będzie żebyś siedział całą zmianę na kantynie niż dziadostwo robił na produkcji.....
    Rumcajs

24.12.2016 10:34

Ja Robot Po pierwsze koluniu nie jestem BRYGADZISTĄ i trochę do ich zarobków mi brakuje jestem po prostu zwykłym mechanikiem. Po drugie jak byłeś na rozmowie to było mówione że u nas pracuje się w każde Święto i jakoś wtedy Ci to nie przeszkadzało skoro podpisałeś umowę, ale wtedy pewnie nie myślałeś o robocie tylko o wyjeździe do USA!!! Po trzecie zgadzam się z Tobą że nie wszystkie obietnice spełnili ale zarobki jak na Lubelski rynek pracy są dobre np AB musisz chodzić na nadgodziny żeby mieć taką wypłatę jak tutaj (a co za tym idzie nie masz prawie nic wolnego) Po czwarte na nie których zmianach są brygadziści którzy pomagają nam zwykłym Mechanikom, nie boją się pobrudzić sobie łap, I po piąte Koluniu chyba najważniejsze Ty nie wiesz jeszcze co to jest zapierdol bo narazie pracuje tylko jeden moduł i jest dużo nas przy maszynach ale to się kiedyś skończy i będziemy pracować 3-ma modułami i wtedy będzie jedna osoba przy maszynie wtedy zobaczysz co to jest prawdziwy zapierdol. Tak jak pisałem już wcześniej jeżeli możesz zarabiać więcej pracując tylko od poniedziałku do piątku to droga wolna możesz się zwolnić nikt Ciebie tutaj nie trzyma na siłę, a jak nie to przestań narzekać tylko weź się do roboty bo w końcu Ci za to płacą.
    kapłan

23.12.2016 14:12

Jeśli ktoś chciałby zmienić swoją religię na pogański kult uwielbienia i czczenia wieczka od puszki jako przedmiotu cudu działa boskiego to zapraszamy do pracy w Ball Lublin

10.12.2016 12:38

Coś napisać na temat pracy w tej firmie bym chciał ale przypomniałem sobie że jestem zobligowany do zachowania poufności na temat wewnętrznej sytuacji w firmie
    mark

06.12.2016 12:03

Jaka dodatkowa kasa kierownik zmianowy Ci powie ciesz sie ze masz robote.
    Michal

06.12.2016 02:06

Witam! Ok, zalozmy ze mamy stala stawke + dodatek zmianowy. A jak jest za prace na 3 zmianie i prace w weekendy czy swieta? Czy jest za to jakas dodatkowa kasa? Wiem, pytanie moze dla niektorych glupie ale nigdy nie pracowalem na 3 zmiany i sie zastanawiam. Prosze o odpowiedz. Pozdrawiam
    TenTyp

02.12.2016 11:10

Co do warunków i atmosfery w pracy... Warunki do których idzie sie przyzwyczaić tak samo jak i pracując w Bogdance lub innej ciezkiej pracy... system 5 grygadowy. Praca 3 zmiany w każde swieta od poniedzialku do niedzieli jest przewalona. Nie zapominajmy ze cykl pracy trwa 7 dni a nie 5 po czym konczac ostatnia w cyklu zmiana nocna jest od 2 do 5 (rzadko) dni wolnych jesli wezmiesz sobie dzien niebieski jako urlop. Jest głośno wiec trzeba chodzic caly czas w stoperach. "Podobno" zapylenia aluminium nie ma tak samo jak i bardzo duże drgania od maszyn też są w normie "podobno". Jest jeszcze kilka innych spraw mniej waznych ktore tez "podobno" sa w normie i nie wplywaja na organizm. Socjal bardzo dobry pomijajac ze za wszystko placimy i tak podatek. Pieniadze sa rozne tzn. Starsi pracownicy maja wiecej a mlodsi mniej mimo ze kazdy robi to samo a norma bardzo dobra. Zgodze sie z opiniami wyzej. Kazdy chce godnie zyc.. niestety wszystko idzie do góry oprocz zarobkow ktora porownujac do pozostalych firm w strefie jest "prawie" taka sama. Firma "podobno" rozwojowa ale to sie okaze w przyszlosci jak rusza wszystkie maszyny. Puki co kazdy kto tam pracuje wie dobrze ze na ten moment nie jest tragicznie poniewaz nie pracuja wszystkie maszyny... sajgon zacznie sie dopiero wtedy gdy wszystkie rusza a umowa nie ktorym sie powoli konczyc. Dodam na koniec o atmosferze. Atmosfera byla bardzo dobra... do czasu gdy komus nie odwalilo. Na ten moment kazda brygada na kazda sie krzywo patrzy.. dodatkowo pewne glupoty ktore sie wydarzyly w odwecie... nie ktorzy sie zachowuja jak dzieciaczki ale nie zapominajmy ze to nie przedszkole... przychodzimy do pracy by zrobic swoje przez 8h zarabiajac pieniadze i do domu a pewne sprawy mozna zalatwic sobie poza terenem pracy. Tyle w temacie.. mam nadzieje ze wszystko bedzie szlo w dobra strone.. ze firma sie na tyle rozwinie ze i atmosfera jak i zarobki beda na godnym poziomie i zachecam do skladania CV osobom kumatym.
    TenTyp

