Agencja Zatrudnienia KS Service sp. z o.o.

2 Dodaj opinię
Agencja Zatrudnienia KS Service sp. z o.o.
2 152 209 5 1

Opinie o Agencja Zatrudnienia KS Service sp. z o.o.

Filtruj opinie po kryteriach:

Hanna
 Opinia

@erwin, czy planujesz już kolejny wyjazd z firmą Agencja Zatrudnienia KS Service? Jak wygląda kwestia dojazdu na miejsce pracy? Czy agencja zapewnia bezpłatny transport? Warto o tym porozmawiać, ponieważ wielu kandydatów poszukuje właśnie takich informacji. Jak oceniasz atmosferę między pracownikami?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
erwin
 Opinia
@Hanna 24.07.2018 11:45

dojazd załatwia firma i za to płaci a atmosfera raczej dobra. wiadomo rużni ludzie przyjezdzaja ale z reguly da sie dogadac.na kazdego trzeba miec sposub.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
erwin
 Opinia
@Hanna 24.07.2018 11:45

dojazd załatwia firma i za to płaci a atmosfera raczej dobra. wiadomo rużni ludzie przyjezdzaja ale z reguly da sie dogadac.na kazdego trzeba miec sposub.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
erwin
 Opinia
@Hanna 24.07.2018 11:45

dojazd załatwia firma i za to płaci a atmosfera raczej dobra. wiadomo rużni ludzie przyjezdzaja ale z reguly da sie dogadac.na kazdego trzeba miec sposub.

Pomocna?
TakNie
erwin
 Opinia
@Hanna 24.07.2018 11:45

dojazd załatwia firma i za to płaci a atmosfera raczej dobra. wiadomo rużni ludzie przyjezdzaja ale z reguly da sie dogadac.na kazdego trzeba miec sposub.

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Sosa
 Opinia
@erwin 24.07.2018 15:02

Rużni ludzie?

Pomocna?
Tak2Nie
Spawacz
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia

Witam od 08.04.2019 wybieram się do pracy jako spawacz do firmy Nooyen BVBA wie ktoś coś ? czy firma wypłacalna? oczywiście przez KS Service

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Przemysław
 Opinia
@Spawacz 05.04.2019 20:15

Jak Twoje wrażenia z pierwszego miesiąca pracy za pośrednictwem firmy Agencja Zatrudnienia KS Service? Wszystkie aspekty, które wymienił pracodawca w trakcie rozmowy rekrutacyjnej, zastałeś fizycznie na miejscu? Jesteś zadowolony z wyboru tego pośrednika pracy? Podziel się, proszę swoimi wrażeniami.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Michnik
 Opinia

Bardzo utrudniony kontakt telefoniczny. Przy pierwszej próbie ponad 40 min wiszenia na telefonie na 3 róznych numerach. Dzisiaj to samo. To irytujące.

Pomocna?
Tak2Nie
2

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Henio
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@Michnik 19.02.2019 15:27

Pracownicy są zapracowani lub na okrągło jedzą śniadanie i nie zwracają uwagi na dzwonki telefonów, lub działa zasada spychologii: ja nie odbiorę niech kolega się tą rozmową zajmie, po co sobie czas zajmowac rozmowami i załatwianiem dodatkowych spraw. Samo życie w firmie.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Krzysztof
 Opinia

Ja polecam pakowanie rożków w belgii w ichtegem, kasa dobra i zakwaterowanie ok.Trzeba pracować szybko ale po to wyjechalem zeby zarobic a tam morzesz calkiem dobrze

Pomocna?
TakNie
Mateusz
 Opinia
@Krzysztof 15.02.2019 15:15

Hej, czy to jest praca w Kuurne? Jeśli tak to jak z zakwaterowaniem oraz ilością godzin?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Anka
 Opinia
@Krzysztof 15.02.2019 15:15

Hej A możesz powiedzieć ile tam się zarabia i jak wyglada mieszkanie ile osób itd Pozdr

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Mała Bella
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia

Czy pracuje ktoś przy kurczakach? Jakie są rzeczywiste zarobki?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Gabriel
 Opinia

Szukam prace w Raciborzu.Z zawodu jestem Technik - Mechanik.Posiadam uprawnienia na wózek widłowy. Posiadam wysokie doswiadczenie w zawodzie Ślusarz.

