Bonprix

Regulamin i polityka prywatności
Łódź - Bonprix
Wołczkowo - Bonprix

3. Opinie o pracodawcach Łódź
  5. Opinie o Bonprix Sp. z o.o.

Opinie o Bonprix Łódź

ReviewUserIconZnajoma

16.03.2021 13:36

Witam 8 godzin dziennie przebywamy w pracy,prawie połowa naszego dorosłego życia.Bywa, że przez długie lata w towarzystwie tych samych ludzi.Czy tego chcemy czy nie wchodźmy w relację z osobami.W życiu prywatnym dobieramy sobie przyjaciół,a nieprzyjemne znajomości zrywamy. Może wasze wpisy świadczą o niezaspokojonych ambicjach,potrzebach dominacji a może tak po prostu o niepowodzeniach w życiu prywatnym. Szkoda, że nie postrzegacie nas wszystkich jako jeden zespół Bonprix. Dzielicie na lepsze i gorsze zmiany. Jest to strasznie przykre i w obecnej sytuacji nie na miejscu. Rozwijanie i utrzymywanie pozytywnych relacji może być jedyną z najtrudniejszych rzeczy,z którymi da się nam zmierzyć. Pozdrawiam
    ReviewUserIconLis

19.03.2021 12:08

Trochę Cię poniosło moja droga, nie we wszystkim się tutaj zgadzamy i faktycznie czasem niektóre wypowiedzi są zbędne, ale Twoje obrażanie nas wszystkich i ładowanie do jednego wora jest po prostu całkowicie nie na miejscu
    ReviewUserIconLubiężubra

21.03.2021 20:56

Nie przejmuj się jest jak widać problem z rozumieniem takie babska jakie ich wpisy
    ReviewUserIconZadowolony pracownik

14.03.2021 12:20

Wiecie z czego jestem zadowolonym pracownikiem ? Bo przez półtora tygodnia był zajefajny spokój, nie było kłótni i nieporozumień między zmianami bo ta gorsza konfliktowa zmiana była na kwarantannie :D i nie ma (usunięte przez administratora) "krzykacza" który wydziera się na wszystkich. No cóż, znów wracamy do piekiełka na magazynie A. tygodnia
    ReviewUserIconOkurcze

20.03.2021 15:41

Ty jesteś, przepraszam byłaś zadowolona z tego że ludzie na kwarantannę poszli????!!!!!!!!! Zamiast coś tam sobie wyjaśnić i sprostować, bo masz jakieś anty do kogoś cieszysz się z takiego rozwiązania sprawy?!! Ludzie boją się o własne zdrowie a ty jeszcze masz radochę i jeszcze uważasz że są gorsi od ciebie?! Zrób sobie test bo ci może cowid zaszkodził.
    ReviewUserIconLubiężubra

21.03.2021 08:41

Same mądrale uczone z was. Pismo do dyrektora wyślijcie żeby kierowniczki z was zrobił. (usunięte przez administratora)Zaczynam żałować tego chłopaka. Bujajcie się kobity co je nawet albatros nie chciał

13.03.2021 17:00

sporo ludzi ucieka z zakładu, wszystko jest zakazane, teraz to musimy juz (usunięte przez administratora). w maseczkach, bo jak sie zdejmiesz to zabiera ci 50 zł , i to może być wielokrotny mandat, nie jednorazowo. Nie wiem jak mozna robic takie wysokie normy a zabierac świeże powietrze, duzo ludzi ma słabą z oddychaniem a jak się tak ciągle fizycznie pracować to mogą zemdlec. Kierownictwo gdzie wasze oczy ? Czy samie kierowniki moga odpracowac tak fizycznie nachylajac caly czas w pracy 8 h w maseczce? A i jeszcze na temat jedzenia, okej ktoś tam zjadl kanapke przy komputerzu i akurat kierownik szedl mimo, to sie dostal nagane, a nic z tego ze wy sami jadłyscie obiad w miejscu pracy przy komputerze???? (usunięte przez administratora)Oddział A!!
    ReviewUserIconKlara

15.03.2021 23:24

Każda tak narzeka na maseczki które trzeba nosić przez 8 godzin. A w miejscu pracy każda siedzi cicho. To chyba coś nie tak jest skoro odważne jesteście tylko w necie.
    ReviewUserIconPio

11.03.2021 13:47

to prawda ze jest pierwsza ofiara covid-19 u was w zakadzie?
    ReviewUserIconPrawda czy plotka ?