02.12.2016 10:26

Plan pracy dostajesz z góry na rok z wyznaczonym już przez pracodawce 2 tygodniowym urlopem na który idzie cała brygada. Ma to swoje wady i zalety ponieważ wiesz wcześniej kiedy możesz sobie cos zaplanowac. Natomiast jesli chodzi o urlop pracodawca daje na start kazdemu 26 dni i teorytycznie mozesz ten urlop wybrac tylko w niebieskie dni jesli nie ma potrzeba przychodzic do pracy. Jesli chcesz w inne dni niz niebieskie to moze byc problem ale wszystko jest do zalatwienia z kierownikiem jesli tylko ktos bedzie chcial sie zamienic z toba na zmiany lub przyjsc za ciebie do pracy oczywiscie musi byc to osoba z tego samego dzialu.
    al

27.11.2016 14:33

Witam Zastanawiam się nad złożeniem papierów do warsztatu w ballu i mam pytanie jak jest z urlopami? Słyszałem że podobno praca okrągły rok i urlopy rozpisane odgórnie i jak się chce w innym terminie to duży problem. Nie chcę sobie niepotrzebnie palić mostów a póki co nie mam też ochoty iść do firmy która podporządkuje mi życie pod pracę

27.11.2016 18:55

Grafik dla warsztatu jest taki sam jak na produkcji. Urlop 2 tygodniowy jest ustalany wcześniej i dla całej brygady ale to przecież na plus bo można wcześniej być pewnym daty i coś zaplanować. Pozostałe dni urlopu możesz brać jak Ci pasuje ale jeżeli praca koliduje z twoimi planami na przyszłość to rzeczywiście odpuść sobie
    głosiciel

24.11.2016 12:28

A co jest złego w tym że człowiek chciałby godnie zarobić? Jak się ma na utrzymaniu dom i dzieci to za te 2500 się wegetuje także jak wielebny zebrał juz na tacę to niech otwiera butelkę Ballantinesa i siedzi cicho na plebanii
    JaRnosik

24.11.2016 01:18

Bo jesteś brygadzistą i się sprzedałes każdy zna prawdę. Chłopaki dostali z jednej brygady nagany tylko po to by wywołać strach w śród reszty 170 osób. Hahaha i co potem się stało każdym nich dostał premie i podwyżki........ Taki jest klimat że ohoho mów co chcesz Wielebny......
    zatroskany

23.11.2016 09:55

Bez komentarza

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Ball Packaging Europe Lublin?

Kontakt - Ball Packaging Europe Lublin

Wiśniowa 40 02-520 Lublin

Branża główna: Opakowania i pakowanie

lajner

16.11.2016 12:40

Atmosfera jest bardzo zła ponieważ kierownicy i różni inni po 30roku zycia dzieci na utrzymaniu dom kredyty muszą sie wykazywać i chodzą obsrani bo wiedza ze jak im sie noga podtknie to do zwolnienia, i tak jeden na drugiego aby dalej od siebie. Mlodzi normalni sie śmieją z pający
    x

15.11.2016 11:15

niech szukają dalej, z atmosferą jaka panuje w tej firmie nikt normalny miejsca długo nie zagrzeje
    Jan

08.11.2016 05:56

Witam. Powiem tak to jest corporacja. I wszystko jasne w ogłoszeniach piszą że jest miła atmosfera? Jasne tu jest (usunięte przez administratora) Nie ma fajnej atmosfery. Kamery z dźwiękiem.itp itd .... Tu przychodzą ludzie i zaraz odchodzą....... Dziękuję za uwagę
    zosia

01.10.2016 12:54

Ni wiadomo jednak ze znajomość języka angielskiego to nie jest nic nadzwyczajnego w dzisiejszych czasach każdy tak na prawdę po studiach ma dyplom i posiada umiejętnośc posługiwania się językiem obcym na poziomie min B2 prawda? Tak i tutaj tez jest..
    znudzony głupotą

