Multiman Sp. z o.o.

Pruszków

Ocena pracodawcy 2/6

na podstawie 37 ocen.

Opinie o Multiman Sp. z o.o.

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Multiman Sp. z o.o.

Iwona

@Mi a co Ty możesz powiedzieć o tym jakim pracodawcą jest Multiman Sp. z o.o? Takie dodatkowe informacje będą cenne dla osób, które zastanawiają się nad podjęciem pracy w firmie. Co byś im doradziła?

Iwona

Pracujesz w firmie Multiman? Chętnie usłyszymy więcej na temat Twojego doświadczenia z pracy w firmie.

Gość

Nie trzeba

Marta

Hej nie wiecie, czy tam trzeba mieć jakieś kwalifikacje? Czy przyjmują wszystkich?

Magda

Jakieś poważne zmiany w podatkach od przyszłego roku? Coś ktoś może podpowiedzieć? Na pewno są tu osoby znające się na tym. Prowazę jednoosobową działalność (sprzedaż kosmetyków) indywidualnym osobom, firmom i przez internet. Czy musze na coś zwrócić szczególną uwagę? Pozdrawiam

Gość
@Bbbb 25.12.2016 13:26
O widzę, że profesjonalne biuro nie wypowiedziało się w temacie. No cóż.

Bo próżno tam szukać profesjonalistów

KAS
@Gość 26.12.2016 09:59
Bo próżno tam szukać profesjonalistów

Niedługo KAS ich znajdzie.

Mi

I jak widać konkretów brak, czyli potwierdza się to co powyżej napisał Gość

anonim

(usunięte przez administratora)

xxx
@Szukający 23.10.2016 06:50
A kto to ta Tereska klaun jakiś czy co to ma być praca czy cyrk?

Teresa, pracownik. Współczuję.

Gość
@xxx 23.10.2016 10:28
Teresa, pracownik. Współczuję.

No ja też z taką "profesjonalistką" pracować, he, he.

anonim

(usunięte przez administratora)

anonim

(usunięte przez administratora)

anonim

(usunięte przez administratora)

anonim

(usunięte przez administratora)

Miś

"żeby wynagrodzenie się opierało"? Ale o co chodzi?

anonim

(usunięte przez administratora)

anonim

(usunięte przez administratora)

anonim

(usunięte przez administratora)

anonim

(usunięte przez administratora)

Elżbieta

Bardzo proszę osobę podszywającą się pod Elżbietę o nie wypowiadanie się w imieniu jedynej osoby zatrudnionej w firmie o takim imieniu ,takie coś jest podłe, masz odwagę cywilną podpisz się Aniu,Kasiu czy Zosiu swoim imieniem , a tak na marginesie to już skończcie z tą bzdurną pisaniną ,ani to twórcze ani pomocne

Elżbieta
@Elżbieta 10.10.2016 16:47
Bardzo proszę osobę podszywającą się pod Elżbietę o nie wypowiadanie się w imieniu jedynej osoby zatrudnionej w firmie o takim...

Widzę że nie można mieć tak samo na imię jak pracownik tej firmy. Skoro się tak uniosłaś tym, że ktoś inny ma tak samo na imię, to musisz mieć coś na sumieniu. Zapewne piszesz tu, tylko się nie ujawniasz. Pewnie jesteś typem pracownika, który idzie po trupach do celu (osiągnięcia to są moje przypuszczenia), donosisz na współpracowników a może i byłych pracowników. Oj nie ładnie Pani Elżbieto. Pewnie te pracownice, które wymienilaś miały wątpliwą przyjemność pracować z Panią. Albo podszywa się pod Panią pracodawca, to również jest żałosne. Pewnie byłe i obecne koleżanki mają ubaw czytając to. Ja też.

Mi
@Elżbieta 10.10.2016 16:47
Bardzo proszę osobę podszywającą się pod Elżbietę o nie wypowiadanie się w imieniu jedynej osoby zatrudnionej w firmie o takim...

no i co teraz kochanieńka powiesz? nadal jest tak cudownie? ha, ha przyszła kryska i na ciebie :)

anonim

(usunięte przez administratora)

Elżbieta

Nie polecam oszukują pracowników i nie wypłacają pieniędzy. Szkoda czasu i nerwów na tę firmę.

Gość
@Elżbieta 09.10.2016 21:12
Nie Twoje małpy nie Twój cyrk

Czyli nie pracujesz i nic nie wiesz.

Elżbieta
@Elżbieta 09.10.2016 21:12
Nie Twoje małpy nie Twój cyrk

O właśnie - CYRK, w końcu ktoś to trafnie ujął, Tylko czemu te małpy tym ludziom nie płacą?

anonim

(usunięte przez administratora)

anonim

(usunięte przez administratora)

anonim

(usunięte przez administratora)

anonim

(usunięte przez administratora)

Harry Potter

http://www.multiman.pl/klienci reklamuję się, że to są ich klienci ciekawe czemu z tych 10 zostało tylko dwóch? Czyżby przeraził ich nadmiar profesjonalizmu spółki i uciekili z popłochu?

anonim

(usunięte przez administratora)

anonim

(usunięte przez administratora)

anonim

(usunięte przez administratora)

anonim

(usunięte przez administratora)

anonim

(usunięte przez administratora)

anonim

(usunięte przez administratora)

anonim

(usunięte przez administratora)

Gość

Pisać tumanom a ci i tak swoje jak grochem o ścianę.

anonim

(usunięte przez administratora)

anonim

(usunięte przez administratora)

anonim

(usunięte przez administratora)

anonim

(usunięte przez administratora)

anonim

(usunięte przez administratora)

anonim

(usunięte przez administratora)

anonim

(usunięte przez administratora)

anonim

(usunięte przez administratora)

anonim

(usunięte przez administratora)

anonim

(usunięte przez administratora)

anonim

(usunięte przez administratora)

anonim

(usunięte przez administratora)

anonim

(usunięte przez administratora)

Gość

No widzę, że Leszek z mercedesa przesiadł się na wózek widłowy :)

anonim

(usunięte przez administratora)

anonim

(usunięte przez administratora)

Gość

O wszystkich? Znaczy o kog? Jak tak wszystkich znasz to podaj inicjały tych osób, które niby są takie zadbane?

K...
@Gość 17.09.2016 08:43
O wszystkich? Znaczy o kog? Jak tak wszystkich znasz to podaj inicjały tych osób, które niby są takie zadbane?...

Ludzie (przy zdrowych zmysłach) dajcie spokój, nie widzicie, że pozytywne komentarze piszą trolle opłacone przez właścicieli tego bajzlu? Na każdy rzeczowy i rzetelny post jest durna odpowiedź gloryfikująca Multimana, ale od razu widać, że pisana przez kogoś kto nie zna firmy, nawet nie wie czym się zajmują. Słabe to, lesiu albo płać im więcej albo nie kompromituj się dalej

anonim

(usunięte przez administratora)

anonim

(usunięte przez administratora)

Zostaw opinię o Multiman Sp. z o.o. - Pruszków

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Multiman Sp. z o.o.