11.03.2021 18:31

Też podpinam się pod pytanie czy to prawda??
    ReviewUserIcontokidoki

12.03.2021 13:39

po co rozsiewać niepotwierdzone info i siać panike
    ReviewUserIconMel

09.03.2021 09:09

Jakie zadania wykonuje się na stanowisku brakarki?
    ReviewUserIconP.

10.03.2021 17:21

Brzmi może i całkiem spoko ale tak nie jest. Norma w tej chwili wynosi 600 sztuk czyli 80 sztuk na godzinę i uwierz żeby tę normę wyrobić to tempo musisz sobie narzucić bardzo duże. A niebawem ruszy linia i tempo trzeba będzie jeszcze bardziej przyspieszyć bo będzie 700sztuk do wyrobienia będziemy stać przy lini jak robociki i (usunięte przez administratora)
    ReviewUserIconCecylia

11.03.2021 13:59

A puszczenie paczki dalej to już jest wysyłka jako następny poziom czy jeszcze coś jest po drodze?
    ReviewUserIconElo

02.03.2021 22:12

Cześć Kochanieńkie!!! Stało się bo w końcu i tak do tego by doszlo :-) KWARANTANNA Kochane kobitki odpoczywajcie i dbajcie o siebie!!!!
    ReviewUserIconTeyk

06.03.2021 18:49

No z tego co wiem to większość ma robione testy i wynik pozytywny dlatego wszyscy jesteśmy na kwarantannie bo jedna osoba miała kontakt np z 20 osobami
    ReviewUserIconBela

09.03.2021 10:42

To trzeba bylo zrobic jeszcze wieksza rotacje wsrod pracownikow i otworzyc jeszcze z 5linii
    ReviewUserIconKate

08.02.2021 10:00

W jakich godzinach się pracuje? Proszę o info. Pozdrawiam
    ReviewUserIconKokosanka

25.02.2021 12:54

W sensie to się gdzieś pakuje, wyrzuca, odkłada??? jakie są obowiązki
    ReviewUserIconKokosanka

08.03.2021 13:23

Podbijam
    ReviewUserIconAnaniasz

25.02.2021 14:36

Hej. Gdzie mieści się biuro? W ty samy kompleksie budynków co magazyny, czy w zupełnie innej lokalizacji?
    ReviewUserIconMaja

02.03.2021 09:46

Nie wiem, nie moja sprawa
    ReviewUserIconS

04.03.2021 10:51

23.02.2021 02:05

Hej. Czy ktoś wie co się dzieje na "A" ? Ma ruszyć linia, a tu jakaś tajemnica wielka. Nie wiadomo co, jak, kiedy, po co? Ludzie zatrudnieni na zlecenie będą zwalniani? Bo to ciągłe wypuszczanie nas wcześniej jest okropne! No i co z panami, bo my będziemy potrzebne na tej linii, tam nawet nas będzie brakowało. Dzisiaj doszły mnie słuchy, że jeden z panów odchodzi z końcem miesiąca - Polak. I to taki ogarnięty. Wcale mu się nie dziwię, bo jak ma z miesiąca na miesiąc podpisywać umowę i nie wiedzieć na czym stoi, to niech ucieka, jak najszybciej.Chciałabym tylko wiedzieć, jak firma chcę zadbać o pracowników, jak ich utrzymać, albo nawet przyciągnąć? Skoro lekką ręką stać ich na to, żeby myślący i poukładani odchodzili, to w końcu obudzą się z ręką w nocniku. W biedronece i w lidlu na start jest więcej, a tu będzie teraz praca przy linii, która hałasuje, nawet radia nie można będzie słuchać, bo przecież już wszystkiego zakazali. KIEROWNICTWO - otwórzcie oczy! Ukraińców (nic im nie ujmując) nie będzie nieskończona ilość, a tracicie dobrych pracowników.