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Ona 123
 Opinia

Witam czy może ktoś wypowiedzieć sie na temat pracy w Belgii GENT przy PAKOWANIU KAPSULEK Z KAWA, jakie zarobki, czy pieniadze wyplacane w terminie, czy cięzka praca i jak z zakwaterowaniem?? Myśle nad wyjazdem z chłopakiem wlasnym autem, dlatego bardzo zalezy mi na opinii

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Mała
 Opinia
@Ona 123 20.12.2016 18:11

Hej. I co wyjechalas moze do tej pracy? Bo jestem ciekawa jak tam jest

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Przemysław
 Opinia
@Mała 11.11.2018 16:18

Odpowiedziałaś na post z 2016 r. Być może ten użytkownik już nie zagląda do tego wątku, a co więcej, warunki pracy mogły się zmienić. Jeżeli planujesz wyjazd na ten kontrakt, to może warto zadzwonić do firmy KS Service i zapytać o warunki?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Mała
 Opinia

Hej. Czy ktos pracowal przy kaspułkach kawy w Belgii w Kruibeke przez te agencje? Jak wrazenia, praca, zarobki, mieszkanie?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Zawiedziona
 Opinia

Firma nie profesjonalna, w ogłoszeniu zamieszczają informację o "mile widzianej" umiejętności, przez telefon okazuje się, że ta umiejętność jednak jest "obowiązkowa", a następnie oferują stanowisko absolutnie nie zgodne z moim dotychczasowym doświadczeniem zawodowym Moje sugestie dla Agencja zatrudnienia KS Service sp. z o. o.: Myślcie!

Pomocna?
Tak1Nie
Przemysław
 Opinia
@Zawiedziona 17.10.2018 13:05

Czy możesz napisać na jakie stanowisko aplikowałeś i jaka umiejętność była wymagana? Dobrze sformułowane ogłoszenie o pracę, powinno odnosić się dokładnie do opisu stanowiska. Może to zaoszczędzić w przyszłości ewentualnych nieporozumień.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Hanna
 Opinia

@Leo, czy możesz sprecyzować swoje pytanie? Inne osoby na forum będą mogły łatwiej na nie odpowiedzieć. Czy masz na myśli warunki wynagrodzenia, może formę umowy i atmosferę? Czy zastanawiałeś się nad tym, żeby skontaktować się bezpośrednią z KS Service? Wtedy uzyskasz odpowiedź na swoje pytania z pierwszej ręki.

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Leo
 Opinia

Jak wygląda praca na stanowisku spawacz ?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Kamil
 Opinia

Podpowiedzcie czy firma potrzebuje aktualnie ludzi? Jakieś podpowiedzi przed rozmową napiszecie?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
arenka569
 Opinia

polecam pracowalam przy pakowaniu wszystko ok!

Pomocna?
Tak3Nie
erwin
 Opinia

pracuje z dziewczynom przy filetach. warunki dobre pokoj mamy wspolny na mieszkaniu 4 osoby.praca dosc ciezka ale wyplata na czas na koncie. pojechalismy bez doswiadczenia i znajomosci angielskiego ale pracuje sie dobrze. polecam wyjazd do tej firmy.

Pomocna?
Tak2Nie
krzywy58
 Opinia

Ja mam dobre doświadczenia i polecam.Pakowałem wafelki w Belgi ale musialem zjechać bo żona urodziła.Powiem tak wypłata na czas, zakwaterowanie o dobrych warunkach (jedyny minus to ze byl tylko jeden garnek i jedna patelnia ale pozniej koordynatorka dokupila garnki) .Bylismy we dwoch w pokoju wiec nie bylo ciasne.Kasa tez dobra jak za taka prace tylko tempo duze.Ale ogolnie jestem bardzo zadowolony i warto z KS SERWIS wyjechac.

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Hanna
 Opinia

@milka, Twoja pozytywna opinia na pewno przekona nie jedną osobę do aplikacji. Czy możesz jednak napisać coś więcej na temat Twojej współpracy z firmą KS Service? Na jakie stanowisko ubiegałaś się o pracę? Czy firma oferuje kontrakty czasowe? Czy można liczyć na dodatki pozapłacowe?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
milka
 Opinia

ja polecam bardzo ta agencje,wszystkim sie zajmuja i dobrze placa!

