Blanka01.09.2025 12:53
Świetna firma, wypowiadam się jako pracownik mający doświadczenie w innych biurach pośrednictwa nieruchomościami.
Szkolenia, codzienne rozmowy i zapytania właściciela oferującego pomoc w zrozumieniu transakcji i teorii oraz praktyki zawodowej.
Pan Damian Czerski ma ogrom wiedzy w zakresie gospodarowania nieruchomościami, ekonomii, finansów i prawa. To nie szef, to przywódca. Brak mobbingu o którym wspomniał użytkownik wcześniej. Konkretne podejście do pracowników co jest na wagę złota w dzisiejszych czasach. Wyrozumiały, konkretny, cierpliwy i uczciwy co w tej branży jest niespotykane.
Firma z dużym zapleczem możliwości, duże inwestycje w zasoby techniczne biura. Sprzęt świetnej jakości, wystarczy jedynie zacząć z niego korzystać. :)
Umowa z każdym, pilnowanie terminów umów i wszelakich aneksów. Uczciwość względem pracowników i klientów.
Jako pośrednik pracujący na rynku kilka lat mogę śmiało podważyć negatywne opinie na temat tego przedsiębiorcy. W Krakowie jest ogrom biur które oferują niskie zarobki, mobbing i dramatyczne doświadczenia dla początkujących pośredników. Czerski nieruchomości jak i Pan Damian Czerski są tego zaprzeczeniem.
Ważne: Jeżeli ktoś nie ma predyspozycji i nie daję od siebie nic, nawet podstawowego zaangażowanie które jest kluczowe na początku każdej przygody z pracą to nie nadaję się do tej branży.
Chęć pracy i zaangażowanie jest kluczowe w każdej branży, roszczeniowość i brak szacunku względem pracodawcy są dyskwalifikujące.