03.03.2021 18:44

No i jak? Podoba się rozwiązanie? Po kwarantannie ruszymy pełną parą :) oczywiście linia nie, no bo jak? :) Soboty obowiązkowe do Wielkanocy, a kto może, to i we Wielką Sobotę niech przyjdzie. Oczywiście za +100zł, o które trzeba będzie się prosić by wyrównali. Zamiast premii nadgodzinki. @Beti - jak tam ta łapanka? Z tego co widzę to ochroniarze są już w mniejszej obsadzie, odszedł taki chłopak z zerówki, w mierę ogarnięty i kumaty. Jakby chcieli zatrzymać to by nie ograniczali ochroniarzy i nie zwalniali również Ukraińców.
    ReviewUserIconBeti

03.03.2021 19:55

Juz zalapaliscie Kwarantanne takze jak sama to ladnie ujelas wszystko ruszy pelna para zaraz po niej.A 2 to nikt nikogo nie zatrzyma na sile.kazdy idzie tam gdzie ma lepsze warunki,hajs.Ani bonprix ani Solid nie przywiazuje wagi do ludzi dzisiaj jestes a jutro bd kto inny.
    ReviewUserIconBasia

18.02.2021 09:44

Co robi osoba pracująca na klerze ?

23.02.2021 01:55

...no właśnie to świadczy o pracodawcy. Osoba zatrudniona, musie się pytać na forum, co robi pracownik Klar w firmie.
    ReviewUserIcon:)

23.02.2021 12:58

to że się tak podpisał nie od razu oznacza że faktycznie tu pracuje, nie wierz we wszystko co pisza w internecie bo się rozczarujesz
    ReviewUserIconwidzewiak z janowa

05.02.2021 16:23

Cześć chociaż ciężko się wita z takimi osobami. Po 1 nasza koordynadorka jest bardzo wporządku kobietą, po drugie macie informacje z przed 6 miesiecy a potrzecie jesji macie wypisywac takie bzdury na temat ochrony a w SZCZEGOLNOSCI KOBIET to siedze na recepci i kazdego anonimowego zapraszam do mnie :) chetnie zobacze kto to... ale nie nie ten ktos tylko potrafi obrabiac (usunięte przez administratora) anonimowo bo boi sie powiedziec to prosto w twarz.. szacun dla takich leszczy :) jak cos to siedze na recepcj :) pozdrawiam i zapraszam do mnie :)
    ReviewUserIconFa

12.02.2021 01:55

Jakie osoby tam pracują właśnie widać...(usunięte przez administratora)

19.02.2021 01:10

Kordynatorka już dawno powinna być zwolniona razem z becią, to co one odpierdalają to głowa mała. Gdzie były jak jebła elektryka, ludzie do końca życia będą kalekami. Jak taka to jest komu wymyślać zakazy a jak przychodzi co do czego to nie ma nikogo ale taka (usunięte przez administratora) firma. Nikt normalny i ceniących dobro zakładu by nie zatrudniał prawie samej ukrainy
    ReviewUserIconAnia

12.02.2021 17:39

Za co przyznawane są premie ?
    ReviewUserIconUla

16.02.2021 23:22

Największe za (usunięte przez administratora) i kablowanie na innych plotkarstwo to jest najbardziej doceniane przez pana kierownika i nie tylko przez niego dopiero później wyniki pracy czyli robienie normy lub też nadwyżki to czy jesteś sumienna
    ReviewUserIconNju

17.02.2021 09:33

A kiedy Ty ta premie na oczy widzialas?jak do tej pory to cie rabia z kasy na kazym kroku jak chca
    ReviewUserIconfilo

15.02.2021 13:42

Bez względu po której stronie się opowiadacie wasz język świadczy że wszyscy jesteście przegrani
    ReviewUserIconNick

16.02.2021 08:28

przynajmniej dla odmiany coś mądrego napisał
    ReviewUserIconCicha

16.02.2021 10:18

Wszyscy jesteście jednym piórem pisani. Ale śmiech z was mam jak czytam te wypociny. Dobrze, że już nie pracuje w tym cyrku starych krów.
    ReviewUserIconAnonim

10.02.2021 17:43

Gdzie znajdują się magazyny RTB 1.1, RTB1.0, RTA ? Czy wszystko jest jednym budynkiem ?
    ReviewUserIconPracownica