14.11.2016 09:14

ahahhahah kamery z dzwiękiem... kto wam wciska takie bzdury? żeby to jeszcze powtarzać... myśleć trzeba... jest grafik, pracy dużo, ale reszta jest ok, socjal, obiady, prezenty... szukają 5 automatyków
    Prod

30.09.2016 22:00

Praca na warsztacie jest ok. Maszyny są nowe, narzędzia do pracy z wyższej polki. Są szkolenia ze sterowników. W tym momencie podobno ktoś chce odejść bo nie pasuje mu praca na zmiany i pewnie dlatego szukają.
    el

30.09.2016 21:41

Jak wygląda praca na warsztacie? Jest ogłoszenie że szukają automatyka

27.07.2016 11:57

W sprawie rekrutacji można dzwonić na numer: +48 466 05 72.
    Michał

06.07.2016 10:34

Hej szukam pracy napiszcie prosze jak tam praca Magazyniera jak zarobki i czy składanki się robi .
    Poszukujący

24.06.2016 19:10

A jak tam praca magazyniera jakie zarobki i czy duzy rapierdziel.
    Pracuś

18.05.2016 23:47

Nadal nie ma chetnego do pracy ? Już dłuższy czas wisi ogłoszenie na automatyka.. Czy słabo płacą ?
    Kamil

10.01.2017 12:25

Oczywiście że słabo. Jeśli ktoś ma wyższe wymagania finansowe, to nawet jeśli główny mechanik jest na ,,tak" ,to zawsze siedzi tam jakiś najmądrzejszy który ocenia kandydata jak rybę w kategorii wchodzenia na drzewo.

09.05.2016 11:23

No to się powstrzymam od składania cv, takich z ambicjami kilku znam i kilku przerobiłem-praca z takim elementem to męczarnia
    ciapek

08.05.2016 19:10

zwykly polski kombinat jak inne w lbn..fabryka...co do kierownikow,tragedia jak w/w...wiekszosc przyjezdnych z nieopodal miasta - z ambicjami:).
    Jan bo pracowałem w Ball

08.11.2016 06:03

Święte słowa. Ambicje mają wieśniaki takie ze są pustkami. Potrafią obiecywac gwiazdy z nieba, a tak naprawdę są żołnierzami corporacji. Dyrektor też młody i znieść niezły wojownik corporation....

08.05.2016 11:46

Dzięki za opinie, tak czułem że coś nie halo bo kilka miesięcy ogłoszenie wisi
    alfred

06.05.2016 20:24

za 2-wa lacznie miechy tyle wezmie...:)

06.05.2016 12:19

Jak jest w ballu w dziale utrzymania ruchu? Szukają elektryka i nie wiem czy się interesować, mam niezłą pracę i nie chciałbym się wkopać w szambo jakieś. Jak klimat i zarobki? 4000 weźmie?
    placek

26.04.2016 08:39

torba....
    PrinterMan

20.04.2016 12:45

dla samej rekruterki warto ... bogini.
    Ellllll

19.04.2016 23:45

A jak wyglada praca Automatyka ? Warto ? Jak z pieniędzmi ?
    Paweł

19.04.2016 10:25

Próbuję znaleźć jakieś plusy pracy w tej firmie ale co wymyśliłem to jeden plus to ten wyjazd do stanów (szkolenie) poza tym same minusy; praca w hałasie, świątek piątek i niedziela 3zmiany,brak możliwości zaplanowania urlopu ,często brakuje czasu na przerwe, wypłata w porównaniu do obowiązków to marne pieniądze. BALL Amerykańska firma = wielkie rozczarowanie
    Pablo

26.07.2016 15:31

Zgadzam się z Tobą!! Jedyna fajna rzecz to było to szkolenie. Reszta do niczego. Najgorsze to kierownictwo i brygadziści, którym poprzewracało się w głowach od ambicji. Ja żałuje, że zgłosiłem się do tej firmy. Atmosfera do niczego. A tak nią zachwalali. Jedynie co polecam to próbować tam starać się do administracji bo tam są dobre relacje między współpracownikami. Reszcie odradzam
    Dudzian

23.03.2016 22:39

Oferty pracy są publikowane na portalu pracuj pl. Z tego, co mi wiadomo, to rekrutacja na stanowiska produkcyjne już się zakończyła.

Zostaw merytoryczną opinię o Ball Packaging Europe Lublin