Zdecydowanie odradzam ten serwis. Oddałem macbooka do wymiany dysku, wrócił z uszkodzoną matrycą (usunięte przez administratora)
MacFix
25.03.2026 06:35
Dzień dobry,
Zawsze z pełną uwagą i powagą traktujemy każdy feedback, jednak po weryfikacji naszego systemu zgłoszeń stanowczo oświadczamy: opisana sytuacja nigdy nie miała miejsca w naszym serwisie.
Każde urządzenie (w tym komputery marki Apple) przyjmowane do naprawy podlega ścisłym procedurom: jest dokładnie diagnozowane, a jego stan wizualny oraz techniczny jest szczegółowo dokumentowany w protokole przyjęcia, który podpisuje klient. Nie posiadamy w naszym rejestrze żadnego zlecenia na wymianę dysku w MacBooku, w którym doszłoby do uszkodzenia matrycy.
Dodatkowo kategorycznie zaprzeczamy oskarżeniom o "wulgarne wygrażanie". Komunikacja w naszym serwisie opiera się wyłącznie na profesjonalizmie i faktach technicznych.
Jeśli jest to pomyłka i pomylił Pan/Pani serwisy, prosimy o natychmiastowe usunięcie tego krzywdzącego wpisu. Jeśli natomiast twierdzi Pan/Pani, że sytuacja jest prawdziwa, prosimy o publiczne podanie numeru zlecenia serwisowego. Do tego czasu traktujemy ten wpis jako celowe pomówienie i fałszywą opinię, która została już oficjalnie zgłoszona do administracji portalu GoWork wraz z żądaniem jej usunięcia ze względu na naruszenie dóbr osobistych firmy.
Z poważaniem,
Właściciel Serwisu