13.02.2021 09:42

RTA - LODOWA 97 Jakiś z rtb (chyba 1.1) jest tez na lodowa 97 a ostatni to na lodowa 101
    ReviewUserIconStanisława

09.02.2021 21:12

JA DOSTAŁAM JAKIEŚ BZDURNE RZECZE CHCĘ ZREALIZOWANIA MOJEGO ZAMÓWIENIA!!!!!!! NIE BĘDĘ ZAJMOWAŁA SIĘ JAKIMIŚ ZWROTAMI RZECZY , KTÓRYCH NIGDY NIE ZAMAWIAŁAM zapłaciłam przeszło 200zł , a oni mi trykoty przysłali I NAPISALI : Dzień dobry Bardzo przepraszamy za zaistniałą sytuacje, lecz w takim przypadku nie ma możliwości scedowania środków na poczet następnego zamówienia. Proszę odesłać artykuły jako reklamację, a następnie na dokumencie zwrotu lub kartce opisać całą sytuację, wraz z Pani oczekiwaniami odnośnie powstałego zdarzenia. W pierwszej kolejności zwrócimy pieniądze za odesłany artykuł, a następnie, jeśli będzie Pani wciąż zainteresowana danym towarem, zrealizujemy nowe zamówienie na takich samych warunkach jak wcześniejsze zamówienie, lecz z płatnoscia przy odbiorze. Rozpatrzenie reklamacji następuje w ciągu 14 dni od momentu zaksięgowania zwrotu. Po rozpatrzeniu reklamacji następuje zwrot dodatkowych kosztów, jeżeli takowe wystąpiły. Możemy zaproponować zwrot darmowym paczkomatem, aby nie ponosiła pani dodatkowych kosztów za odesłanie towaru. -------------- Bożena Kaczyńska Dział Obsługi Klienta bonprix
    ReviewUserIconMila

11.02.2021 09:04

No to jak zwrot towaru uwłacza Twojej godności, no to chyba wcale na pieniądzach Ci aż tak nie zależy? ja tam nie widze tutaj aż takiego problemu. pomyłka ludzka rzecz, każdemu moze się zdarzyć i tyle. a tak już całkiem na marginesie to nie jest miejsce na zażalenia klientów. to portal pracodawcy, dla pracowników i kandydatów
    ReviewUserIconJusti

12.02.2021 12:24

Czyli chcesz zostawić sobie ciuch i żeby ci jeszcze pieniądze oddali? Smart move xd Nie chcę być niemiła, ale w jakim ty świecie żyjesz, po to są zwroty i reklamacje, aby w takiej sytuacji się odwołać i rozwiązać sprawę, normalna rzecz i jest tak w praktycznie każdym sklepie. Dostaniesz zwrot środków, masz możliwość darmowego nadania paczki, nie widzę problemu. A dane to może byś tak zamazała? RODO to RODO. To była korespondencja prywatna, a nie publiczna.
    ReviewUserIconwidzewiak z janowa

05.02.2021 17:54

Aha jeszcze taka sprawa. jesli jeszce raz przeczytam na tym forum cos zlego na temat ochrony to prosze wiedziec ze wasze ip jest latwe do zlakilozowania :) spotkam sie osobiscie z ludzmi ktorzy wypisuja takie rzeczy na moja koordynatorke dowdodce i kolegow z pracy. jesli nie wierzysz pisz dalej twoje ip nawet w komorce znajde :) co za leszcze :)
    ReviewUserIconWidzewiak janów

06.02.2021 06:47

Sorki ale ten post musiał być dodany
    ReviewUserIconBrail

06.02.2021 12:20

Spoko.nie zywie do cb urazy.jak to mowia akcja-reakcja.osobiscie nic do was nie mam.jedna rada troche wiecej dystansu do tych "barwnych opowiesci dziwnych tresci".milego weekendu.pzdr
    ReviewUserIconBejli

29.01.2021 09:36

Bonprix spoko, zawsze chciałam pracować przy ciuszkach, bo to jest coś co lubię i mi nie przeszkadza czy jest więcej roboty czy mniej. czas szybko leci, wychodze do domu, nie musze o niczym myslec, martwic sie czy zastanawiac. potem znowu przychodze i robię co do mnie nalezy. Mi to wystarcza.
    ReviewUserIconRosie

