Pojawiłam się Pierwszy raz ponad rok temu na Kokardcze na Tik Toku. Zaczęłam słuchać live, gdzie Pani Andżelika rozśmieszała swoich Widzów do łez. Nie wiedziałam, że prowadzą sklep o nazwie " Kokardeczka". Przez przypadek dowiedziałam się, na live na Tik Toku że prowadzą transmisje na Facebooku " Kokardeczki" od poniedziałku do czwartku o godzinie 20:00. Pamiętam, że któregoś dnia weszłam na ich Transmisje na Facebooku i zamówiłam towar. Towar Mój pierwszy dostałam dnia 20 kwietnia tego roku, gdzie byłam Pełni zaskoczona, Cieszyłam się jak dziecko. Jak można tak cudowny sposób zapakować tak cudowną paczkę ?? Parę ciuszków w środku, do tego zdjęcie Andżeliki i Krzysia z autografem i Ogromnym podziękowaniem z testerami z Ziaji i do tego lizaczki, Jak kto lubi dla siebie lub dla dzieczka, dla pociechy. Zapakowany w różowy papier Pachnący z Przecudownym zapachem, który unosił się Aż dwa dni po całym domu. Nigdzie takiej paczki nigdzie nie dostałam. To co robią Andżelika, Krzysiu i Kasia jako pracownica , pomocnica sklepu "Kokardeczka" to naprawdę nie da się tego popisać . Jestem dumna. Będę z Dumną prezentować bluzę Kokardeczki, którą zamówiłam i Wszystkim ale to Wszystkim polecać Sklep "Kokardeczka " i nie raz jeszcze zaskoczą Swoich klientów towarem dobrej jakości, z dobrym składem, A Ja nie raz jeszcze w sklepie zamówie nie jednego ciuszka lub produkty "Ziaji". Serdecznie polecam . Kochająca, wspierająca Kokardeczka Jowita. Z Tik Toka Sweeetunia. KOCHAM.