Agencja zatrudnienia KS Service sp. z o. o.

Szczecin

Ocena pracodawcy 2/6

na podstawie 145 ocen.

Agencja zatrudnienia KS Service sp. z o. o.
2 145 6 1

Opinie o Agencja zatrudnienia KS Service sp. z o. o.

Kamil

Podpowiedzcie czy firma potrzebuje aktualnie ludzi? Jakieś podpowiedzi przed rozmową napiszecie?

arenka569

polecam pracowalam przy pakowaniu wszystko ok!

Hanna

@erwin, czy planujesz już kolejny wyjazd z firmą Agencja Zatrudnienia KS Service? Jak wygląda kwestia dojazdu na miejsce pracy? Czy agencja zapewnia bezpłatny transport? Warto o tym porozmawiać, ponieważ wielu kandydatów poszukuje właśnie takich informacji. Jak oceniasz atmosferę między pracownikami?

erwin
@Hanna 24.07.2018 11:45

dojazd załatwia firma i za to płaci a atmosfera raczej dobra. wiadomo rużni ludzie przyjezdzaja ale z reguly da sie dogadac.na kazdego trzeba miec sposub.

erwin
@Hanna 24.07.2018 11:45

dojazd załatwia firma i za to płaci a atmosfera raczej dobra. wiadomo rużni ludzie przyjezdzaja ale z reguly da sie dogadac.na kazdego trzeba miec sposub.

erwin
@Hanna 24.07.2018 11:45

dojazd załatwia firma i za to płaci a atmosfera raczej dobra. wiadomo rużni ludzie przyjezdzaja ale z reguly da sie dogadac.na kazdego trzeba miec sposub.

erwin
@Hanna 24.07.2018 11:45

dojazd załatwia firma i za to płaci a atmosfera raczej dobra. wiadomo rużni ludzie przyjezdzaja ale z reguly da sie dogadac.na kazdego trzeba miec sposub.

erwin

pracuje z dziewczynom przy filetach. warunki dobre pokoj mamy wspolny na mieszkaniu 4 osoby.praca dosc ciezka ale wyplata na czas na koncie. pojechalismy bez doswiadczenia i znajomosci angielskiego ale pracuje sie dobrze. polecam wyjazd do tej firmy.

krzywy58

Ja mam dobre doświadczenia i polecam.Pakowałem wafelki w Belgi ale musialem zjechać bo żona urodziła.Powiem tak wypłata na czas, zakwaterowanie o dobrych warunkach (jedyny minus to ze byl tylko jeden garnek i jedna patelnia ale pozniej koordynatorka dokupila garnki) .Bylismy we dwoch w pokoju wiec nie bylo ciasne.Kasa tez dobra jak za taka prace tylko tempo duze.Ale ogolnie jestem bardzo zadowolony i warto z KS SERWIS wyjechac.

Hanna

@milka, Twoja pozytywna opinia na pewno przekona nie jedną osobę do aplikacji. Czy możesz jednak napisać coś więcej na temat Twojej współpracy z firmą KS Service? Na jakie stanowisko ubiegałaś się o pracę? Czy firma oferuje kontrakty czasowe? Czy można liczyć na dodatki pozapłacowe?

milka

ja polecam bardzo ta agencje,wszystkim sie zajmuja i dobrze placa!

Hanna

@Operator, czy jesteś zainteresowany współpracą z KS Service? Może warto sprecyzować swoje pytania, wtedy inni użytkownicy łatwiej na nie odpowiedzą. Zawsze też warto wysłać CV i skorzystać z zaproszenia na rozmowę kwalifikacyjną. Dla pracownika to doskonała okazja to lepszego poznania swojego przyszłego miejsca pracy. Czy posiadasz już jakieś doświadczenie?

Operator

Jakies opinie na temat pracy jakos operator cnc ?

betonirz

pracowałem pare lat lata w tripanie na prefabrykatach teraz odpoczywam bo tyle lat za granica jest meczace byly wzloty i upadki. pare razy zpossnili sie z wyplata ale zawsze ja dostalem. koordynatorka przyjemna stara sie, w biurze tez wyjasniaja problemy jak cos jest nie tak, nie ma firm idealnych, duzo nadgodzin kasa spoko, praca ciezka, mysle ze za jakis czas do niej wroce

Gosia Krzyżanowska

to dobra agencja jeździłam z nimi kilka razy teraz pracuje na produkcji i warunki są dobre.zakwaterowanie jest dobre blisko sklepy.wyplata najwazniejsze ze na czas dostaje i moge zarobic godnie zyc a nie to co tu w polsce.ja polecam!

Hanna

@anonymous Bardzo dobrze, to przecież podstawa. Chcesz coś jeszcze dodać o pracodawcy, jakim jest firma KS Service? @Krystyna Zajmołowicz @Alicja Komodzińska Bardzo Wam dziękuję za to, że zechciałyście wypowiedzieć się o firmie KS Service. Dlaczego polecacie tego pracodawcę? Jeśli rozwinęłybyście swoje myśli, to pomogłybyście w ten sposób osobom, które planują wziąć udział w rekrutacji w tej firmie.

anonim

(usunięte przez administratora)

Wlodek

Ja pracuje od ponad miesiaca i jestem zadowolony wyplata na czas, zakwaterowanie jak zakwaterowanie na wyjezdzie da sie zyc.

Pracownik
@Wlodek 22.06.2018 13:59

Gdzie pracujesz?

Alicja Komodzińska

Ja polecam ta agencje!!!

Krystyna Zajmołowicz

Dzień dobry.Ja polecam firme , pracuje na produkcji i jestem bardzo zadowolona moge polecic!!!