05.02.2021 12:25

Podpisuję się rękami i nogami
    ReviewUserIconBrelka

29.01.2021 12:55

Czy ktos z was sie orientuje czy obecna rekrutacja jest na oba magazyny czy tylko na A?
    ReviewUserIconheh

04.02.2021 14:20

ja nie mam żadnych uprzedzeń nie wiem o co ci chodzi.
    ReviewUserIconBrelka

04.02.2021 16:36

O koneksje pracownicze z cyklu znasz kogos z ochrony z bon prixu.podobno strasznie sa na to u was uczuleni.A prace macie fajna nieskomplikowana
    ReviewUserIconCitrus

03.02.2021 12:50

Uspokójcie się plotkary, albo przenieście na pudelka. O was sobie tak pogadamy, ciekawe jak miło wam będzie.
    ReviewUserIconLitka

03.02.2021 13:28

Sama nie jesteś lepsza. Cała ta firma to wielka plotka. Jedna gorsza od drugiej. Tak wam się nudzi że tu płaczecie. (usunięte przez administratora)
    ReviewUserIconLitka

03.02.2021 14:42

Nie jestem kobietą od tego trzeba zacząć????????????
    ReviewUserIconBraa

26.01.2021 12:29

Czy ta garstka ludzi zwana solid security to jeszcze urzeduje na BPX-ie?
    ReviewUserIconAnia

29.01.2021 17:47

ReviewUserIconBraa

29.01.2021 19:16

Masakra.dzieki

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Bonprix?

Kontakt - Bonprix Sp. z o.o.

ul. Składowa 35 90-127 Łódź

REGON:00647042200000

Branże: Moda, projektowanie

ReviewUserIconanonim

21.11.2020 14:24

ReviewUserIconuui

08.12.2020 17:57

zasady? hahaha, w tej firmie... duzo zasad jest ale nie w praktyce
    ReviewUserIconMigotka

28.01.2021 23:26

Rodziny czy malzenstwa pracujace razem na jednym magazynie to najmniejszy problem.wszystko zalezy od zachowania ludzi.Wiekszym sa zwiazki na linii ochrona-pracownik bpx.Gdyby ten fakt gora raczyla zauwazyc to byloby o polowe mniej kradziezy i kolejnych odgornych nakazow
    ReviewUserIconWelma

23.12.2020 21:58

Jestem długoletnim pracownikiem firmy to co się teraz dzieje to jakaś masakra. Ludzie boją się o swoje miejsca pracy bo jakieś zwolnienia Pan koordynator z magazynu (usunięte przez administratora) ma na imię to masakra. Zero szacunku do ludzi ciągle chodzi naburmuszony aż strach podejść .Straszy ciągle że zabierze premie bo maseczek na stanowiskach nie mamy a nie musimy. Tylko jak się przemieszczamy to mamy obowiązek zakładać. Jest to człowiek bez żadnych uczuć i nie szanujący zdania drugiego człowieka np Idzie do niego pani prosi o dzień wolny jeden po świętach bo zmarła tej osobie bliska osoba tuż przed świętami i chciałaby odpocząć psychicznie to powiedział jej ze codziennie ludzie umierają jak tak można przełożony tak traktuje pracownika to co będzie dalej Lubię swoją pracę przyznaje to szczerze lubię ludzi z którymi pracuje ale to co teraz się dzieje to jakiś żart. Zaczynam też sie obawiać o swoje stanowisko pracy mimo że pracuję tu już ponad 12 lat. Panie dyrektorze jest pan w porządku ale chyba najwyższy czas zobaczyc co się dzieje w firmie bo w dobrą stronę to nie idzie . Pani Aneta była dobrym koordynatorem szkoda że odeszła bo chociaż ona wstawiłam sie za nami. Nasza brygadzistka też ok ale też może niedługo odejdzie bo kto wytrzyma z takim człowiekiem jak pan Sebastian
    ReviewUserIconKot

28.12.2020 10:50

Witam. To prawda szacunek do ludzi to podstawa. A Kordynator no cóż... Wierzę że osoby które są nad tym Panem widzą co się dzieje. Wszystkim życzę spokojnego dnia.
    ReviewUserIconTrikka