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Hanna
 Opinia

@Operator, czy jesteś zainteresowany współpracą z KS Service? Może warto sprecyzować swoje pytania, wtedy inni użytkownicy łatwiej na nie odpowiedzą. Zawsze też warto wysłać CV i skorzystać z zaproszenia na rozmowę kwalifikacyjną. Dla pracownika to doskonała okazja to lepszego poznania swojego przyszłego miejsca pracy. Czy posiadasz już jakieś doświadczenie?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Operator
 Opinia

Jakies opinie na temat pracy jakos operator cnc ?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
betonirz
 Opinia

pracowałem pare lat lata w tripanie na prefabrykatach teraz odpoczywam bo tyle lat za granica jest meczace byly wzloty i upadki. pare razy zpossnili sie z wyplata ale zawsze ja dostalem. koordynatorka przyjemna stara sie, w biurze tez wyjasniaja problemy jak cos jest nie tak, nie ma firm idealnych, duzo nadgodzin kasa spoko, praca ciezka, mysle ze za jakis czas do niej wroce

Pomocna?
Tak5Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Gosia Krzyżanowska
 Opinia

to dobra agencja jeździłam z nimi kilka razy teraz pracuje na produkcji i warunki są dobre.zakwaterowanie jest dobre blisko sklepy.wyplata najwazniejsze ze na czas dostaje i moge zarobic godnie zyc a nie to co tu w polsce.ja polecam!

Pomocna?
Tak4Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Hanna
 Opinia

@anonymous Bardzo dobrze, to przecież podstawa. Chcesz coś jeszcze dodać o pracodawcy, jakim jest firma KS Service? @Krystyna Zajmołowicz @Alicja Komodzińska Bardzo Wam dziękuję za to, że zechciałyście wypowiedzieć się o firmie KS Service. Dlaczego polecacie tego pracodawcę? Jeśli rozwinęłybyście swoje myśli, to pomogłybyście w ten sposób osobom, które planują wziąć udział w rekrutacji w tej firmie.

Pomocna?
TakNie
anonim
 Opinia

(usunięte przez administratora)

Pomocna?
Tak8Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Wlodek
 Opinia

Ja pracuje od ponad miesiaca i jestem zadowolony wyplata na czas, zakwaterowanie jak zakwaterowanie na wyjezdzie da sie zyc.

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Pracownik
 Opinia
@Wlodek 22.06.2018 13:59

Gdzie pracujesz?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Alicja Komodzińska
 Opinia

Ja polecam ta agencje!!!

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Krystyna Zajmołowicz
 Opinia

Dzień dobry.Ja polecam firme , pracuje na produkcji i jestem bardzo zadowolona moge polecic!!!

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Magda
 Opinia

Ja jestem zadowolona pracuje przy pakowaniu drobiu w willebroek w belgii.Wynagrodzenie na czas i sa sie zarobic zakwaterowanie mam i jest ok.Polecam dla tych ktorzy chca pracowac i zarobic a nie tylko biadolic.

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
niebo1
 Opinia
@Magda 19.06.2018 14:50

Tez z kobieta mamy tam jechac, ogolnie warunki pracy i zakwaterowania sa dobre? Jest bardzo szybkie tempo? Jest mozliwosc wyrobienia nadgodzin tez? Prosze o opinie :)

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Hanna
 Opinia

@Magda Podoba mi się Twój punkt widzenia i serdecznie Ci dziękuję za Twoją opinię. Na pewno pomogłaś nią osobom, które mają dylemat, czy aplikować do KS SERVICE. Nadmieniasz, że z wynagrodzeniem i zakwaterowaniem wszystko jest w porządku - a czy pracodawca zapewnia również pełne ubezpieczenie?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
anonymous
 Opinia
@Hanna 19.06.2018 17:21

tak ubezpieczenie zdrowotne jest

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Hanna
 Opinia

@Piret Rozumiem, dziękuję za odpowiedź. Może orientujesz się jeszcze, czy w KS SERVICE prowadzona jest obecnie rekrutacja? @piotr23 Widzę, że jesteś bardzo zainteresowany pracą w wyżej wymienionej firmie. Czy zatem zdecydowałeś się już aplikować? Informuj nas na bieżąco. @anty... Dlaczego konkretnie odradzasz pracę tam? Proszę, żebyś w sposób merytoryczny uargumentował swoje stanowisko.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
anty złodziej
 Opinia

Asolutnie odradzam wyjazdu do tego kołchozu przez tę nieżetelną agencie . Bardzo odradzam

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
piotr23
 Opinia

A jak wygląda praca na prefabrykacji w belgi, betonowanie ? potracaja za mieszkania?

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna

Zostaw opinię o Agencja Zatrudnienia KS Service sp. z o.o. - Szczecin

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia ... Czytaj więcej