Magda

Ja jestem zadowolona pracuje przy pakowaniu drobiu w willebroek w belgii.Wynagrodzenie na czas i sa sie zarobic zakwaterowanie mam i jest ok.Polecam dla tych ktorzy chca pracowac i zarobic a nie tylko biadolic.

niebo1
@Magda 19.06.2018 14:50

Tez z kobieta mamy tam jechac, ogolnie warunki pracy i zakwaterowania sa dobre? Jest bardzo szybkie tempo? Jest mozliwosc wyrobienia nadgodzin tez? Prosze o opinie :)

Hanna

@Magda Podoba mi się Twój punkt widzenia i serdecznie Ci dziękuję za Twoją opinię. Na pewno pomogłaś nią osobom, które mają dylemat, czy aplikować do KS SERVICE. Nadmieniasz, że z wynagrodzeniem i zakwaterowaniem wszystko jest w porządku - a czy pracodawca zapewnia również pełne ubezpieczenie?

anonymous
@Hanna 19.06.2018 17:21

tak ubezpieczenie zdrowotne jest

Hanna

@Piret Rozumiem, dziękuję za odpowiedź. Może orientujesz się jeszcze, czy w KS SERVICE prowadzona jest obecnie rekrutacja? @piotr23 Widzę, że jesteś bardzo zainteresowany pracą w wyżej wymienionej firmie. Czy zatem zdecydowałeś się już aplikować? Informuj nas na bieżąco. @anty... Dlaczego konkretnie odradzasz pracę tam? Proszę, żebyś w sposób merytoryczny uargumentował swoje stanowisko.

anty złodziej

Asolutnie odradzam wyjazdu do tego kołchozu przez tę nieżetelną agencie . Bardzo odradzam

piotr23

A jak wygląda praca na prefabrykacji w belgi, betonowanie ? potracaja za mieszkania?

Hanna

@Piret To bardzo dobrze, że praca w KS SERVICE jak dotąd spełnia Twoje oczekiwania. Dziękuję Ci za Twoją opinię, która być może okaże się pomocna dla zainteresowanych użytkowników forum. Nadmieniasz, że pracodawca zapewnia "wszystko" - a czy również włączone jest w to ubezpieczenie zdrowotne?

Piret
@Hanna 08.06.2018 17:26

Zdrowotne tez jest i skladki od calego dochodu

Piret

ja tam robie w Belgi jako operator CNC i sobie chwale.belgowie mnie na rekach nosza bo wiedzom ze im wszystko zrobię .ks wszystko ogarnia formalnosci, nocleg i wszystko inne.Kasa sie zgadza a to najwazniejsze ludzie do pracy a nie tylko narzekac!

Hanna

@Jackpot Dziękuję Ci za Twoją opinię. Cieszę się, że praca w KS SERVICE jak do tej pory spełnia Twoje oczekiwania. Jak długo jesteś tam zatrudniony? Co możesz jeszcze dodać od siebie o tym pracodawcy?

Jackpot

Ja polecam pakowanie rożków w belgii w ichtegem, kasa dobra i zakwaterowanie ok.Trzeba pracować szybko ale po to wyjechalem zeby zarobic a tam morzesz calkiem dobrze

Hanna

@niebo1 Jesteś zainteresowany pracą w KS SERVICE? A może jesteś już zatrudniony? Jeśli posiadasz jakieś aktualne informacje dotyczące tej firmy, to zachęcam, abyś podzielił się nimi z innymi użytkownikami forum. Twoje uwagi mogą okazać się pomocne dla osób szukających tam zatrudnienia.

Waterloo

Witam zastanawiam się nad wyjazdem do fabryki rożków,koło Brugi czy ktoś może był jest jakieś opinie proszę.

niebo1
@Waterloo 08.05.2018 17:05

pojechales na te rozki? tez bylbym zainteresowany makanadzic@poczta.fm napisz

Hanna

@Antywiesniak Muszę po raz kolejny Cię upomnieć - nie możesz na forum publicznym nikogo wyzwać oraz obrażać. Proszę, żebyś się do tego stosował. Poza tym, Twoja wypowiedź nie jest do końca zrozumiała i myślę, że większość użytkowników nie będzie wiedziało, co chciałeś przekazać. Może mógłbyś zatem napisać jeszcze raz coś na temat pracy w KS SERVICE?

Antywiesniak

Naganiacz minus zero i cały czas Niewilników bez znajomosci angielskiego z polski wschodniej zawsze bo takich można bezograniczeń płacic połowe i oni nic ztym nierobią bo usiebie na wschodzie zarobili mniej pozatym nieumią sie porozumiec

Hanna

@Antywiesniak Dziękuję, że zdecydowałeś się podzielić się z użytkownikami forum swoimi spostrzeżeniami na temat pracy w KS SERVICE. Rozumiem też, że miałeś złe doświadczenia z wyżej wymienioną agencją pracy. Pamiętaj jednak, że obowiązują tutaj zasady spisane w regulaminie https://www.gowork.pl/regulamin Zapoznaj się z nim i przestrzegaj go.

Bartek

Jesteście pewni, że nic dobrego o firmie nie można napisać?

były pracownik
@Bartek 08.05.2018 17:09

Ja pracowałem przez KS w Belgii w sumie nie jest źle. Mieszkania organizują. ja mieszkałem w pokoju z innym pracownikiem, bez szału, ale nie było najgorzej. Kontakt z koordynatorką spoko, z biurem też można się dogadać. Wypłaty na czas. Ja polecam. jak ktoś chce pracować a nie wydziwiać to można spokojnie zdecydować się na wyjazd przez ks.

Zostaw opinię o Agencja zatrudnienia KS Service sp. z o. o. - Szczecin

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Agencja zatrudnienia KS Service sp. z o. o.