28.01.2021 17:04

Welma.Bpx to teraz firma swietej trojcy idiotow:Dominisi,Marcinka i Sebastiana.Liczy sie (usunięte przez administratora) i norma ponad wszystko.(usunięte przez administratora)taka swieta tez nie byla.Robila dokladnie wszystko zeby zgnoic ludzi.Obojetnie z czym bys do niej nie poszla do wiecznie miala zwiazane rece.I nagminny szantaz nie odpowiadaja paniom warunki pracy,"odgorne nakazy" to sie zegnamy.Skargi lecialy na nia lawinowo.W koncu polegla na swojej pomyslowosci i odeszla.
    ReviewUserIconVani

25.01.2021 10:09

Oj dziewczyny.. żeby tak kobieta kobiecie. A gdzie jakaś solidarność nasza? W firmie jakoś nie widać takiego zawzięcia między wami więc po co tutaj tak robić.. to aż przykre jest naprawdę.
    ReviewUserIconh

27.01.2021 11:02

Racja. Mi samej przykro się robi jak to czytam, paskudne są takie wpisy, anonimowy to nikt tutaj nie jest.
    ReviewUserIconToktik

28.01.2021 16:38

Vani zdejmij te rozowe okulary.nie widac w firmie zawziecia?jedna druga gdyby mogla to by w lyzce wody utopila.na kazdym kroku wychodzi zawisc bo jedna dostala dzien z urlopu 2ga nie.non stop podpierdolka do brygadzistek,liderek.wymysly,kombinacje.Ile osob poodchodzilo z powodu tej cudownej cukierkowej atmosfery?
    ReviewUserIconTikitak

28.01.2021 16:25

Jak tak czytam te wasze opinie to kto weryfikuje te wpisy ze tak ostroznie wypowiadacie sie o kierownictwie.osobiscie pracujac w bpx lekko ponad rok nie doswiadczylam zadnej chamowy ze str brygadzistow,brygadzistek,liderow,liderek.wrecz odwrotnie pelna kultura.mowie o magazynie"A".co do ludzi to trafiaja sie jednostki wybitne,ktore wykreca afere na poczekaniu z gowna,zyja plotami ale w przewadze sa ludzie normalni.
    ReviewUserIcondodie

27.01.2021 10:21

Hej, czy pracownicy mają rabat na produkty?
    ReviewUserIconNika

28.01.2021 12:22

15% zniżki
    ReviewUserIconh

28.01.2021 13:08

no bardzo możliwe dopisałabym to, ale skoro już mnie z tym uprzedziłaś :)
    ReviewUserIconMila

18.01.2021 13:37

Czy Bonprix zatrudnia tylko pod sobą czy przez agencje pracy również można się tam załapać?
    ReviewUserIconxxx

22.01.2021 08:22

mala - tym wpisem pokazałaś całą siebie:-) teraz już nikt nie wątpi, że ma do czynienia z osobą, której poziom intelektualny jest poniżej przeciętnej, a co się z tym wiąże - postrzeganie rzeczywistości stanowi dla takich osób problem, nie są w stanie odczytać przekazów werbalnych i niewerbalnych płynących z otoczenia, to dla nich za trudne;-)
    ReviewUserIconabece

22.01.2021 13:48

O dziewczyno, przegięłaś, przecież kompletnie nie zrozumie co do niej mówisz ;) Spróbuj raczej w stylu "Ty być niemądra, Ty nie rozumieć" wtedy może dotrze :) O, dodaj jeszcze jakąś malutką obelgę (np. nawiązanie do parzystokopytnych, najlepiej zwierząt hodowlanych i nie mówię tu o owieczkach) Mala, to, że tutaj jeszcze nie pracuję, to nie znaczy, że nie mogę się odzywać i wyrażać swojego zdania, a tym bardziej wdawać się w pyskówkę z kimś takim jak Ty ;) Nie ze mną takie numery.
    ReviewUserIconMis

04.01.2021 13:45

@Ewa oferty pracy na stronie bonprix są, tylko nie wiem czy jakakolwiek z nich Cię zainteresuje bo jest to praca typowo w centrali
    ReviewUserIconMaja

14.01.2021 10:32

rozumiem ale i tak myślę że szkoda było tracić swój czas na pouczanie mnie
    ReviewUserIconlol

15.01.2021 11:13

już ja sobie będę rozporządzać swoim czasem i stwierdzać na co mi go szkoda, a na co nie ;)
    ReviewUserIcon;)

23.12.2020 09:33

Ta firma to (usunięte przez administratora)nie dosyć że pracownik pracuje i daje z siebie dużo bo robi ponad normę to jeszcze Cię zwalniają po 3 latach bo miałaś gorszy okres i ladowalas w szpitalu i NOWE osoby zarządzające tak zadecydowały. Na pakowni tego nie było pracowałam tam 2 lata dopóki jej nie zlikwidowali i nie bałam się nigdy że tej umowy nie dostanę każdemu się zdarza zachorować A przy okazji mieć jeszcze osobę chora w domu którą sama potrzebuje opieki 24 na dobę;) oni widocznie nie mają mam babć albo stać ich na opiekunki z
    ReviewUserIconTo:)

23.12.2020 20:51

M. bylem w szoku że tak Cie potraktowali :( to już nie jest firma co kiedyś ..... :( za nic mają problemy swoich pracowników ,liczy się tylko norma :/ zero empatii... gratuluje ozięble tym co widzą tylko tabelki ,dla nich człowiek się nie liczy :( będzie cie tam brakowało :( powodzenia ,nie zapomnij o nas :P
    ReviewUserIcon;)

04.01.2021 16:48

Dziekuje ;) po prostu koordynator zadufany w wydajności tylko szkoda ze ta wydajność miała duza u chociaż po pobycie w szpitalu powinnam siedzieć jeszcze w domu chociaż tydzień to przyszlam do pracy i robiłam ta normę mimo złego samopoczucia ;) powodzenia Panu Kordynatorowi mam nadzieje ze nikt go nigdy tak nie potraktuje
    ReviewUserIconEwa

21.12.2020 10:08

Myślicie, że będą jakieś przyjęcia od nowego roku?
    ReviewUserIconNora

30.12.2020 10:28

Nie wiadomo co będzie po nowym roku. wtedy pytaj, nikt nie jest w stanie przewidzieć jaki będzie kolejny ruch. szczęśliwego nowego!
    ReviewUserIconEwa

30.12.2020 15:35

Dzięki! Wam też szczęśliwego ;)
    ReviewUserIconMegi

22.12.2020 10:06

Ja rozumiem ze musimy nosić maseczki kiedy się przemieszczAmy ale dlaczego jesteśmy zmuszone przez koordynatora żeby nosić maskę przy stanowisku pracy?
    ReviewUserIcon,#?

26.12.2020 11:14

To ciekawe dlaczego pan kierownik w swoim gabinecie siedzi bez maseczki?przecież z tego co widzę w biurze przebywają więcej niż 2 osoby!!A podobno przykład idzie z góry!!!to pan kierownik raczej daje słaby przykład!!!.I taka ciekawostka iż na popularnym portalu społecznościowym pan kierownik jako udostępniający post raczej wygląda na przeciwnika noszenia maseczek!!!zdejmij maseczkę to nie kac to pierwsze objawy niedotlenienia mózgu!!!to część postu udostępniona przez Pana kierownika!!
    ReviewUserIconElo

29.12.2020 23:42

Właśnie... norma 600 i miała być burza mózgów a tu nic. Przychodzą i odchodzą, tylko koni żal czyli nas. Wszyscy wymagają, ale racjonalnych pomysłów nie ma.
    ReviewUserIconRoz

29.12.2020 12:51

Gadają o szacunku, a sami szacunku nie przedstawiają pisząc publicznie o innych nie szczędząc gorzkich słów. Hipokryzja.
    ReviewUserIconJJ

08.12.2020 09:54

@Nowy może by się tak zająć własnym życiem?? żałosny jesteś...następnym razem to o tobie sobie na forum popiszemy co ty na to
    ReviewUserIconOna

15.12.2020 09:01

mam szczerą nadzieję, że to się skończy, bo przecież co sobie o nas inni pomyślą? w pracy zgrany team, spoko atmosfera, a tutaj zupełnie na odwrót...

22.12.2020 19:24

To obgadajmy chłopaków. Jak się obijają bez celu. Tam w tym miejscu, akurat teraz schodzimy na "zero", więc widzę jak pracują. Jeden Ukrainiec co wozi i drugi Polak co wywozi tylko biegają z jednej strony na drugą, reszta łazi bez celu lub stoją w miejscu i "zawijają w złotka" i do kosza, nie podejdą, nie pomogą... klapki na oczach i tyle. Widziałam na własne oczy, nie raz, więc jeżeli jakiś pan chcę rozmwaiać, to zapraszam.
    ReviewUserIconMag b

22.12.2020 10:09

Na magazynie b nie trzebardzo nosić przy stanowisku tylko kiedy się przemieszczAmy
    ReviewUserIconBogusia

04.12.2020 08:33

A ja widziałam że do Mikołajek jest rabat i darmowa dostawa :) skorzystam chętnie i kupię prezenty
    ReviewUserIconspoźnialska

17.12.2020 09:44

wystarczy złożyć jakiś wniosek przez internet czy jak?
    ReviewUserIconBogusia

18.12.2020 09:06

Tak jak najbardziej można to zrobić przez internet po prostu zaznaczając odpowiednie pole przy zamówieniu. Telefonicznie też to można zrobić. Tam wtedy trzeba maila podać
    ReviewUserIconCyk

13.05.2020 17:49

Dzień dobry. Mam pytanie na jakiej podstawie zabierane są pieniądze za soboty jeśli ktoś nie może przyjść. Cały miesiąc pracujemy na premie a tu cyk jedna sobota nieobecności koszt 75 zł.Czy może mi ktoś odpowiedzieć jak tak można traktować pracowników
    ReviewUserIconTola Manola

09.11.2020 15:13

otóż jest, jeżeli tak uzna pracodawca!
    ReviewUserIconMario

14.12.2020 15:42

Otóż Niemcy w OTTO pracują we wszystkie soboty, niektóre niedziele oraz noce! My w niedziele oraz w nocy nie pracujemy, a za pracujące soboty płacą nam dodatkowo. Tak to wygląda na prawdę.
    ReviewUserIconDaria

04.11.2020 10:37

Hej, Czy jak zatrudnię się przez agencję, to jest potem możliwość po jakimś czasie przejścia normalnie na umowę bezpośrednio pod Bonprix?
    ReviewUserIconMissi

30.11.2020 08:22

mówisz o tej konkretnej agencji czy tylko ogólnie rzucasz jakieś hasło....

04.12.2020 10:39

ReviewUserIconPytanie

30.11.2020 08:51

Czy w Bonprix często zdarzają się rekrutacje do centrali np. na stanowiska takie jak BOK czy Dział Zakupów? Czy to raczej sporadyczne akcje?
    ReviewUserIconTorka

03.12.2020 11:04

A o rozszerzaniu działu tym bardziej nie słyszałam
    ReviewUserIconPytanie

03.12.2020 15:02

No rozumiem, to pewnie nie są informacje o których się tak mówi ogólnie w całej firmie, no trudno poczekam, może coś się pojawi kiedyś
    ReviewUserIconAla

02.12.2020 14:15

Ostatnio zamawiałam od nich ubrania, przyszly troche za duze, szybko bez problemu udalosie zamienic na mniejszy rozmiar. polecam, pozdrawiam
    ReviewUserIconQT

13.11.2020 12:23

Czy pracownicy bezpośrednio pod Bonprix mają umowy o pracę?
    ReviewUserIcon:)

30.11.2020 08:24

ja mam umowę o pracę, pracuje już od lat w tej firmie. mówię o tym co wiem
    ReviewUserIconBon

30.11.2020 13:28

Witam kiedyś było łatwiej teraz chyba niekoniecznie...Tylko umowa zlecenie napweno na początku a pozniej wszystko możliwe. Pozdrawiam.
    ReviewUserIconHelka

27.11.2020 12:41

Na jakie stanowisko jest naprościej się dostać w Bonprix?
    ReviewUserIconHelka

27.11.2020 12:42

wiecie mam na myśli gdzie są najmniejsze wymagania odnośnie umiejęntości, na jakie najcześciej też szukają

Zostaw merytoryczną opinię o Bonprix Sp. z o.o.

Nie przegap nowości o Bonprix Sp. z o.o.!